Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I meni Madonin rad cesto pomuti misli.
Ali HC je zaista kul, samo pesme nemaju jaku produkciju (kao ono: ukljucis na kvalitetne slusalice i cujes novu pozadinu).
HC je tvrd slatkis.

Nije bitno. Mislim, uvek možeš da nađeš zamerku. HC je koncizniji, više zvuči kao jedna celina nego MDNA koji je raznoliki monstrum od 17 pesama.
Al s druge strane možeš da kažeš - uaaa sve pesme na HC zvuče isto. MDNA je u svakom slučaju ambiciozniji.

Jebitačno, nema šta. :per:

538654_141827185944126_100003505359577_143129_1066648118_n.jpg

Kako je obla. :per: Gurl look at dat ass. Me gusta. :per:

Mislim da smo dobili ono što je cronwel pre ko zna kolko meseci reko - malo Erotica, malo Confessions, malo RoL. Malo više Eroticae nego što smo očekivali. :per:

Kako je obla. :per: Gurl look at dat ass. Me gusta. :per:

Mislim da smo dobili ono što je cronwel pre ko zna kolko meseci reko - malo Erotica, malo Confessions, malo RoL. Malo više Eroticae nego što smo očekivali. :per:

...ja to osecam...znao sam da ce biti vise erotice,cnf i rol :D plus sto je u onom radio intervju-u ponovo rekla da je erotica pocenjena...a jos sam se vise iznenadio kada sam video da ce tarantino da snima Gang bang..nisam mogao da verujem,dok sam slusao pesmu podsecala me je na njegove filmove inglorius bastards ne znam sto ,i citam posle da ce on da snima...bas sam happy :D Znaci Gang bang sledeci singl...ako ne bude izbacila Love spent kao singl,tj bilo koju orbitovu pesmu...odricem je se :D

Sad sam bas razmisljao i dok sam slusao ponovo MDNA i citao svaki tekst, svake pesme, ipak iza svih ovih jakih beatova, agresivne muzike se krije tuzna i povredjena Madonna..Samo je iskusno sve to sakrila u ovu dance muziku i beatove! Izgleda da je prica s Guy-om mnogo veca neko sto mi znamo!

Sad sam bas razmisljao i dok sam slusao ponovo MDNA i citao svaki tekst, svake pesme, ipak iza svih ovih jakih beatova, agresivne muzike se krije tuzna i povredjena Madonna..Samo je iskusno sve to sakrila u ovu dance muziku i beatove! Izgleda da je prica s Guy-om mnogo veca neko sto mi znamo!

upravo..nikad nije ovako bila otvorena...mozda jos od Like a prayer...bas je povredjena i ne krije

Back