Macho ili ne

Pa pogledaj malo bolje..videces da sam u pravu..ti macho muskarci makar vecina ne svi ogradjujem su se pretvorili u manijake i grubijane..a zene u predatore prve klase i ni z od zenstvenasti tu prave one iskonske nema...slozicemo se da se ne slazemo...:ok:

To u šta se neko pretvorio i šta je nekada bio, nije tema. Tema je macho muškarac, ženstvena žemska, te žemska sa viškom hormona nekih...

Jeste primetili da samo zena sa velikom dozom zenstvenosti nikad ne mrzi cvrstog muskarca, jer njoj ta muskost godi umesto da joj smeta.

Sta mislite da li zenama sa vise muskih hormona ustvari smeta cvrst muskarac i njega zele podciniti?

te što ih ti zoveš ženama sa više muških hormona u stvari te u startu ne shvataju ozbiljno čim se usuđuju da mere ****** sa tobom

ako žena nije žena sa tobom onda nisi dovoljno muškarac za nju

ili ona bar tako misli/oseća

To u šta se neko pretvorio i šta je nekada bio, nije tema. Tema je macho muškarac, ženstvena žemska, te žemska sa viškom hormona nekih...

Po meni macho muskarac mada vidim ovde niko nije dao tacnu definicuju skorz istog je persona muskog pola,kog zabole za sve.ima neku dozu misticizma i lucenje nekih feromona koji su nepobitno privlacni za zenski rod,ali isto tako to je osoba tvrdog ejdnog stava,koji je uvek taj uslovno receno za volanom..uvek preuzima kontrolu i inicijativu..covek vodja..da sr izrazim..ali ponavljam danasnje uloge su se izmenile..i cesce je videti tzv nekadkasnej muskaraca a danasnje macho zene..koje su kopirale stil sa minalnom modifikacijom sablona macho men-a,i postale predatorke..ne sve..ali dobar deo zenske populacije..

Po meni macho muskarac mada vidim ovde niko nije dao tacnu definicuju skorz istog je persona muskog pola,kog zabole za sve.ima neku dozu misticizma i lucenje nekih feromona koji su nepobitno privlacni za zenski rod,ali isto tako to je osoba tvrdog ejdnog stava,koji je uvek taj uslovno receno za volanom..uvek preuzima kontrolu i inicijativu..covek vodja..da sr izrazim..ali ponavljam danasnje uloge su se izmenile..i cesce je videti tzv nekadkasnej muskaraca a danasnje macho zene..koje su kopirale stil sa minalnom modifikacijom sablona macho men-a,i postale predatorke..ne sve..ali dobar deo zenske populacije..
ti opisujes sliku koju taj muskarac treba da ostavlja, ali sta je zaista? ne moze svake sekunde da ima takav stav, da bude spreman, jak, nesalomiv, mocan
i tako se tripuju i zene i normalno je da su onda razocarenja neizbezna cim covek, pokaze svoju slabost a normalno je da ima, nije robot.
pravi muskarac je onaj koji nema problem da bude to sta jeste, i kad je jak i kad se oseca bespomocnim i ranjivim.
ne neko ko oseca pritisak 24 casa neprekidno da bude supermen.
zene koje tako nesto ocekuju od muskarca ce se uvek razocarati i uvek ce juriti za necim nepostojecim osim u bajkama.

u ****** šojka se složila sa mnom, negde sam se zajebo :lol:

Nisi. Pogrešno te je shvatila zato se složila sa tobom :lol:

Pogledala je prvu rečenicu i pomislila je da se to odnosi na sinnketa,tačnije želela je da bude tako.

ako žena nije žena sa tobom onda nisi dovoljno muškarac za nju

Ali nije shvatila da druga rečenica ostavlja mogućnost da nije tako.

ili ona bar tako misli/oseća

Nisi. Pogrešno te je shvatila zato se složila sa tobom :lol:

Pogledala je prvu rečenicu i pomislila je da se to odnosi na sinnketa,tačnije želela je da bude tako.

Ali nije shvatila da druga rečenica ostavlja mogućnost da nije tako.

pa vidis nisi u pravu, sinnke mi nije ni pao na pamet, njegov post mi se svideo jer zaista jeste tako.
zena ce htela ili ne prirodno da se ponasa kao zena, sa muskarcem koga oseca dovoljno muskim u skladu sa svojim kriterijumima

ti opisujes sliku koju taj muskarac treba da ostavlja, ali sta je zaista? ne moze svake sekunde da ima takav stav, da bude spreman, jak, nesalomiv, mocan
i tako se tripuju i zene i normalno je da su onda razocarenja neizbezna cim covek, pokaze svoju slabost a normalno je da ima, nije robot.
pravi muskarac je onaj koji nema problem da bude to sta jeste, i kad je jak i kad se oseca bespomocnim i ranjivim.
ne neko ko oseca pritisak 24 casa neprekidno da bude supermen.
zene koje tako nesto ocekuju od muskarca ce se uvek razocarati i uvek ce juriti za necim nepostojecim osim u bajkama.

pa to je definicjia jedna od macho men-a a drugo ti muskarcu ne pokazuju slaobst rped zenom...mislim na te teske momente..to rade u osami..;)

ali plakao sam neki dan...citav dan sam trazio nesto od nekih papira i ne mogu sada da se sjetic cega jos i na kraju sam se slomio kada nisam mogao u kuci da nadjem upaljac da zapalim cigaretu, nisam mogao da izdrzim i zaridao sam :rida: jesam jos uvijek macho?

naravno da jeste tako
ne postoji žena, ma koliko zaebana i tvrda bila, koja ne bi prela ko mače nekome dovoljno jakom da je pripitomi :lol:

pitanje je jesi ili nisi

jesi jak

il si pichkica :lol:

prava si pametnica.svaka zena potajno i sanja o tom nekom jacem od nje. zato i provociraju i testiraju, htele ili ne da priznaju to je tako

8318596.gif

Back