pile_babino
Ističe se
- Poruka
- 2.273
Kod mene je isto. Ja sve poslove u vezi deteta obavljam sama. ako je nekad kuci onda moram da mu kazem da bi nesto eventualno morao da uradi i jos da objasnim kako. Bolovanje je imao i jos je na to dodao odmor koji mu je sledovao. Sedeo je kuci i jako, jako, jako retko se budio da bi mi doneo bebu na dojenje, jako retko je davao vitamine, jako retko je presvalacio, jako retko brisao bljucke, stavljao ves da se pere ili jednostavno da kazem nikada. Nije vodio racuna o kuci ni dok sam bila trudna i bila u fizickoj nemogucnosti da uradim odredjene stvari, nije ni kada je beba dosla, nije kuvao i pokusavao ni na koji nacin da se ukljuci. Zato je on onaj koji kaze ja sam tata ponosno, zato on izlazi, zato je sredjen i bez podocnjaka, nije neispavan, nije nervozan zbog zubica koji rastu... TAko je to kod mene i ne mgou da se ne pozalim jer mi je ipak forum mesto za odusak i izduvavanje. Eto toliko o ocinstvu kod mene

ni najpre nemaju pravo na porodiljsko pa moraju da rade pa samim tim ih nema kod kuce neki deo dana,onda je tu luft i za prijatelje,fudbal i trening..a posto oni moraju i da se probude za taj posao onda im je san neophodan po mogucstvu bez cepkanja...znaci ustajanje se izbegava!Fraze tipa:trazi mamu,nece kod mene,daj mu da jede pa ce da se smiri,ti si mu majka...i slicno mi dizu dijafragmu na nivo mucnine a cula sam ih onoliko puta,doduse ne u svojoj kuci...
Jedino vikendom, kad se tata odmara, mora da prihvati deo obaveza, da bi i mama dobila svoj zasluzeni odmor