Debela Berta
Primećen član
- Poruka
- 795
Kad su mi u porodilištu na stolu dali Vanju u ruke rekla sam babici uzmite ovo dete da ga ne ispustim. Tresla sam se kao prut, ne od uzbudjenja već od hladnoće. Nisam ga čestito ni pogledala. Rodila sam sa 25 i mislim da sam se relativno dobro snašla iliti bila spremna. Zaljubljivanje je počelo tek kad smo stigli kući i ostali sami. U bolnici sam koristila svaku priliku da spavam poučena iskustvom starih majki koje kažu da kad čedo udje na vrata pozdravi se sa spavanjem. A i u celom 9om mesecu nisam mogla da se smestim kolika sam bila pa sam spavala tek po par sati u ranim jutarnjim časovima. Tako da nisam imala vremena da se zaljubljujem. Čak mi se desilo i na podoj kad ga donesu ja zaspim pa ga babica uzme a ja se preobudim u nekom trenutku i kažem, hebote de mi je dete. 
Prvih dana sam bila previše zaokupirana time što nemam predstavu zašto se on dere skoro stalno kad se ne dere onda spava. Kad sam posle par dana izvalila da mi je dete gladno i dala mu flašicu sve je došlo na mesto i onda sam se zaljubila. Nisam mogla da se zaljubim u nekoga ko se stalno dere na mene a neće da mi kaže zašto.

A onda kad je počelo svakim danom je sve "gore". I što je stariji sve me više obara s nogu. Nisam od onih kojima je dete centar sveta ali je definitivno najbitniji deo života.

Prvih dana sam bila previše zaokupirana time što nemam predstavu zašto se on dere skoro stalno kad se ne dere onda spava. Kad sam posle par dana izvalila da mi je dete gladno i dala mu flašicu sve je došlo na mesto i onda sam se zaljubila. Nisam mogla da se zaljubim u nekoga ko se stalno dere na mene a neće da mi kaže zašto.
A onda kad je počelo svakim danom je sve "gore". I što je stariji sve me više obara s nogu. Nisam od onih kojima je dete centar sveta ali je definitivno najbitniji deo života.
heheheh
ni najpre nemaju pravo na porodiljsko pa moraju da rade pa samim tim ih nema kod kuce neki deo dana,onda je tu luft i za prijatelje,fudbal i trening..a posto oni moraju i da se probude za taj posao onda im je san neophodan po mogucstvu bez cepkanja...znaci ustajanje se izbegava!Fraze tipa:trazi mamu,nece kod mene,daj mu da jede pa ce da se smiri,ti si mu majka...i slicno mi dizu dijafragmu na nivo mucnine a cula sam ih onoliko puta,doduse ne u svojoj kuci...