Macak Stanislav
Zainteresovan član
- Poruka
- 404
Pa bolje da svima kaze a ne samo tebi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako se lucidni san, tj. san koji možete sanjati i kontrolisati kako želite može doživeti i da li je iko od vas takvo iskustvo imao, ali ne "iznenada", već sa nekim "uputstvom" ili "pripremom", kojom će se lucidni snovi sasvim sigurno događati???
e kad izadje uputstvo molim vas posaljite ga i meni na PP .hvala unapred ^_^
E dobro, malo smo se i našalili, malo i spamovali.
Natezanje sa Sveznalom prebacite na pp, ovo je tema o lucidnim snovima; svaki dalji spam biće brisan.
imam 35 godina
i već 30 godina svaki moj san je "lucidan"...
svako jutro je bolno
želite li da živite u snovima?
ja sam to iyabrala i nema tu mnogo tajanstvenosti, samo beg od od jave....
Pa ja znam da je skakanje sa zgrade, kroz prozor itd. nedostatak sexa ili vec tako nesto (ozbiljan sam) mada mozda znaci i jos nesto.Da li neko zna šta označava padanje u snu? Imala sam jedan isti san koji sam sanjala 7 godina, jednom mesečno. Toliko je bio realan da bih se trgla iz sna svaki put veoma uplašena, ubrzanog disanja, lupanje srca ... znate na šta mislim. Zadnji put sam ga usnila kada sam imala 16 god.
Još jedno pitanje ... šta znači kada ne sanjaš apsolutno ništa. Godinama se budim svaki dan (lepo rečeno) i ništa
Hvala![]()
Tacno je. Svi mi uvek sanjamo kada duze spavamo!To znaci da se ne secas REM faze sna. Tacka.
Pa ja znam da je skakanje sa zgrade, kroz prozor itd. nedostatak sexa ili vec tako nesto (ozbiljan sam) mada mozda znaci i jos nesto.
Tacno je. Svi mi uvek sanjamo kada duze spavamo!![]()
Nisam obratio paznju na godiste, sigurno sam pogresio onda. Mislim da su tumacenja po Frojdu i Jungu dosta tacna, pokusaj da ih nadjes negde.`Imala sam 9 godina kada sam počela da sanjam takav san, uvek isti, padala sam sa litice, ali kao odrasla osoba sa bebom u rukama.
Znam da svako sanja svake noći, ali ja se budim ujutro bez ikakvih sećanja, što je vrlo čudno.
Nisam obratio paznju na godiste, sigurno sam pogresio onda. Mislim da su tumacenja po Frojdu i Jungu dosta tacna, pokusaj da ih nadjes negde.`
Bila je noc, neko vreme sam lezao u krevetu okrenut na ledja ali nisam spavao.
Na jednom mi je pocelo zujati u usima i imao sam osecaj da su mi usi kao poluzatvorene odnosno da losije cujem. takodje sam osetio da mi trne glava i da se trnci spustaju od temena pa nanize. nisam mogao da se pomerim i da disem. bilo je slicno kao u snu kada ne mogu da disem i kada pokusavam da se probudim, tako sam i sada pokusavao da ustanem ali nisam mogao da se maknem. posle par sekundi trnci kao da su se naglo povukli i zujanje u usima nestalo. ustao sam. za svo to vreme sam se cudno osecao kao da se nesto nepoznato uvlacilo u mene, znam da su mi oci bile otvorene i da sam gledao u plafon.
P.S. zgrada mi se granici sa grobljem, a soba ima pogled na celo isto, ako ima neke veze![]()