ex-muskakrk
Domaćin
- Poruka
- 4.715
zanima me da li je to opasno i da li se može dogoditi da se mjesečari
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zanima me da li je to opasno i da li se može dogoditi da se mjesečari
Za početak bi bilo lepo da komentare drugih diskutanata ne nazivaš glupostima.
Kroz praksu ćeš videti da se iz svake reakcije, iz svakog komentara može nešto i naučiti.
Inače, nije loša fora sa "menjanjem boja".
e ljudi ovako... zadnje dve-tri veceri imam lucidne snove... ili bar mislim da jesu...
osecam se kao da sam budna i kao da spavam u isto vreme... nisam cak ni sigurna da li ja to sanjam ili zamisljam...
znam da je bio mrak i da sam letela, a onda mi je palo na pamet da je san ( to sam sanjala 2 puta)... nekad mi se cini da i nisam shvatila da je to san vec da je to deo sna...
pre neko vece sam sanjala san u snu, i budim se iz tog sna u snu i zao mi je sto nisam shvatila da je to san ( sto mi se cesto desava kada se stvarno probudim)
i u tim snovima sam ja - i ja i lik iz neke serije... i osecam se kao oba u isto vreme...
ovakve snove imam od skoro... do sada su svi bili obicni, nekako bzv...
malo spavam u poslednje vreme...
da li su ovi snovi normalni, uobicajeni a ja se tripujem bzv ili mi se nesto desava...
Ovo prvo sto si napisala to ti je faza medjusna ili granicno stanje sna kad nisi ni tamo ni ovamo.
Ovo sto rece da si se probudila u snu nije lucidno sanjanje jer nisi bila svesna da sanjas,ali u svakom slucaju je dobro posto se secas sadrzaja snova.
U lucidnom spavanju snovi su nepovezani i cesto haoticni ali je osoba svesna da sanja.Ta svest je mutna za razliku od normalne svesti ali je ipak svesna,nekad na trenutke a nekad mnogo duze.Desava se da prodju sati u lucidnom spavanju a osoba ima utisak kao da je proslo nekoliko minuta.
Tek sad shvatam da sam kao mali imao lucidne snove, snove koje sam mogao da kontrolisem. Bilo mi je zanimljivo tada, imao sam mozda 13 godina, ali sad tek shvatam pravo znacenje toga. Bilo je iznenadno, ali sam mogao da kontrolisem san i radnje u njemu.
Toliko o mojim iskustvima![]()
Interesantno je da obično u tim godinama i kreću takva iskustva.. to je do sad sijaset puta potrđeno.
Ali na žalost, obično ostane samo na tome.. ljude ne vuče da razvijaju dalje svesnost u tom pravcu (život nas uguši, je l').
No eto, nikad nije kasno, koga već to interesuje, da nastavi da se razvija u tom pravcu...