...Pijuckam ja jutarnju kaficu(onu sa Votkom cu malo kasnije,u kaficu),i nesto razmisljam.Ovaj Lane Gutovic,laprda bre gluposti.I ko li mu samo pise one bljuvotine :? Ma hajte,molim Vas.....U pravu su zene,neka ga tuze,pa nek plati pi_zda kad hoce da laprda.Ja necu.Ja bio na rad u inostranstvu,znam sta je Evropa.Vratio se ja iz Rumunije sa privremenog rada,sa svem GASTARBAJTERSKU frizuru.I gle,ma mnogi to nose.Al to,rekose mi posle,nose ovi seljaci sa Pinka,ovi gradski mangupi,osisani na keca.Da,na keca,jer vole da se kecaju.Frizurom,mislim.Mojega mi Stojka Vrankovica,Jul Briner bi danas bio No1,da je kojim slucajem ziv,al nije.Gore je,igrao preferans sa Liscem i sa Kenedijem,pa Lisac zbrisao,njegovo mesto zauzeo Breznjev.Tile je za sad po strani.Samo smeka,smeker je taj oduvek bio.Tito! Stafeta.Ko da mu preda od nas uzornih omladinaca stafetu,tamo 1078 godine.Ako damo Bundevi,nemoj da omane,pa da pogresi palicu,odosmo svi na Goli otok(tad smo i hteli da idemo tamo,ko ako je Goli otok,ima i Gole zene...kasnije nam objasnili da se zove Goli,jer te Ogole od batina).znaci,radi preventive,Buki ne.Aj ja...ni to ne moze.Ja mucam.da ne bude

dddrrruuuzzzeee Marrrssaalllee...zaebi,opet Goli otok.Aj Lisac.Heh,frka i njemu,ne sme,al se izvuko velemajstoeski.Kaze:znate,ja imam mali Hongkoski grip,pa sad..ako Vi smete da rizikujete,ok...Gde smeju,pobunise se Generali protiv Staneta Dolanca i Milke Planinc(sto smo nekad imali politicare,piuuuuuu) i naravno,pobedi vojska.Aj ni Lisac ne.Pa ko ce onda :? Seti se Lisica,kaze:To mora biti omladinac ZVUCNOG imena,sa stranim naglaskom,ili omladinka koja ne zna jos KAKO SE PUSI.Znaci,ne pusi.Ne zna kako se pusi,ne pusi.Ok,nadjosmo jednu na vrhu Prokletija koja ne zna kako se pusi.Dva dana i dve noci smo se pentrali,al nadjosmo devojku,cestitu,ne zna kako se pusi jos,nikad zapalila nije...ma to cista pluca,ihhhhh...Dobar dan...Dobro Vam Bog dao,rece.Aaaaaaaaa,recita je znaci,ima jezik...mmmmmm...Lisici se odma neke stvari pocese da vrzmaju u glavi kad zakljucismo da ima jezik,ali NE,ne damo mi.Inace...hehhehee,ma htede je taj tu odma da posluzi sa cigarom.Jos kad je upita(a to moj fazon,al ga zapamtio) dal ima 5 lista duvana,kao treba mu za lek...aaaaaaaaa...zamalo ovi Generali ne pustise Sarplaninca na njega.Da,da,da...Sarplaninca,pa nece valjda na Prokletijama Pudlica :? Jok,Sarplaninac!!!
E,ajde,ubedismo je mi,objasnismo sta treba da radi,samo da se popne do Marsala ,da mu kaze koju rec,poljubi ga,da palicu i mashala...gotova stvar.
Slusa ona,kad odjedared rece;JOJJJJ (odma to sa strane neko dobaci:ULETI TI MOJ),ja ne moguuuu...Sta sad ne mozes ,nesreco,pa jedva te nadjosmo :? Kaze ona:Ja sam,znate,meni se,znate...Ama pricaj vec jednom,ne mucaj,Bog te ubio,sta mi znamo kad nista vise ne znamo :? Paaaaa,kaze:Meni se NEKO MNOGO SVIDJA

Eto ti ga sad :? ma jesi zaljubljena bre,pitamo je :? Kaze;Pa jesam i

ops:

ops:

ops: Hm,eto ti problema,nemoj da se zbuni,ili ne daj Boze zaljubi u Marsala,sta ce taj jadnik posle bez nje?! Dobro,lepotice,a u kog si zaljubljena? Ma,kaze:Ne znate ga Vi,a i ne mogu Vam reci,dala sam rec.Rec je rec! Ok,rec je rec,sto jes jes.Casna Titova pionirska,ako lazem. Pa dobro,povedi i njega,predlozi neko.Ma ne mogu,daleko je on odavde....PA GDE,sad ja planuh malo,takav sam,imulsivan...gde je taj :x Ma kaze,u jednu daleku drzavu,FORUM se zove,u jedan daleki grad,Ljubav i sex se zove....Hm,pogledasmo se mi,aj,za tu drzavu smo i culi,al za taj grad,pa jos s takvim imenom,jok.Nikad culi! I kakvo je ime tog grada,kakvi li su tek ljudi u njemu? I odakle ona cula za taj grad?Pogledasmo se mi,ova nesto muti.Ili vec pusi,pa nas folira,jer taj neko iz inostranstva(Forum je druga drzava) prvo sto ce poslati devojci su cigare.e,ako joj je poslao cigare,onda i pusi.Znaci,folira nas.Pu,majku mu,a taman se ponadasmo da smo nasli cestito stvorenje. Ono,to danas najnormalnije da devojke puse,ali onda...jok.Morao si da budes uzoran omladinac/ka.E sad,pa ne mozes bre idealnog coveka naci.Dogovirsmo se mi,nas tri lovca i jos cemo iskusne lovce povesti,pred SLET sa Marsalom u Lov.To bar lako onda bilo.Samo mu isteraj divljac na cistinu,ne moz stari da omane.BAM! Tako i bi,odobrovoljili ga mi,raspolozan,prima stafetu,devojka super,nije primetio da pusi.Jok,nije primetio,a i kako bi kad je on pusio KUBANSKE, to jako u p.m. Zavrsi se slet,svako svoju palicu uze,Bukica uze i njegovu,nemoj slucajno da je zaboravi,naci ce je neko,eto belaja. Odosmo kao uzorni omladinci,na Sumadiski caj(kakav alkohol,samo caj i to SUMADIJSKI),popismo,odahnusmo. Aj sad svako domu svome,meni je pripala nezahvalna cast da vratim ono devojce na vrh Prokletije(usput mi je pokazala "tajnu" pusenja,a da to niko ne primeti),vratio sam je,pa nazad u Rumuniju na privremeni rad.Ono,kasnije sam se prebacio u Francuskoj..al to kasnije. E sad,ove devojke u Liscevom profilu,pa ja stvarno ne znam...bem li ga...
Gde iskopa NAJRUZNIJU sliku,mislim NAJRUZNIJE devojke,imalo je i boljih...
Bar smo mi imali,za druge ne znam......
E sad,sad kafica sa Votkom u obliznjem kaficu i ima da promenim ime Joci konobaru.Mora mu dam neko Spansko,Italijansko...ili Francusko otmeno ime.....
Pa da,ne moze u kafic ELITE,da se zove Joca....
Jok to.....