LOVACKE PRICE- Generalni remont u toku na dan 04.06.2005

Stari Lisac:
lazljiva:
citam,i mastam...umes ti i bolje...

Ha ha , evo sad cu da probam :lol:

Ma bre,grrrrrrrrrrr
Nije tebi ovo rekla,no meni...sta se mesas :?

More,bole te uho grlo i nos...pricaj,tebi je rekla.Oce bre ribe da nas posvadjaju.Ja ne mogu da pisem,jos mi zuje pcelke u glavu od nocas...svve nesto:Zzzzzzzz...zzzzzzzz...zzzzzzzz
Glava i onako suplja,pa pcelice,ne da lete,no bas boli glava :( :( :(

DON:
Stari Lisac:
lazljiva:
citam,i mastam...umes ti i bolje...

Ha ha , evo sad cu da probam :lol:

Ma bre,grrrrrrrrrrr
Nije tebi ovo rekla,no meni...sta se mesas :?

More,bole te uho grlo i nos...pricaj,tebi je rekla.Oce bre ribe da nas posvadjaju.Ja ne mogu da pisem,jos mi zuje pcelke u glavu od nocas...svve nesto:Zzzzzzzz...zzzzzzzz...zzzzzzzz
Glava i onako suplja,pa pcelice,ne da lete,no bas boli glava :( :( :(

Ma bre Gr :)
meni rekla vidi naslov , hehe , izgorele ti celije od rakiju , ni naslov ne vidis :)
Sub, 22. novembar 2003 16:32 lazes,lisico
pa onda ti ona meni kaze ono .....
Ha ha ...dodji na Rasol Donce kod mene :)

i takooooooooooo ( ali oprezno) :)

Eh , mlad, lud taman zavrsio visoke skole , zeljan svega .Studentski dani puni odricanja , nema se , zicanje za cigare, jeftine sobe , ljute i radoznale gazdarice koje obozavaju da vire kroz kljucaonicu .
Nas pet se skupi pa jednom mesecno udarimo po "Rubinovom" vinjaku i tada se sve muke zaborave, sve nekako ide lepo i lagano a misli vrludaju slobodne i razbludele :)
Eto dodje kraj i da se kuci krene iz velikog grada , u mali gde smo nekada ostavili nase velike ljubavi i krenuli u veliki svet znanja i neizvesnu studentsku sudbinu.
I evo me , ponovo sam tu .Secam se... secam se nje , ali ne po liku , ne po bilo cemu po cemu se normalni ljudi secaju , setam ulicama grada , sa nekog prozora se cuje grupa "Supertramp" i divna stvar -"breakfast in America " eh , kao da se nista nije promenilo , samo....osecao sam da mi nesto nedostaje , mislio sam da cu biti srecan kada se vratim , ali nisam.
Osecao sam da sam je izgubio , cudno je sto je nikad nisam ni imao , ali , jednstavno sam osecao da postoji i da sada posle ovoliko godina vise nije sama i da ima nekoga.
Pomislih da sam poludeo , rekoh sebi ,Ej bre o cemu ti razmisljas , okreni se oko sebe ovaj lepi grad je pun devojaka i mogu da budu tvoje.
Poslusah glas razuma i zurno krenuh kucci.
A tamo sve po redu , velicanstven docek , mama , tata , ujne , strine i naravno peceno prase :)
Udarimo ti mi brigu na veselje , u medjuvremenu stigli Don i Bundeva .
I povede se prica o cemu bi drugo nego o zenama .Jedan po jedan vinjak i jezici se odvezase .
Naravno Bundevica u to vreme bio u razvoju , Don je imao tri devojke pa stalno lagao onu drugu da je isao na cas klavira a u stvari je bio kod one prve ili trece.
He he , ma nista se nije promenilo , sve po starom.
Dogovorismo se mi da uvece izadjemo u neki kafic.
I tako i uradismo , vece prelepo , letnje , mirise na reku , ma savrseno.
Udjosmo u kafic i porucismo po pivce , cugamo pivce i gledamo curice (te godine bili u modi minjaci)
milina jedan , gole noge bez carapa (najlonke tad kostale ) a mi samo cvetamo i mastamo o njima.
I naravno ko bi drugi nego Bundevica , snimi ti on jednu u cosku kako stoji sa nekim drugaricama, munjevito se on stvori ispred njih i sve nesto mase rukama kao da ce da poleti i poskakuje.Eh , sta li im prica majku mu rece Don.Ja totalno zbunjen , i tad se Don lupi rukom po celu i kaze :Prica im da je pilot , a ja pitam zasto onda mase rukama ?
Pa to su Poljakinje sto su dosli sa onim Fiatom "pezejcom"
Ha ha , Bundevica lazovcina , ma nisam uspeo da zavrsim ni misao kad ti nju Bundevica odvuce u jedan mracan ugao i krene da "brsti" Drmenm ja Dona laktom i pitam ga da li on to radi ono sto ja mislim i sto bi u krajnjem slucaju voleo i ja da radim samo kad bih ima skim :)
Kaze Don : Abe Lisac si corav vidis da joj digao sve cetri i "koka" samo.
Ej Don , rekoh ja , ali mi smo u sred kafica ?!
Lisac ne *serinja vise , to ti je bre postalno normalno u nasem gradu jos od 1982-ge.
Auuu ala sam se ja zatucao na faksu pomislih.Dobro rekoh ja vise sebi u bradu.
Taman sam zapalio cigaretu kad Bundevica vice iz onog coska da dodjemo i mi .A ne rekoh ja , ja da to radim javno necu , zamisli samo da mi neko vidi moga "stojka" joj pa u zemlju bih propao.Don se vec tamo nacrtao a ja ko da me neko vezao za sank ni da maknem.
E sad pocese obojica da me dozivaju.Uh , pomislih , oticicu ali necu da se bre seksam na javno nisam poludeo.
I tako i bi , ode ja tamo , ova dvojica se raspomamili sve zvoni.Meni zapa Rozika , mala rumena debeljuca ( ko mi kriv kad nisam stigao na vreme)
I sve ti se ona nesto vrti i uspija oko mene , vidim ja da bi ona htela da imamo imntimni odnos :)
Ja ti ostanem cvrst i gore i dole i resih da istrajem.
Dok sam ja tako istrajavao u svojoj cvrstini Rozika se spustila dole i krenula da se obracunava sa jednim delom mog cvrstog karaktera.
Pa sad , hmmmm....mmmmmm....ojha!......mljac.....ooooo....
ajd , sta je tu je pustim ti ja Roziku da se bori sa mojom cvrstinom jer sam znao kad tad da ce je moj moralni duh pljunuti pravo u lice :) Tako i bi .
Aghhhhhhhh! jeknuh tiho da me niko ne cuje i Rozika ostade pljunuta u sred Srbije od strane jednog cestitog i postenog momka.Tu je ona meni dosla da siri nemoral i blud pomislih ja.
A Bundevica njegovu odveo posle na reku i vratili se skroz od peska , kaze zatrpavali su "Djavocica" u pesak .
He he , Don je ostao samnom u kafani tj. sa onom njegovom i napio se ko majka , naravno Poljkinja ga cascavala celo vece.
Ja ostade suva grla jer je ova moja Rozika popila dozu mog karaktera pa vise nije bila zedna i nije nudila ni meni nista da pijem.A ja svorc :(
Dok sam se vracao kucci uhvati mene opet ono ludilo o onoj X personi zenskog roda za kojom sam potajno patio .
Radovao sam se jednom , sutra cu moci da podignem moju orocenu stednju u banci i imacu bar para da kupim pristojne "Doringo" farmerke , ko zna mozda cu tu X osobu sresti u banci sutra , a mozda i necu .Ko zna ? A ko tek ne zna ?

...da be,tebi rekla,sad vidim i ja,malo mi prosle pcelke.
Gde ovo isprica nesreco,kako li se sewti ovog dogadjaja :lol: :lol: :lol:
I gde spomnu farmerke Doringo :? Se secas bre kad smo Ficom cepali za Italiju samo za farmerke?Cepamo mi,cepa fica.Cepaju stoperke pored puta.Ti vozis,ja napred,Buki ko po obicaju spava kad ga neko vozi.Se secas one pored Zagreba na zapadnom kolodvoru,istocnog perona?Auuuuuuu,da se pobijemo ko ce pre vrata da joj otvori.Ja otvori,al se zaebo.Zaboravio sam da ce ona sesti pozadi,a kad je vec sela,probudila se i ona ALA od Bundeve. Dzaba moje nabacivanje,tvoje namigivanje u retrovizor( teo si bre da nas pobijes,u jarak da sletis,nesreco jedna)...dzaba sve!Ona videla PITONA i ko hipnotisana.Ko bre da u Zagreb nema Zoo vrt.Ko da nikad nije videla Pitona,no drz po Bukici.Doduse,kolko se ja secam,a secam se,nije nas drug nesto da se protivio.Naprotiv! Kao ,SLUCAJNO mu se raskopcase farmerice.I tad,tad NASTA tzv.SEX U KOLIMA.E...da znate,sex u kolima je izmislio Bukica.
Stigosmo jedva u Trst.Parkirasmo Ficu,odvazno izadjosmo,ona stoperka,podjosmo na burek,da se osvezimo malo.Porucismo 4 bureka,i za stoperku,sa jogurtom,kad ti ona stoperka rece:JA NECU,POPILA SAM DOSTA JOGURTA.Heh,Bukice,bukice...
Aj sad da kupimo farmerice.Udjosmo u prvi butik,kad tamo Gazdarica,ne da je lepa,ne da je zgodna,ma...nema reci.Ubavinja,lepotinja.Dal da gledamo farmerice,ili Gazdaricu?Aj sad...Odabrah ja jedne,Doringo,udjoh u kabinu da ih probam.Kad,Gazdarica ide za mnom,ko da proveri samo da li slic radi.ma jes,nisam bre ja od juce,znam ja za sex u kabini.Udjite,Udjite,smeskam se ja...smeska se ona.More pipnu me ona,more pipnuh je i ja.More,zakaci ona kosom za garnislu,more spade joj perika :shock: :shock: :shock: A kuku meni,kakva crna Gazdarica,to bio gazda,...MUSKO! Aaaaaaaa...braci Karabinjeri i sestre Karabinjerke,pomagajte bre,oce me siluje.Naravno,Italijani su u to vreme znali Srpski(sad mi nesto zamuckuju),uhapsili napasnika,a mene spasli bede.Ovo dvoje,mislim Lisac i Bundeva,GOLEMI drugari. Nisu bili Mobilni tada,al oni TELEGRAM poslali kako su u Trstu silovali DON-a.Idi pa se operi pred AFZ posle da to nije istina.E...nakupovasmo mi doringo,vratismo se u nase malo misto,as ti gospe Isusove,ca bi reka veliki Sjor Miljenko Smoje. Seatmo se. Ono,zvizducemo,ruke u zadnje dzepove,kosa a la John Travolta,ko kao mi?Niko.Zenske padaju u trans kad nas vide.Kazu,radili neku statistiku tada o nasoj popularnosti,kazu da su samo Liverpulske bube bile popularnije od nas i Elvis Prisli.Al mu ga je Lisac vec vratio gore na nebu kad bio. Pokazao mu on sta znaci Srpska skola hebanja bez produzetaka. Bilo je to neko vreme kad smo stvarno menjali ribe svaku noc.Ono,kad nam dosade,ma to isto vece promenimo.Jednokrtana upotreba.Moglo nam se,nosili Doringo :!: :!: :!:

Posle dosle stvarno te Polajkinje.Bilo bas kao sto Lisac isprica,al ne rece da su nas zvale kod njih u Poljsku.Sramota ga izgleda.E...bili smo kod njih. U zakopane bili.Malo ne ostasmo ZAKOPANI.Ko je znao da su one tamo udate,decu bre da imaju :shock: :shock: Mi nismo.A i one,Bog da ih ubije,ponasaju se ko da nemaju decu,muzeve.To slobodno,to oces sex u kaficu,oces na zelenoj travi,oces na snegu...ma sex na svim mestima u svim pozama. Posle,kad smo trebali da podjemo,kaze jedna:E sad lepo,svi po 100 DM :!: Auuuuuuuuu,pa mi sve skupa tolko poneli. Sta sad da radimo :?:
Seti se Lisac da je Bukica njima pricao u YU da je pilot,setio se ja da u blizini ima aerodrom,pa bez!!! Kolko nas noge nose!!! Dodjosmo nekako do aerodroma Krakov,upadosmo u prvi avion,a ono,pa to samo nama moz da se dogodi.Avion pun PRVIH POLAZNICA POLICIJE ! Poljske policije! Zenske! Opet zenske! I to,neka specijalna polazna skola,kurs neki za obavestajce.e,te u takvim skolama,koja od koju lepsa.I sta dalje da pricam,mi stasiti,stranci,ponudismo se da nas ispitaju i demonstriraju vestinu otkrivanja strogo poverljivih tajni,one prihvatise.Joj,kako smo se bili tad... :lol: :lol: :lol:
Al,Bukica opet brljavi. Njega tri obradjuju.On pustio covek volan,bole gaaaaaaa...on misli to mu fica...Vicem ja,vice Lisac:Buki bre brate,zaebi ribe,izginasmo,ni padobran nemamo,vataj bre taj volan u ruke! More,iskreno,pade i po koja psovka,al...kad lud.Plus sto ja bolujem od visine.To plus...hebe se Bukiju,on deksa li deksa.Sve tri,nanizao pa samo tako...vrc,vrc,opa op,.....
Sve im je taj tajne odao.I da smo nosioci RUBINOVIH medalja za ispijanje Vinjaka,i da smo udarnici bili na Radnoj akciji Paracin 79,ama sve im tajne odade.

I tako,Bukica dexa u kabini,Lisac u WC-u aviona,ja obicno...na sedistu to ja.Kad smo bili nad Cehoslovackom,ucini mi se da sam vido jednu golu zenu kako skace iz jednog drugog aviona.Pocese da me zafrkavaju da sam kao poceo da haluciniram.Kao:DON,tebi se bre sve gole zene prividjaju! Pa cak i na ovoj visini.Ok,cutim,al kasnije saznasmo da je neka skocila sa 10.000 metara i ostala ziva.Ono,nije bas skocila,al...ostala ziva.

E...sve to,i jos mnogo toga zbog farmerke DORINGO!

Eh,al se nekad zivelo......

A "Carera" Jeans , vratio se danas bas slusam reklamu.Jos da nam se vrati i "Lee Cooper" onda mozemo da zaustavimo satove:)
Jes vala Don je ispricao zivu istinu .Ali kao sto vidite Bundeva cuti ni da zucne , mangup jedan .Znate on inace i ne prica mnogo , eh a sto bi i pricao ima ko da prica umesto njega .Znate onu frazu ; *GOVOR TELA* pa to su psiholozi izmislili zbog Bundeve i njegovog velikog"mislioca-oslobodioca" :lol:
Samo Don , sto ljudima ne rece da smo stali u Plitvicama i da smo onoj stoperki takodje pokazali : :? MALI MALO VECITAMAN :shock: (BUNDEVA NORMALNO)
Ma i Don i ja smo bili dobri nije se bunila .Kaze :Cuj pa kak se vi to Srbijanci dobro vadite na tehniku .Ma nije na tehniku majku ti tvoju vidis da ima celih 12.5 , sta bi ti htela , alo jedna! , nisam ti ja kriv sto te Bundeva "razgazio" ko staru cipelku , pa sad ocekujes da smo svi tako *prosto-prosireni*
Eh posle smo se osvetili samo Don i ja Bundevi sve sva krv iz mozga slila u zverka , mucenik pao u nesvest.
Dobro smo to odradili .Imali smo i publiku , to je bio prvi sex u SFRJ na haubi automobila , posle se to prosirilo po celoj nasoj domovini i video sam da se i na forumu spominje u jednoj temi.E sad , to sto posle nismo imali haubu kad smo ulazili u Trst i to sto smo jedva ubedili carinike da dolazimo u automobilu a ne u nekom perpetu-mobilu , to je druga stvar :)
A onaj iz kabine , pa jes bio on aqli je imao i prave dude , to su bili prvi modeli silikonskih dudica .Culi smo da se kasnije doradio i da mu je umesto kuce dosla maca , tako da se covek kompletirao.Secas se Don ,zvao si me opet u tu radnju (Heh, dopao ti se Lui znao sam ja) da kupujemo *Carera* i *Probuseni Dolar* farmerke.
Eh , i jesmo otisli samo Lui nije vise radio , otisao covek na televiziju postao zvezda i nastupao pod imenom : Rafaela Kara :)
Vratili smo se tuzni iz Italy zbog toga , ali smo zato napazarili popularne *vijetnamke* i *tankerice* i spremali se da idemo za Moskvu. E to ce da vam pricamo drugi put , kako smo se socijalisticki zabavljali na Crvenom trgu:)

Ne znam ja dal se LUI zvao Rafaela Kara,al da je teo da KARA teo je.Samo sto ja i moja bulja bejasmo brzi.mamu mu...aaaaaaaaaaaaaaaa...mene naso,a :evil: :evil: :evil: Ja bre suvop_icast,nikakav,on mene naso? Od onolike svite,on naso MENE :?

A to za Plitvicka jezera,ap jes,jes bilo,sad n znam na koje,"nosili" smo se na svih 16 jezera,al na koje tacno...bem li ga.Ode hauba. da bre,secas se kad smo na audiciji otkrili onog Kunta Kinte (tad je bio bez kinte,posle se napunio od te reklame) za reklamu...LEE COPER...nanu mu njegovu,mi ga otkrismo,on se napuni lovom i ode u Nesvrstanu mu zemlju.Pa jos mu i farmerice dadose,a nama Djokicu i zahvalnicu za uspesno odrzanu audiciju.

Za CRVENE NOCI i RASPUCINSKI stil zivljenja u SSSR...drugom prilikom.

Bre,imao sam taj nick na PIK-u :Raspucin..al ga neki idiot maznuo :evil:

Nisam teo, majke mi. Naterali me mangupi. Sedimo tako i pijemo LAV ... kazem treba nam meze. Oces meze, kaze Krivi idu kupi evo ti kasapnica iza coska ... sta da kupim ... namam pojma ... vidi kavurma ili cvarci ili neki parizer... nemoj parizer kaze Tarzan ... to ti je bre previse gospocki ... idem tako vidim neki tip ulazi u kasapnicu i samo sto je uso one roletne dum, nema .... sve se zatvorilo... pridjedm i virnem kad ono izvadi kurcekanju sve se nesto uvija po podu, a ona izbacila sise, on navalio ko mutav, nemoz da zine kolika je sisa al oce da je strpa u usta ... strpao joj onu stvar oko pola, pola ostalo valjda da se deca igraju ... a meni doslo, nateklo mi u gace, a na ulici ... mnogo nezgodno ... vidim krese on krese,... ma vadim ga ja pa kud puklo, nije neki veliki saobracaj nece da primete... i krenem da mu udaram smirglu ... kad onaj ga izvadio i klati iznad nje ,.... lele sto ce sad da budne ... ako joj ga stavi u usta ima da bude kao onaj sto guta sablje u cirkus... ali spretnija ona ... mozda nju da uzmu sledeci put ... umesto sablje nek guta... ma i deca ce da se raduju ... vidim ja krenulo njemu oce da isprska sve okolo ko da doso da kreci ... i meni taman doslo kad.. sta radis tu, kaze policajac ... a ja u trk ... dodjem one moje barabe otvorile i trece pivo ... jesi dono meze ... ma dono sam *urac ... to vidimo, i tako ... posle sam Sabriji pokazao kako Musa dere jarca, nije se mnogo drala

ONOMATOPEJ:
Nisam teo, majke mi. Naterali me mangupi. Sedimo tako i pijemo LAV ... kazem treba nam meze. Oces meze, kaze Krivi idu kupi evo ti kasapnica iza coska ... sta da kupim ... namam pojma ... vidi kavurma ili cvarci ili neki parizer... nemoj parizer kaze Tarzan ... to ti je bre previse gospocki ... idem tako vidim neki tip ulazi u kasapnicu i samo sto je uso one roletne dum, nema .... sve se zatvorilo... pridjedm i virnem kad ono izvadi * sve se nesto uvija po podu, a ona izbacila sise, on navalio ko mutav, nemoz da zine kolika je sisa al oce da je strpa u usta ... strpao joj onu stvar oko pola, pola ostalo valjda da se deca igraju ... a meni doslo, nateklo mi u gace, a na ulici ... mnogo nezgodno ... vidim krese on krese,... ma vadim ga ja pa kud puklo, nije neki veliki saobracaj nece da primete... i krenem da mu udaram smirglu ... kad onaj ga izvadio i klati iznad nje ,.... lele sto ce sad da budne ... ako joj ga stavi u usta ima da bude kao onaj sto guta sablje u cirkus... ali spretnija ona ... mozda nju da uzmu sledeci put ... umesto sablje nek guta... ma i deca ce da se raduju ... vidim ja krenulo njemu oce da isprska sve okolo ko da doso da kreci ... i meni taman doslo kad.. sta radis tu, kaze policajac ... a ja u trk ... dodjem one moje barabe otvorile i trece pivo ... jesi dono meze ... ma dono sam *urac ... to vidimo, i tako ... posle sam Sabriji pokazao kako Musa dere jarca, nije se mnogo drala

Eto vidite da je drug ONOMATOPEJ sve video , nadam se da ce i neke druuge price biti potvrdjene :)

...Pijuckam ja jutarnju kaficu(onu sa Votkom cu malo kasnije,u kaficu),i nesto razmisljam.Ovaj Lane Gutovic,laprda bre gluposti.I ko li mu samo pise one bljuvotine :? Ma hajte,molim Vas.....U pravu su zene,neka ga tuze,pa nek plati pi_zda kad hoce da laprda.Ja necu.Ja bio na rad u inostranstvu,znam sta je Evropa.Vratio se ja iz Rumunije sa privremenog rada,sa svem GASTARBAJTERSKU frizuru.I gle,ma mnogi to nose.Al to,rekose mi posle,nose ovi seljaci sa Pinka,ovi gradski mangupi,osisani na keca.Da,na keca,jer vole da se kecaju.Frizurom,mislim.Mojega mi Stojka Vrankovica,Jul Briner bi danas bio No1,da je kojim slucajem ziv,al nije.Gore je,igrao preferans sa Liscem i sa Kenedijem,pa Lisac zbrisao,njegovo mesto zauzeo Breznjev.Tile je za sad po strani.Samo smeka,smeker je taj oduvek bio.Tito! Stafeta.Ko da mu preda od nas uzornih omladinaca stafetu,tamo 1078 godine.Ako damo Bundevi,nemoj da omane,pa da pogresi palicu,odosmo svi na Goli otok(tad smo i hteli da idemo tamo,ko ako je Goli otok,ima i Gole zene...kasnije nam objasnili da se zove Goli,jer te Ogole od batina).znaci,radi preventive,Buki ne.Aj ja...ni to ne moze.Ja mucam.da ne bude:Ddddrrruuuzzzeee Marrrssaalllee...zaebi,opet Goli otok.Aj Lisac.Heh,frka i njemu,ne sme,al se izvuko velemajstoeski.Kaze:znate,ja imam mali Hongkoski grip,pa sad..ako Vi smete da rizikujete,ok...Gde smeju,pobunise se Generali protiv Staneta Dolanca i Milke Planinc(sto smo nekad imali politicare,piuuuuuu) i naravno,pobedi vojska.Aj ni Lisac ne.Pa ko ce onda :? Seti se Lisica,kaze:To mora biti omladinac ZVUCNOG imena,sa stranim naglaskom,ili omladinka koja ne zna jos KAKO SE PUSI.Znaci,ne pusi.Ne zna kako se pusi,ne pusi.Ok,nadjosmo jednu na vrhu Prokletija koja ne zna kako se pusi.Dva dana i dve noci smo se pentrali,al nadjosmo devojku,cestitu,ne zna kako se pusi jos,nikad zapalila nije...ma to cista pluca,ihhhhh...Dobar dan...Dobro Vam Bog dao,rece.Aaaaaaaaa,recita je znaci,ima jezik...mmmmmm...Lisici se odma neke stvari pocese da vrzmaju u glavi kad zakljucismo da ima jezik,ali NE,ne damo mi.Inace...hehhehee,ma htede je taj tu odma da posluzi sa cigarom.Jos kad je upita(a to moj fazon,al ga zapamtio) dal ima 5 lista duvana,kao treba mu za lek...aaaaaaaaa...zamalo ovi Generali ne pustise Sarplaninca na njega.Da,da,da...Sarplaninca,pa nece valjda na Prokletijama Pudlica :? Jok,Sarplaninac!!!
E,ajde,ubedismo je mi,objasnismo sta treba da radi,samo da se popne do Marsala ,da mu kaze koju rec,poljubi ga,da palicu i mashala...gotova stvar.
Slusa ona,kad odjedared rece;JOJJJJ (odma to sa strane neko dobaci:ULETI TI MOJ),ja ne moguuuu...Sta sad ne mozes ,nesreco,pa jedva te nadjosmo :? Kaze ona:Ja sam,znate,meni se,znate...Ama pricaj vec jednom,ne mucaj,Bog te ubio,sta mi znamo kad nista vise ne znamo :? Paaaaa,kaze:Meni se NEKO MNOGO SVIDJA :!: :!: :!: Eto ti ga sad :? ma jesi zaljubljena bre,pitamo je :? Kaze;Pa jesam i :oops: :oops: :oops: Hm,eto ti problema,nemoj da se zbuni,ili ne daj Boze zaljubi u Marsala,sta ce taj jadnik posle bez nje?! Dobro,lepotice,a u kog si zaljubljena? Ma,kaze:Ne znate ga Vi,a i ne mogu Vam reci,dala sam rec.Rec je rec! Ok,rec je rec,sto jes jes.Casna Titova pionirska,ako lazem. Pa dobro,povedi i njega,predlozi neko.Ma ne mogu,daleko je on odavde....PA GDE,sad ja planuh malo,takav sam,imulsivan...gde je taj :x Ma kaze,u jednu daleku drzavu,FORUM se zove,u jedan daleki grad,Ljubav i sex se zove....Hm,pogledasmo se mi,aj,za tu drzavu smo i culi,al za taj grad,pa jos s takvim imenom,jok.Nikad culi! I kakvo je ime tog grada,kakvi li su tek ljudi u njemu? I odakle ona cula za taj grad?Pogledasmo se mi,ova nesto muti.Ili vec pusi,pa nas folira,jer taj neko iz inostranstva(Forum je druga drzava) prvo sto ce poslati devojci su cigare.e,ako joj je poslao cigare,onda i pusi.Znaci,folira nas.Pu,majku mu,a taman se ponadasmo da smo nasli cestito stvorenje. Ono,to danas najnormalnije da devojke puse,ali onda...jok.Morao si da budes uzoran omladinac/ka.E sad,pa ne mozes bre idealnog coveka naci.Dogovirsmo se mi,nas tri lovca i jos cemo iskusne lovce povesti,pred SLET sa Marsalom u Lov.To bar lako onda bilo.Samo mu isteraj divljac na cistinu,ne moz stari da omane.BAM! Tako i bi,odobrovoljili ga mi,raspolozan,prima stafetu,devojka super,nije primetio da pusi.Jok,nije primetio,a i kako bi kad je on pusio KUBANSKE, to jako u p.m. Zavrsi se slet,svako svoju palicu uze,Bukica uze i njegovu,nemoj slucajno da je zaboravi,naci ce je neko,eto belaja. Odosmo kao uzorni omladinci,na Sumadiski caj(kakav alkohol,samo caj i to SUMADIJSKI),popismo,odahnusmo. Aj sad svako domu svome,meni je pripala nezahvalna cast da vratim ono devojce na vrh Prokletije(usput mi je pokazala "tajnu" pusenja,a da to niko ne primeti),vratio sam je,pa nazad u Rumuniju na privremeni rad.Ono,kasnije sam se prebacio u Francuskoj..al to kasnije. E sad,ove devojke u Liscevom profilu,pa ja stvarno ne znam...bem li ga...

Gde iskopa NAJRUZNIJU sliku,mislim NAJRUZNIJE devojke,imalo je i boljih...

Bar smo mi imali,za druge ne znam......

E sad,sad kafica sa Votkom u obliznjem kaficu i ima da promenim ime Joci konobaru.Mora mu dam neko Spansko,Italijansko...ili Francusko otmeno ime.....

Pa da,ne moze u kafic ELITE,da se zove Joca....

Jok to.....

...Garant Lane Gutovic cita Lovacke price :!:

Evo,uzmite danasnje Vecernje...pa cete videti.A kazem ja :Lisac daj da autorizujemo,ti neces.E pa ...

A taj Lane,mi smo kao neki prijatelji,ne znam,pricaju svasta o njemu,te da je ovo,ono..ja ne znam.Tek...ovoliki naslov:KAD ODEM,VISE SE NE VRACAM NA OVAJ SVET.....
I ja sad kontam,taj je citao Liscevo bitisanje po Nebesima,pa mu se usladilo,al vratice njega,sutnuce ga odozgo,kad Vam kazem...
I jos kaze covek,da ce kad zavrsi sa zenama pricati za muskarce,kao ne moz da skodi.Hm...pa jos dalje kaze: Ima razna imena za muskarce u nas:Mudraci,Obesenjaci,zavesci,Cancari,Serontije,Vrtiguzani,Nadriguzani,Bilmezi,Garagani,Lelemudovci,Lindre....ma sve ce nas ocrniti,imam neki predosecaj ja 8) 8) 8)
Pa navodi tip muskaraca,kaze:
Tipican primer,naseg muskarca. Malo povijenih ramena,pogrbljen,mrsav,stalno sa cigaretom u ruci,zutim prstima,masne kragne,perut rasut po ramenima,kose zalizane ko krava da ga lizala.Udjes u prvi bife,nemas drustvo,pozoves takvog coveka da sedne s tobom,radi drustva,i pozoves mu jedno,dve,tri pica...E,kod treceg pica TI si za njegqa vec Bog! Nema veze sto je malopre o tebi pricao svasta,to se ne racuna,tad je bio trezan,a on trezan ne zna sta blebece.TI si za njega sad Bog....(ovo sam ja malo dodao,tek da vidim dal ce i ovo Lane maznuti).....

Ma mogo bih ja o Lanetu nadugacko,al necu iz postovanja prema novinarki koja je radila taj intervju.Moja omiljena,Silvana Stankovic.Inace,ona je strucnjak za Vojna pitanja,ne znam sta joj bi da radi Laneta.Da,barabar sa Drecunom,ma jos i bolja...Eh,ja MOJ PISTOLJ sve kod nje cistim.Ocisti ga ona,samo tako...glanca se.....

E sad...ovo nema veze bas sa Lovackim pricama,al nekako mi doslo...nista zlonamerno,normalno kao ni do sada...

A da,Pamela...Ma cuo sam ,procitao da je obolela od najtezeg oblika Hepatita,i da joj doktori daju jos 10-15 god.Ona kao to hladno primila,naucila da prima stvari u zivotu,rekla da joj to preneo njen bivsi Tomi Li...ok...samo,sta cu ja sad :? :? :?

Ako je istina,ako stvarno boluje od toga(ne daj Boze) kako cu ja,sta cu ja,kad je to dobila,pre mene ili posle mene :? :shock: :? :shock:

Nema,naredne 10-15 godine ima sedim ko na klinci...

Znate sta su KLINCI? E da, to...samo nisam pitao zene,znam da one znaju......

Back