LOVACKE PRICE- Generalni remont u toku na dan 04.06.2005

...Hehehhehhehee,
Pa ti poceo bas da odajes tajne,jos ce pomisliti da je i ovo bila Lovacka prica.Ono,jesi ga malo"ulepsao"..ali...bese...Devojcica se zvala Eva...
Ti joj ,kolko se secam na cisto Engleskom rece:DRAGO NAS JE ,MI SMO ADAM.....
A kad si poceo,ja cu nastaviti,al sutra.
Pa da vidimo ko je zaebo i pusku i noz na strazi,pa drvi li li drvi uz Drvo, a DON se DRVI na -29 celzijusa.Da spase druga,da ne ode na vojni preki sud.To jedna prica...
A da cu ti ga i za Asprovaltu,89 god.
Secas se Olimpik bicha i nudisticke plaze.Jedva sam te bre naterao da odes,a sta bilo? Bilo to da ti se digo OVOLIKI,ja crvenim od stida,pa trpaj pesak na tebe.Jes da si bio ko u pecnici,jes da ti djokica duze vreme bio za pisanje samo,al...merak je merak...
Al o tome i jos nesto...sutra,t.j. danas...sad da radim malo...

PoZ

DON:
...Hehehhehhehee,
Pa ti poceo bas da odajes tajne,jos ce pomisliti da je i ovo bila Lovacka prica.Ono,jesi ga malo"ulepsao"..ali...bese...Devojcica se zvala Eva...
Ti joj ,kolko se secam na cisto Engleskom rece:DRAGO NAS JE ,MI SMO ADAM.....
A kad si poceo,ja cu nastaviti,al sutra.
Pa da vidimo ko je zaebo i pusku i noz na strazi,pa drvi li li drvi uz Drvo, a DON se DRVI na -29 celzijusa.Da spase druga,da ne ode na vojni preki sud.To jedna prica...
A da cu ti ga i za Asprovaltu,89 god.
Secas se Olimpik bicha i nudisticke plaze.Jedva sam te bre naterao da odes,a sta bilo? Bilo to da ti se digo OVOLIKI,ja crvenim od stida,pa trpaj pesak na tebe.Jes da si bio ko u pecnici,jes da ti djokica duze vreme bio za pisanje samo,al...merak je merak...
Al o tome i jos nesto...sutra,t.j. danas...sad da radim malo...

PoZ

Abe nemoj samo da im pricas za nudisticku plazu :)
Eh ko me vuko za jesik .Dobro jad pisi i o tome samo da znas da cu ja posle da pisem kada smo isli na ranu akciju Paracin '79 ....ajd laku noc

...Ne mogu,reko da cu napisati,aj opet.....
Obecanje uvek odrzim...

Elem,Jula meseca 89 god(da ne bude zabune,1989,ne 1889,nismo bas tolko stari),krenemo mi na more u Grcku.Jegejsko more.Nas tri.Bukica iz Beograda na APN 4,Lisac iz Panceva na Harliju i ja na Tomos Avotmatik,Slovenacke prozvodne,volan made in Bosna,gume,made in Montenegro tours.E sto nekad bila Yuga...jedan moped,delovi iz cele Yuge.Krenemo mi,onako u hipi fazonu,ovolike kose,brade,neokupani 3 meseca,kupa nas kisa kad padne ...stignemo na graniu.Prvi problem.Nece da me puste!kao nisam ja na slici?pa ko je,pitam carinarnika,tvoj tata,a?Pocnemo mi raspravu,aj,pusti se nas,al kazu,da se obavezno opet slikam,jer ne delujem na slici kao u zivotu.Kao,mnogo sam mladji na slici,a ja se slikao dva dana pre odmora.Al ok,znam za to,mladolika mi faca.
Dodjosmo u Asprovaltu,bivsi vojni kamp USA vojske.Milina.Postavismo satore,onooooo...oko nas,sve Norvezani,Spanci,Danci,Austrijanci,Nemci...i iz ostalih zaostalih zemalja.Mi tad bili nesvrstani,pa smo znali kako da ih svrstamo.
Upekla zvezda u p.m.Podjosmo da se kupamo.Mi levo,svi ostali desno.ma mi levo,jok,svi ostali desno.Gledamo se nas troje,ajmo i mi desno.Kud svi turci,ti i mi.E zasto isli desno,hehheheh...NUDISTICKA PLAZA.joj meni radosti,onoliko golotinje na jednom mestu,ma to ni u kasapnici nema.Okrenem se ja da kazem:UPADAJ,...avaj,kome da kazes...Bukica i Lisac se izgubili.Gde su,sta su..aaaaaa...pogledam ja,oni iza drveta.Sta radite bre tamo,pitam,kazu:SRAMOTA BRE!ma kakva bre sramota,dolazi ovamo.Ubedjivali se jedno 2 sata,ja ih ubedim,dodjose.Za Bukicu necu da pricam,odma ga pustise! aj pustise i mene,al Lisca...ma cujem ja neku galamu iza.Pogledam,ono Lisac ne da se svadja sa Cuvarem,no jeci plaza.Pitam:Sta bilo drug?Kaze:ma budala( a ta "budala od cuvara: brat brtau,dva sa dva,da mane rukom ima od promaje u Afriku da odletimo),tera me da skinem i gace!Pa skidaj bre nesreco,ovo je nudisticka plaza.Ma nemoj,kaze Lisac,a sto sam onda od usta odvajao da kupim speedo ako mi ne trebaju?aj be,kazem,trebace ti za kad drljas ono njivce pored kuce.Ok,skinu on gace,podjosmo...dodjosmo.Nadjosmo mesto.Bukica se odma na stomak i sunca ledja(posle cujem,na to mesto postavili spomenik,moze im se,kad Bukica alatkom napravio rupu za temelj)...ja kao,nesto tu mazem se,Lisac...e Lisac,on blene.Prolaze cupi(nista ispod 5-ce,bez silikona,kakvi tad silikoni,ni plasticne kese nismo imali,kakvi silikoni,prirodno to),sise im sam tako:Levo desno,levo desno.....Prolaze,gledaju nas,smeskaju nam se.A kako i ne bi.Srbi smo bre mi,ejjjjjjjj....cuveni hebaci.Kod nas se nevinost izgubi jos u 21 godini.A,ma nisu se zato smeskale,dzaba se ja radovao :( Smeju sr,jer se Liscu DIGO.Ej,digo mu se na nudisticku plazu?Pa gde bre to ima jos.Brooka! Sta cu,budim usnulu Bukicu,kaze,ma ne kaze,mrmlja,pokrij ga peskom.Ok...kazem.Lisac,lezi na ledja.zast?Ne pitaj,lezi.Leze on,a ja trpaj pesak na njega,pa trpaj,pa trpaj,eba mu mater,sve ruke izgoreh,vreo pesak.E ,zatrpao sam ga.Ravan ko daska,sa malim vrhom na sredini(sto je za taj vrh otislo peska...ppiuuuuuuuuu....).Sta sad,nista,uzmemo novine,citamo Grcke novine,znamo Grcki,Grcki je ko Makedonski,a makedonski ko Srpski so teska govornata mana.Citam ja,cita Lisac,Buki spava.Uziva.....
Posto nasa nadaleko cuvena lepota and reputacija nije ostala nezapazena,eto ih...mmmmmmmmmm...tri puckice.Huh...i dan danas me zmarci prodju kad ih se setim.Sedose do nas,al kao ne primecuju nas.Moreeeee,hehehehehehe...sad cu ja.Helouuuuuu...one :Helooouuu....DU JU SPIK INGLIS?kazu JES,OF KORS.a?A ha,PARLE VU FRANCE...UI! A..A ha...parlato Italijano>Si!A...aha...SPEKENZI DOJC...JA,JA BITE....e tu,izletoh se..rekoh glasno,tuzno:Ma i ja bih te sestro slatka,al ti ja ne govorim te nepoznate jezike.To ga rekoh na najpoznatijem jeziku,Srpskom.One se smeju ko lude?!Ma sto se smejete,ebali Vas moji drugovi i ja skupa?kaze,pa mi znamo i Srpski.Aaaaaaaaaaaa...pa sto ne pricate bre,leleeeeeee...nadjosmo li se,hehehehhee.
Odokle ste bre,pitam ja?kaze...daleko,Swedska.More sta daleko,daljine se skracuju,onako ja filozofski.Jes,jes,skracuju se.Pocesmo mi da pricamo(cuj MI,djavola mi,Bukica spava,Lisac ma da mrdne,samo koluta ocima)...pipnuh ja jednu,tu najblizu meni za ruku,pipnu i ona mene.A,tu li si,mislim ja...hehehhhehehehe....poce pipanje.
Kad u sred price,jedna predlozi:Ajmo u vodu da igramo odbojku! auuuuuuuuuu...pa gde to predlozi?Aj...probudim Bukija,al sta sa Liscem,onaj vrh jos stoji,ma ako nije bio i veci?!Setim se ja,pocnem da se derem na sav glas:AJKULA,AJKULAAAAAAAAAA....panika.Ogromna panika.Niko vise nikog ne gleda,te ja iskoristim priliku,otrpam Lisca,probudim Bukija i bez u vodu.Mi u vodi,al nesto fali?Sta fali?Pa i ove be nase mislile da je Ajkula,jedva smo ih nasli putem telepatije.Dodjose,aj da igramo odbojku,igramo odbojku.aj sad,ko ce najvise roni.Znate ono:Svako se rasporedi na po 10 metara,pa mu prodjes ispod noge.zaronih ja,izadjoh,zaroni Bukica,izadje,zaroni Lisac...i nema ga!Nema ga 10 minuta,15 minuta...ja i Bukica se gledamo u cudu :shock: Manem ja pogled ispod vode,kad ono...aaaauuuuuuu...osetila Lisica maslo,pa samo lize.A zato li ova gore samo:mmmmmmm...pa mmmmmmmm...aaaaaaaaa,ok.Sad rone one.Prodje mi jedna ispod nogu,prodje Liscu,kad...izlazi i drzi se za glavu?!JAO ,kaze,udarila sam u neki stub.E kakav stub usred mora :shock: A,setim se ja:BUKI,DIZI ALAT GORE,DA MOZ DEVOJKA DA PRODJE!Bukica ga dize,kako ga dize,tako obori spasilacki helikopter!SPUSTAJ GA NESRECO,opet se ja derem.A Buki,pomalo nervozno:Aman bre DON,da spustam il da dizem?! More,mrsh iz vodu...svi...
Bese sto bese na plazu,pozvasmo ih mi kulturno da dodsju tacno u 8 pm. kod nas.Dodjose.OuzO se pijucka,mesecina treperi,nas troje gitare u ruke i pesma...e,al ne svaka pesma,pesma kako prvo devojacko milovanje i celivanje,and radovanje,sto no rece Mitke u Kostani.Pesma nezna,pesma...ono,znate je...ona nezna sa Alpa...OOOOOJJJJJJJLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAALLAAIIIIIIIIIHHHHHUUUUUUUUUUUU....ma milina bozja.

Padose prvi poljubci,padose prve sipke od satora,al ima uvek rezervna sipka,Bukicu zasto vodimo...hehhehehehe...
Bi sta bi,malo smo se i manjali,cisto radi monotoniju da razbijemo,a i culi smo da ima toga,menjanje partnerki.Prodjose ta 17 dana i noci,josh ih se secam.a secam se i da je Lisac posle zapalio za Swedsku,secam se da sam u Swedskim novinama na Srpskom jeziku,ima doduse malo gramatickih gresaka,al sam procitao da se u Swedskoj pojavilo BESNILO.Kazu od LISICE se prenelo.Sad,hebem li ga,pitaj Boga sta je taj tamo radio.....

E sad,tad smo bili mladi,sticali iskustvo,gledali sta rade stariji,ucili,sad to vec lakse.sad se nevinost kod nasih muskaraca gubi veoma rano,u 21 godini.Nadju neku tetku i gotovo to.

Nesto se dogovaramo sad za zimovanje.Ja hocu Kranjsku goru.Oni mi se neckaju,al prihvatice.Jedino jos da ih ubedim da idemo Avtobusom,jer cuo sam da su Slovenci jako cisti,Evropa je to moj bato,da su im Avtobusi cisti,Avtobuske stanice takodje.Jos kazu,ma mozes bre da kreses na sred Avtobuske stanice,nema te Milicija dira.Ljudi gledaju,niko te ne dira,ti kreses.Opa,pa eto i zarade,mi kresemo,neko naplacuje gledanje,dewlimo lovu.E sto ti je Srbin,odma razmislja kako da spoji lepo sa korisnim,al ma,daleko smo mi od Evrope.Oni samo RAD,RAD i RAD...ko da ih je sve Lenjin pravio :? A gde tu pamet?S malo rada mnogo zarade,e tako cemo mi na Avtobuskoj stanici u Dezeli.Jos kazu,ma to bre Evrposke zene,nema tu udvaranja mnogo,pitas:Oces...neces...Nema te koja ce reci NECU.Ne,daleko od toga da su one "lake" zene,tek svatile najprostiju filozofiju:Sex uziva i musko i zensko podjednako.I sta sad tu udvaranje,cemu vreme trositi.A vreme je novac.Novac je danas luxuz,oskudacija bato moj.

Kako smo se proveli na zimovanju,vec ce Vam neko od nas ispricati.....

P.S.ja mozda odem i za Kanadu :oops: :wink:
To se kod mene nikad ne zna,sta su bre 6000 km?Nista,ocas ja to preplivam...kad je mogo Lisac da roni 30 minuta mogu ja da preplivam 6000 km za 45 minuta i 28 sec.

Medenko,ma ovde ti je i mesto,pored mene :oops: :oops: :oops:

Sta ces na tvoj Topic...sed tu...i uzivaj sa Lovcima

PoZ

blondi:
DON:
P.S.ja mozda odem i za Kanadu :oops: :wink:
To se kod mene nikad ne zna,sta su bre 6000 km?Nista,ocas ja to preplivam...
srečan put i piši kad stigneš :lol:

PS... trenutno je na atlantiku sezona ajkula - pazi se druže :mrgreen:

Znas kako se kaze:Kuma kumu ispracala,al kuma pre otisla...
Nemoj ja tebi da zalelim srecan put.....

Ima KITOVA,moz se zacopas,sta posle mi bez tebe da radimo.... :(

Putuj DON-e i piši kad stigneš,
Belosvetskim sve noge da digneš.

Al se pazi okeanskog Kita,
Taj ubija bez išta da pita.

Sve sam ***** živi u Kanadi,
Pa je zato izbegavu mladi.

A za stare tamo mesta ima,
Ako njima ne zasmeta zima.

Zato pazi ti na guzu svoju,
I ne brini za sudbinu moju.

Ja ču iči k piletini mojoj,
Što sad sedi u kolibi svojoj.

Jer što ume on nežno da klika,
Za mene je slika i prilika.

Pa ču Inca uz zid prisloniti,
I divit se softveraškoj kiti.

Pa čemo se mazit cele noči,
Šta on može, ni ja neču moči. (uhhhh)

Ali ču se rado podmladiti,
Na njegovoj izvanrednoj kiti. (mmm)

A filozof on je bez premca,
Komponuje i bolje od Nemca.

On kad nešto smisli i izmisli,
Svi su redom od zavisti svisli.

Podmladi se DON-e dragi druŽe,
O starima loše priče kruže.

Pa uplovi u kompjuterske vode,
Jer je mlado sada predmet mode.

Jer ja volim mlado meso svoje,
Piletinu, plavičaste boje.

A ti putuj, zbogom ostaj sine,
U kanadi čovek lako gine.

:mrgreen:

...
Sve u stihu,sve u prozi...
Dalje znas...

Hvala na ovako toplim recima.ja necu u stihovima.ja cu reci,ko si.
Ko je Blondi?
Blondi se pojavila na PIK-u aprila mseca 2002 god.Ja je startovao.Odgovor njen ,posle dve tri veceri bese:Znas DON,ja kad osetim da mi se neko priblizi,posto sam udata i verna,ja bezim.Ok ja,postujem...

Ostatak price znate...
Sedi Blondi na kojoj oces kiti
mozes malo i jogurta popiti
za moju bulju ti ne brini
cuvana je i leti i zimi
za Kanadu ne znam,koja im je beda
al znam sta se o Slo pripoveda
pedera je tamo bas na kilo
nije cudo sto Slovenkama SVE milo
samo da je pravo i da sluzi
deder sele,u Srbiji,vamo pa se i posluzi
Dal je stao il je mlado
ko jos o tome pita
dal je Bobo,Aca ili Vlado
svima nama prava kita
pa ti sedi,pa se vozi
kad preteramo bice:K nozi
nismo Janse,nismo iste branse
ne znamo pc=ije,racunare
ne pratimo modu,samo ostrimo kare
e tu karu ko je probo
ta je opet dosla:O moj,BOBO....

Za godine ti ne brini
ne moz brod jos da potone
mozes sve,sva se skini
al ugradi silikone
Nisam isti kano drugi
kriterijum mi malo veci
prepustam te tvoj tugi
idem ja mojoj sreci.....

Ne znam samo bre,sto li se primas tolko licno...al kad volis da se primas,pa primaj se sestro...primaj ga.....
Zdravo je to.....
I sto pominjes druge ljude?Jel ko pomenuo tvog DRAGOG?
Svasta...
No,ko ce Vas svatiti,Vi ste 200 godina ispred nas...mi zatucani,pa ja ti ovo kucam sa mobilnog,ovo je SMS,kao sto rekoh,za PC sam duduk...i ne treba mi to,osim ono na sta radim.E to...tu sam prva liga...

Poz

Starino,
Nema chata vise...gotovo to,bar s moje strane ovde.Ovde mislim nema chata vise.S moje strane.
A ti pisi o Kolodvoru,ili o nudistickoj,jer ja NAJPIKANTNIJI detalj nisam hteo da iznesem,to cuvam ko keca u rukavu.... :lol: :lol: :lol:

Pisi,pisi.....

Ce odemo mi jos koji put u vojsku,al ja vise da se smrzavam na -29 jok,dok ti deksas uz drvo.Ja drugar,aj da strazarim mesto njega :?
Moreeeeee.....

Sto te tad ne uvati Vojna policija,jos bi ti sluzio vojsku.

E,kad Don nece,moram ja da vam ispricam.Jes'da mi onaj ep nije dovrsen..Mozda vam i kazem jednom sta se tamo jos desilo,ako mi se bude dalo.Da..

Otisli mi na pecanje,na Dunav,a neki nas baksuz poterao,nista nam od ruke ne ide.Zabacili svi po dva stapa,nece.Zabacio ja i treci,onaj moj rezervni,na pola Dunava,ne vredi.Vec tri sata pecamo,a jedva nesto jada upecali.Jos dok ih ocistimo,nece biti ni po 324.5kg ribe na svakog.Uhvatio nas bedak nevidjen.Vec mislili da pobacamo i stapove i one ribe i da odemo negde da se napijemo,kad evo ti postara.
-Jel' to Dunavska,kod trece vrbe,iza starog panja?
-Jeste.
-Jeste vi taj i taj?
-Jesmo.
-Telegram.
"E,je8i ga",mislimo mi,"opet neko od nase generacije rikn'o".Otvorimo mi telegram,kad ono nas drug Marko iz Kanade.Nesto ga uhvatila nostalgija,pritisli problemi,svega mu preko qrca,pa se setio nas starih drugara.I,eto,poziva nas u goste da se malo
podsetimo starih dana i da u nasem drustvu zaboravi na brige.Ih,nama je to bar lako,kod nas trojice nema ni brige,ni pameti.Ko sa nama zasedne,sve je probleme resio.Te se mi,zadovoljni,razdzilitasmo i u tren oka nas camac bese spreman.Ubacili mi dva balona rakije,spakovali tri sanduka hrane,(onako,red sunke,red slanine,red svargle,ma znate vec) i ubacili tri bureta piva za salatu.Pobacali onu ribu,kome je sad do ribe...Viknu Lisac"Spremite se za plovidbu!"Ja spremno digoh svoj jarbol,oni razapese jedra i krenu nasa "Krstarica"(tako smo zvali nas camac koji smo po potrebi preuredjivali u jedrenjak).Sta da vam pricam,voda mirna kao zejtin,vetar dobar dunuo,mi raspolozeni..Don dohvatio tamburu,Lisac i ja se raspevali,mezimo,pijuckamo,milina..Nismo stigli ni da otpevamo do kraja onu nasu "Kad sam bio mladjan lovac ja",kad eto nas u Kanadi.Docekase nas tu,bog zna kako,Marko i Medena.Grle nas,ljube.Ej,pa nije sala,takvi lovci dosli.A mi lepi,e da ste nas samo videli,lepi mi ko komandant Marko i jos lepsi.K'o Zalosna Sova otprilike.Te podjosmo njihovom domu.Lepa baraka na obali Ontarija,vatrica u kaminu pucketa,domaca topla atmosfera i opustismo se brzo uz prijatno caskanje.Stize tad i vecera,spremila medena neku ribu, i vino ,a mi vec mrtvi gladni.Probasmo onu njenu ribu,a riba lepa,lepa,bas lepa.U zivotu nismo lepsu probali.(Evo,nek kazu Don i Lisac ako sam slagao).Riba joj med medeni.Prosto se topi u ustima.Eh,zanesoh se ja..Malo,pomalo,Marko se uz vino raskravi pa nam isprica sta ga tisti.Zaratio sa nekim Crvenim Mundirima(eh mi Srbi zaratili sa pola sveta),al' to ni po jada,nego ga spopali i neki Indijanci.E to je vec previse,ne moze Marko na dve strane ratovati.A od silnih problema slabo ga i ona stvar sluzi pa mu je medena nesto nezadovoljna.Tu mi skocismo kao jedan,ocemo da pomognemo,pa zasto ima nas drugove,jedva nas Marko smiri.'Ma sve ce to doci na svoje mesto,samo da ja ostale probleme resim.'I tu znacajno pogleda u mene:"Ti mi buki mozes pomoci." "Kako ja,Marko",pitam ja njega."E,svet je mali,buki,stari druze,nista se ne moze sakriti.A narocito ne onakvo cudo."I opet me znacajno pogleda."Kakvo cudo",pravim se ja lud,u stvari sta ima da se pravim."Znas ti,znas.Nego poglavica tih Indijanaca"Bik koji nikad ne sedi" ima cerku po imenu"Poput crne rupe" i zbog nje je silno nesrecan.Mnogo je voli a ona se istopi od tuge,njemu naocigled.On to niti moze gledati vise,niti joj moze pomoci.Njoj,bundeva,da pricamo otvoreno,mnogo fali ona stvar.Sve sto je probala do sada,bese nedovoljno.Sad se to vec proculo i nijedan muskarac joj ne sme prici,jer zna da ce biti ponizen i naruzen na pasja kola.E kad bi on njoj nasao muza,kad bih ga ja pronasao...".I tu se zbuni skroz.Tu se nas trojica zgledasmo,ma znaju oni da se bundeva ne bi zenio ni za zivu glavu,al' vide mi neki zar u ocima.Ma procitase me ljudi odma',znaju me kao staru paru:da bundeva proba to cudo,pa cemo se nekako vec izvuci.(Eh,srpska posla).I kazem ja Marku"Ne brini,druze stari,smatraj to resenim".Na te moje reci,lepo vidis kako coveku sinu pred ocima,ma ne moz' ga vise prepoznati.Vice:"Medena,daj jos vina donesi!Don,vadi tamburu!"Tambura Don,tamburamo,bogami,i mi, te se bas dobro natamburasmo.Kad stigosmo do berbe iz 1492,kaze mudra starina Lijo:"Dosta je bilo braco,sutra nas ceka naporan dan.Svi na spavanje!" Zao Donu i meni,taman nam se dizna otvorila,ali sta ces..Odosmo na spavanje.
Ujutro nas Medena budi sa DON kafom:"Hajte,lovci moji,junacine moje!",a rumeni se u licu kao ruza,sva blista.Vidimo mi da su nase pozitivne vibre vec proradile i da je Marko nocas bio vredan,al' se pravimo ludi,a i sta ima da se pravimo.Te tu popijemo kafu i doruckujemo.Spremila nam Medena picu.A lepa joj pica..Uh,da se vratim na temu.Kad smo se dobro najeli,kaze Marko:"'Ajmo sad na jezero,na kupanje,da ubijemo ovaj mamurluk, pa idemo kod'Bika koji nikad ne sedi'".Snebivamo se mi"Kako cemo Marko,nemamo ni kupace?",a on"Ma ajde,ko da smo se jednom kupali bez gaca dok smo bili deca.Ma nismo ih ni imali,i sta nam je falilo?Nista.Trcis,a kita samo landara."Tu mi na njega pogledom,ipak,nepristojno je pred Medenom tako..I odemo mi na to jezero.Skide Marko svoje kupace iz solidarnosti sa nama,skidosmo se i mi, i buc u jezero.Preplivasmo jezero jedno 546 puta,zadrzasmo se dobrih 45 minuta,kad opet ce Stari Lisac,savest nasa:"Dosta ljudi,ceka nas posao".Izadjosmo mi nerado,al' sta ces.E posle od tog naseg kupanja ispala citava frka:neki gnjurac na sva usta razglasio da je u jezeru video Nesi.Ja budale,otkud Nesi u Ontariju."Jeste,jeste",kaze,"video sam svojim ocima.Vise puta mi je to cudoviste projurilo tik ispred nosa".Da,i tako mi podjosmo sa Markom na jedno brdo i on dimnim signalima najavi"Biku koji nikad ne sedi" nas dolazak i da mu dovodi zeta tj.mene.

.....nastavak mozda sutra :arrow:

Buki,a Medenu,a :P
Aj zavrsi,pa cu da ispricam ja...il da ja nastavim,ili Lisac,posto ja sad idem da spavam,imam bre i ja dusu.
A ovo dosad,sve bilo tacno..ama bash sve...samo ga cekam,da ne daj Boze malo ne pretera u prici.Nek prica bash ko shto je bilo.Eba mu mater,kad Bukica odradio domaci zadatak i zadovoljio Poglavicinu kcer,oni divljaci mislili i ja i Lisac imamo isto TOLKE alatke,pa drz ne daj.Jedva glavu spasismo...
Al,ako vec neko od njih dvoje ne isprica ja cu veceras,kad se probudim.

Ha,Done,vidim i tebi je ovo nase putesestvije ostalo u dragoj uspomeni :D A jedva zivu glavu izvukosmo.Mislim da bi zarad istine i ljudi bilo najbolje da sva trojica ispricamo nastavak.Naravno,ako je i nas drug Lijo raspolozen :wink: Godine su,secanje polako izdaje...A i kad poce frka,nisam bas bio u stanju da pratim sta se sa vama dogadjlo.Jest,pricali ste mi posle,al' nisam siguran da se dobro secam :? Samo jedno sam siguran:sve sto ispricamo bice ziva istina :wink: :D

Pisem ti ovo pismo,a sluza sluzu stize.Pogledah za nesrecu neke nove Topice,pa mi se smucilo,od sad,kao i u zadnjih mesec dana,drzim se ja samo nasih Lovackih prica.Ovoliko ili onoliko prostakluka i budalastina na jednom mestu nisam video.Ali,ok...nji'ova stvar.Mi cemo nase,jer prosto je to:Upadaju nachat,kazu BRAVO MAJSTORE!!! I LISCU BRAVO!! I BUNDEVI i BLONDIKI!!! E dok je dragih citalaca,ja cu pisati,za druge ne znam.Za Lisca i tebe znam da hocete....

Podosmo,dodjosmo.Mark napred,Buki iza,pa ja,pa Lisac.Lisac uvek zadnji,samo sparta glavom levo desno.Doceka nas celo selo Indijanaca na celu sa poglavicom im Bikom koji nikad ne sedi.HAUG,rece i podize ruku,a ozbiljan ko da ga je grad mlatio tri dana bez prestanka.Mark rece HAUG,dize i on ruku,BukiHAUG.Lisac HAUG,ja e ja,posto znam sta znaci to Haug na Indijanski,razumem im jezik skroz naskroz,reko mu na cisto Srpskom:Zdarvo zivo,pa gde si bre care,nema te 1000 godina,pa kako si mi,sta ima novo...I tad BIK KOJI NIKAD NE SEDI,rece na cisto Indijanskom:"Ovo covek,nije covek,ovo zove se LAPRDALO."Heh,sad on ne zna da ja znam Indijanski i da to znaci;COVEK KOJI MNOGO *****!Al ok...dosli smo da pomognemo,ne da pravimo frku odma.Nema ljutis.Izadje poglavicina cerka,a onoooooo...kukuuuu...leleeeeeee...LOTUS!Ubavinja!Al malo namrgodjena.Pita,koje od vas BUNDEVA?Ja ,zablenuo se u lepotu,taman da kazem :JA SAM BUNDEVA,SESTRO SLATKA,kad Mark rece:Evo,ovaj.Aj samnom,i tako milo and nezno povuce Bukija za rucicu da ga i dan danas ziga na to mesto na promenu vremena.Odvede ga ona u Vigvam...mi u drugi.Kod poglavice.Sedosmo u krug.Aj ce pusimo Lulu mira.U krug.Pusimo.Tisina.Ma,ja kad je tisina,mnogo mi bre neprijatno.Na svu srecu,priupita Poglavica:IZ KOG STE PLEMENA?Ja reko :iz SRPSKOG?!Aaaaaa,rece Bik,nikad cuo.Ko Vam je POGLAVICA?!Alo bre,malo ljutito ja,mi nemamo poglavicu,mi imamo PREDSEDNIKA!Mi smo na malom vecem stadijumu razvijenosti od Vas! Pa dobro,rece Bik,kako se zove.Ko.pitam?PA VAS POGLAVICA!Poce da grmi, eba mu mater.A to,pa zove se...zove se...zove se...JER BRE LIJI,KAKO NAM E ZOVE POGLAVICA?Kaze Lisac:Pa mi bre nesreco nemamo to,nismo izabrali.Auuuuuuuuuuuuuu...Indijanca mozes sve,al ga nemoj nikad lagati!Uvati nas Bik u laganju,mada mi nista nismo izlagali,al kad nemas Poglavicu,kako da ti veruje,aj ja i Lija na stub za mucenje.Odma to.Dzaba Buki deksa,dzaba su promenili 7-8 vigvama,dzaba se Mark poziva na mir i toleranciju.Jok bre.To divljaci,odma ja i Lija na stubove za mucenje.Vezase nas,i ruke i noge,ma da mrdnemo!Sevaju tomahavci,nozevi,pevaju divljaci:Aaaaaaaaa.....eeeeeeeeeeeee....oooooooooooooooo............aaaaaaaaajjjjjjjjooojaaaaaaaaaaoooooooouuuuuuuuuu...ma sta pevaju.Kazem ja Liji;A be Lisac,pa ovi nemaju veze sa pesmom,znas sta su nasi Cune,Tozovac i Miroslav Ilic za njih...ja ne dovrsih,kad Lisac moli Poglavicu da ga puste,samo da me pridavi,pa opet neka ga vezu.Opasno mi se tad bio naljutio.Kao:Kako bre sad obracas paznju na pesmu,ko kako peva,a nama muda u procesu?Pa hebi ga bre Lijo,znas da mi to profesonalna deformacija,i tu ti se ja stvarno vratim u realnost,ili bolje receno,u realnost me vrati ona sekirica,ma malo me podsisa jedan njihov...grrrrr...
Taman da nas ustrele,kad eto ti Poglavicina kcer izlazi,smeska se i kaze:ODVEZUJ!Leleeeeee,nas drug Buki zatpao tu rupu bez dna,he...majstor ostaje majstor.I jos kaze Buki,ma morao sam malo i analni da joj ga dam,imala problema sa stolicom,pa sam malo procackao.Ma ako si ,drug nas,iljadilo ti se.Odvezase nas,gozba,pijanka,sad i Indijanci slobodno piju Wisky,i aj mi sutra kao da podjemo.Osh djavola.Ne da Poglavicina kcer.Kaze:Ili Bundeva moj muz,ili Vas skalp.Aj sad?! E sad,mozda mi nismo jaci od njih,al smo zato bili brzi.BAGAJ!!!!! Oko nas strele,sekirice...ma odosmo,pobegosmo mi.Dodjemo pravo kod sefa te provincije,neki Lord Oven...upoznasmo se ,Marko isprica nase srtradanje,ovaj se pocese po glavu,rece:ZAEBANO.Ne mogu Vam pomoci.E tad se Lisac seti,a ko bi drugi.Kaze:Cek bre Lorde.Jel znas ti naseg drugara Lorda sa Krstarice.Ovaj nas znacajno pogleda,kaze:ZNAM! Zajedno pijemo caj u Lordovskom klubu.E tu ga Lisac sacekao:Kaze:Sad cu ga zovem,sta ne mozes da nam pomognes.Bogami se uplazi ovaj.Rece,pomoci cu.Pregovara nji'ov Lord sa Poglavicinom kcerkom,pade dil.Da Bukica ostane jos nedelju dana,mi moz da idemo.Ono,Bukica se i nije nesto bunio.Aj,bo tako.Izljubismo se,po koja sluza pade,pa svako na svoju stranu.Odosmo kod Marka,Medena ispekla MEDENJAKe,ma mi neprijatno malo bilo.Svima daje jedan,meni TRI! Primetio to Lisac.pa me gura i peva :Ima neka,tajna veza...ma ti dam ja tajnu vezu,nesreco,zena bre naseg drugara.Ne moze to tako.Zena drugara ima da se postuje.Al medena,navalila,pa drz medenjake,pa toplu pogacu,pa kajmak,pa suvo dimljeno meso,pa vino...e to vino...Napismo se.Ja zagrlim si mog drugara(hebace mi mater Betty za pravopis :lol: :lol: :lol: ) Lisca,spavamo...probudimo se,kad ono...ja ne grlim vise Lisca no Medenu :shock: :shock: :shock:
Sta je bilo,nikad nisam smeo da pitam.Mozda je nesto bilo,mozda i nije.Pijana glava,sta ja znam.Aj,prodjose nekako tih sedam dana,dodje Bukica,ne moz ga propaznamo.Od ONAKVOG coveka ostala samo sena :shock: To iscrpljeno,gladno,zedno...ma jedva da rece:JA SAM UMRO,OVO ST GLEDATE JE DUH KOJI HODA(kao onaj nas drugar Zagor-te-nej)...Aj jos nedelju dana oporavka,oporavi se Buki...aj da podjemo.I podjosmo splavom najacim,najlepsim,splavom Krstarica...Kad bejasmo na sred Atlantika,udari neko neko nevreme,kisa ledena,talasi ko kuca...mi em se smrzli sto je ladno,em sto nas strah.Kazem:PEVAJTE bre da zaboravimo na nedace.I oni pocese da pevaju.Bukica peva:STANI STANI IBAR VODO...Lisac peva:LJULJALI ME TALASI DUNAVA...aman bre braco,dajte neku veselu,vish da ce izgenemo.A oni u glas:Pa aj ti kad si tolko pametan,pevaj.I ja pevam:SAMO JEDAN DAN ZIVOTA..a i ja sam odabrao pesmu u p.m.Prestade oluja,mi zivi,zdravi,sad nasmejani,al nam se ne ide kuci...gde cemo..pogledam ja na sat,rano jos,ajmo reko do Mauricijusa,blizu to..ajmo.Heh,ne trebamo se mi mnogo ubedjivati....
Odosmo na Mauricijus..al to vec druga prica...

A da,ne znam da li smem da kazem da Bukica i dan danas placa alimentaciju za neke male Indijance,ma silnu alimentaciju,a i morao je sve nove KAUCE sto je preebo da im kupi...

Back