...Ne mogu,reko da cu napisati,aj opet.....
Obecanje uvek odrzim...
Elem,Jula meseca 89 god(da ne bude zabune,1989,ne 1889,nismo bas tolko stari),krenemo mi na more u Grcku.Jegejsko more.Nas tri.Bukica iz Beograda na APN 4,Lisac iz Panceva na Harliju i ja na Tomos Avotmatik,Slovenacke prozvodne,volan made in Bosna,gume,made in Montenegro tours.E sto nekad bila Yuga...jedan moped,delovi iz cele Yuge.Krenemo mi,onako u hipi fazonu,ovolike kose,brade,neokupani 3 meseca,kupa nas kisa kad padne ...stignemo na graniu.Prvi problem.Nece da me puste!kao nisam ja na slici?pa ko je,pitam carinarnika,tvoj tata,a?Pocnemo mi raspravu,aj,pusti se nas,al kazu,da se obavezno opet slikam,jer ne delujem na slici kao u zivotu.Kao,mnogo sam mladji na slici,a ja se slikao dva dana pre odmora.Al ok,znam za to,mladolika mi faca.
Dodjosmo u Asprovaltu,bivsi vojni kamp USA vojske.Milina.Postavismo satore,onooooo...oko nas,sve Norvezani,Spanci,Danci,Austrijanci,Nemci...i iz ostalih zaostalih zemalja.Mi tad bili nesvrstani,pa smo znali kako da ih svrstamo.
Upekla zvezda u p.m.Podjosmo da se kupamo.Mi levo,svi ostali desno.ma mi levo,jok,svi ostali desno.Gledamo se nas troje,ajmo i mi desno.Kud svi turci,ti i mi.E zasto isli desno,hehheheh...NUDISTICKA PLAZA.joj meni radosti,onoliko golotinje na jednom mestu,ma to ni u kasapnici nema.Okrenem se ja da kazem:UPADAJ,...avaj,kome da kazes...Bukica i Lisac se izgubili.Gde su,sta su..aaaaaa...pogledam ja,oni iza drveta.Sta radite bre tamo,pitam,kazu:SRAMOTA BRE!ma kakva bre sramota,dolazi ovamo.Ubedjivali se jedno 2 sata,ja ih ubedim,dodjose.Za Bukicu necu da pricam,odma ga pustise! aj pustise i mene,al Lisca...ma cujem ja neku galamu iza.Pogledam,ono Lisac ne da se svadja sa Cuvarem,no jeci plaza.Pitam:Sta bilo drug?Kaze:ma budala( a ta "budala od cuvara: brat brtau,dva sa dva,da mane rukom ima od promaje u Afriku da odletimo),tera me da skinem i gace!Pa skidaj bre nesreco,ovo je nudisticka plaza.Ma nemoj,kaze Lisac,a sto sam onda od usta odvajao da kupim speedo ako mi ne trebaju?aj be,kazem,trebace ti za kad drljas ono njivce pored kuce.Ok,skinu on gace,podjosmo...dodjosmo.Nadjosmo mesto.Bukica se odma na stomak i sunca ledja(posle cujem,na to mesto postavili spomenik,moze im se,kad Bukica alatkom napravio rupu za temelj)...ja kao,nesto tu mazem se,Lisac...e Lisac,on blene.Prolaze cupi(nista ispod 5-ce,bez silikona,kakvi tad silikoni,ni plasticne kese nismo imali,kakvi silikoni,prirodno to),sise im sam tako:Levo desno,levo desno.....Prolaze,gledaju nas,smeskaju nam se.A kako i ne bi.Srbi smo bre mi,ejjjjjjjj....cuveni hebaci.Kod nas se nevinost izgubi jos u 21 godini.A,ma nisu se zato smeskale,dzaba se ja radovao

Smeju sr,jer se Liscu DIGO.Ej,digo mu se na nudisticku plazu?Pa gde bre to ima jos.Brooka! Sta cu,budim usnulu Bukicu,kaze,ma ne kaze,mrmlja,pokrij ga peskom.Ok...kazem.Lisac,lezi na ledja.zast?Ne pitaj,lezi.Leze on,a ja trpaj pesak na njega,pa trpaj,pa trpaj,eba mu mater,sve ruke izgoreh,vreo pesak.E ,zatrpao sam ga.Ravan ko daska,sa malim vrhom na sredini(sto je za taj vrh otislo peska...ppiuuuuuuuuu....).Sta sad,nista,uzmemo novine,citamo Grcke novine,znamo Grcki,Grcki je ko Makedonski,a makedonski ko Srpski so teska govornata mana.Citam ja,cita Lisac,Buki spava.Uziva.....
Posto nasa nadaleko cuvena lepota and reputacija nije ostala nezapazena,eto ih...mmmmmmmmmm...tri puckice.Huh...i dan danas me zmarci prodju kad ih se setim.Sedose do nas,al kao ne primecuju nas.Moreeeee,hehehehehehe...sad cu ja.Helouuuuuu...one :Helooouuu....DU JU SPIK INGLIS?kazu JES,OF KORS.a?A ha,PARLE VU FRANCE...UI! A..A ha...parlato Italijano>Si!A...aha...SPEKENZI DOJC...JA,JA BITE....e tu,izletoh se..rekoh glasno,tuzno:Ma i ja bih te sestro slatka,al ti ja ne govorim te nepoznate jezike.To ga rekoh na najpoznatijem jeziku,Srpskom.One se smeju ko lude?!Ma sto se smejete,ebali Vas moji drugovi i ja skupa?kaze,pa mi znamo i Srpski.Aaaaaaaaaaaa...pa sto ne pricate bre,leleeeeeee...nadjosmo li se,hehehehhee.
Odokle ste bre,pitam ja?kaze...daleko,Swedska.More sta daleko,daljine se skracuju,onako ja filozofski.Jes,jes,skracuju se.Pocesmo mi da pricamo(cuj MI,djavola mi,Bukica spava,Lisac ma da mrdne,samo koluta ocima)...pipnuh ja jednu,tu najblizu meni za ruku,pipnu i ona mene.A,tu li si,mislim ja...hehehhhehehehe....poce pipanje.
Kad u sred price,jedna predlozi:Ajmo u vodu da igramo odbojku! auuuuuuuuuu...pa gde to predlozi?Aj...probudim Bukija,al sta sa Liscem,onaj vrh jos stoji,ma ako nije bio i veci?!Setim se ja,pocnem da se derem na sav glas:AJKULA,AJKULAAAAAAAAAA....panika.Ogromna panika.Niko vise nikog ne gleda,te ja iskoristim priliku,otrpam Lisca,probudim Bukija i bez u vodu.Mi u vodi,al nesto fali?Sta fali?Pa i ove be nase mislile da je Ajkula,jedva smo ih nasli putem telepatije.Dodjose,aj da igramo odbojku,igramo odbojku.aj sad,ko ce najvise roni.Znate ono:Svako se rasporedi na po 10 metara,pa mu prodjes ispod noge.zaronih ja,izadjoh,zaroni Bukica,izadje,zaroni Lisac...i nema ga!Nema ga 10 minuta,15 minuta...ja i Bukica se gledamo u cudu :shock: Manem ja pogled ispod vode,kad ono...aaaauuuuuuu...osetila Lisica maslo,pa samo lize.A zato li ova gore samo:mmmmmmm...pa mmmmmmmm...aaaaaaaaa,ok.Sad rone one.Prodje mi jedna ispod nogu,prodje Liscu,kad...izlazi i drzi se za glavu?!JAO ,kaze,udarila sam u neki stub.E kakav stub usred mora :shock: A,setim se ja:BUKI,DIZI ALAT GORE,DA MOZ DEVOJKA DA PRODJE!Bukica ga dize,kako ga dize,tako obori spasilacki helikopter!SPUSTAJ GA NESRECO,opet se ja derem.A Buki,pomalo nervozno:Aman bre DON,da spustam il da dizem?! More,mrsh iz vodu...svi...
Bese sto bese na plazu,pozvasmo ih mi kulturno da dodsju tacno u 8 pm. kod nas.Dodjose.OuzO se pijucka,mesecina treperi,nas troje gitare u ruke i pesma...e,al ne svaka pesma,pesma kako prvo devojacko milovanje i celivanje,and radovanje,sto no rece Mitke u Kostani.Pesma nezna,pesma...ono,znate je...ona nezna sa Alpa...OOOOOJJJJJJJLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAALLAAIIIIIIIIIHHHHHUUUUUUUUUUUU....ma milina bozja.
Padose prvi poljubci,padose prve sipke od satora,al ima uvek rezervna sipka,Bukicu zasto vodimo...hehhehehehe...
Bi sta bi,malo smo se i manjali,cisto radi monotoniju da razbijemo,a i culi smo da ima toga,menjanje partnerki.Prodjose ta 17 dana i noci,josh ih se secam.a secam se i da je Lisac posle zapalio za Swedsku,secam se da sam u Swedskim novinama na Srpskom jeziku,ima doduse malo gramatickih gresaka,al sam procitao da se u Swedskoj pojavilo BESNILO.Kazu od LISICE se prenelo.Sad,hebem li ga,pitaj Boga sta je taj tamo radio.....
E sad,tad smo bili mladi,sticali iskustvo,gledali sta rade stariji,ucili,sad to vec lakse.sad se nevinost kod nasih muskaraca gubi veoma rano,u 21 godini.Nadju neku tetku i gotovo to.
Nesto se dogovaramo sad za zimovanje.Ja hocu Kranjsku goru.Oni mi se neckaju,al prihvatice.Jedino jos da ih ubedim da idemo Avtobusom,jer cuo sam da su Slovenci jako cisti,Evropa je to moj bato,da su im Avtobusi cisti,Avtobuske stanice takodje.Jos kazu,ma mozes bre da kreses na sred Avtobuske stanice,nema te Milicija dira.Ljudi gledaju,niko te ne dira,ti kreses.Opa,pa eto i zarade,mi kresemo,neko naplacuje gledanje,dewlimo lovu.E sto ti je Srbin,odma razmislja kako da spoji lepo sa korisnim,al ma,daleko smo mi od Evrope.Oni samo RAD,RAD i RAD...ko da ih je sve Lenjin pravio :? A gde tu pamet?S malo rada mnogo zarade,e tako cemo mi na Avtobuskoj stanici u Dezeli.Jos kazu,ma to bre Evrposke zene,nema tu udvaranja mnogo,pitas:Oces...neces...Nema te koja ce reci NECU.Ne,daleko od toga da su one "lake" zene,tek svatile najprostiju filozofiju:Sex uziva i musko i zensko podjednako.I sta sad tu udvaranje,cemu vreme trositi.A vreme je novac.Novac je danas luxuz,oskudacija bato moj.
Kako smo se proveli na zimovanju,vec ce Vam neko od nas ispricati.....
P.S.ja mozda odem i za Kanadu

ops: :wink:
To se kod mene nikad ne zna,sta su bre 6000 km?Nista,ocas ja to preplivam...kad je mogo Lisac da roni 30 minuta mogu ja da preplivam 6000 km za 45 minuta i 28 sec.
Medenko,ma ovde ti je i mesto,pored mene

ops:

ops:

ops:
Sta ces na tvoj Topic...sed tu...i uzivaj sa Lovcima
PoZ