Duga je imala erotsku pricu kada sam ja bila u OS. I rubriku sa fotografijama citalaca "Moja zena moj sampion"

. Takodje povremeno su izlazil crtezi poza I neki tehnicki tekstici fazon sta je lepeza I sta su kamene face.
Prica nije bila u svakom broju. Pa sam bila nekad razocarana.
Citala sam redom stampu, moji su svasta osim zenskih casopisa uzimali.
Uglavnom Duga mi je van toga bila necitljiva.
Jako dobre price su imali.
I od tada vise volim to, nego vizuelne sadrzaje. Mastovitije I prakticnije mi bilo. Medjutim definitivno je sada drugo vreme.
Ko je pomenuo strip bila je mislim Aksa u Stripoteci, ali definitivno je materijal za musku publiku. Kod nas nije bas bilo skinutih muskaraca. Realno ne znam da li ih I sad Ima u strejt stripu, na nacin koji bi bio interesantan za zene.
Nisu price ali lektira koju sam tad imala bili su Kleandova Fani Hil (Ima i Erika Dzong svoju vise akcionu, a vrlo malo erotsku interpetaciju). Opus pisorum Henrija Milera, Zika Pavlovic...
I bilo je jedno specijalno kiosk izdanje posveceno seksu, gde su super objasnili zenske specificnosti, hrabro sam ja to kupila sa dvanaesti, trinaest godina. Bravo za izdanje cije god da je. Nismo imali tada net, a med enciklopedije su to zaobilazile.
Nedavno sam pokupila sa police u zgradi na koju izbace stvari koje se poklanjaju knjige davnasnje erotske edicije. Moguce da je u tom izdanju bio I Crven ban. Uglavnom jedno pet knjiga, strah me da ih procitam, sad me ova tema podseti. Valjda su u ok stanju. Nekako su mi kasno dosle, sad je sve svuda, ranije bi me obradovale.
Dekameron, de Sad I Opasne veze vrv sve sam imala cenzurisane verzije. A npr zanimljivo bi vrv bilo naci I 1001. noc u ful izdanju.