..Taj dan zena mi Stanika(stalno kuka i vika) stavljase kupus u kacu.U podrum.Kupus u kacu pa u podrum.Ima negde obicaj,u nekim delovima Srbije,kaze se:"A kupus u kacu,a dete u kucu!"To kazu za one ljude sto svake godine dobiju dete,naravno da je to lepo.
Elem,ona stavljase kupus,ja nesto kao zadremao,kad cujem viku!More jeci carsija!Digoh se,da vidim sta je,da nisu vec jednom Marsovci dosli.Kad,zena mi,udara se u glavu. Pitam:Sta je bre zenska glavo,sta je bilo?Kaze:Leleeeeeeee...sad mi javi Bundeva...Lis..lis...lisac,jedva prozbori! Sta je bre sa Liscem,pitam i pokusavam da je smirim.Kaze

OGINUO!!!Mrtav!!!Leleeeeeeeeeee...ko sad mene da smiri.Nekako se setih da sam musko,musko ne sme da place,pozvah Bundevu,on,onnnn..... grca u suzama.Aj i njega nekako umirih.Podjosmo k Liscevom domu.Sta da se prica.Tuga i lelek.Zena mu se drzi.Al komsike...kuku,to po 12-najest injekcija za smirenje primile,ma jok,u jedan glas placu.Aj,razumem ja,Lisac bio dobar komsija,uvek im se nalazio pri ruku,sto se kaze.I kad treba i kad ne treba.Nesto ne zapazih da i KOMSIJE placu,al razmisljam ja,ma muski su,zato ne placu.More,kao da mi se ucini da se pomalko i smeskaju.Al to mi se samo ucinilo.Taman posla.Aj po popa,Pop ne da razvezo pesmu,meni ruke sve izgorese od svece,Pop se raspevao,raspricao(garant mu Popadija ne da da prica kuci,pa ko veli,da iskoristi situaciju da se slatko isprica).On peva AKI PAKI,ALELUJA,SLAVA TEBJI BOZEEEEEEEE...Svi pevaju SLAVA NJEMU BOZEEEE,ja pevam...SKRATI POPEEEEEEE,IMA LI TE BOZEEEEEEE..al onako,da samo Pop cuje.Morao sam Lisce druze moj,izvini sad,al bre izgorese mi ruke.Kad vidoh da ni to ne pomaze,ja mu opalim(Popu) jednog SMEDEREVCA(Cajper,sto bi rekli) al da niko ne vidi.Kako mu ga opalih,Pop poce da peva:Slaaaaaavvvvvaaaaa...ooooooooohhhhhh,aaaaaaaaahhhhhhh,mmmmmmmmmmmmmmmmm...kuku,gde nadjose ovu nesrecu od Popa :? Pa on bre uziva kad mu udaris Smederevca :? Prestade napokon da peva,mozda sto mu rekose da nece dobije banku zutu za njegovo pojenje.Prestade da peva.Tad ja iskoristih svoje neke veze,more i debelo platih,al ne mari kad je drugar u pitanju

osto znam kakav si Boem bio ja pozvah orekstar Ljubise Pavkovica i Anu Bekutu da ti otpevaju tvoju omiljenu:UMRI MUSKI NA MOJ ZNAK/NE PLASI SE BUDI JAK/UMRI MUSKI,NECU JA/SLAVA MRTVIMA.....Pocese tad zene da te naricu.Da te placu zene.Ja i Buki u stranu,zene placu,mi psujemo RUBIN Krusevac zbog zatvaraca.Nikako flasu da otvorimo.Muka nam za tebe,pa kao da potrazimo spas u alkohol,al oces djavola.Ovi iz Rubina zavarili onaj prokleti zatvarac.Ma bre pokusavali smo i nozem i sekirom,jok to.Zavareno.I Bukica se seti,te povika kolko ga glas nosi:SLUSAJ 'VAMO,IMA LI KO JACI OD MENE?! Javise se cak i zene

JA,JA,JA,JA.....ja cutim,kad Buki rece:Odlicno,aj ko ce mi otvori flasu.Otvori je neka baba ,posle sam cuo da je skoro usla u Ginisovu knjigu,137 god. imala,al otvori flasu,sto jes,jes.
Pade noc,svi se izgubise,ostadosmo ja i Buki.Da se savetujemo sta da radimo dalje.Sve sto damo kao predlog i tvoju ruku dizemo zbog vecine,mora bude 2:1.Podelismo mi duznosti.Tvoje duznosti,koje nisi zavrsio jer te omela smrt u taj nezgodni cas.Ja uzimam Ruzu,Todoru i Persu,Buki uzima Cvetu,Jelku i Stanimirku.Na ravne casti.Ti dize(ono,mi je dizosmo,al to isto ko da si ti svojevoljno to uradio) ruku,ok...2;1...odluka donesena.Sad,kako da te odenemo za kod Boga.Pocesmo da racunamo,eba mu mater,ce bankrotiramo,al ja se setih nekako da ti mnogo volis pokojnog Marsala

Obuci cemo ga,kazem,u vojno odelo

Da se zna ko je bio junak,a i ove ribe gore vole valjda muskarce macho tipove a la Rambo,a ti sto jes jes,bas takav,visok crn,sa svim bicepsima i tricepsima,ma vristahu zene kad prodjes,pa jos na Harliju...ihhhhh...(sto se vidim sad i ispostavilo kao tacno).Obuko smo te sa sve znacke i privesci koje si neumorno skupljao za vreme svog zivota gradeci imidz pristojnog omladinca.Stavismo i bedz sto ga kupi na koncert grupe Deep Parple ,al posto bese malo izbledeo,mesto bedza stavismo ti ciglu,kao secanje na njiovu pesmu CIGLA U ZIDU.Jes,tako bese.A mozda ti bas ta cigla i bila potrebna da sebi sagradis vecnu vikendicu,ako nista drugo,bar je za ciglu bila garant veca od Dolancevu.Sad,nije mi jasno,pa ja sam ti licno stavio 1555 komada DUREX-a,kako ih nisi naso,no si se potucao po oblacima da nadjes trafiku?Bre,i od mrtvaka poceli da kradu :? Ja sam ti,doduse i Bukica,celo vece smo ti pricali

azi kad odes gore,vrebaju dusmani,pazi na ovo-ono...ne zameraj se,nov si...kad vidim,Ti nista nisi hteo da slusas.Mozda nas nisi cuo,al smo ti bre 10 Bozijih zapovesti i napisali.Da procitas,ako zaboravis!No,nikad ti nisi voleo knjigu,nikad

Znam da je prva bila:Ne kresi cim stignes! Jok,ti odma to.E pa nece...Gledaju cuvari gore,nije to kao ovde.Eto tako to bese,al sad si se vratio,pamti sta su sve tvoji drugari uradili za tebe,pa NEMOJ da nam vracas nikad tako
A da,zamalo da zaboravim,kad smo te kupali,ja ne znam...ali,neke zene popadase u nesvest,neke pocese samo:mmmmmmmmm....mmmmmmmmmrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......
Nesreco jedna Lisicja,pa sto si mislio bre na gole zene i kad si umirao.Digo ti se,pa ovolik
Pokusavale neke persone da ga spuste,ma jok,to stoji ko spomenik.Pade tad i komentar:Alal mu vera,domacin covek,na vreme mislio, I SPOMENIK SEBI SAGRADIO,da ne steti porodicu i drugare.Ustvari,najteze nam bilo da ti taj spomenik cuvamo,tele neke Gospodje da pipnu od kakvog je materijala sazdan taj obelisk.Ne,nismo dali...to ipak ne.
E sad,dobro nam doso,jos bolje usho,mislim kuci,u zivot,ispricao si kako ti bilo gore(koj si se bre moj vracao,ma nisi ti.......no te isterali)...pa sad da se spremamo za nove avanture,za zimovanje i za kiseli kupus ,suvo meso i grejanu rakiju.
Ajd ziveli druze moj,pa moj ti uz put uvek da ti se nadje