LOVACKE PRICE- Generalni remont u toku na dan 04.06.2005

A,
Znas kako se kaze NISI NORMALAN na Indijanskom?

ONAJ KOJI NE ZIVI DOBRO SA MOZGOM......

Pa nisam,nisam...
U glavi mi je prolece
u telu leto naceto
u dusi jesen danima
u srcu zima prema svima
ta zima duga jeziva
uvek ko ti se preziva
i zato nek te ne cudi
sto moze ludak jos da poludiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

P.S. Spremas li medenjake :lol: :lol: :lol:

Sad cemo mi tamo,da Bukica obidje decicu,a Lisac i tako svuda sa nama,nikuda ja bez njih ne idem :lol: :lol: :lol:

....
.
.
.
Pozva Marko svoje Vukove sa Ontarija,a mi "Neka Marko,nemoj cimati ljude,sami cemo".A on "Ej ne znate vi gde se nalazite"."Pa dobro",slegosmo mi ramenima,te krenusmo.Put prodje bez ikakvih problema.Desise se samo par sitnica,ali to nije vredno pomena.Al' ajde kad sam vec pomenuo...Da ne mislite da bundeva sad nesto krije od vas..Na jednoj krivini iskoci par i po hiljada Engleza(Crvenih Mundira), iz zasede.Okrenu se Marko ka svojim Vukovima i taman zaustio nesto da kaze,kad ce Stari Lisac:"Neka,Marko."Tu skocismo nas trojica i otresosmo ih caskom.Dok si reko piksla,mozda i brze.Gledaju nas oni "Vukovi",pa im nije jasno.Nije ni nama,al' nema veze.Otresli ih i sta sad tu da bude jasno,idemo dalje.A i ko da je to nesto,ti Englescici..Cavrljamo mi sa Markom,kad ona dvojica bilmeza dohvatili se ko zenturace neke.Ma oni:Flok i Zalosna Sova.Progovoriti mi ne mozemo od njihove vriske.Te ovaj njega grizne za dupe,te ovaj sutne tu vrecu buva,te ovaj rezi,te ga ovaj proklinje svojim cukun-cukundedom vracom..Ja im lepo kazem:"Dosta vas dvojica".Oni nista.Drugi put:"Tisina tamo." Oni nista.Okrenuh se i treci put da im kazem nesto,kad tu Donu puce film,pritrca i odlicnim volejom ih obojicu lansira cak u Juznoafricku Republiku.(Nikad nije podnosio kad lovac mora triput da ponavlja).Tu se i Blaf,koji je sve vreme cutao,naljuti sto je Don lansirao Floka.Okrenu se i podje kuci:"Neka vas,neka..Kad ste takvi,necu s vama da se druzim"."Pa i ne moras",povikasmo mi za njim,"imamo mi naseg druga Marka.Uta ta,uta ta..".Marku ne bi bas pravo,al' opet,vise voli nas od tamo nekih..Te nastavismo dalje.

Kad dodjosmo do sela,doceka nas "Bik koji nikad ne sedi",stojeci.Nervozan neki tip,vidi se odma.Iza njega oni njegovi indijanci i naravno Indijanke.Pogledam Dona,on se vec zablesavio u "Dojku dvajes'dvojku"(kasnije saznasmo da se tako zvala),okrenem se Liscu-ovaj k'o hipnotisan.Upiljio u onu "Lisicu koja mrda repom",nit' govori,nit' romori.Rekosmo"Haug",poglavica nama,nestrpljivo,"Haug".Tu Marko pogleda u mene i taman da kaze nesto,ali "Bik koji nikad ne sedi",onako nervozan i ne saceka da kaze,zgrabi me za ruku i povede ka vigvamu svoje kceri.Izadje ona iz onog svog vigvama..Eh,kakva je,to lepota bila!Takvu lepoticu buki u zivotu video nije.Lepa,lepa,ko Lepa Brena.I jos lepsa.Ko Ruska Jakic,mozda samo malo lepsa.Mal' se ne zaljubih na prvi pogled.Pruzih joj zbunjeno ruku i jedva da izgovorih svoje indijansko ime"Mindzin San",kad me ona dograbi za ruku i ubaci u vigvam.

Eh,prosto je potrgala ono malo robe sa mene.I ona se sama brzo svuce.Leze na ledja i poce da drhti kao srna."Kako je nezna",pomislih.Od silne zelje,nije mi do predigre.Uzeh ono svoje cudo i pazljivo joj ga malo zavukoh,bojeci se da je ne povredim.Ocekivah bolan vrisak,kad ono nista.Samo strastven uzdah.Ja u cudu,ne mogu da verujem da joj nije nista.Al' opet, oprezan,udjoh malcice dublje.Kad ti tu ona izgubi strpljenje,povuce me snazno i on,necete mi verovati,ulete ceo.Kazu,svakog muskarca na svetu ceka njegova druga polovina u vidu zene,kad se spojite onda ste,tek,celi,samo je pitanje da li cete se ikad sresti.E,siguran sam da je "Poput crne rupe" bila ta moja nedostajuca polovina...Bar sto se ONOG tice.A ONO joj je bilo kao sasiveno za moje ONO.Ni manja,ni veca.Nit' ljulja,nit' zulja.E ostalo,u vigvamu,je vec stvar intime,i ma koliko mi bili dragi,to vam necu ispricati.

A napolju je bilo bas napeto.Trenuci su prolazili kao vecnost.Ako sad buki omane,odose jajca.Kad se ni posle 15 minuta iz vigvama ne zacuse ljutiti povici"Poput crne rupe","Bik koji nikad ne sedi",po prvi put u svom zivotu sede.Bese to znak za nevidjeno slavlje.Iznese Indijanci vatrenu vodu,posedase u krug i krenu gandza ,u luli, u krug.(Valjda im je to ta lula mira).Kad su se malo dodali,krenuse moji lovci,da tamane Indijanke po vigvamima.Svi raspolozeni,niko ne pravi pitanje.Ma znaju i Indijanci za ono"nije sapun...",bitno da je poglavica zadovoljan.
...
Ne znam koliko je vremena proslo,izgubio sam pojam o vremenu.Bio sam kao u bunilu.Trgao bih se tek kad bi,s vremena na vreme,orgazmicki krik"Poput crne rupe" zaparao nebo.
....
-Hajde,buki,brisemo.Dosadilo nam.Marko je vec odavno otisao.Prevrnuli smo sve Indijanke vec po 13 i po puta,naucili smo vec sve napamet.Stamanili smo svu vatrenu vodu,dunuli svi po 426kg trave.Dosta je.A i sta da pricamo sa onim Indijancima,sto god im kazes oni "Haug,beli brate!".Eno ih sad spavaju kao klade,osopali se ko majke,prilika je da hvatamo tutanj.
Tu ja po prvi put ne poslusah moje lovce odmah.("Poput crne rupe je u transu i nista joj od ove price ne dopire do nevelikog mozga).
-Pustite me jos samo malkice.Lako je vama,vi svako vece,a ja posle 26god. najzad nas'o da umocim nesto.Evo samo malkice,samo ovoliko i necu vise.
Tu Lijo izgubi strpljenje i povika na mene:
-Aman covece,dosta vise?!Dvanaest dana je proslo.Dokle?Svrsavaj smesta,brisemo!
Tu ja,naviknut da slusam,smesta svrsih.Eh,ali..Hteo ja da ne svrsim u "Poput crne rupe",ali ona se trze iz transa kad oseti da ga vadim,snazno me povuce na sebe,i ja jedva uspeh da se otrgnem.(Nesto ipak zavrsi i 'unutra').Kad je taj moj 'vulkan' eruptirao(kako nece posle 26 godina),krenu 'lava' da suklja po napacenoj indijanskoj zemlji.U tren oka se otreznise oni pijani Indijanci,nasta cika,dreka,opsta panika.Spasavaj se ko moze.Nas trojica,trk ka camcu,da iskoristimo guzvu.Prodra se ludacki"Poput crne rupe" i mahnito zamlati rukama pokazujuci na nas.E,kako je kriknula jadna,odmah nas spazise Indijanci,pa trk za nama.Docepasmo se nekako naseg camca,kad oni se vec dohvatili za rubove camca ne mozes ih otkaciti.Tu mi dohvatimo onaj moj jarbol i udri po napacenim glavama Indijanaca.Jedva ih nekako otkacismo,dizi jarbol,siri jedra,hvataj tutanj.Poskakase Indijanci u svoje kajake pa za nama.Veslaju kao pomahnitali,al' ne vredi-velik jarbol,mocna jedra,izgubi se brzo nasa "Krstarica" na horizontu.

A mislili ste da sam se jeftino izvukao?E pa nisam!Je8em ti Internet i ko ga izmisli.Iskopali mi adresu preko provajdera.
Stize mi uskoro tuzba.Da placam alimentaciju.Napravio "Poput crne rupe" 282-je dece i sve muski.Rodilo i 578 Indijanki,ali to niko nije ganj'o.Ko ce znati koja su tu deca Donova,koja Lisceva,koja od one poplave.A i nije im tata poglavica.Stgo nam i mail od Marka.Kaze da je im'o silnih problema zbog nas.Ali brzo je sve izgladjeno.Kad je video koliko ce prinove pleme dobiti,"Bik koji sada sedi",bese vrlo zadovoljan.Ta bice to najjace pleme u Kanadi kad deca porastu.A jos vaznije,"Poput crne rupe"se totalno smirila.Obuzeli je majcinski instikti i briga o deci,pa na drugo i ne misli.Odskenirao mi Marko i sliku one moje decice i poslao mi.Deca lepa,lepa,ko male bundevice.A najsladji mi onaj moj"Mali Hijavata"..Njega cu oteti,nema sanse..

..PRC Bukice,
Meni,a kolko znam i Liscu ne stize nista za alimentaciju,samo tebi :lol: :lol: :lol:

Ma jesam ti pricao da nema dzabe ni kod babe :?
Placaj sad,kad smo mogli lepo za iste te pare koje sad dajes da idemo na Sejsele :( :lol: :lol: :lol:

Nego,
Sad mi javise,ne znam dal da se pohvalim,al kome ako ne Vama...
Moja jedna reklama za Radio dobila prvu nagradu.Al,ide na Vranjskom....pa ko razume...

"Vika mi zena,A be Alekso,aj da pravimo...
Sto mori da pravimo,malko li su 6 deca?
"A be ,ne be toj,da pravimo namestaj".
Aaaaaaaaa...ce ga ebem sto da ga pravim,ce ga napravim sam.
Uzmem chuk ,daske i ekseri,pa bam bam bam bam bam..ooooooofffffffffff...o le le lele lele....
Vika zena:Sto lelekas be Alekso.
More,doji i tebe da te oplaim u glavu pa da vish zasto lelekam,***** ti majcina...

Aj uzedo testeru,sec sec sec...ooooooooo le le lelel lelele krv na sve strane..
A hebacu ti ja da ga pravim...ce idem da si kupim...kako kude..u prodavnicu HANIBAL,bato!!!!!

Reklama za salon namestaja Hanibal 8) :lol:

P.S. Da mi je da znam gde je Lisica,ceo dan nedostupan,ceo dan ga nema ovde,zenu...gde zenu mu da pitam gde je :? Ubio bi me :lol: :lol: :lol:

DON:
..PRC Bukice,
Meni,a kolko znam i Liscu ne stize nista za alimentaciju,samo tebi :lol: :lol: :lol:

Ma jesam ti pricao da nema dzabe ni kod babe :?
Placaj sad,kad smo mogli lepo za iste te pare koje sad dajes da idemo na Sejsele :( :lol: :lol: :lol:

A be Donce , smo bre te godine bili test korisnici za Durex , bas te godine nas prijatelj Zan Clod Ti Dam otvorio skromnu firmicu za te kupidonove haljetke , sve si zaboravio.E sad ce neko da kaze sto nismo dali i Bundevi neki , nego je silnu decu napravio Dali bi mi , ali za njega nije bio broj :)Eh sva sreca da smo na Ontario poneli nekih 700 komada i to nam bilo malo , ali ajde sad.
Bundeva mucenik kad mu dodje mora da ajnspricuje odmah , a kolicine su znas i sam velike.
Jadna poglavicina cerka nije mogla pola sata da ustane , zalepila se vakumski na dno od satora , a naravno Bundeva je za sve bio kriv.Da nije bilo tako ne bi nas ni vezali za onaj stub.
Ovako mucenica nije mogla da ustane sve dok se Bundevi ponovo nije digao i iskoristila ga kao rucku .
Eh secam se kao da je juce bilo kada je dosla ona poglavicina kuma , mislim da se zvala "Vesela Sheva"
ali nisam siguran , znam samo da nije bila sova.
Don je to namerno preskocio , nije vam ispricao taj deo , on vam je inace luda za kumama :)
Pojavi ti se ona u jednom trenutku taman kad smo krenuli da se spremamo na spavanje , namestili nam indijanci po nasem krevete , svee sa jastucima jorganima i naravno sa istirkanim carsavima , i taman da odemo kad evo ti nje...A joj ljudi , kakva zenaaaa....i taman da ja tu krenem da konverziram sa njom , kad ti Don zgrabi gitaru i pocne da svira
"Noc u belom satenu" ona se odma zalepi za njega i krene da pripevava back bokale .Donu nije mnogo trebalo i uvali tamburu meni u ruke i nestade u nekom zbunu sa njom.Don i Sheva otisli da se razgibaju a ja ostade sa BIKOM KOJI NIKAD NE SEDI i sa njegovom baba-tetkom ...a bre matora koka bacila okce na mene pa il da me kresne il da crkne , vidim ja da ti tu mene ovaj poglavica gleda mrko i sta cu , prihvatim se ja polsa i krenem...A da nisam ja mislim da bi nam cak i ti Kanadski indijanci pored Nato-a objavili rat pa bi i njih morali da pobedimo kao sto smo i ostatak sveta .Pod okriljem noci uhvatih ti ja babu za rucicu pa u zbun pored Don-a i one njegove raspevane pticice.
Bakica skinula uredno protezu i krenula da me glocka :( uh i sad se najezim kad se setim tog klokotanja :) Eh kad je stigla dole tad sam utvrdio da ta fora sa bezubom uopste nije tako losa.
Da ne duzim ....izubijam ti ja babu za jedno 15 minuta , zakopcam se i krenem da spavam .Don za to vreme i dalje cerupao onu ptichicu i letelo samo perije iz zbuna , e sad da li od nje ili sa od neceg drugog to nisam znao .
I sta se desiloooooo? Ujutru ti se poglavica probudi i krene da trazi svoje kapche za glavche i utvdi da ga nema.Trazio jadnicak svugde ali nema , pa nema .U jednom trenutku primeti on da se nesto sareni iz zbuna , pridje polako kad ima sta da vidi :shock:
Don ko od majke rodjen zaspao tu u zbunu i pokrio se perjanicom i hrce sve u sesnajest.I tada je krenulo sve.Poglavica je mudro cutao , uzeo je svoje kapce i natakario ga na glavu .Perje je bilo malo vise podignuto nego obicno jer je Don celu noc "fajtao" po perjanici poglavice , e sad ona pticica je nesto uspela da pokupi , ali ostatak je bio na poglavicinoj kapici.
Mnogo bese ljut poglavica i krene on to jutro da se raspituje za nasu politicku situaciju i tu ti on nas doceka na zicer.
Tek posle sam video da poglavica ima pun sator vecernjih novosti , sabora , i treceg oka ...bio je odlicno informisam , ali nije mu bilo pravo sto se Don "olaksavao " po njegovom simbolu moci.
Ostatak znate ...jedva zivu glavu izvukosmo i pobegosmo u pravcu zalazeceg sunca :)

nastavice se :) ( mozda)

i takooooooooooo
Hmmm , razmisljam da li da vam ispricam sta mi se danas dogodilo kad sam se vracao iz lova ili ne ? Jer znam da ce mnogi reci , gle ovaj laze ,gle kako je iskompleksiran ,ne moze da mu se digne pa sad ovde pise ...i te fore . Ali ajde ipak cu vam ispricati pa kud puklo nek pukne.

Vracam ti se ja danas sa satanka (naravno ljubavnog) i pocne meni da zvoni moj telefon mobilnoga tipa .Zvrrrrrr....Zvrrrrr.... Hmmm odjednom se osetim nekako fantasticno , sta li je u pitanju ? u prvo vreme nisam mogao da otkrijem , ali posle par sekundi shvatim da sam telefon stavio u prednji dzep od pantalona , zvoni on lepo i vibrira a meni lepooooo, nije mi ni palo na pamet da ga vadim , nego ga ostavih sve dok poziv nije postao propusten :)
I tako ti ja idem polako , lep dan , Beograd okupan suncem , veseo ja , veseo ON od onog telefonskog poziva i tu ti meni padne na pamet da bi mogao da preskocim odlazak u svoj topli dom i malo skrenem s puta.
I skrenem :arrow: imao sam tacno ideju kako bi mogao da zavrsim ovo skretanje i sta cu tacno da uradim i kod koje cu na kaficu da svratim , kad odjednom skripa kocnica i TRAAAS!
Ugasile se sve lampice i svet se odjedanput obojio u tamno plavo (jos uvek sam bio ziv ) ali dok su me vozili u bolnicu polako su su pikseli poceli da menjaju boju u crno .Eh bem ti srecu , samo da sam pravo otisao kuci sad bih verovatno imao ruzicast pogled , ali avaj , nisam, i sada sam bio na putu za nebo.
Izginu vam ja na nepravdi boga , ali sta je tu je , takva je bila moja sudbina i nema tu sta da se bunim.
Dok sam putovao u oblake bilo je divno , stjuardese fine , ljubazne , guzate sisate , lomne u struku (cak sam mogao i malo da pipkam po koju i nisam bio odalamljen)
Znate , na nebo se brzo stize tako da nisam uspeo ni jednu da prevarim i ucinim joj uslugu da uziva na mojim prirodnim bogatstvima. :cry:
Stigosmo ....velikaaaa jedna kapija i tamo portirnica ko na zemlji da je , covek sa plavom kapicom , brada od tri dana , ma pravi srpski cuvar.Tamo sam saznao da sam stigao na Srpsko parce neba , i gore je sve u granicama(lazu da nebo nema granice)papiri na sve strane ,djubreta koliko oces , ma isto kao i na zemlji.Plakati za izbore , na njima Tito , Sava Kovacevic , Mosa Pijade...i naravno plakat u pripremi na kome je bio Slobin lik a dole na njemu je pisalo ; Uskoro medju nama:)
Tu ti ja dozivim olaksanje i prepoznam odmah sredinu kao da sam se tu rodio.
Portir mi dade neki papir i rece da se javim u sektor *C*
Poslusam ja i odem tamo , kad imam sta i da vidim na mestu cinovnika koji je vrsio podele ko ce u raj , ko u pakao , a ko u HoliBlud , sedela je niko drugi nego moja prijateljica iz aviona (secate se onog letenja koje je ustvari bilo najbolje pusenje , koje je licilo na letenje :) )
I naravnoooo, opalim ti ja nju na nebeskom astalu jedno tri puta i dobijem ti ja kartu za HoliBlud-ski deo neba.Pre nego sto sam otisao , izljubih je i usput joj prodah foru za mobilni sa vibracijom , na cemu mi je inace bila posebno zahvalna jer i tamo imaju -Obilnu telefoniju-
Polako podjoh i predjoh silne brdovite oblake i sve to peske (bez greske) i stigoh u HoliBlud.
na ulasku je Diznilend , isti kao na zemlji samo sto su tamo svi goli i naravno na samom ulazu sam video kako Miki Maus dandari Mini sa maksi patkom (cisto da znate Miki Maus je jedan opasni kuronja, jos malo pa ko Bundeva)
Nakasljah se i izvinuh sto smetam u njihovoj maloj ljubavnoj igri i provukos se kroz iglene usi na vratima i zamakoh iza ugla.Ma nisam jos ni ljudski zakoracio u ulicu kad sretoh Merlinku , pijana ko daska tetura po ulici i posrce.Odmah me je prepoznala :shock: sto je mene iznenadilo.
Kaze ona : Pa dobro bre Lisac gde si do sad :?: :!: odkako sam stigla ovde niko ljudski da me opali , samo me gnjave ali niko da zapali vatricu kao ti onomad na zemlji.
E Merlinkaaaaaaa pa eto stigao i na mene red , evo sad sam tu.Nego ljubavi , kazi ti Liscu gde ovde ima trafika da kupim jedan box kondoma , pa mozemo da krenemo u veselje .Ona me pogleda zaprepasceno i rece mi da ovde nema kondoma , jer si ovde i onako mrtav , pa je svejedno da li imas sidu ili ne.
:shock:
Zaprepastih se u prvom momentu , ali kad sam malo bolje pricvrstio onaj flaster gde mi je pukla tintara , zaustavi se curenje sive mase iz glave i ja konacno shvatih sta je rekla i sta je htela da kaze , tj. sta je mislila :)

Nisam morao mnogo da razmisljam , nadjoh jedan zid i naslonih Merlinku na njega i krenem da brstim po njenom shumarku ...Pogledam zid vidim nije mnogo rapav , naslonim ti ja nju na zid , kad odjednom nesto vrsinu !
Sta je sad majku mu ebem , pomislih ja .
Pogledam ja iza Merlinke kad ono , "Shadows on the wall" i Mike Oldfield prave orgije :shock: :lol:

Izvini Mike , kazem ja , ajde ljubim te pomeri se malo zauzeli ste 5 kvadratnih metara , moram da pod hitno zveknem Merlinku ili ce da leti perje!
I pomeri se Mike , i tu ti ja Merlinki zavucem onako Srpski , kakav Kenedi bre kakvi Ameri .Srpska kubura puca najbolje samo ako ima cime da se naulji pre pucnja.Bogami , Merlinak je podmazivala kao Aston Martin, i tu ja malo promasih osnovnu i predjoh u sekundarnu rupicu , koja usput nije imala samostalno podmazivanje pa sam morao naizmenicno da umacem iz rupice u rupicu.
I da ne duzim , odradim ti ja nju , ona mi pokaze put do mog novog stana i ja krenuh vec pomalo umoran i zeljan sna.
Eto ljdi tako je bilo , ko hoce da veruje nek veruje , ko nece ne mora , ali samo da znate da mi je onaj portir na ulasku u HoliBlud rekao da ima jedna osoba koju ako dobro kresnem , mogu da dobijem povratnu kartu u svet zivih ,Idem sad da spavam pa da trazim preko sedam oblaka i sedam gromova tu "posebnu personu" samo se u sebi nadam da je zensko ili u najgorem slucaju , samo da je ljudsko bice , a za ostalo cemo lako .

Pozdrav od Lisca sa onog sveta :lol: :lol: :lol:

bundeva:
Ih,nema povlacenja kod naseg Lije. :D Deksa ti taj i na onom svetu.Nista Liju ne moze iznenaditi.

Kod mene neki lovostaj danas.Jedino da se upucam,pa kod Lije :? Mlogo,bre,dobro tamo :D :D

Bundevo druze moj , Kuburu imas , samo pazi da ne napravis prejako punjenje .
Znas i sam iz tvoje kubure preveliki meci , ako razneses glavu neces nista da savatas na nebu , ni ove ovde ne vole obzglavljene .Ma isto sve ko na zemlji. :lol: :lol:

i takooooooo
Merlinak ti mene sprovede do mog novog stana i tamo ti ona mene ostavi.Prvo sam promenio onu zakrpu na glavi i bacio se odma u carstvo snova .Eh sanjam ti ja nasu lepu zemlju , svoje prijatelje , razmisljam kako li su , sta rade Don , Bundeva...i da li im je isto kao kad sam bio ja tamo ? Da li im nedostajem ili ne .Sve u svemu probudim se posle sat vremena i pun emocija resih da se po svaku cenu vratim.
Izadjem ti ja na nebesku ulicu i krenem da trazim tu kljucnu osobu koja ce mi pomoci da se vratim nazad.
Eh , pomislih , bilo bi divno da je neka zgodnica , pa da me malo razveseli jer sam mnogo pao u bedak.
Ali nije bilo lako pronaci bas tu ososbu jer su guzve bile zestoke , a tamo na nebu zenske zvizde za dobrim frajerima , tako da sam stalno gubio koncentraciju .Idem ti ja tako a one samo dobacuju , stipkaju za guzu , a meni neprijatnooooo.
Nisam se ni jednoj dao cuvao sam snagu za glavnu personu koja bi mogla da me vrati nazad na zemlju .
I bio sam u pravu , posle nekoliko minuta hoda dospeh do jedne cudne zgrade , izgledala je tako nestvarno , odmah sam shvatio da sam na pravom mestu.
Zgrada je bila puna zena , sve su imale samo persunov list na venerinom brezuljku (joj sto ja volim persun , kazu da je dobar za krvne sudove) :lol:
Vec mi jezik ispao do zemlje i zamalo da obrstim taj jedan zbun , kad neko viknu : Ej ti sa flasterom na glavi , ako hoces da udjes skidaj se momentalno .Sta cu poslusam i krenem dalje , idem ja tako go ko od majke rodjen i primetim jednu cudnu osobu .Jedina je bila obucena , cak je imala i sesir i kisobran koji je nosila otvoren.(to je bila Malena Odvrajt , glavom i dupetom)Odsekao sam se da ona nije ta koja treba da me vrati ali u trenutku sam shvatio da nije jer je imala ogromnu katancinu i lanac oko dupeta :)
Upitah je gde sam to dospeo i ona mi rece da je to sud i da se ovde odlucuje ko ce da ostane a ko ce nazad na zemlju .
Rece mi da pokucam na vrata od jedne kancelarije i to uradih.Kad tamo umesto sudske katedre velikiiiii krevet (sto bi mi na zemlji rekli ebodrom)
A u njemu niko drugi do Pamela Anderson :) A jooooj rekoh ja sebi necu na zemlju ni po koju cenu.
Dogovorih se sam sa sobom za jedan tren da cu uraditi sve samo da obrstim njen zbuncic :)
I pozva ti ona mene da pridjem blize .Pridjoh ...
Pogleda ti ona mene onako ko andjelce i rece da udejm u krevet ali da skinem te bele seljacke carape .
Aj sta cu izujem se i brzom brzinom se sjurim u meko paperjasto gnezdo .Pamela me gleda i kaze ; sto si ti meni poznat ...ja cutim ne smem da zucnem.
Hmm , kaze ona ; da ti nisi onaj Lisac sto mi je pomogao na pocetku karijere , setila sam se . ti si me tesio nekoliko dana kada me je ostavio Tommy Lee.
:) gle nije me zaboravila pomislih :shock:

Jeste ja sam priznadoh i vec nervozno krenuh da mrduckam jednom nogom , primetila je ona to i kaze : Slusaj ajde da vidimo da li si dalje u formi .
Ljudi nisam stigao ni da se pomerim kad ti ona skoci na mene i krene da jase kao da je poludela , krenula da me cupa po kosi (pokida mi flaster onaj sa glave)
ja kad sam video koliko je sati resih da je pridrzim da mi ne padne , jer vidim da je totalno pomahnitla.Bojao sam se da se ne povredi ili nedo bog ubije , pa ko ce da me vadi odavde .
Bio je to sex kao iz snova .Samo da vam kazem nije istina da je Pamelica prosirena u predelu prepona :) tessssssna skroz .Tu ti se ona malo smiri i ne prestajuci da se krece , spusti svoju glavicu do moje i rece mi:Slusaj postoji samo jedan nacin da te vratim nazad na zemlju a to je da mi napravis sada bebu .I tu ti meni odma padne oruzje :( :shock: pa sto , pa zasto , pa kako , ja se sav umrsio) .Kaze ona nezno dok me je ljubila , resila sam da imam i ja jednu malu lisicu za uspomenu na tebe .Kad je tako ja ti se povratih i izvrsih njenu zelju.Ali to sam odradio odpozadi...mnogo je bilo dobro , zamalo da se zaljubim i da zbog tog odnazad ostanem zauvek na nebu , ali nisam svom srecom ,sabrah se jedva.
Pamelica je ispunila obecanje i poslala me je nazad na zemlju.Drage dame Lisac se vratio nista nemojte da brinete , sex & druggs & rockn' roll je ponovo medju vama.

...A vratili te,a :lol: :lol: :lol:
Pa normalno,kad pravis konkurenciju Sv.Petru,a lepo sam ti reko dok si bio na oltaru;Lisce druze moj,znam te,pazi sta radis gore, ne brljavi,svakavog olosa ima,navuci ce te,izjurice te iz Raja.Ok,dobro nam doso nazad,mada mogu ti kazem,reci ce ti i drugi,mnogo smo te lepo ispratili.Auuuuuuu,,,,pa to ja i Bukica,celu noc s tobom u sobi.Pa pricamo,prisecamo se avantura zajednickih.Od zalosto se i napismo.Al pricacu ti kad se naspavam,jedva gledam sad.
Inace,nisi mnogo propustio ovde.Neki se posvadjali,neki se pomirili,dva losa opet ubise Milosa,ode rod,dodje nerod...prodaje se magla bolje no ikad,ma sta da ti pricam kad sve znas.Al mora ti kazem da sam cak i ja ostao bez texta kad sam cuo da se pomirili ON i ONA...sa srecu nek im je.
Kako koji?Pa Pantelija i Persida.Ma nju boli uvo,a i njega,dobio vec ocuvano dete :lol: :lol: :lol:

Ma pricacu ti vec....
Ljubimo te ja ,Bukica i Medenko :oops: :oops: :oops:

..Taj dan zena mi Stanika(stalno kuka i vika) stavljase kupus u kacu.U podrum.Kupus u kacu pa u podrum.Ima negde obicaj,u nekim delovima Srbije,kaze se:"A kupus u kacu,a dete u kucu!"To kazu za one ljude sto svake godine dobiju dete,naravno da je to lepo.
Elem,ona stavljase kupus,ja nesto kao zadremao,kad cujem viku!More jeci carsija!Digoh se,da vidim sta je,da nisu vec jednom Marsovci dosli.Kad,zena mi,udara se u glavu. Pitam:Sta je bre zenska glavo,sta je bilo?Kaze:Leleeeeeeee...sad mi javi Bundeva...Lis..lis...lisac,jedva prozbori! Sta je bre sa Liscem,pitam i pokusavam da je smirim.Kaze:POGINUO!!!Mrtav!!!Leleeeeeeeeeee...ko sad mene da smiri.Nekako se setih da sam musko,musko ne sme da place,pozvah Bundevu,on,onnnn..... grca u suzama.Aj i njega nekako umirih.Podjosmo k Liscevom domu.Sta da se prica.Tuga i lelek.Zena mu se drzi.Al komsike...kuku,to po 12-najest injekcija za smirenje primile,ma jok,u jedan glas placu.Aj,razumem ja,Lisac bio dobar komsija,uvek im se nalazio pri ruku,sto se kaze.I kad treba i kad ne treba.Nesto ne zapazih da i KOMSIJE placu,al razmisljam ja,ma muski su,zato ne placu.More,kao da mi se ucini da se pomalko i smeskaju.Al to mi se samo ucinilo.Taman posla.Aj po popa,Pop ne da razvezo pesmu,meni ruke sve izgorese od svece,Pop se raspevao,raspricao(garant mu Popadija ne da da prica kuci,pa ko veli,da iskoristi situaciju da se slatko isprica).On peva AKI PAKI,ALELUJA,SLAVA TEBJI BOZEEEEEEEE...Svi pevaju SLAVA NJEMU BOZEEEE,ja pevam...SKRATI POPEEEEEEE,IMA LI TE BOZEEEEEEE..al onako,da samo Pop cuje.Morao sam Lisce druze moj,izvini sad,al bre izgorese mi ruke.Kad vidoh da ni to ne pomaze,ja mu opalim(Popu) jednog SMEDEREVCA(Cajper,sto bi rekli) al da niko ne vidi.Kako mu ga opalih,Pop poce da peva:Slaaaaaavvvvvaaaaa...ooooooooohhhhhh,aaaaaaaaahhhhhhh,mmmmmmmmmmmmmmmmm...kuku,gde nadjose ovu nesrecu od Popa :? Pa on bre uziva kad mu udaris Smederevca :? Prestade napokon da peva,mozda sto mu rekose da nece dobije banku zutu za njegovo pojenje.Prestade da peva.Tad ja iskoristih svoje neke veze,more i debelo platih,al ne mari kad je drugar u pitanju:Posto znam kakav si Boem bio ja pozvah orekstar Ljubise Pavkovica i Anu Bekutu da ti otpevaju tvoju omiljenu:UMRI MUSKI NA MOJ ZNAK/NE PLASI SE BUDI JAK/UMRI MUSKI,NECU JA/SLAVA MRTVIMA.....Pocese tad zene da te naricu.Da te placu zene.Ja i Buki u stranu,zene placu,mi psujemo RUBIN Krusevac zbog zatvaraca.Nikako flasu da otvorimo.Muka nam za tebe,pa kao da potrazimo spas u alkohol,al oces djavola.Ovi iz Rubina zavarili onaj prokleti zatvarac.Ma bre pokusavali smo i nozem i sekirom,jok to.Zavareno.I Bukica se seti,te povika kolko ga glas nosi:SLUSAJ 'VAMO,IMA LI KO JACI OD MENE?! Javise se cak i zene :( JA,JA,JA,JA.....ja cutim,kad Buki rece:Odlicno,aj ko ce mi otvori flasu.Otvori je neka baba ,posle sam cuo da je skoro usla u Ginisovu knjigu,137 god. imala,al otvori flasu,sto jes,jes.
Pade noc,svi se izgubise,ostadosmo ja i Buki.Da se savetujemo sta da radimo dalje.Sve sto damo kao predlog i tvoju ruku dizemo zbog vecine,mora bude 2:1.Podelismo mi duznosti.Tvoje duznosti,koje nisi zavrsio jer te omela smrt u taj nezgodni cas.Ja uzimam Ruzu,Todoru i Persu,Buki uzima Cvetu,Jelku i Stanimirku.Na ravne casti.Ti dize(ono,mi je dizosmo,al to isto ko da si ti svojevoljno to uradio) ruku,ok...2;1...odluka donesena.Sad,kako da te odenemo za kod Boga.Pocesmo da racunamo,eba mu mater,ce bankrotiramo,al ja se setih nekako da ti mnogo volis pokojnog Marsala :idea: Obuci cemo ga,kazem,u vojno odelo :!: Da se zna ko je bio junak,a i ove ribe gore vole valjda muskarce macho tipove a la Rambo,a ti sto jes jes,bas takav,visok crn,sa svim bicepsima i tricepsima,ma vristahu zene kad prodjes,pa jos na Harliju...ihhhhh...(sto se vidim sad i ispostavilo kao tacno).Obuko smo te sa sve znacke i privesci koje si neumorno skupljao za vreme svog zivota gradeci imidz pristojnog omladinca.Stavismo i bedz sto ga kupi na koncert grupe Deep Parple ,al posto bese malo izbledeo,mesto bedza stavismo ti ciglu,kao secanje na njiovu pesmu CIGLA U ZIDU.Jes,tako bese.A mozda ti bas ta cigla i bila potrebna da sebi sagradis vecnu vikendicu,ako nista drugo,bar je za ciglu bila garant veca od Dolancevu.Sad,nije mi jasno,pa ja sam ti licno stavio 1555 komada DUREX-a,kako ih nisi naso,no si se potucao po oblacima da nadjes trafiku?Bre,i od mrtvaka poceli da kradu :? Ja sam ti,doduse i Bukica,celo vece smo ti pricali:Pazi kad odes gore,vrebaju dusmani,pazi na ovo-ono...ne zameraj se,nov si...kad vidim,Ti nista nisi hteo da slusas.Mozda nas nisi cuo,al smo ti bre 10 Bozijih zapovesti i napisali.Da procitas,ako zaboravis!No,nikad ti nisi voleo knjigu,nikad :( Znam da je prva bila:Ne kresi cim stignes! Jok,ti odma to.E pa nece...Gledaju cuvari gore,nije to kao ovde.Eto tako to bese,al sad si se vratio,pamti sta su sve tvoji drugari uradili za tebe,pa NEMOJ da nam vracas nikad tako :!:

A da,zamalo da zaboravim,kad smo te kupali,ja ne znam...ali,neke zene popadase u nesvest,neke pocese samo:mmmmmmmmm....mmmmmmmmmrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......
Nesreco jedna Lisicja,pa sto si mislio bre na gole zene i kad si umirao.Digo ti se,pa ovolik :!:
Pokusavale neke persone da ga spuste,ma jok,to stoji ko spomenik.Pade tad i komentar:Alal mu vera,domacin covek,na vreme mislio, I SPOMENIK SEBI SAGRADIO,da ne steti porodicu i drugare.Ustvari,najteze nam bilo da ti taj spomenik cuvamo,tele neke Gospodje da pipnu od kakvog je materijala sazdan taj obelisk.Ne,nismo dali...to ipak ne.

E sad,dobro nam doso,jos bolje usho,mislim kuci,u zivot,ispricao si kako ti bilo gore(koj si se bre moj vracao,ma nisi ti.......no te isterali)...pa sad da se spremamo za nove avanture,za zimovanje i za kiseli kupus ,suvo meso i grejanu rakiju.

Ajd ziveli druze moj,pa moj ti uz put uvek da ti se nadje :lol: :lol: :lol:

Don :
E sad,dobro nam doso,jos bolje usho,mislim kuci,u zivot,ispricao si kako ti bilo gore(koj si se bre moj vracao,ma nisi ti.......no te isterali)...

Ma koga bre isterali :shock: , ja posteno zasluzio da se vrnem nazad , evo pitaj Pamelicu ako mi neverujes :)
Ali samo da znas da je nezaboravan osecaj raditi te stvari na paperjastom oblaku :)

A sto se tice spomenika , eh , pa zato sam i dobro prosao jer mi je tij nekoliko dana ostao u toj memorisanoj poziciji .Zato sam bio i toliko uspesan i vratio se :)
Samo da znate ako umrete sa dignutim , idete u raj i nikada vam se nece spustiti sve dok ste gore :)
Pamet u glavu zato.... :lol:

...nastavk sledi ,stari moj,ako ja prezivim :( nocas...
Vec mi pristizu neki gosti,slava,znas kako je...stizu neki koji nemaju pojma o sexu nista,neki PEDERCI sa PINKA...pa da ih malo udostojim....

Deca ce u njio'vu sobu,ne mogu oni sa starijima,jesi me tako ucio?E....deca u sobu,aj...Naici ce neka tetka vec da ih obidje i da bonu...DON uvek daje BONBON.....

DON:
...nastavk sledi ,stari moj,ako ja prezivim :( nocas...
Vec mi pristizu neki gosti,slava,znas kako je...stizu neki koji nemaju pojma o sexu nista,neki PEDERCI sa PINKA...pa da ih malo udostojim....

Deca ce u njio'vu sobu,ne mogu oni sa starijima,jesi me tako ucio?E....deca u sobu,aj...Naici ce neka tetka vec da ih obidje i da bonu...DON uvek daje BONBON.....

Nadam se samo da si preziveo slavu , jer ako si je organizovao u kaficu i tamo pravili seks na eks , onda nece da valja.
Ja cu sutra da im odam jos neke tajne , pa kud puklo da pukne.

E tako se isplakah na sahrani one matore ludare Lisca :cry: ,da mi prosto bese zao :( kad ga ugledah zivog.Ma doslo mi lepo da mu pridodam jos jedan flaster na onu njegovu ludu glavu. :evil:
A dobar je nas Lijo,dobar...Zbog nas se vratio.Ma znas kad bi se bundeva odande vratio...Nikad,
burazeru!Nikad.Odande bi mogli jedino puskom da me skinu.Il' da podviknu na mene:"Bundevo,
odma da si siso dole!" :evil:
E, a znate kako je gore?Sve je to meni Lijo lepo ispric'o.Kaze "Gore ti je buki ko na zemlji,dekso
sam svaki dan nesto."
-E,je8i ga ,Lijo,ako je ko na zemlji,necu ni da idem gore.Ja ni ovde ne deksam nista.Zadnji put sam bio
sa Poput Crne Rupe,pre 12 godina, i video si kako je zavrsilo.I zato da me zgazi auto?Neka,hvala,
radje cu da pijem kod Baje u kafani.
-Eh,buki,meni je isto,tebi ne bi bilo.Pa sta mislis zasto se to zove Raj?Gore svi dobiju iste kite i sve iste
ribice.Onako,sto ti kazes,k'o sasivene,pa nema da ljulja,a nema ni da zulja.Ma vidis li ovde po forumu
sta je najveci uzrok ljudskog nezadovoljstva?"Koliki treba..","Jel mi mali,ako...","Jel mi mnogo veliki..""A sta ako on ne mogne.."......Tamo su svi ljudi zadovoljni.Ebe ko koga stigne i nikom nije krivo.Ebe svako prema svojim potrebama.To ti je,buki,nesto kao komunizam na zemlji.
:shock: :shock: :shock:
-Aaaaaaaaa.
Odma meni jasnije.I taman da se zatrcim pod auto,al' neki crv mi ne da mira:
-A je li ,Lijo,ko meni garantuje da cu ja otici u Raj?Sta mislis,bace me u Pakao,pa umesto da ebem,
dohvate me one djavoline pa me oderu od qrca? :? :?
-Ebi ga,buki,to ti je lutrija.
-Zaebi ti lutriju,Lijo,ajmo mi kod Baje u kafanu!
I tako ti ja resim da procerdam ovo zivota sto je ostalo,a posle sta mi Bog da. :arrow:

...Je8ote :!: :!: :!:

SINOC SAM I JA ZAGLAVILA,PILA NEKO SLOVENACKO VINO I JELA PASTETU OD MEDVEDA :?: :shock:
OD MEDVEDA?PASTETU?OD MEDVEDA?Haaaaaaaaaa...svasta ima.
Pa zar i Medvedice ubijaju zbog pastete :? :? :?

E Lisce,Bukice,ja preziveh.Popilo se,nije da nije,jelo se,nije da nije,pevalo se,nije da nije...muvala me kuma,nije da nije,al ja karakter,jok...ustvari,sad se i ne secam.Pa znate bre kakav sam kad popijem,ne znam sta radim.
Nego,sad citam ovu nesrecu Bukija. Ima pravo ON.

sad odoh malo na vazduh,pa da se "ubelezim " i ja ovde sa pricom.Nesto je Lisica zaboravila da isprica,a i ti Bukice nisi hteo,ko da ga stitis.E pa ja cu...al veceras....,

Eh , ma nisam nista zaboravio sam o sam zbog mira na zemlji morao da preskocim neke detalje.Da sam bas sve ispricao kako je bilo , ne bi imali dovoljno automobila ili drugih sredstava da se posamoubijamo.Elem , strah me da ako bi se bas svi prebacili tamo ne bi bilo kao pre.Bojim se da bi nam se od onih sto im istrulio mozak pa osecaju razno razne smradove ,nase bitisanju na nebu smucilo i bilo bi jos gore nego ovde na zemlji.Uh kako tamo sve miriseeee.Pricacu vam jos neke detalje , al ajd da pustim Dona da oda jos po neku tajnu :)

PS Buki , nije los ni onaj "Raj" kod tebe u komsiluku (samo da nema onog brkatog muza) :lol: :wink:

Back