LOVACKE PRICE- Generalni remont u toku na dan 04.06.2005

DON:
...Hm,
Znas sta pises kad ti se spava mnogo,kad si umoran?
Kad si mnogo umoran,onda ti nije ni do sexa ,ma ni do cega.
Pises o tome...kako ti se spava...

ZzzzzZZZZZZZzzzzzzz.....

Ovo ja buncam i kucam,veceras cu ti ga dati za Raspucinske noci......... :lol: :lol: :lol:

Slusaj Don , ajde preskoci one detalje kad su mene i Bundevu odveli u onaj zenski aps , greskom naravno.Ne mora bas sve da se obelodani :oops:

...
Preskoci ovo,preskoci ono :?
Nema,idemo po redu.Jesmo otisli? Jesmo ! U kakvom smo stanju smo bili kad smo sisli? A? U Kakvom S tanju? Pijanom,dabome.Cisto da ne kvarimo imidz Srbina.Ono ,doduse,mi smo mala deca za Bacuske,al ko to znao. Odemo mi sa svem nove farmerice DORINGO u nocni klub.Mi mislili bre to a la Moolen Rouz,ma kakvi,neka garaza preuredjena za sex na brzaka i nista manje i nista vise.Al ok.Garaza ,garaza.Samo da se dexa.Izedxasmo mi tri flase Votke,pa neke tri "opasne ribe"(heh,sto li smo se treznili,sto li ih vidosmo trezni,to neke male,sitnih ociju,grudi...nema to grudi,al imaju onako,pa jedino dupe i moz da prodje na skali od 1 do 2...ma...). Ok,otrezni smo se mi,idemo u Kremlj.Da vidimo i to cudo. KREMALJ! Auuuuuuuuu...ubavinja and Lepotinja. Tri dana smo obilazili oko njega samo da mu okolinu i zidove vidimo.Normalno,posto bese zima,Votka greje bolje no grejanje kad tucas u kolima.Ko tuca u kolima zna,ja ne znam,al sam cuo. Obilazimo mi,jedan korak,dva gutlja...pa opet korak,pa dva gutlja.Posto mi Srbi volimo da mezimo uz rakijicu,a tamo se bas tad nekako lose zivelo,objasnise oni nama da mi uzmemo po jedan Patlidzan i da ga mirisemo,mesto salate.I gle...pali to.Ko da jedes salatu,al vata Votka,vata.Sad,od tolikog pica nije ni cudo sto se Bukici pripisalo.I nama je,al se stiskamo. Idemo mi,gledamo,raskos na sve strane,neka recica protice odma tu,ja nesto pricam Liscu,Lisac mi odgovara,pa opet pricamo...al nest fali...Nesto nam fali ? Sta nam fali ?Pa cijemo se samo ja i Lisac,Buki nikako.Kad u to...NI NA NI NA NI NA...STOJ !! RUKE U VIS !! LEZI NA ZEMLJU !! Reflektori,sirene,specijalci,mi sta cemo,jesmo junaci,al ovo stranska zemlja. Aj na zemlju ja i Lisac,al ne i Buki. Vicemo mi:Lezi bre nesreco,ce te ucmekaju...ma jok to...UKI pisa ! Ej,na sred Crvenog trga on PISA ! Ok,razumem ja,priteralo ga,al bre nadji neko drvo,neki zbun,neko auto...ma jok,on na sred trga.Pishhhhhh....I sad,i ja ne bih verovao da nismo gledali,dosle dve Milicajke,Pitaju ga,ne pitaju,deru se: KAK TEBJA ZAVJUT?! Buki da bekne,i dalje pisa,to cisterna u njega.Vicemo mi,BUKI,BUKI SE ZOVE.A neeeeee,one njega pitaju.Rece napokon kako se zove. A KALKAJA TVOJA ALJATKA,STO TU?! A...razumeli smo,pitaju ga za alatku. TO TOP?! Pitaju opet,a svi reflektori u Bukija i mitraljezi.Ma nije,poce se pravda Buki,nije majke mi,to mi pisha bre sestre slatke.NJET NJET SETRE...TI NAS LAZES,pocese da grme Milicajke:TO TOP!!! Ama nije,bre zenske glave...kako spomnu "glave" tako skljocnuse mitraljezi i svi se deru:U ZAKLON U ZAKLON,ON IMA BOJEVA GLAVA.TERORIST.CHECHEN!!! Kuku,ma ko bre Chechen,sad planusmo vec svo troje. ma bre SRBI SMO,a ovo je PISHA!!! Za pishanje,ne za ubijanje!!!
A TAK,sad se kao okurazise Milicajke,PISA,A...pa se kao smeskaju. I desi se,pocese da pipaju dal je pisa.OOOOOOO....GOLJEM KALJIBAR....pa se kao smeskaju...Pa golem...sta da se radi,objasnjava Buki,Golem,bila dobra godina,ima se sad...naraslo to.Kolko je dugacka alatka,kolko je debela,tezina,ma sve ove azdaje oce da znaju. Muku su imali dok su ga izmerili,morali su Geometre da dovedu.Jer,brat bratu,pa i mora geometri...to krivine,to neki brezuljci...to Buicina alatka,znamo kakva je. E aj...u Policijsku stanicu.Da damo izjavu zasto je Buki vrsio nuzdu na Crvenom im trgu. Ajde,da im ucinimo i tu pocast. a kuku,ono nije policijska stanica,no...nemam reci.Grafiti:SEx,SEX,SEX....SAMO SEX,>>pa nacrtani q...ci(sramota me da kazem) pa kako se pusi,pa sex na haubi zaporosca i to bre u naseljenom mestu,pa sex u Garazi,na drvetu,u kucecem stilu...ma grozota jedna. Pocese da nas ispituju,haaaaaaaaaaaaaaa...to li je.Ja i Lisac im ne trebamo,moz da si idemo,al Bukica mora da ostane.Dal treba da kazem da su nas odveli u 121 Moskovsku zensku policijsku stanicu? He...Pustise nas,al kao da se vratimo po druga za tri meseca.Kuku,ko da ga ceka 3 meseca.Posle tri dana smo ga Pacovskim kanalima izvadili. Samo sto to vise ne bi covek,iscedile ga one zensturace....Povratili smo ga brzo. Votkom,jasta. E,upoznasmo lepotice...aaaaaaauuuuuuuuuu...CUVENA RUSKA LEPOTA!!! Sto jes,jes...Irina,Evgenija i Natalija se zvale. I sad mi nesto kao,mrrrrrr,mrrrrr..a ne,ovo nisu lake zenske.Ovde prvo da te upoznaju sa njihovom domovinom,obicajima,mamama,babama,tetkama,strinama...pa ako prodjes..ok,ako ne...NJET!!! Pa umri ako ne prodjes test . NJET!!! Aj,upoznasmo sve nabrojane,al mangupi mi,babama dadosmo najlon carape i kao gotova stvar.To dadosmo i tetkama i strinama...a posto je natalija imala i dete( a nije odma rekla da ima dete,krila je to :? ) njemu dadosmo MILKU. E,kad sve to obavismo,e sad moze i one.Ajojjjjjjjjjjj,sta da Vam pricam,rekord...60 sati bez vadjenja.Minute nismo brojali. Ma i sad mi nije jasno(grupnjak je bio to) kako smo se menjali,a bez vadjenja...60 sati. I neki minut...Kad su konacno klonule snagom( mi ne,mi smo jos mogli,da ne bude zabune) predlozise da idemo malo u setnju,u obilazak...pa rekose i gde.Da vidimo LENJINA!!! Ihhhhh.....gde nas,mene i Lisca da terate da vidimo Lenjina,pa mi bre UDARNICKE ZNACKE imamo sa svih radnih akcija,jedino nam falila ona iz Banja luke,posle zemljotresa,kad smo gradili Banja luku...ostale kod jednih nasih prijateljica.Sad cu ja,dobro se setih,sad kad idem,da si ih uzmem.Sto je nase,nije njihovo. Tudje hocemo,svoje ne damo.Vazda ta parola u nas bila :roll: E sad,mi gledamo Lenjina,ma lik covek...dasa!!!! Mi mu se divimo,Buki se smeje :? Pa aj sto se smeje,no se valja od smeha,drzi se za stomak. Nama neprijatno,al ko velimo...ma nas drug moz da radi sta oce. E,al njemu i to bilo malo,otkopca mu slic,joooooojjjjjjjjj....kako je tad poceo da se valja od smeha. CUTI BRE NESRECO,vicemo ja i Lisac,ma jok...on ko lud na brasno,ko dete na zagorelu picu. I to mu bilo malo,pa uzo pa ga prstom po nosu :BUCI BUCI BUCI.....e...posto su to Lenjinovi Andjeli cuvari videli,aj kod nji malo na prevaspitavanje.Sad ja idem,ide i Buki,on se jos smeje,jos ne moz se suzdrzi od smeha od onog sto vido u Lenjinovim pantalonama...ide i Lisac!!! Eeeeeeeee...tu Vas cekam :idea: Lisac je bio gore,oni za to nisu znali.Heh...doskocicemo im.....Oces Djavola,ma i dobili smo Djavola...na raskrsnici pise:Levo RAJ,Desno Pakao....Skrenuse ovi DESNO.Presede mi kad vidoh to. Poceh da ih molim: Aman bre braco Andjeli,mi smo sada na iskusenju,mi sada vidimo svetlost na kraju tunela,mi smo za LEVO. CUT BRE,viknu jedan,TOLKO STE GREHA UCINILI,DA VAS CELO DJAVOLSKO VECE CEKA!!! Auuuuuuuu...celo vece,samo za nase grehove :? Pa ono jes,da ih je bilo bilo ih je,mnogo,ali bre...CELO VECE? I posle pitaju sta je na kraju bezdana...ja cu da Vam kazem,Djavolsko vece je tamo.....

Ali...e to,kako smo odatle izasli...a izasli smo cim kucam ovo...

u nastavcima...kad se vnem sa KOP-a...za dva dana.....

PoZ

Stari Lisac:
i takooooooooooo ( ali oprezno) :)

Eh , mlad, lud taman zavrsio visoke skole , zeljan svega .Studentski dani puni odricanja , nema se , zicanje za cigare, jeftine sobe , ljute i radoznale gazdarice koje obozavaju da vire kroz kljucaonicu .
Nas pet se skupi pa jednom mesecno udarimo po "Rubinovom" vinjaku i tada se sve muke zaborave, sve nekako ide lepo i lagano a misli vrludaju slobodne i razbludele :)
Eto dodje kraj i da se kuci krene iz velikog grada , u mali gde smo nekada ostavili nase velike ljubavi i krenuli u veliki svet znanja i neizvesnu studentsku sudbinu.
I evo me , ponovo sam tu .Secam se... secam se nje , ali ne po liku , ne po bilo cemu po cemu se normalni ljudi secaju , setam ulicama grada , sa nekog prozora se cuje grupa "Supertramp" i divna stvar -"breakfast in America " eh , kao da se nista nije promenilo , samo....osecao sam da mi nesto nedostaje , mislio sam da cu biti srecan kada se vratim , ali nisam.
Osecao sam da sam je izgubio , cudno je sto je nikad nisam ni imao , ali , jednstavno sam osecao da postoji i da sada posle ovoliko godina vise nije sama i da ima nekoga.
Pomislih da sam poludeo , rekoh sebi ,Ej bre o cemu ti razmisljas , okreni se oko sebe ovaj lepi grad je pun devojaka i mogu da budu tvoje.
Poslusah glas razuma i zurno krenuh kucci.
A tamo sve po redu , velicanstven docek , mama , tata , ujne , strine i naravno peceno prase :)
Udarimo ti mi brigu na veselje , u medjuvremenu stigli Don i Bundeva .
I povede se prica o cemu bi drugo nego o zenama .Jedan po jedan vinjak i jezici se odvezase .
Naravno Bundevica u to vreme bio u razvoju , Don je imao tri devojke pa stalno lagao onu drugu da je isao na cas klavira a u stvari je bio kod one prve ili trece.
He he , ma nista se nije promenilo , sve po starom.
Dogovorismo se mi da uvece izadjemo u neki kafic.
I tako i uradismo , vece prelepo , letnje , mirise na reku , ma savrseno.
Udjosmo u kafic i porucismo po pivce , cugamo pivce i gledamo curice (te godine bili u modi minjaci)
milina jedan , gole noge bez carapa (najlonke tad kostale ) a mi samo cvetamo i mastamo o njima.
I naravno ko bi drugi nego Bundevica , snimi ti on jednu u cosku kako stoji sa nekim drugaricama, munjevito se on stvori ispred njih i sve nesto mase rukama kao da ce da poleti i poskakuje.Eh , sta li im prica majku mu rece Don.Ja totalno zbunjen , i tad se Don lupi rukom po celu i kaze :Prica im da je pilot , a ja pitam zasto onda mase rukama ?
Pa to su Poljakinje sto su dosli sa onim Fiatom "pezejcom"
Ha ha , Bundevica lazovcina , ma nisam uspeo da zavrsim ni misao kad ti nju Bundevica odvuce u jedan mracan ugao i krene da "brsti" Drmenm ja Dona laktom i pitam ga da li on to radi ono sto ja mislim i sto bi u krajnjem slucaju voleo i ja da radim samo kad bih ima skim :)
Kaze Don : Abe Lisac si corav vidis da joj digao sve cetri i "koka" samo.
Ej Don , rekoh ja , ali mi smo u sred kafica ?!
Lisac ne *serinja vise , to ti je bre postalno normalno u nasem gradu jos od 1982-ge.
Auuu ala sam se ja zatucao na faksu pomislih.Dobro rekoh ja vise sebi u bradu.
Taman sam zapalio cigaretu kad Bundevica vice iz onog coska da dodjemo i mi .A ne rekoh ja , ja da to radim javno necu , zamisli samo da mi neko vidi moga "stojka" joj pa u zemlju bih propao.Don se vec tamo nacrtao a ja ko da me neko vezao za sank ni da maknem.
E sad pocese obojica da me dozivaju.Uh , pomislih , oticicu ali necu da se bre seksam na javno nisam poludeo.
I tako i bi , ode ja tamo , ova dvojica se raspomamili sve zvoni.Meni zapa Rozika , mala rumena debeljuca ( ko mi kriv kad nisam stigao na vreme)
I sve ti se ona nesto vrti i uspija oko mene , vidim ja da bi ona htela da imamo imntimni odnos :)
Ja ti ostanem cvrst i gore i dole i resih da istrajem.
Dok sam ja tako istrajavao u svojoj cvrstini Rozika se spustila dole i krenula da se obracunava sa jednim delom mog cvrstog karaktera.
Pa sad , hmmmm....mmmmmm....ojha!......mljac.....ooooo....
ajd , sta je tu je pustim ti ja Roziku da se bori sa mojom cvrstinom jer sam znao kad tad da ce je moj moralni duh pljunuti pravo u lice :) Tako i bi .
Aghhhhhhhh! jeknuh tiho da me niko ne cuje i Rozika ostade pljunuta u sred Srbije od strane jednog cestitog i postenog momka.Tu je ona meni dosla da siri nemoral i blud pomislih ja.
A Bundevica njegovu odveo posle na reku i vratili se skroz od peska , kaze zatrpavali su "Djavocica" u pesak .
He he , Don je ostao samnom u kafani tj. sa onom njegovom i napio se ko majka , naravno Poljkinja ga cascavala celo vece.
Ja ostade suva grla jer je ova moja Rozika popila dozu mog karaktera pa vise nije bila zedna i nije nudila ni meni nista da pijem.A ja svorc :(
Dok sam se vracao kucci uhvati mene opet ono ludilo o onoj X personi zenskog roda za kojom sam potajno patio .
Radovao sam se jednom , sutra cu moci da podignem moju orocenu stednju u banci i imacu bar para da kupim pristojne "Doringo" farmerke , ko zna mozda cu tu X osobu sresti u banci sutra , a mozda i necu .Ko zna ? A ko tek ne zna ?

Drugi deo (treci put)

...Zaspah brzo , namucen karakternim mukama , nekoliko litara piva koje se buckalo u mom stomaku ucini da sanjam slatke snove . :lol: :wink:
Konacno jutro, stigoh do famozne banke koja vec godinama cuva ono sto mi pripada.Pare ! Da pare :) moji 300 dolarcica orocenih , nadam se da ce biti bar dva puta toliko.Salter , brkata gospoja , srpski neljubazna :) mi odbrusi da moje pare mogu da dignem tek posto potpisem neke papire .Rece mi da se uspentram na sprat i potrazim kancelariju na kojoj pise -devizna stednja- , posle da se vrnem do nje i da donesem bar dvesta grama kafe i litru soka , pa ce me obraditi odmah! Brrrr , pomislih , da se mi ne obradjujemo tetka nego da ti meni das moje pare , aj tebi kafu i sok pa da se bratski rastanemo.

Ucinim ti ja tako , pokucam a sa druge strane cuh divan raspevan zenski glas koji je govorio ; udjiteeeee.
Jao , pozeleh da budem prost ali se cak u samom sebi zaustavih i bez gresnih misli udjoh u kancelariju.
Kad tamo prelepa sluzbenica moje omiljene banke , cuvar mog blaga , sedi i smeska se i nudi kafu i sokic :)
Eh da sam znao da je cuvar mojih para ovako lep i zanosan , dolazio bih ja cesce , pomislih.Prelepa gospodja ili gospodjica ko bi ga znao (danas ova nova sminka cini cuda)mi rece da sednem i malo sacekam jer se moj predmet u medjuvremenu digao.Hehe pomislih , vidi ti nju kako ona zna sve o mom predmetu.Vragolasto se nasmesi i zamoli me da joj pridrzim merdevine dok se bude penjala ka mom predmetu na visini.
Poslusam ti ja naravno nju i uradim sve kako je rekla , ona na merdevine , ja iza nje drzim merdevine i pocinjem da podrhtavam od radosti.Bas u tom trenutku drhtavice , ona se popela toliko da se njena guza nasla kod moje glave .Pozeleh da je gricnem za to tvrdo dupence ko zelenu jabuku ali se zaustavih u pravom trenutku ,prizor je bio jos lepsi , bila je toliko visoko da sam mogao da vidim njenu guzu ispod suknje i delic njenog "veselog" brezuljka.
Sve kao ne gledam ja tamo , ali ne mogu da izdrzim i pogled se prikovao i nece da se skine sa njenog snezno belog rubja(Ariel se pojavio kasnije , tada je bio u modi Faks helizim )
Primetila je da ne skidam pogled sa njenog tela i samo se osmehnula.Ko zainat , predmet je bio prvi tako da je brzo krenula nazad.I kada je bila stepenik do poda ja resih da je pridrzim za struk da slucajno ne padne dole.Kada sam spustio ruke na njeno telo cuo sam nezni uzadh.To mi je bio dobar znak da predjem u akciju i ja za svaki slucaj pomerih malo ruke napred ka njenom stomaku da vidim reakciju , jos jedan uzadh i jos pride audio tipa : mmmmmmm.
Zelenije svetlo nije moglo da bude , sisla je na zemlju a moje ruke su odlutale prema sitnim dugmicima na njenoj bluzi.
nezno zavukoh ruke ispod njenog brusa i jedno vreme se pridrzavah za njene grudi.
Znao sam da nemamo bas mnogo vremena i morao sam da pozurim .Lagano sam joj podigao suknjicu i nezno je stegao za bokove .
Jedan prst je bio nevaljaliji od ostalih pa se zavukao pod rub njenih gacica i pomerio ih sa strane .Bilo je sve spremno i otkopcah slic i tada ......Shkriiiiip.....Dizi se ! hmmm ? sta ? Ustaj barabo jedna :!: vreme je da ides u banku zacuh ljutiti glas svog oca ....Sve se rasprsilo u trenutku i ustadoh tuzan iz kreveta.Mada , cuo sam da se snovi kada su istinska zelja cesto ostvaruju . Da li ste i vi culi isto ?

Bank.sluzbenica:
Mmmmmm...
Duso, nema merdevina ali snacicemo se vec...

Ljudiiii :shock: :shock: pa ja to ipak nisam onda sanjao :!: :lol:
Kako nema merdevina , ma bile neke merdevine :) ili nisu neznam sad , hmmm...ma mogu ja to i bez merdevina :)
smilie_staub.gif

DON:
...Hm,
Znas sta pises kad ti se spava mnogo,kad si umoran?
Kad si mnogo umoran,onda ti nije ni do sexa ,ma ni do cega.
Pises o tome...kako ti se spava...

ZzzzzZZZZZZZzzzzzzz.....

Ovo ja buncam i kucam,veceras cu ti ga dati za R
aspucinske noci......... :lol: :lol: :lol:
EJ ZELENOOKI DON!
RADO BIH TE KRESNULA HEHHEH
NE MOZES NI PRETPOSTAVITI KO SAM!
volim da te takvog sanjivog mmmmmmmm
ako pogodis dobijes lizu!!!!!!!
kisssssssssssssss

gosca:
Stari Lisac:
Kapris:
Ja verujem u DORINGO farmerke :lol:

I a i ja :)
mislis na DORINGA u farmericama ahhah!
e dragi moji lovci
vas dvoje biste mogli malo rena da stavite na te
vase doringice
pa da udarate po drvetu hhahaah

ili bolje receno u rupu od bukve!
TAKO VAM NE CE TREBATI ZENE HGAHAHHAH

:evil: :twisted: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Hmmm, pa ko smestis sebe u bukvu rado cemo izbusiti rupicu , ali dovescemo ti bundevu da te istera iz bukve , uz taj tvoj zenstveni osmeh koji ide ovako (cek da ga iskopiram sa tvog posta ) HGAHAHHAH :shock: :lol:
Em ti zadovoljna em bukva iscepkana za grejanje ,em pijevina za susenje mesa .Samo ti ren fali, ato ces vec naci sama.

E EVO DA MLADA POTVRDI PRICU.

PA BRE BAS JE OVAKO BILO, samo sto sam ja mnoge detalje zaboravila....................ali oprostite mi.......................kad se setim kakvu sam alatku drzala sinoc u rukama...................zaboravim bre i kako se zovem................

Bundeva, Bundeva.....................za sve si ti kriv, ali ipak da ti se zahvalim na slici(i to sa autogramom) i da ti kazem da jedva cekam da stigne i taj privezak.................

Stari Lisac:
i takoooooooo

A jesam li vam pricao kad smo ja i bundeva greskom upali na devojacko vece ? Hmmm, mislim da nisam...
Bilo je to 'vakoooooooo....

Krenuo ja taman u lov i spremio se ja na veliki poduhvat.Nije bilo bitno sta cu da ulovim ali je bilo bitno da lov traje sto krace(bio u stisci sa vremenom)
I taman ja krenuo kad cujem Bundevu kako me doziva..

Lijoooo! o Lijoooooooooooo...ja odmah pomislim da mi je drug u opasnosti , skocim preko neke provalije , preplivam uzburkanu reku Colorado , usput ubijem
dva tri krokodila ,
koji inace zive u toj recici u velikim kolicinam.
I konacno stignem.Bundeva nemoze da govori od uzbudjenja.Ja ti tu njemu dam iz moje cuturice da malo popije i kazem da se sabere pa da
pokusa ponovo.
Bundeva ko bez duse rece da smo pozvani na
devojacko vece i da on treba da radi striptiz.
Ej druze pa to je sjajno rekoh ja , sta cekas idemooo...Ali to je na drugom kraju kanjona , procedi on kroz zube.Ma daj bre sta je to za nas , ajde plivacemo dotle , pa nema ni 30 km .I tako uradismo .Plivamo ti mi Bundeva ide nesto sporije jer kaci sa onom svojom zivotinjom po dnu od reke.
Ali posle jedno 2.52 minuta stigosmo mi do drugog kraja kanjona.
Prepesacismo dva kilometra za minut ipo i stigosmo do kuce u kojoj se razbio akvarium ,Jao sta je zenskih pomislih i izvukoh cesalj
iz zadnjeg dzepa i lepo popravih frizuru i nafitiljim ti ja rep onako kako treba da stoji.

Udjemo ti kad ono jedna milina , sta da vam pricam .Mlada , kuma , kumina drugarica ,
onda jedno mlado pilence iz neke daleke zemlje gde je uvek 30 stepeni , mladina tetka , i jos njih jedno 70-85 , nisam brojao .Ma puna kuca zena.
I sve pocese da skandiraju : Bundeva ...Bundeva ...Bundeva ...Bundeva ...
Bundeva ...Bundeva ...Bundeva ...Bundeva ...
Bundeva ...Bundeva ...Bundeva ...Bundeva ...
Bundeva ...Bundeva ...Bundeva ...strptiz ocemo ...skidaj se momcino jedna.
E tu ti Buki krene da crveni i polako krene ka vratima da utekne .
Kad to videh uhvatih ga za kragnu(to vam je najsigurnije mesto da ga hvatate, jer ako ga uhvatite bilo gde drugo moze zver da se probudi) i kazem mu : Si lud bre :!: ...gle bre sta je riba , pukao akvarijum a ti bi da bezis i ja ga presecem i naredim mu da pripremi svoje mlado telo za pohotno izlaganje zenskim pogledima.
Sta ce , poslusa ti on mene i ode da se presvuce .
U kuci histerija , stigle i neke komsinice iz Okeanije kad su cule ko je striper .Opste ludilo , ja idem po sobi i delim Bukicine fotke sa autogramom , upljace sa Bukicinim "znakom"
i naravno olovke simpaticnog oblika , koje pomalo podsecaju na Bukicinog druga zbog kojeg size siroke narodne mase.

Bogami i ja sam lepo prosao , te jedna grli te me jedna tapse po ramenu , pa po kosi , vidim ja bice ovde dobrog lova.
Tapnem se po dzepu
da procerim da li sam poneo dosta
municije i naravno utvrdim da je redinik pun "Durex-a"
U medjuvremenu Bundeva izasao i pozdravlja histerijom uzdrmane devojke.Mlada sedi na sredini sobe i ne dise .Kuma se naslonila na mene i samo uzdise.
Ja je tapnem po guzi i kazem da ne uzdise tako jako , pocepa mi srce :)

I Bundeva pocne ....poceo sa skidanjem ....prvo je skinuo bundu ,a ispod bunde , dzemper , pa js jedan dzemper , pa kosulja , pa potkosulja , pa majce dve .....i posle 5 minuta pojavise se Bundevine misicave grudi....U sali ludilo , zene vriste , padaju sa stolica , mlada zapalila jedan dzoint da se smiri .
Kuma pala meni ispred nogi i grli me oko butina i sve uzdise ,ko da ce , ne do bog da izgine.
A bundevaaaa. ljudi moji , njise svoje mlado telo u ritmu muzike sevdaha , ritmicni pokreti , ruke na stomaku , pa oko glave pa iza glave i odjednom ...ooooop zavrsise u pantalonama.Jao u sali haooos....ja sve trcim po sobi i deli apaurine za smirenje, tapsem po obrazima , stavlajm obloge , usput
pipkam da vidim da li im kuca srce :) uglavnom ludilo .
I krene on da raskopcava svoje pantalone(naravno nosio "Doringo" kao Don i ja.
Odose pantalone , odose i dukser gace , i ostade Buki samo u gacicama i u traperskim cizmicama .
Ljudi kako je on svoje telo prepustao ritmu
nemozete ni da zamislite, mlad i lud , eh stacete.
U jednom momentu malo se vise opusti izgubi kontrolom i onom svojom "zverkicom" polupa
kristalne case u vitrini i slomi jednu nogu od klavira koja je izazvala jezivu buku,Ali ta buka se nije cula od prigusenih krikova
koji su se protezali po sobi.
E sad situacija uzavrela i neke od gosci
krenuse da se raskomocuju jer im je bilo vrelo , sto od rakijice , sto od uzvrelih toplih misli prema nasem Bukici.
Ja sam to naravno pratio kao karakteran covek i nisam ni jednu pipkao a da pre toga nisam pitao za dozvolu.Dozvola koliko oces jadan ne postizavam.Pomislih , eh da je Don tu, ali njega nema otiso u neku zabit da lovi patkice. :lol: :lol:
Elem , kada se Bundeva skinuo do kraja , vecina devojaka je bila u dubokom transu ,a ja sam morao da ih vadim odatle .Doduse morao sam neke i da obuzdavam jer su krenule prema stolu sa "poslednjim" namerama prema Bukicinom mladom i uzavrelom telu.
Ziv se preznojah , ali ipak uspeh da ga
odbranim.
Malo bodljikave zice ih je zaustavilo na trenutak.
I taman ja krenuo da kumu vracam medju zive sa upumpavanjem svezeg vazduha u predelu prepona(ako niste znali to je izuzetno bitno mesto za disajne funkcije zene , ko ne veruje
nek proveri , videce da kad upumpa zena kaze : AHHHH, a kad ispumpa kaze OOOOh )
I zahvaljujuci velikom
samopregalackom radu , vratim vam ja kumu medju zive , i vise nego zive :)
A Bukica pustio mladu
da se za rastanak od veselog i slobodnog zivota poigra zadnji put sa njegovim "zverkom"
Ljudi mlada se preporodila , da ste samo
videli kako je ona njega mazila pazila i zvala "Djole" to je bilo divno.Bundeva joj posle poklonio sliku sa autogramom i obecao da ce joj poslati i privezak za kljuceve cim bude prolazio kroz ove krajeve opet.
Kod tog priveska je dobro sto vam kljucevi ne trebaju,nema te brave koja se sa tim priveskom nemoze otkljucati :)

Vec je zora svanula i mi ti krenusmo nazad do nase shume.Usput Bundeva nasao neku bukvu u kojoj se sakrila jedna koja je pobegla sa zurke jer je bio strah i nju ti Buki oplete zestoko i od bukve napravi sibice i gomilu piljevine(koju smo naravno poneli da dimimo kobaje i suvo meso)
Sunce je polako izlazili a nas dvojica
E LISAC HAHAHHAH1
koje to pod imenom bundeva hahah skojom me plasis!
NEMA BRE TE BUDEVE KOJA MI MOZE NAUDUTI AHHAH!'
SAMO MOZE DA PANDRKNE PORED MENE HAHAH!
polibi bunedu i u moje ime!
kissssssssssssss

E kakva zurka sinoc.Lijo,ja I stotinu zena.San svakog normalnog muskarca...

I lepo sam pozvao Liju da bude iznenadjenje veceri,kad on....Ne mozes ti,kad lisica uleti u kokosinjac-tu je kraj price.A jos nijednog petla..Ja vicem:"Dodji Lijo,skidaj se".Jok! Samo vidis-leti perje.Prvo strada Danica,posle bog te pit'o ko sve nije strado. Sto od Lije, sto od mog striptiza.Ne pamtim kad sam zadnji put bio tako raspolozen.Prvo cirka,pa sve one devojke,pa jos kad mi pustise onu:"Kad sam bio mladjan lovac ja"..Eh,tu se totalno otkacih..Pa kad sam izleteo na onu binu,ko Dzon Travolta...A mlada k'o Olivija Njutn Dzon.

Dok ne dokacih I nju jadnu po glavi. A lepo sam joj rekao:"Ups,cuvaj glavu".Ali kasno.Sad ce u svadbu sa cvorugom na glavi.Video to Lijo,pa rece:"Hajmo dok se nije osvestila.Sad smo usrali motku."

Back