i takooooooooooo ( ali oprezno)
Eh , mlad, lud taman zavrsio visoke skole , zeljan svega .Studentski dani puni odricanja , nema se , zicanje za cigare, jeftine sobe , ljute i radoznale gazdarice koje obozavaju da vire kroz kljucaonicu .
Nas pet se skupi pa jednom mesecno udarimo po "Rubinovom" vinjaku i tada se sve muke zaborave, sve nekako ide lepo i lagano a misli vrludaju slobodne i razbludele

Eto dodje kraj i da se kuci krene iz velikog grada , u mali gde smo nekada ostavili nase velike ljubavi i krenuli u veliki svet znanja i neizvesnu studentsku sudbinu.
I evo me , ponovo sam tu .Secam se... secam se nje , ali ne po liku , ne po bilo cemu po cemu se normalni ljudi secaju , setam ulicama grada , sa nekog prozora se cuje grupa "Supertramp" i divna stvar -"breakfast in America " eh , kao da se nista nije promenilo , samo....osecao sam da mi nesto nedostaje , mislio sam da cu biti srecan kada se vratim , ali nisam.
Osecao sam da sam je izgubio , cudno je sto je nikad nisam ni imao , ali , jednstavno sam osecao da postoji i da sada posle ovoliko godina vise nije sama i da ima nekoga.
Pomislih da sam poludeo , rekoh sebi ,Ej bre o cemu ti razmisljas , okreni se oko sebe ovaj lepi grad je pun devojaka i mogu da budu tvoje.
Poslusah glas razuma i zurno krenuh kucci.
A tamo sve po redu , velicanstven docek , mama , tata , ujne , strine i naravno peceno prase

Udarimo ti mi brigu na veselje , u medjuvremenu stigli Don i Bundeva .
I povede se prica o cemu bi drugo nego o zenama .Jedan po jedan vinjak i jezici se odvezase .
Naravno Bundevica u to vreme bio u razvoju , Don je imao tri devojke pa stalno lagao onu drugu da je isao na cas klavira a u stvari je bio kod one prve ili trece.
He he , ma nista se nije promenilo , sve po starom.
Dogovorismo se mi da uvece izadjemo u neki kafic.
I tako i uradismo , vece prelepo , letnje , mirise na reku , ma savrseno.
Udjosmo u kafic i porucismo po pivce , cugamo pivce i gledamo curice (te godine bili u modi minjaci)
milina jedan , gole noge bez carapa (najlonke tad kostale ) a mi samo cvetamo i mastamo o njima.
I naravno ko bi drugi nego Bundevica , snimi ti on jednu u cosku kako stoji sa nekim drugaricama, munjevito se on stvori ispred njih i sve nesto mase rukama kao da ce da poleti i poskakuje.Eh , sta li im prica majku mu rece Don.Ja totalno zbunjen , i tad se Don lupi rukom po celu i kaze

rica im da je pilot , a ja pitam zasto onda mase rukama ?
Pa to su Poljakinje sto su dosli sa onim Fiatom "pezejcom"
Ha ha , Bundevica lazovcina , ma nisam uspeo da zavrsim ni misao kad ti nju Bundevica odvuce u jedan mracan ugao i krene da "brsti" Drmenm ja Dona laktom i pitam ga da li on to radi ono sto ja mislim i sto bi u krajnjem slucaju voleo i ja da radim samo kad bih ima skim

Kaze Don : Abe Lisac si corav vidis da joj digao sve cetri i "koka" samo.
Ej Don , rekoh ja , ali mi smo u sred kafica ?!
Lisac ne *serinja vise , to ti je bre postalno normalno u nasem gradu jos od 1982-ge.
Auuu ala sam se ja zatucao na faksu pomislih.Dobro rekoh ja vise sebi u bradu.
Taman sam zapalio cigaretu kad Bundevica vice iz onog coska da dodjemo i mi .A ne rekoh ja , ja da to radim javno necu , zamisli samo da mi neko vidi moga "stojka" joj pa u zemlju bih propao.Don se vec tamo nacrtao a ja ko da me neko vezao za sank ni da maknem.
E sad pocese obojica da me dozivaju.Uh , pomislih , oticicu ali necu da se bre seksam na javno nisam poludeo.
I tako i bi , ode ja tamo , ova dvojica se raspomamili sve zvoni.Meni zapa Rozika , mala rumena debeljuca ( ko mi kriv kad nisam stigao na vreme)
I sve ti se ona nesto vrti i uspija oko mene , vidim ja da bi ona htela da imamo imntimni odnos

Ja ti ostanem cvrst i gore i dole i resih da istrajem.
Dok sam ja tako istrajavao u svojoj cvrstini Rozika se spustila dole i krenula da se obracunava sa jednim delom mog cvrstog karaktera.
Pa sad , hmmmm....mmmmmm....ojha!......mljac.....ooooo....
ajd , sta je tu je pustim ti ja Roziku da se bori sa mojom cvrstinom jer sam znao kad tad da ce je moj moralni duh pljunuti pravo u lice

Tako i bi .
Aghhhhhhhh! jeknuh tiho da me niko ne cuje i Rozika ostade pljunuta u sred Srbije od strane jednog cestitog i postenog momka.Tu je ona meni dosla da siri nemoral i blud pomislih ja.
A Bundevica njegovu odveo posle na reku i vratili se skroz od peska , kaze zatrpavali su "Djavocica" u pesak .
He he , Don je ostao samnom u kafani tj. sa onom njegovom i napio se ko majka , naravno Poljkinja ga cascavala celo vece.
Ja ostade suva grla jer je ova moja Rozika popila dozu mog karaktera pa vise nije bila zedna i nije nudila ni meni nista da pijem.A ja svorc

Dok sam se vracao kucci uhvati mene opet ono ludilo o onoj X personi zenskog roda za kojom sam potajno patio .
Radovao sam se jednom , sutra cu moci da podignem moju orocenu stednju u banci i imacu bar para da kupim pristojne "Doringo" farmerke , ko zna mozda cu tu X osobu sresti u banci sutra , a mozda i necu .Ko zna ? A ko tek ne zna ?
Drugi deo (treci put)
...Zaspah brzo , namucen karakternim mukama , nekoliko litara piva koje se buckalo u mom stomaku ucini da sanjam slatke snove .

:wink:
Konacno jutro, stigoh do famozne banke koja vec godinama cuva ono sto mi pripada.Pare ! Da pare

moji 300 dolarcica orocenih , nadam se da ce biti bar dva puta toliko.Salter , brkata gospoja , srpski neljubazna

mi odbrusi da moje pare mogu da dignem tek posto potpisem neke papire .Rece mi da se uspentram na sprat i potrazim kancelariju na kojoj pise -devizna stednja- , posle da se vrnem do nje i da donesem bar dvesta grama kafe i litru soka , pa ce me obraditi odmah! Brrrr , pomislih , da se mi ne obradjujemo tetka nego da ti meni das moje pare , aj tebi kafu i sok pa da se bratski rastanemo.
Ucinim ti ja tako , pokucam a sa druge strane cuh divan raspevan zenski glas koji je govorio ; udjiteeeee.
Jao , pozeleh da budem prost ali se cak u samom sebi zaustavih i bez gresnih misli udjoh u kancelariju.
Kad tamo prelepa sluzbenica moje omiljene banke , cuvar mog blaga , sedi i smeska se i nudi kafu i sokic

Eh da sam znao da je cuvar mojih para ovako lep i zanosan , dolazio bih ja cesce , pomislih.Prelepa gospodja ili gospodjica ko bi ga znao (danas ova nova sminka cini cuda)mi rece da sednem i malo sacekam jer se moj predmet u medjuvremenu digao.Hehe pomislih , vidi ti nju kako ona zna sve o mom predmetu.Vragolasto se nasmesi i zamoli me da joj pridrzim merdevine dok se bude penjala ka mom predmetu na visini.
Poslusam ti ja naravno nju i uradim sve kako je rekla , ona na merdevine , ja iza nje drzim merdevine i pocinjem da podrhtavam od radosti.Bas u tom trenutku drhtavice , ona se popela toliko da se njena guza nasla kod moje glave .Pozeleh da je gricnem za to tvrdo dupence ko zelenu jabuku ali se zaustavih u pravom trenutku ,prizor je bio jos lepsi , bila je toliko visoko da sam mogao da vidim njenu guzu ispod suknje i delic njenog "veselog" brezuljka.
Sve kao ne gledam ja tamo , ali ne mogu da izdrzim i pogled se prikovao i nece da se skine sa njenog snezno belog rubja(Ariel se pojavio kasnije , tada je bio u modi Faks helizim )
Primetila je da ne skidam pogled sa njenog tela i samo se osmehnula.Ko zainat , predmet je bio prvi tako da je brzo krenula nazad.I kada je bila stepenik do poda ja resih da je pridrzim za struk da slucajno ne padne dole.Kada sam spustio ruke na njeno telo cuo sam nezni uzadh.To mi je bio dobar znak da predjem u akciju i ja za svaki slucaj pomerih malo ruke napred ka njenom stomaku da vidim reakciju , jos jedan uzadh i jos pride audio tipa : mmmmmmm.
Zelenije svetlo nije moglo da bude , sisla je na zemlju a moje ruke su odlutale prema sitnim dugmicima na njenoj bluzi.
nezno zavukoh ruke ispod njenog brusa i jedno vreme se pridrzavah za njene grudi.
Znao sam da nemamo bas mnogo vremena i morao sam da pozurim .Lagano sam joj podigao suknjicu i nezno je stegao za bokove .
Jedan prst je bio nevaljaliji od ostalih pa se zavukao pod rub njenih gacica i pomerio ih sa strane .Bilo je sve spremno i otkopcah slic i tada ......Shkriiiiip.....Dizi se ! hmmm ? sta ? Ustaj barabo jedna

vreme je da ides u banku zacuh ljutiti glas svog oca ....Sve se rasprsilo u trenutku i ustadoh tuzan iz kreveta.Mada , cuo sam da se snovi kada su istinska zelja cesto ostvaruju . Da li ste i vi culi isto ?