S
Shag Ivory
Gost
Man' se te Cece...
Hoš da ti ja nešto otpevam..? 8-)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako oces, al ovako...i ovo ti je mnogo:wink: 

Shag Ivory:Man' se te Cece...
![]()

JOVANA77:hehehehehehehe, sto je milo meni lovcu kad vidim da je i lovina uzivala u poslednjem lovu.......ljubi vas vasa joka8)

Gazdarica:Hebi ga, ne znam gdje je ta...![]()
(mada bi me u kafani mogli nafatati) 

JOVANA77:a ko kaze da bi se lovci zbog toga ljutili???????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ipak je ovo Lischeva skola, Joko... 8-)
.
, pa to je Kalamiti Azdaja naoruzana do jaja! Te ti se mi tu izgrlismo i izljubismo. Samo u obraze naravno. Nemogah ja da odolim pa je priupitah sta ce joj tol`ki kalibar, al kaze Joka: Ja kad gadjam odma bulja strada, ne sme da bude promasaja, sto, da neces mozda da kujes konja po mesecu? Tja, razmislih se i u pravu je, vec sam potkovala moga Rza Brzotrza (pastuha nad pastusima, da se zna da njega jasi Azdaja...do jaja). Tako sam ga potkovala...znanjem and umecem...da tehnicki lako doskoci i manjem i vecem 8). Nego Joko, rekoh ja posto smo sunule po desetinu wyskyja i iskazale svoju srecu (za tu srecu do duse moram donekle da zahvalim i Rzovom umecu 8)...), sta je ovo, sto se digla ovolika prasina...A kaze Joka, drznuo se neki bandit sto je cAkao Kuma da mazne kumu kesu, prvo je potpalio i bi: Kume izgore ti kesa...I dok se ovaj snasao jadnik, ode bandit s vaskolikim blagom...Pa sad skupljamo nasu cuvenu druzinu "Duge cevke velikog kalibra" da mu potprasimo tur. Zbor je kod OK korala tacno u podne, pa sad eto glancam, svoje naoruzanje. Kruze price da se taj bandit samo pravi naivan, al kad ga mi propustimo kroz sake, pozelece da nikad nije k(a)rao u nasem rejonu. Milence the serif je vec uglancao koplje i limenu zvezdu. I sve poskakuje (bogami i soplje
)kolko ga zizi da krene u lov.
. Zapeo pa kopa! Osvanula rupa sred Alina klanca, malo rucicama, malo s pomoc asova i lanca...:shock:. Meni nesto oko...klanca lepo
...od prasine pipamo na slepo. Pipa Ala a pipa i stranac, a u Ale sve je veci klanac...Rukom trazim moga vernog hata, al pod miskom osvanu LOPATA :shock:. Cini mi se ko da je sve veca, kad u rupi osvanula vreca. Posle malo, prasina se slegla, a u guzvi Ala na kopaca legla
. Kad te capi Azdaja za...rec...imas odma da priznas gde si sakrio blago. Sve pocelo koleno da mu kleca, a batina pulsira i streca, i u oku skupila se suza...vidi jadan da mu ode guza. Jer je Ala na cuvenom glasu po brzini a bogumi i po stasu. Najbrzi spric Divljeg Zapada!
Vidi jadan da ce biti boden, pa primako guzu iskapao suzu...pa kroz suze pusti glasic placan: Sve cu da ti kazem! Dobro ajde...(bi mi malo zao). Priznaj gde je blago? Ja sam blago stavio...cisto, suvo zlato...Gde bre? Brze pricaj! Sve u tvoju rupu! :shock:
Dakle,sezona se zahuktava..... 
Odlucih cvrsto da se usunjam u drustvo,onako oprezno,pa kud oni,tu i ja
E,da mi je jos i vruca proja...Tek pomislih,pogled mi pade na ognjiste,ugledah sac,zapretan u pepelu,a ispod saca,pogadjate,proja BRE
Kako je ona vatra pucketala,poce da me hvata san i ja u cosku kolibe razaznah lezaj od slame.Tu napipah i neki pokrivac,zamotah sei ubrzo zaspah.Neznam koliko sam spavala,tek u neko doba cuh sapat.Nesto me zagolica po tabanima(kasnije sam se setila sta je) 

po tabanima
Rastuzise se oni,i meni krenuse suze,Lisac skide carapu i poce da ih brise,a ja jos jace udarih u plac
((((((((
Dokle cemo mi u ovoj kolibi ostati neznam?!A meni se bas nesto i ne zuri...Lepo mi je...a mozda za to vreme i saznam sta osecaju...a i golicanje mi prija he he he...Fejs74:Da li je ko sve ovo pročitao????????????
Fejs74:Da li je ko sve ovo pročitao????????????