Peta W.
Veoma poznat
- Poruka
- 10.072
Naravno da jeste....svi svojeruchno....
autorska prava i tako to.... :wink:
autorska prava i tako to.... :wink:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
autorska prava i tako to.... :wink:
za start, al sam guzu prvo dobro primakla zidu...necete da me prevarite...hocu svoj deo...Pantelije... 
ops: ....da mi neko od vas starijih kolega :wink: .....malo otpusi...produva.....prodzara.....ma, sta god :wink: ...... tu cev
....necu moci nista da ulovim ovako

JOVANA77:jao kolege moje drage, meni puska od stajanja malo...eto :? .....zapusila valjda :shock:

JOVANA77:jao kolege moje drage, meni puska od stajanja malo...eto :? .....zapusila valjda :shock: ....ili, kako se to vec kaze....pa sam mislila...ovajops: ....da mi neko od vas starijih kolega :wink: .....malo otpusi...produva.....prodzara.....ma, sta god :wink: ...... tu cev
....necu moci nista da ulovim ovako
![]()
![]()

Stari Lisac:Objavljujem pocetak sezone....lovci spremite oruzje![]()
zaposlio sam bukija. Tako da vas molim da jedna po jedna kod bukija na kanal, kad vas buki "iservisira" vodim vas u jedno novo loviste. Mojne da mi se neka sa zapusenom cevkom pojavila
Ako bude takvih dzaramo na terenu a to je mnogo teze nego kad se radi u stacionarnom servisu. A samo gledam i ne mogu da verujem da ste dozvolile da vam cevke budu nespremne. Zar ste zaboravile da neprijatelj nikad ne spava ? 
za svaki slucaj

....i ja sta cu...prodzaram sama svoju dvocevku, ocistim je, sredim
...ma da blista...i krenem sama u lov....
Sve bre neki mali komadi....nece mi se nesto da otkocim dvocevku za 200-300 grama mesa.
Ma valjda me razumete...duga zima....sushna....moram bre nesto da ulovim il cu da puknem od muke.
(pomislim ja u sebi) Kako se lovina pomeri a ja opalim onom drugom cevi....i TRAS!
Eto meni moje lovine...IMAAAAAAAAAAAAM jeeeeeeeeeeeeeeee.....i tako, sladila se ja tom svojom lovinom celu noc.....i sutradan....i tako nekoliko dana.....ma dalje sve znate.....i ziveli su srecno i zadovoljno....i sta ja znam......chicha micha valjda ide sad...idem da mu otvorim
, moz´ ti da se kürchis tu po forumu kol´ko oces, i da bacas drvlje i kamenje na dvocevke....al meni da ne bese moje dvocevke, nista od ulova.....pa ti vidi....ma aj zdravo...
a ja osta’ sama...S obzirom na to da se ni jedan od hrabrih lovaca nije potrudio da nam malo prochisti cevi (toliko o hrabrosti),bila sam prinudjena da se snadjem sama....Put pod noge, “Pure” na vrat,”Wash & Go” na kosu,Winterfresh u usta i stigoh....pred vrata prvog komshije...
-Ebacu ti mater,buki....Peta W.:I tako....Joka se ne javlja,Lija zbris’o,bukija nema ni na svashtari...
Ma ko je zbrisao bwe ? Tu sam ja ali sezona je jaka i ne postizavam od romanticnih nocnih servisiranja da stignem da pisem. Ebiga, probao sam ja jednom da pisem dok sam se "rvao" sa jednom malom a ona se uvredila i rekla mi kako ne obracam dovoljno paznje na nju i da bacim tu penkalu i da servisiram posteno, a ne da zabusavam izigravajuci Bukovskog.
A meni krivo jer sam video da su cevke zapusene i to cevke meni dragih osoba
Ali sta je ti je bacim olovku na zemlju a minut ipo posle toga onu malu u oblake. Skinem je ja tako sa dnevnog reda i dohvatim se penkale.
Eeeeeeee novosti koliko oces. Peta mi bila u gostima tri dana 2 sata i 16 minuta.
Vodio sam je da obidjemo loviste, ali posto je ulov bio slab morali smo kad smo se vratili u brvnaru da mukotrpno vezbamo jer se pokazalo da smo ispali iz forme.
E sad, morali smo sve da ponovimo izpocetka a neke stvari smo ponavljali vise puta, kao sto je mucki napad s ledja bez ikakve najaveTo nam se dopalo prilicno jer se ispostavilo da nam je to slaba tacka.
Posto smo to temeljno uvezbali, krenuli smo sa drugim zaboravljenim vestinama, kao sto je napad sa najavom s ledja) e to se Peti narocito dopalo. mada je ta tehnika u lovu prevazidjena , jer kad najavite postoji sansa da vam plen utekne. Ali posto smo mi samo vezbali
ops: nije nam nista pobeglo jer smo sve tako dobro priterali do yaya da ne kazem do kraja :wink:
Ujutru kad smo ustali resili smo da ne idemo u lov nego da ostanemo u brvnari jer je padala kisha. Ko je lud u lov po kishi ? Tada smo vezbali jos neke strateske metode kao sto je fiksiranje neprijatelja na zemlju ili u lovackom zargonu: Djiha-djiha samo jedna krutaE tu je Peta pokazala nevidjene dzokejske vestine , tako da do podne nisam ustao nego sam uzivao u toj prici, jer priznah tada sebi, lepo je biti konjic sa dobrim razlogom kad je dzokej takav kakv je Peta
Ono sto je mene zaprepastilo, je to sto je Peta bila kod komsije na ciscneju oruzja a slabo on to sa onim alatatom koji je krio ispod onih silnih meda uradio.
Ja sam sve morao ispocetka, i nije mi bilo tesko.Jer Peta je bila kao nova a ja sam ipak hteo da to malo pokvarim, tj. popravim i da je razradim da mi bude opet ona ista stara i dobro podmazana Peta W.
Jer ko ce koga ako nece lovac svoga![]()
Nda...secam se dana sa pochetka kada me je buki tome uchio.....Stari Lisac:u lovackom zargonu: Djiha-djiha samo jedna krutaE tu je Peta pokazala nevidjene dzokejske vestine ,
![]()
ostali se ne javljaju.... :?
ali sta je tu je. Kad lija da rec on je i ispuni, tako da sam morao da cutim i da "trpim".
ops: , pridjem vratima pogledam kroz spijunku kad ono pun hodnik zena (najmanje 124 + dve komsinice koje su sspijunirale)
. Uredno stoje u redu i cekaju, pred spijunkom zanosna plavusa nervozno cupka i ceka da neko otvori. Aiiii, pomislih mora da je delegacija iz opstine ili neka stranka ili drustvo za zastitu jadnih malih krznenih mojih rodjaka. Prevario sam se. Otvorim kad ona ista plavusa pita da li sam ja onaj Lisac sa interneta sto prociscava zapusene sisteme kod zena? Na trenutak se zamislih i odgovirih da jesam ali sam jako umoran jer je navala velika a kapaciteti cvrsti ali premoreni 
OK nemam vinjak ali imam TINJAK (jer smo nas dvojica na ti) nasuh joj casicu i upitah gde je problem.
Ali ne vredi, zapela ona, oce i oce i oce, usput se toliko iznervirala sto hocu da joj otkazem servis da je pocela zverka da trese gore dole i jeca sve vise i gore i dole.Taman kad sam hteo da ustanem i da je ispratim, desi se cudo.kako sam ustajao dok mi je bio prst u ribici koja je da napomenem i dalje curila ko luda, nezgodno se oslonih i upadose mi jos dva prsta pored malog
OHO-Ho sta ti je ljudska rec, sta ti je psihologija, strpljenje, dodiri, neznost, (i cetri case Tinjaka, to i nje bitno. prim.prev)...sta ti je pazljiv muskarac ...i tu ja sebi otpevah par strofa hvalospeva kako sam dobar ko leb i ostala *sranja. I dok sam rekao Sigmund Frojd Plavusica mi je bila u krilu i cupkala u ritmu sevdaha
saputala mi je da sam njen HIROU
i da ce ostaviti muza i da ce traziti da joj naprave moju bistu i prirodnoj velicini sve sa dignutim zverkom da bi mogla sama kad ja nemam vremena da se servisira svakodnevno. E tu vam se ja ljudi rasplakah :shock:

:wink: 
U mojoj dezeli to se zvalo "Titovim stazama revolucije"...®:Tako je to kad se ide na takmičenja „Tito – revolucija – mir”...:wink:
![]()
®:Tako je to kad se ide na takmičenja „Tito – revolucija – mir”...:wink:
![]()

Aaaa, neeee, Gazdinka... Tijem stazama sam ja (zalud) odio. U pitanju je „jače trojstvo”, kojem je bio vičan tek malo ko. Eto, poput SL, vidiš, prepun mu... hodnik!Gazdarica:U mojoj dezeli to se zvalo "Titovim stazama revolucije"...®:Tako je to kad se ide na takmičenja „Tito – revolucija – mir”...:wink:
![]()
![]()

to nije reklama to je samo znak male paznje
)