LOVACKE PRICE- Generalni remont u toku na dan 04.06.2005

JOVANA77:
jao kolege moje drage, meni puska od stajanja malo...eto :? .....zapusila valjda :shock: ....ili, kako se to vec kaze....pa sam mislila...ovaj :oops: ....da mi neko od vas starijih kolega :wink: .....malo otpusi...produva.....prodzara.....ma, sta god :wink: ...... tu cev :P ....necu moci nista da ulovim ovako :( :lol:

ne moze to tako...mnogo se opustio ovaj zenski deo lovackog tima...aj sad sve u vrstu! tako..dvocevke na pregled! za jednocevke isto vazi! bem li vam sunce kalaisano :evil:

Najgore od svega je kada zataji oruzje. E da se to ne bi dogadjalo , ja resio da otvorim servis. Posto sam kao i svaki veliki biznismen zauzet :) zaposlio sam bukija. Tako da vas molim da jedna po jedna kod bukija na kanal, kad vas buki "iservisira" vodim vas u jedno novo loviste. Mojne da mi se neka sa zapusenom cevkom pojavila :) Ako bude takvih dzaramo na terenu a to je mnogo teze nego kad se radi u stacionarnom servisu. A samo gledam i ne mogu da verujem da ste dozvolile da vam cevke budu nespremne. Zar ste zaboravile da neprijatelj nikad ne spava ? :)
PS pre kretanja u lov svaka cevka ce biti proverena da li je spremna, one koje ne budu, morace da budu ociscene ponovo i to vise puta :) za svaki slucaj ;)

I tako.....moje drage kolege lovci se posakrivali :? ...love valjda u mutnom :roll: ....ebem li ih :P ....i ja sta cu...prodzaram sama svoju dvocevku, ocistim je, sredim :lol: ...ma da blista...i krenem sama u lov....

Vec sam padala na nos od umora al nigde lovine adekvatne mojoj dvocevki. :( Sve bre neki mali komadi....nece mi se nesto da otkocim dvocevku za 200-300 grama mesa. :roll: Ma gotovo je vec bilo da odustanem...i vratim se kuci bez ulova....al pogleda me sreca....opaaaaaaaaaaaaaaaa, ovolike mi oci bile :shock: ...komad i po.....lovina...i to prava!!!!! :D :D :D

Cim sam ga videla, odmah sam ga spazila :wink: ....i dvocevka se sama namesti da zapuca. A moja lovina iskusna, nije joj prvi put da bude na meti lovaca.... taman se ja namestim da zapucam al ona mrdne....a ja resila.....nece mi umaci makar je celu noc nisanila i jurila. :evil: Ma valjda me razumete...duga zima....sushna....moram bre nesto da ulovim il cu da puknem od muke. :lol:

Setim se ja kako cu....pravim se ja da imam jednocevku....foliram se malo.... Poveruje moja lovina meni i opusti se malo. Ja nanisnim tom jednom cevi....nisanim....nisanim....i taman da opalim a moja lovina se mrdne. :?
E TU SAM TE CEKALA! :idea: (pomislim ja u sebi) Kako se lovina pomeri a ja opalim onom drugom cevi....i TRAS! :P Eto meni moje lovine...IMAAAAAAAAAAAAM jeeeeeeeeeeeeeeee.....i tako, sladila se ja tom svojom lovinom celu noc.....i sutradan....i tako nekoliko dana.....ma dalje sve znate.....i ziveli su srecno i zadovoljno....i sta ja znam......chicha micha valjda ide sad...idem da mu otvorim :lol:

P.S. e moj efendija :lol: , moz´ ti da se kürchis tu po forumu kol´ko oces, i da bacas drvlje i kamenje na dvocevke....al meni da ne bese moje dvocevke, nista od ulova.....pa ti vidi....ma aj zdravo... :lol:

pozz od Joke

I tako....Joka se ne javlja,Lija zbris’o,bukija nema ni na svashtari,nesi i milence...e,tu ne zalazim! :mrgreen: a ja osta’ sama...S obzirom na to da se ni jedan od hrabrih lovaca nije potrudio da nam malo prochisti cevi (toliko o hrabrosti),bila sam prinudjena da se snadjem sama....Put pod noge, “Pure” na vrat,”Wash & Go” na kosu,Winterfresh u usta i stigoh....pred vrata prvog komshije...
-“bar dan! –rekoh mu s osmehom od uva do uva....
-Shta ocesh?-(to mi on odgovara)
Jao ljudi,shto ne valja kad iskochite iz lovachkog koloseka....sve sam zaboravila...prosto bih morala ponovo na obuku kod bukija i Lije..(mmmm,pa to uopshte nije losha ideja!)
-Ma,jjjaa....rekoh,da li ti je zhena kod kuce... :shock: -jbg,to mi prvo palo na pamet,a i nije losh ispitati teren....
-Nije...i zatvori mi vrata pred nosom!
Pu,ebem ti..Ali! Lovac sam ja,secam se kad smo buki i ja prvi put...... imali chas i s obzirom na to da je bundeva u pitanju,jel.....imali smo manjih poteshkoca,i tada sam (izmedju ostalog) nauchila i to da ne treba odustajati.
Raspustih kosu iz pundje,podvrnuh malo suknju,otkrih jedno rame i nabacih osmeh pun samopouzdanja....
Opet lupam k’o sivonja...za jednu damu poput mene to je prilichno neotesano,ali shta cete...morate me razumeti,proshlo je mnogo vremena i cev MORA da se prochisti....
Otvara vrata opet ista pojava (nekulturno je reci karikatura,ali to mi prvo pada na pamet,mislim zamislite lika sa malim simpa pivskim stomachicem,kariranim ¾ pantalonama i kucnim papuchama sa sve onim pufnama od kojih se kija :shock: dobro,kako ko...ja kijam)...ali nije sve tako crno,pored mene smedje i njega plavkastog....
Iza zamagljenog pogleda naslucivale su se zelenkaste oKi i prilichno razoruzhavajuc osmeh....koga sam samo naslucivala,jer je tip bio sve,samo ne nasmejan...
-‘sam ti lepo rek’o da nije tu? odbrusio je a zatim pogled spustio na moje gole noge,jer da se ne lazhemo nemam bash neke bujne grudi na kojima bi se zadrzhao....
-uf,bash shteta....trebao mi je lak za kosu i ona njena fantaaaastichna chetka....-govorila sam grickajuci prst,znate nekima je to interesantno-ali ako ti ne znash gde je.....onda nishta....(Bozhe,dok se prisecam ovoga,sama sebi lichim na Dadilju Fren....)
samo shto sam se okrenula,vadeci imenik sa adresama drugih komshija,zachuh glas:
-Ma,hajde Petro,ti si moja omiljena komshinica,naravno da cu ti se naci...u nevolji,pa ko ce koga ako nece svoj...
Nije stigao da zavrshi rechenicu,vec sam sa vrata skochila na njega,obuhvativshi ga nogama oko struka i zavukla mu jezik u grlo koliko god sam mogla,misleci u sebi “E mamicu ti tvoju,ovo ti je za PETRU!!” I lik se ni malo nije bunio.....Kad su noge (van forme) vec pochele da mi posustaju,skljokala sam se na pod i rekla mu:
-Vid’ ovako da se ne lazhemo,ja imam problem koji bi ti mogao da reshish..Naime usled dugog nekorishcenja cevi,ista se prilichno zapushila...A sezona lova je pochela tako da....ako bi mogao samo malo da prochachkash,prodzarash ili shta vec vi ODZACHARI radite (a odzachar je, zhivota mi!)...a s obzirom na to da nemam bash mnogo vremena,jel bi mogla da pogledam tu tvoju chetku da vidim jel odgovara?
On blene u mene i cuti.Reko’ gotov chovek!Umreo stojecki!Ali kao shto smo svi uchili,cutanje je znak odobravanja,pa....
Skinuh choveku one Shkotske lonice...a ispod bokserice na mede! E tu sam se raznezhila do yaya....pa,ovaj mora da je neki romantik! Ali,ebiga life *****,U meet me and then U die...... Chovek je naleteo na mene,tj.ja na njega u pogreshnoj nedelji.....godini...zhivotu...Radi Peta,radi,ne zabushavaj! (to ja u podsvesti chujem bundevin glas)Dakle,ispod bokserica nalazila se chetka u prilichno dobrom stanju,sa dva vazdushna jastuka,presvuchena PRAVOM kozhom i ne tako skoro korichcena....Hm,vidim ja da se ovde nece znati ko koga...chisti....
Dakle,prionem ja tu na pos’o,vrlo brzo prione i on...i shta da vam kazhem – zhivim brzo a ....chistim se lako.....Chovek zna znanje!Otkrih blago u komshiluku!Naravno,ostala bih tu do ujutro da mi mobilni nije zvonio do besvesti....skriven broj.....
-da?...vichem....
-Zhozefin!...(ili neshto tako...)
- Ko je to? –odgovaram...mLogo shushti veza...
-It is I,buki.... (ebesh mi sve ako sam razumela...)
-Ko??! - Opet ja....
-Ebem te gluvu,Peta,dolazi kuci,kod tebe smo svi,imamo sistematski...i sledeci put zamrachi prozor,naplaciv’o sam gledanje klincima iz komshiluka....
:D :lol: -Ebacu ti mater,buki....
skochih k’o oparena...lovci ne vole da chekaju...

Voli vas
PW
:wink:

Peta W.:
I tako....Joka se ne javlja,Lija zbris’o,bukija nema ni na svashtari...

Ma ko je zbrisao bwe ? Tu sam ja ali sezona je jaka i ne postizavam od romanticnih nocnih servisiranja da stignem da pisem. Ebiga, probao sam ja jednom da pisem dok sam se "rvao" sa jednom malom a ona se uvredila i rekla mi kako ne obracam dovoljno paznje na nju i da bacim tu penkalu i da servisiram posteno, a ne da zabusavam izigravajuci Bukovskog.
A meni krivo jer sam video da su cevke zapusene i to cevke meni dragih osoba ;)
Ali sta je ti je bacim olovku na zemlju a minut ipo posle toga onu malu u oblake. Skinem je ja tako sa dnevnog reda i dohvatim se penkale.
Eeeeeeee novosti koliko oces. Peta mi bila u gostima tri dana 2 sata i 16 minuta.
Vodio sam je da obidjemo loviste, ali posto je ulov bio slab morali smo kad smo se vratili u brvnaru da mukotrpno vezbamo jer se pokazalo da smo ispali iz forme.
E sad, morali smo sve da ponovimo izpocetka a neke stvari smo ponavljali vise puta, kao sto je mucki napad s ledja bez ikakve najave :) To nam se dopalo prilicno jer se ispostavilo da nam je to slaba tacka.
Posto smo to temeljno uvezbali, krenuli smo sa drugim zaboravljenim vestinama, kao sto je napad sa najavom s ledja :)) e to se Peti narocito dopalo. mada je ta tehnika u lovu prevazidjena , jer kad najavite postoji sansa da vam plen utekne. Ali posto smo mi samo vezbali :oops: nije nam nista pobeglo jer smo sve tako dobro priterali do yaya da ne kazem do kraja :wink:
Ujutru kad smo ustali resili smo da ne idemo u lov nego da ostanemo u brvnari jer je padala kisha. Ko je lud u lov po kishi ? Tada smo vezbali jos neke strateske metode kao sto je fiksiranje neprijatelja na zemlju ili u lovackom zargonu: Djiha-djiha samo jedna kruta :) E tu je Peta pokazala nevidjene dzokejske vestine , tako da do podne nisam ustao nego sam uzivao u toj prici, jer priznah tada sebi, lepo je biti konjic sa dobrim razlogom kad je dzokej takav kakv je Peta :)
Ono sto je mene zaprepastilo, je to sto je Peta bila kod komsije na ciscneju oruzja a slabo on to sa onim alatatom koji je krio ispod onih silnih meda uradio.
Ja sam sve morao ispocetka, i nije mi bilo tesko.Jer Peta je bila kao nova a ja sam ipak hteo da to malo pokvarim, tj. popravim i da je razradim da mi bude opet ona ista stara i dobro podmazana Peta W. :)
Jer ko ce koga ako nece lovac svoga :D

Pa ... bote ko ce da postigne sve ovo. Ko mi kriv kad sam se dobrovoljno javio. Elem, ljudiiii ne postizavam bre da otpusim sve sto je zapuseno. U pocetku sam se javio kao dobrovoljac , u nameri da svom lovackom timu pomognem da bude jos bolji. Medjutim, ispostavilo se da je mnogo zapusenih cevki i da nema ko da ih procisti. Nisam mogao ni da zamislim da ce posle objavljivanja teksta vezanog za servisiranje zapusenih i napustenih, navala biti velika. E sad u pocetku se nisam zalio i nisam pisao nista, ali sto je mnogo mnogo je, za nekoliko dana sam ocistio vise cevki nego za pola godine( sta ti je marketing) zvone telefoni, zvone e-mailovi, zvone internet konekcije, zvone zvona, zvoni mi u glaviiiiiii :) ali sta je tu je. Kad lija da rec on je i ispuni, tako da sam morao da cutim i da "trpim".
Ali danaaas :shock:
Sedim ti ja tako udobno zavaljen u svojoj fotelji(marke "Simpo" (zahvaljujem se svom sponzoru koji je omogucio ovo pisanje i koji mi redovno salje nov krevet svake nedelje, jer ih brzo razvalim u svom profesionalnom posvecenom servisiranju, zapusenih i napustenh cevki)) kad za cu se : Ding-Dong_Ping_Pong) tako zvoni kod mene) lenjo ustanem jer sam nocas morao nekim mladjahnim curicama celu noc da sklonim onaj prirodni pampur koji im smeta da se posvete lovackoj karijeri :oops: , pridjem vratima pogledam kroz spijunku kad ono pun hodnik zena (najmanje 124 + dve komsinice koje su sspijunirale) :P . Uredno stoje u redu i cekaju, pred spijunkom zanosna plavusa nervozno cupka i ceka da neko otvori. Aiiii, pomislih mora da je delegacija iz opstine ili neka stranka ili drustvo za zastitu jadnih malih krznenih mojih rodjaka. Prevario sam se. Otvorim kad ona ista plavusa pita da li sam ja onaj Lisac sa interneta sto prociscava zapusene sisteme kod zena? Na trenutak se zamislih i odgovirih da jesam ali sam jako umoran jer je navala velika a kapaciteti cvrsti ali premoreni :)
Nije vredelo... kao da me nije slusala, prodje skoro preko mene i zatvori vrata. Iz hodnika se zacula graja jer su neke smatrale da je plavusa usla preko reda. Neke od njih su cekale od 3 ujutru uredno u redu, a ko im kriv kad nisu predale knjizicu kod sestre kao plavusa pomislih ja.
Pitah plavusu da li je za neki drink, ona rece da bi vinjak ako imam :) OK nemam vinjak ali imam TINJAK (jer smo nas dvojica na ti) nasuh joj casicu i upitah gde je problem.
Otvori mi dusu i rece da je muz ne servisira vec nekoliko meseci i da se boji da joj je tamo dole zaraslo ili se jako skupilo. Sta cu momentalno odreagujem i zavucem joj ruku u gacice da proverim kakva je situacija.
:shock: :shock: Gospodjo, rekoh ja, pa vi ste dole skroz celavi. Jesam pogleda me zabrinuto. Tu ja odmah shvatim da je zena pod nevidjenim stresom i da je pocela da gubi zbun na nervnoj bazi, DA njena ribica je ocelavila jer je bila pod velikim stresom.
E sad, aj sto je celava nego se i skupila i to jako. Kao svaki strucnjak krenem ja sa detaljnim psiholoskim ispitivanjima da proverim da nema nekih skrivenih razloga. Ako su neki ovde pomislili da samo dzaram cevke, prevarili su se. Ja sam vrlo studiozan i u okviru toga postavim joj jedno KRUcijalno pitanje, koje mi strucnjaci sa iskustvom uvek postavimo.
Gospodjo, vasa ribica se skupila, ili ste je previse ribali ili ste seli na stipsu pa se to dogodilo. Bojim se da razmisljam o tome da vas muz ima malog i pokvarenog djoku, koji em sto je mali, nego je i pogan pa nece da odrzava sopstvenu zenu.
Tu ti se ona rasplace prilikom rutinske kontrole njene ribice... place suza suzu stize a i ribica se isto rasplakala i kroz svoj mali otvor u svet pusta male klizave suzice. Osnovno je da pacijentkinja ne dehidrira, za okice joj bacih moju majcu da ih obrise a u ribicu polako ubacih mali prst(srednji nije mogao da stane) :)
I tako sedim pored nje, njena glava na mom ramenu, moj mali prst cuva ribicu da ne dehidrira a pomeram ga napred nazad da razradim put. Eh sta sve mora u isto vreme pomislih. A da vam ne pricam da je patila i od poremecaja ravnoteze pa se svojim rucicama uhvatila za mog zverka i drzi se kao da ce da padne u provaliju.
Pokusam ja njoj da razlozim situejshn i objasnim da necu moci da joj procistim cevku jer joj se ribica skupila do te mere da se brinem da joj se cevka ne razlista pa posle moram da zovem Bukija da je okrpi :) Ali ne vredi, zapela ona, oce i oce i oce, usput se toliko iznervirala sto hocu da joj otkazem servis da je pocela zverka da trese gore dole i jeca sve vise i gore i dole.Taman kad sam hteo da ustanem i da je ispratim, desi se cudo.kako sam ustajao dok mi je bio prst u ribici koja je da napomenem i dalje curila ko luda, nezgodno se oslonih i upadose mi jos dva prsta pored malog :) OHO-Ho sta ti je ljudska rec, sta ti je psihologija, strpljenje, dodiri, neznost, (i cetri case Tinjaka, to i nje bitno. prim.prev)...sta ti je pazljiv muskarac ...i tu ja sebi otpevah par strofa hvalospeva kako sam dobar ko leb i ostala *sranja. I dok sam rekao Sigmund Frojd Plavusica mi je bila u krilu i cupkala u ritmu sevdaha :) saputala mi je da sam njen HIROU :) i da ce ostaviti muza i da ce traziti da joj naprave moju bistu i prirodnoj velicini sve sa dignutim zverkom da bi mogla sama kad ja nemam vremena da se servisira svakodnevno. E tu vam se ja ljudi rasplakah :shock: :cry: :(
Pita ona mene sta mi je, a ja ***** i placem, ipak sam profi ne stajem ni kad placem, pa kazem joj, zar je sustina mog bica samo moj djoka, gde je tu moja dusa, moje potrebe za emotivnim i ostalim psiickim potrebama. Tu joj kazem da njenu ribicu nije otvorio moj djoka nego moje reci, moja dusha...i moje psihoanaliticko oruzje.
Nisam imao utisak da me je razumela sa tim stvarima oko dushe jer je toliko skakala po meni da sam morao da se drzim za fotelju da ne ispadnem kad se vec nisam propisno vezao pojasem :)
Svrsavala je tako da se broj u hodniku naprasno povecao jer kad su komsinice cule radosno kliktanje pomahntila plavuse i one stale u red.
Dok vam ovo pisem one su i dalje u hodniku, u bastici raspalile rostilj, osovale stranku i biraju me za predsednika. e to mi se svidja uvek me je fascinirala situacija kako svi nasi predsednici *karaju po ceo dan sav nas narod bez izuzetka, ali ja cu ipak praviti izuzetke, ja cu to samo sa onima kojima je moja pomoc potrebna da uradim. Necu kao nasi predsednici da ***** bez razloga nego samo sa svojim DEBELIM razlogom. JEr, ne zaboravite sustinu a to je da djoku drzite u gacama sve dok recima i dodirima ne otvorite vrata na koja kuckate :)
Poz svima Sl.

Sl. ride again :)

Gazdarica:
®:
Tako je to kad se ide na takmičenja „Tito – revolucija – mir”... :lol: :wink: :idea:
U mojoj dezeli to se zvalo "Titovim stazama revolucije"... :D
Aaaa, neeee, Gazdinka... Tijem stazama sam ja (zalud) odio. U pitanju je „jače trojstvo”, kojem je bio vičan tek malo ko. Eto, poput SL, vidiš, prepun mu... hodnik! :lol: :lol: :lol:

Ovim putem zelim da se zahvalim nasem sponzoru koji je nasu lovacku druzinu poslao sleper proizvoda i to u svim velicinama :)
Da nije bilo tako, zamalo da ozenim devojku iz trafike kod koje svaki dan kupujem po semamamnaest kutija istog :)
U znak zahvalnosti evo njegovog banera u nasim lovackim pricama :) to nije reklama to je samo znak male paznje :))

theaccessgroup_1848_5824969

POVRATAK LOVCA

Bio sam pred alinim brlogom, :P
spreman da joj dupe častim nogom, :x
da joj koplje zabodem pod škrgu, :evil:
da mi dignu spomenik na trgu... :twisted:

Jedva čekah da budem u špilji, :P
predugo se gladno koplje šilji, 8)
ono saaamo vuklo me ka mraku, 8)
dislociralo mi desnu šaku! :wink:

Unutra sam upao rutinski, :)
hladan kao degustator vinski, 8)
vičan starom viteškom zanatu, :wink:
utrč'o sam i radio katu. 8)

Svaki ćoshak špilje sam bocnuo! :evil:
Ja i koplje, uigrani duo! 8)
Kad izadjoh s kopljem na ramenu, :?
da odmorim, seo sam na stenu, :?
i tada sam pažnju obratio! :shock:
Tek tada sam najzad sve shvatio! :shock:
Tek tad videh da sam se zajeeb'o! :shock:
Da sam radio šta nisam treb'o! :shock:
Da aždaja spava potrbuške! :shock:
Da ja sedim ispred njene njuške! :shock:
Da sam bio samo u nozdrvi, :shock:
pustio joj nešto malo krvi, :shock:
u čitavom ubilachkom žaru :shock:
dodjoh glave samo kapilaru... :shock:

O, sunceti, šta se ovo zbiva? :?
Ovaj triler nisam očekiva'! :!:
Kao da je režirao Hičkok :P
i na budžet silne pare spiičk'o! :D

Sva ostala svetska čudovishta :o
za ovoga stvora nisu ništa! :o
Ne bi mogli ni da joj priprete! :P
Drakula je za nju malo dete! :?

Mislio sam da ne moze crnje, :(
k'o da skočih jajcima u trnje, :(
a guza mi progutala stenu :x
na kojoj odmarah u tom trenu... :wink:

Onda joj se pomerila glava! :shock:
Samo se pretvarala da spava! :shock:
Iz nozdrve krv joj samo kulja! :roll:
Gotova je jadna moja bulja... :roll:

Tad se začu strahovita rika! :shock:
Kakva je to čudna bila slika! :o
Izgleda je ipak uživala, :shock:
rikanjem mi govorila "hvala", :shock:
i bilo je jako očigledno :P
da je sve to želela još jednom! 8)

Al' ja nisam bio za reprizu... :cry:
Up'o sam u stvaralačku krizu... :cry:
Ne mogu baš sve, nisam ja Nemac, :roll:
ona ipak beše vodozemac, :wink:
a glas joj je k'o da peva Tifa! :x
Koplje mi se savilo k'o kifla... :?

Obecao sam joj da ću zvati. :o
Da ću sledeći put bolje klati. :twisted:
A sad žurim u Surčin, na čarter! :shock:
Blagajnice, daj kartu za najdalji JAT-ov let, i požuri malo, jeeb'la svoju mater!!!
:mrgreen:

stojim tako gledam svoja posla...kad uz ogromnu huq i galamu naidje autobus...sa prozora vire zastave...chuju se neke navijachke pesme...prepoznajem da su to pesme kluba aufiren iz shvedske...taj klub je prvak evrope u zhenskom umetnichkom plivanju...iz busa izlaze 4 devojke...plave lepe jedre nabrekle...sve onako sa shalovima i bakljama...zovu me da idem sa njima idu da bodre svoj tim na nekom takmichenju u indiji...i kao zadrzhatje se na putu mesechak dana...a dosadno im nemaju nijednog momka u busu...shta sam drugo mogao....odem sa njima na put...dalje netju pisati jer gentleman never tells....

eee, da nastavim ja onu pricu od proshle godine...ako se neko uopste seca...

jokche, el ostalo josh malo one rakije da podmazem grlo?...ne mogu vako na suvo...aj, aj, znam da ima na dnu kazanceta, pogrebi to

..desise se jos dva posla (ma, lijo nam nasho) koji me sasvim dotukoshe..
- buki, hoces da radis k’o ginekolog?
- ocu, kako necu (reko: najzad nesto pametno...bash ucheno zvuchi)...a kako cemo kad ja to nisam ucio u skoli? (setih se da pitam)
- ma ne sekiraj se nista!
sutra dodje lijo i donese hrpu knjiga... naucismo mi to za nekih pola i po sata...toliko smo bili talentovani za te ginekoloske nauke...popodne odosmo do skole i ispolagasmo ispite...(a znali smo, nije da nismo...i dan danas, da me probudis u po noci i viknes:”buki, nabroj mi glavne delove ******!”, ja bih ti, i tako preplasen, istresao sve ko iz rukava..)..lijo nam u svojoj stampariji odstampa diplome (“dipl.ginekolog buki”, “dipl.ginekolog lijo”), proslavismo preko vikenda i u ponedeljak se javismo na posao...i tu zaginusmo devet godina..dok nisam otishao u pekaru i shvatio da vishe ni djevrek ne mogu da pogledam..

....oporavljao sam se dobrih pet godina i zaricao se da u zivotu vise necu prihvatiti nijedan lijin posao...i stvarno sam bio karakter...sve dok se nije javio lijo
-buki, hoces da radis?
-hocu!!!
....sedam godina u cheskoj u banji za nerotkinje...uspeshno...98,87%...chudna deca bila....mogla bi se podeliti na dva tipa:
1. duza nego vishlja
2. mrdaju glavom tamo-amo

e, tu mi je najzad prekipelo..ko jokino kazanche...reshih da se zenim (dok sam joshte mlad)....da se najzad smirim....

aj, posle cu to da vam pricam

Back