LOVACKE PRICE- Generalni remont u toku na dan 04.06.2005

AntunTUpaN:
stojim tako gledam svoja posla...kad uz ogromnu huq i galamu naidje autobus...
...iz busa izlaze 4 devojke...plave lepe jedre nabrekle...sve onako sa shalovima i bakljama...zovu me da idem sa njima ...
..a dosadno im nemaju nijednog momka u busu...shta sam drugo mogao....odem sa njima na put....
Vrlo važni umetci koji objašnjavaju ono između. :roll:
Jedan rezoner koji stoji sa strane i komentariše, a da ga niko ništa ne pita.
http://************************/graf/cipka.jpg

8-)

I takoooo...Ide zima, medvedi krecu na spavanje, a lovci u lov.... Ja se letos malo bavila ribolovom (opet), mislim sta cu kad sam kao shtuka:lol: pa sve nesto jurim te somove i sharane... Ako ste se i vi bavili ovim sportom, prelistajte malo stranice ove nase teme,imalo je tu diiiiiiivnih recepata za spremanje ribe na 1001 nacin. No, ostavimo to sad na stranu....sad se love oni krupniji komadi....
adam.gif
:lol: :lol:

Krenem ja tako da pozivam moje kolege lovce, da se organizujemo malo, pa da se bacimo na posao. Zovem Starog Lisca, on se jedva iskobelja iz stana od onih silnih zena koje su ga cekale ispred, i krenemo tako nas dvoje po ostatak ekipe. Al *******, dugo se ne videsmo, pa se bogami, jedno 7-8 puta posteno zapricasmo :lol: dok nismo stigli kod Nesi. A ona sva uspavana. Ma ne ustaje joj se iz kreveta. Tu joj lija i ja upadnemo u krevet, pa je posteno izdrmusamo,izbambusamo, izdeljemo..... (za ostatak pojmova pogledajte kuckinu temu "sex terminologija) te se ona nekako pridize. Vidim ja da smo je umorili pa sama skuvam kafu, okrepimo se malo, pa pravac kod bundeve. A on ko da je znao da stizemo. Sedi na stolicici i shilji kolac
012.gif
. Sprema se covek za lov. Eeeeeeeeeeee, tu se videlo ko spreman ceka sezonu. Tu se Nesi i ja potrudimo da mu podmazemo malo onaj kolac
00009096.gif
, da se ne muci covek sam, greota je. Lija za to vreme, trknuo po Petu, valjda mu se zurilo da krenemo. Podmazasmo kolac
medium-smiley-070.gif
, buki nama prodzara cevi od dvocevki i sedosmo da cekamo liju i Petu.....

Cekasmo ih bogami jedno 4-5 sati. Al ne bese nam tesko. Buki skuvao sarmu, mi se najeli, pa seli da popijemo neku, kad eto lije i Pete. Vidim, umor ih stigao al im lica ozarena, valjda im drago sto nas vide:? . E onda smo seli da uz ljutu razradimo taktiku za lov. Taman se ja udubila u razgovor, kad osetih da me neko ceska po ruci. Pogledam malo bolje,Peta. O sunce joj njeno, sta oce sad? Pokazuje ona meni ocima da idem u kuhinju. Pomislih, mora da je neka muka muchi, pa ajd da joj pomognem. Odem do kuhinje, ona zamnom....i leleeeeeeeeeeeeeeeee, kako sam usla u kuhinju ona me obali na pod, svu me zivu ispipa
love-smiley-084.gif
. Posle navalim ja na nju, da joj vratim milo za drago.... Eto, ne mog´ da lazem, bilo mi lepo. I jos bi lepse bilo da nije buki upao i poceo da se buni, sto se valjamo po njegovoj kuhinji. :twisted:

Nista, vratimo se za sto, odvalimo jos dve tri ljute....popusismo jos neku
medium-smiley-145.gif
i ***** ga, popadamo na pod. Ma necu da vas foliram, budili smo se svi bar nekoliko puta te noci, da se jos malo ispricamo
love-smiley-076.gif
:lol: al se i naspavasmo.....

Eto, sad idem da im kuvam kafu, pa da vidimo, ocemo li konacno razraditi tu taktiku i krenuti u lov....

Tako je bilo, lovacke mi srece.....a ako mi ne verujete, pitajte njih.....oni bar nikad ne lazu!

pozz od Joke
feiertag-smiley-013.gif

1. Hajde da i ja napravim presedan, i ispricam vam jednu manje-vise istinitu pricu.
Odmah da kazem da oni sa slabijim stomakom i gadljiviji ne citaju dalje, kao i svi oni koji imaju manje godina od granice koja se smatra punoletstvom u zemlji iz koje dolaze. Ne mogu preporuciti da nastave ni oni koji se groze od trojke u seksu.

Pa ovako...

2. In the name of the Science, sproveo sam jedno istrazivanje u kojem se nisam libio da cak i samog sebe upotrebim kao zamorca.
Naime, poslao sam dva sms-a na kontakt tv program. Jednim sms-om sam pozvao da mi pisu sve one iskrene, romanticne neisfolirane devojke a drugi je prosto glasio - "Sponzoruse javite se".
Na prvi me cimnula samo jedna, ispostavilo se, neka izgubjena dusa, zeljna razmene onih pateticnih sms-ova. Drugi sms je gotovo usijao moj mobilni, bilo je oko desetak cimanja i jedan sms.
A-ha! Na to se znaci pecate, zadovoljno pomislih shvatajuci da u rukama drzim krupan naucni rezultat.

3. Sada, sa zadrskom mogu rezonovati, da u danima koji ce uslediti i nisam bio bas oprezan, da sam poput jelena u sezoni parenja, prilicno zanemario brojne opasnosti koje vrebaju upravo tada.
Neiskusni mladicu koji citas ovu pricu, zelim ti reci da uvek drzis jedno oko otvorenim, da nikad ne gubis osecaj za meru u interpolnim zafrkancijama, jer se bas u tom slatku od dunja i krije po neka ljuska od oraha.
Sms koji mi je stigao glasio je - "nas je dve, 84.god smo, ovde samo studiramo, ako hoces da pricamo nazovi ili uplati kredit, ipak smo mi sponzoruse."
Kako iz razumljivih razloga jelte, ne mogu obelodaniti imena ovih devojaka, u daljoj prici koristicu lazna - Nikol i Lusi.

4. To make long story short, a i slicno velikim komapnijama, nemam obicaj da otkrivam tehnoloski proces, recept kojim postizem rezultate, te bih preskocio taj deo desavanja do scene kada ubrzo posle nekih przenih lignji, i ostalog dodjosmo nas troje kod mene kuci.

5. Sele su na veliki bracni krevet ispred mog kompjutera. Krevet je zaista prostran, mada prilicno nizak, tako da su nam kolena dok smo sedeli bila u visini grudi. Mnogo je prijatnije promeniti pozu, nasloniti se na jastucice i laktove i zauzeti opusteniji polulezeci polozaj. Naravno, sve sam to unapred znao. Vladala je bioskopska atmosfera, trebalo je da pustim neke jako smesne video klipove kojima sam ih vesto zasmejavao jos u gradu. Ali, usled male nepaznje, greskom pustih film Severine! Tek kad sam se vratio iz bifea noseci za sve nas grchki liker od borovnice shvatih sta sam ucinio. No bilo kako bilo, taman sto mi je laknulo kada smo to konacno odgledali, greskom je krenuo i film Gutacice iako sam i dan danas ubedjen da sam kliknuo na neku smesnu izjavu policajca gde pokusava da objasni deci pravila u saobracaju.
Pokusao sam da sputam njihovu sumnju u ovu nadasve zapanjujucu koincidenciju i nadjem neko objasnjenje. Odrzao kraci govor o sinhronicititu i serijaciji dogadjaja, ali izgleda da to kod njih nije pilo vodu. Cak sam probao i da anticipiram da ce se sledeca greskompojaviti Suzana ali nismo ni stigli dotle, jer su stvari izmedju nas pocele da se desavaju jako brzo....

6. Leshkarili smo tako na krevetu i gledali gutacicu, kada u jednom trenutku osetih ruku na svom stomaku. Mozda zbog likera, ali u prvom momentu nisam znao da li ta ruka pripada Lusi, Nikol ili meni.
Ruka je nezno preletala preko mog stomaka, i opet i opet, pri cemu je u svakom novom pokusaju dramaticno gubila na visini i padala sve nize. Spustio sam pogled da otklonim svaku sumnju.
Bila je to ruka Nikol!
Prijalo mi je, te sam Nikol prigrlio uz sebe. Nedugo zatim, povukla mi je pantalone i pocela da drka.

7. Cinila je to neobicnim, kruznim pokretima shake, u smeru suprotnom od smera kretanja kazaljke na satu. Tehnika je vise licila na gnjavazu, ali nije mi smetalo. Stavise, toliko me je uzbudjivalo da je senka moje narastuce kite polako prekrivala Lusi koja je i dalje pomno gledala film. Kako se moje levica i desnica sa svojim decenijskim iskustvom ne bi deprimirale ucinkom koji ostvaruje shaka Nikol, morao sam da ih maknem negde, te sam ih zakacio na njene sise da im kompenzujem.

8. Bilo mi je bas lepo. Osecao sam pulsiranje citavog svemira.
Najednom, Lusi me je ostro pogledala i na gracioznom engleskom sa mandarinskim akcentom mi se obratila ne prekidajuci kontakt ocima.

lusi: "DO YOU KNOW THAT MALE MASTURBATION IS A CRIME AGAINST HUMANITY, OR GENOCID IF THAT WORD YOU PREFER MORE."
E jbg, pomislih, koji opichitis, gde bas sad nadje da filozofira, no nekako skrpih odogovor.
random: "NO, IT IS NOT, YOU KNOW THE CHILDREN, ALWAYS WANTS TO GO OUT, PA NEK SE SNALAZE.... I MEAN, WORLD IS A DENGEROUS PLACE, NOBODY CAN GARANTY YOU LONG AND HEALTHY LIFE, WITH HAPPINESS AND STUFF."
lusi: "UH, RANDOME, DONT BE SO COLD, USE THIS MOMENT AND TRY TO THINK ABOUT ALL THAT PURE LITTLE CREATURES. I AM SO SAD NOW, BUT ON SOME PERVERTIC WAY THIS EVENT MAKE ME SO HOT AS WELL."
lusi prilazi, pridruzuje se nikol u radu, lagano preuzima inicijativu.

9. Nekoliko minuta kasnije.
random: "OHHH, AHHH, YEEeeeEEEEESssSsS!"
a onda nacinih gresku, gresku na koju su nas jos davno upozorili onom poslovicom mudri lovci u delti misisipija - "nikad ne zezaj aligatora dok ne predjes reku", te se u shaljivom tonu prerano obratih lusi.
random: :HEY DEAR, WHY ARE YOU DRINKING NOW ALL OF THEM, ARE YOU INTO CANIBALISAM OR SOMETHIN'?"
lusi me je tada pogledala tako prodorno da mi je shnalu u kosi podelila na dvoje i samo neartikulisano izustila dok su joj sevali beli ocnjaci.
lusi: "GRRRR"
random: "HEY, THAT'S IS JUST A JOKE, RELAX" ALO LUSI, PUSTI MI KITU VANI, I'M SERIOUS NOW. PLEASE"

the end

e da, dogovor je pao! :-D

sutra krecemo u neku shumu ....tamo, tamo, tamo daleko.:-?

buki i lija, kao stari iskusni lovci:lol: su nam rekli da ima jedna shuma, gde su oni dosad ulovili mnogo dobrih komada:roll: ,pa krecemo tamo da lovimo, onako, svi lovci zajedno....pozelite nam srecu;-)

uf, zamalo da zaboravim da vam kazem......ta shuma se zove "forum krstarice"......nadam se da ce mo uloviti dobre komade:lol:

I tako.......sve po spisku :lol: i dogovoru, okupi se nasa mala ekipa i krenu na put. Tri dana i tri noci smo hodali dok ne dodjosmo do te cudesne shume.... :? Forum krstarice, bas cudan naziv za shumu, al ajd sad...ko sam ja da o tome sudim?8)

Cim stigosmo, iznajmismo 6-tosobnu garsonjeru:p da se raspakujemo i odmorimo. A 6-tosobna je morala da bude da ima bre gde da se donese lovina....pa nismo mi lovci-sponzoruse, pa da idemo u njihove jazbine:lol:. A po shumi, cujemo kako odusevljeno sapucu. vidim ja odma, ovde nije skoro bilo lovaca. Ova lovina ovde je zeljna dobrog puskaranja(to vam je ono, kad pucaju iz pushke:evil: ) i lova!!!!!!!
large-smiley-051.gif

Kad se raspakovasmo i najedosmo, resismo da krenemo, ali svako svojim putem, da ih ne preplasimo ako krenemo grupno. Dogovorismo se jos da se nadjemo za tri sata u nasoj 6-tosobnoj garsonjeri, da se vidi ko je sta ulovio, pa da onda krenemo da uzivamo u svojoj lovini. I krenusmo.....;)

Idem ja tako, idem...pa me sve stra da se ne izgubim. A suma neka civilizovana, ima i nazive ulica.:shock: Te "likovna umetnost", te "svastara", te "romantika".....ma idi begaj.... Vidim ja da je centar ove sume, i najurbanije stanovnistvo u dve ulice "ljubav i sex" i "svastara". I resim da krenem tuda. Jao ljudiiiiiiiiiiiii, a tamo lovineeeeeeeeee:shock: :shock: :shock: :shock: , koliko ti dusa oce. I taman ja da se bacim na posao kad mi pridje jedan chupavac i upita: "jesi ti moja princeza?". Gledam ja i mislim se...pa ok, nije ni ovaj los....pa rekoh "jesam dusho....ajde da ti pokazem nesto"...
love-smiley-085.gif

Stigosmo u garsonjeru (ja racunala, bicu prva), a tamo vec svi na okupu. Rekoh ja da ce ovde lov biti lak, rece nam buki. Tu stadosmo da odmeravamo jedni drugima lovine. Nesi nam pokaza svoj primerak, kaze upecala ga dok je CEKAO KUMA.:lol: Dobar mali,dobar! Buki uvatio neku LILU,kaze uvek je voleo zene na polozaju:p . Gledam ja, ma i ona dobra! Stari lisac doveo neku SHAG IVORY, e i ona mi se opasno svidela:D . Peta W je navatala nekog LORDA, ma haotican neki,ali ima opasne siske:lol: . I tek tu na tom upoznavanju ja cuh kako se moja lovina zove. Svi lovci zanemese kad on ustade, zabaci svoju bujnu kosu, podize gatari i rece:" ja sam Dont_Break_The_Oath".....:lol: :lol: :lol: :lol:

E onda smo se igrali rasturke. Svako u svoju sobu, al bez zatvaranja vrata.....ipak smo mi ekipa;) . Cim udjosmo u sobu ovaj mucenik me opet upita :"jesi li ti moja princeza". "Jesam, jesam"....a ti si moja lovina i sad cu da te rastrgnem, pomislih. Al bre, kako ja na njega, tako on bezi. Kaze, ako nisam princeza, da se sklonim od njega. On se cuva za princezu. Videh ja da cu morati da igram takticno...pa se primirih. E tada on poce da ludi. Prvo mi je recitovao neke pesme,pa mi svirao na gitari, pa me udavio pricajuci mi o svojoj bivsoj i njihovom nesrecnom braku.....ma uzas, uzas! Slusam njega a usi mi paraju zvukovi koji se cuju na sve strane. Svi nesto, stenju, uzdisu, vriste...a ja ovde glumim princezu... Krenuh ja opet da navaljujem, a on nece pa nece. Kaze nece on to odmah prvi dan. Oce covek da se malo privikavamo, da se zavolimo....o moj Boze, sta ovaj sve bulazni....Gvirim ja u ostale sobe, onaj vise ne ceka kuma, ceka samo da vidi oce li preziveti azdahu, a ona zajahala pa ne pusta. Buki navalio na Lilu a ova peva cecine pesme, od miline valjda. Stari lisac se ravnoprvno borio sa shag....i jedva nekako uspeo da je savlada, zaebane te plavuse, sve radnje znaju . Peta i lord, vec zapalili po pljugi i uzivaju a osmesi im oko glave idu
gili-gili.gif
.... Samo ja ostadoh suve puske, i to dvocevke.....

Nista, kad svi poizlazise iz soba, izadjoh i ja sa onom mojom mukom. Vidim svi se smeskaju, a ja bih kukala od muke. Nije mi toliko sto ne omrsih dvocevku, nego sto znam da ce da me zezaju dok ne poludim...lovci su to...A pogledam onog Dont_Break_The_Oath-a i vidim da njemu lepo....on covek misli da je naso sebi princezu.....ebala ga i princeza i princ i cela njihova mnogobrojna familija!!!!!!!!!!:twisted:

Tako ti to bese.....i da nije mojih kolega bukija i lisca, ja bi tu noc otisla u krevet razocarana. Al oni, dobre duse, svratise pre spavanja do moje sobe da me oraspoloze....i uspelo im, vid kako se smejem :mrgreen:

pozz, od vase Joke
feiertag-smiley-013.gif

ååååååå Jovana, svaka ti cast. Al 'de zaboravi i moje engleske zulufe, pa onda koji je model gitare u pitanju.
Ovo je sjajno, i meni si ulepsala dan. Mada se brinem oko Princezine mnogobrojne familije, pa miraz, a i ta asocijacija na Princa, pa necu valjda i sa njim morati u krevet (kakve sam ja srece, moja Princeza ce biti bisexualka), a zna se da je zena gazda u kuci.
Ej, hoces sa mnom u lov u Januaru. Idemo u lov na medvede po finskim sumama u Låpplandu, a tamo se nalazi i predivni gradic deda mraza...
Mislim...... da i tvoja dvocevka oseti slast.

Back