intra
Poznat
- Poruka
- 7.140
Sve je to u redu, ali treba nam i urolog po mogućnosti sa prosjekom ocjena 90-60-90
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bundeva:jokche, el ostalo josh malo one rakije da podmazem grlo?...ne mogu vako na suvo...aj, aj, znam da ima na dnu kazanceta, pogrebi to

Vrlo važni umetci koji objašnjavaju ono između.AntunTUpaN:stojim tako gledam svoja posla...kad uz ogromnu huq i galamu naidje autobus...
...iz busa izlaze 4 devojke...plave lepe jedre nabrekle...sve onako sa shalovima i bakljama...zovu me da idem sa njima ...
..a dosadno im nemaju nijednog momka u busu...shta sam drugo mogao....odem sa njima na put....
pa sve nesto jurim te somove i sharane... Ako ste se i vi bavili ovim sportom, prelistajte malo stranice ove nase teme,imalo je tu diiiiiiivnih recepata za spremanje ribe na 1001 nacin. No, ostavimo to sad na stranu....sad se love oni krupniji komadi....
dok nismo stigli kod Nesi. A ona sva uspavana. Ma ne ustaje joj se iz kreveta. Tu joj lija i ja upadnemo u krevet, pa je posteno izdrmusamo,izbambusamo, izdeljemo..... (za ostatak pojmova pogledajte kuckinu temu "sex terminologija) te se ona nekako pridize. Vidim ja da smo je umorili pa sama skuvam kafu, okrepimo se malo, pa pravac kod bundeve. A on ko da je znao da stizemo. Sedi na stolicici i shilji kolac
al se i naspavasmo.....

su nam rekli da ima jedna shuma, gde su oni dosad ulovili mnogo dobrih komada

Cekam kuma:Ova Nesi kvarna ko roba kad joj istekne garancija.
Podseti me na moj zabran, trebalo bi da ga obidjem, nisam skoro, a ove sumokradice navalile ko ludi, sve bi da iskrche.....

i dogovoru, okupi se nasa mala ekipa i krenu na put. Tri dana i tri noci smo hodali dok ne dodjosmo do te cudesne shume.... :? Forum krstarice, bas cudan naziv za shumu, al ajd sad...ko sam ja da o tome sudim?8)
da se raspakujemo i odmorimo. A 6-tosobna je morala da bude da ima bre gde da se donese lovina....pa nismo mi lovci-sponzoruse, pa da idemo u njihove jazbine
. A po shumi, cujemo kako odusevljeno sapucu. vidim ja odma, ovde nije skoro bilo lovaca. Ova lovina ovde je zeljna dobrog puskaranja(to vam je ono, kad pucaju iz pushke
) i lova!!!!!!!
Dobar mali,dobar! Buki uvatio neku LILU,kaze uvek je voleo zene na polozaju
. Gledam ja, ma i ona dobra! Stari lisac doveo neku SHAG IVORY, e i ona mi se opasno svidela
. I tek tu na tom upoznavanju ja cuh kako se moja lovina zove. Svi lovci zanemese kad on ustade, zabaci svoju bujnu kosu, podize gatari i rece:" ja sam Dont_Break_The_Oath".....
Buki navalio na Lilu a ova peva cecine pesme, od miline valjda
. Stari lisac se ravnoprvno borio sa shag....i jedva nekako uspeo da je savlada, zaebane te plavuse, sve radnje znaju
. Peta i lord, vec zapalili po pljugi i uzivaju a osmesi im oko glave idu

:?
:?