Лов на Цецу

Па знаш шта, узоре свако бира према својој памети, а још више према окружењу у коме одраста.
Што се мене тиче, на цео Пинк, а богами и на Великог брата, комотно би могла да се баци једна омања атомска
бомба.

Eto,slozismo se na jedan.:cmok:

kakvo ti je to neozbiljno pitanje :think: ni neki krimos sto opljacka postu ,banku ili zlataru, , neki diler gudre,mafijash ili silovatelj baba u Mrcajevcima mi isto nije nista skrivio, jer ja isto kao ni u Cecinom slucaju nisam ni zrtva ,ni osteceni ...pa opet ne znaci da mi nece biti zao ako neko zbog kriminalnog ponasanja ode u zatvor , bas naprotiv bice mi drago iako mi isto nece biti bolje u zivotu , niti su mi bilo sta skrivili jer ih ni ne poznajem :think:

Право да ти кажем мене боли уво за криминилаце који не угрожавају појединце, а у неким случајевима,
кад се рецимо пљачка банке изведе интелигентно, без жртава, са огромном цифром, такве ствари, могу чак
и да поздравим, пошто банкаре сматрам највећим легалним лопинама, па ми некако дође мило кад се појави
неко ко их заврне.
Мене од лопова угрожавају ти легални лопови, банкари, политичари, "бизнисмени" (који живе од експлоатације
других) које власт не дира, док народу не догори до ноката, па их онда све схебе на гомилу, преко ноћи у некој
револуцији.

Право да ти кажем мене боли уво за криминилаце који не угрожавају појединце, а у неким случајевима, кад се рецимо пљачка банке изведе интелигентно, без жртава, са огромном цифром, такве ствари, могу чак и да поздравим, пошто банкаре сматрам највећим легалним лопинама, па ми некако дође мило кад се појави неко ко их заврне.
Мене од лопова угрожавају ти легални лопови, банкари, политичари, "бизнисмени" (који живе од експлоатације других) које власт не дира, док народу не догори до ноката, па их онда све схебе на гомилу, преко ноћи у некој револуцији.

A bankari koriste silu,a?

Ti zaista nisi bas svoja,m?:mrgreen:

Niko od onih koji brane Cecu da kaze da ona nije uradila ono za sta je optuzuju ( a prikazala je da skoro nijednog igraca iz Obilica nije prodala,vec pozajmila stranim klubovima i to za dz ili minorne cifre koje su manje od cifri kad C.Zvezda iz Ustiprace prodaje igraca Partizanu iz Plocice. Sad su stigli originalni ugovori iz klubova i saveza zemalja u kojima je prodala te igrace i izgleda se u tim ugovorima spominju stotine puta vece cifre nego sto je prikazivala ovde)........nego svi navode nekog veceg muljarosa i lopova.

Dosta vise s tim da lopove branimo tim argumentom da postoji neki veci lopov od njih. Da li cemo i ubicu da branimo argumentom da postoji neko ko je ubio vise ljudi od njega.....

Svako treba da odgovara za lopovluk ........samo kazna treba da bude srazmerna vrednosti lopovluka

... па их онда све схебе на гомилу, преко ноћи у некој
револуцији.

Ау, па ти си за рушење Уставног поретка ...
Ко бре да преживи још један 5/10 ????

И Победнике Револуције,
ако су као ови,
има да нас нема ....

Ау, па ти си за рушење Уставног поретка ...Ко бре да преживи још један 5/10 ????

И Победнике Револуције,
ако су као ови,
има да нас нема ....

Ама не, ниси ме разумео. Само хипотетички разматрам опције, као и догађаје из прошлости. :mrgreen:

vidim, rado bi da napraviš neku "ravnotežu.........ali ne vredi.......:confused::confused:
Ceca je optužena za konkretne stvari u vezi sa prodajom igrača....a za šta bi TI "bistri, optužio Ružicu Djindjić

za cecu ne znam, onda nije bilo dokaza, a igraci se prodaju oduvek, sta je tu novo, ko ima taj prodaje

a ovo drugo, pa ako ti ne znas, a kao znas sve, onda...mislim

i nije ravnoteza, nema ravnoreze u kradji izmedju ovog rezima i naroda, to samo mozes da se zanosis,

kad dodje dan slobode sve ce biti jasno za 15 minuta, dz prica i propaganda

Бави се бизМисом,
један од сувласника Ист Поинта ...
Има неке агенције за обезбеђење,
тал у кладионицама ...
Ништа посебно, колико да има за цигаре и понеки Чивас ...

prica se da su sve te `agencije` u stranom vlasnistvu, znaci decko sluzi kao paravan, da se srbi ne sete

Ама не, ниси ме разумео. Само хипотетички разматрам опције, као и догађаје из прошлости. :mrgreen:

Ух, сад ми је лакше ...
Ал' ово око методе, мењај море ...
Алергичан сам некако на то ... :per::per::per:

А кад сам Алергичан, постајем хистеричан ...
А кад сам Хистеричан, онда не знам шта пишем ...

Jesi jeo bunike?
Poredis don Arkanovu crnu udovicu sa damom kao sto je Ruzica Djindjic.

79-str9-z-spas.jpg

А КОЈА ЈЕ ДОТИЧНА ОД ОВИХ? :hahaha::hahaha::hahaha:

*** ne mogu da skontam.
Kao da nam je ona kriva za sve sto nam se desava!:confused:

Nije ona kriva, naravno, nisam tako nesto ni rekao.

Da se nisu desile 90 - te, tj. da je ostala ex yu, ne bi ni nje bilo ovakve kakvu je poznajemo.

Ne bi smela...

Zato sam i rekao da je proizvod bolesne sredine kakva je (tada pogodovo) vladala na Balkanu.

Ona nije uzrok, vec samo jedna od posledica svega.

Ух, сад ми је лакше ...
Ал' ово око методе, мењај море ...
Алергичан сам некако на то ... :per::per::per:

А кад сам Алергичан, постајем хистеричан ...
А кад сам Хистеричан, онда не знам шта пишем ...

a ako si HISTERIČAN...:per::per::per: proveri kod ginekologa, da nije možda trudnoća ili klimaks

Nije ona kriva, naravno, nisam tako nesto ni rekao.

Da se nisu desile 90 - te, tj. da je ostala ex yu, ne bi ni nje bilo ovakve kakvu je poznajemo.

Ne bi smela...

Zato sam i rekao da je proizvod bolesne sredine kakva je (tada pogodovo) vladala na Balkanu.

Ona nije uzrok, vec samo jedna od posledica svega.

Nju su dve stvari digle u "zvezde":
Kes
Publika.....

Neke njene pesme mi se dopadaju i to je to.
Ne vidim sto od komarca pravite magarca kad nemate nista od toga!
A inace imamo vaznije stvari na koje treba misliti!;)

Министарство правде: Документација против Ражнатовићеве коју је тражио Окружни суд, осим из Турске, Француске и Бугарске, допуњена је и папирима из Русије и Аустрије, а још се чекају документи из Грчке

Илић: Влада вади из фиоке Цецу, јер зна да њу људи обожавају и да ће се бавити њоме, па да неће ни приметити да немају шта да једу и да су остали без посла

Пелевић: Власт прикрива своју неспособност лажним аферама о Цеци. Чуо сам се са Цецом, није јој нимало свеједно и наравно да се плаши нове хајке и евентуалног хапшења

Томић: Подгревање „случаја Цеца“ је бацање песка у очи гладном, голом и босом народу

Триван: Оптужбе против јавних личности нису тема за коментарисање

Милићевић: Не могу да утичем на одлуке и уређивачку концепцију медија који одлуче да случај као што је овај износе у први план

Докази против највеће српске звезде Светлане Цеце Ражнатовић, у вези са наводним малверзацијама око трансфера фудбалера Обилића, допуњени су и документацијом из Русије и Аустрије, а још се чека само Грчка, речено је нашем листу у Министарству правде. Они су објаснили да министарство игра само улогу посредника са другим земљама, те да кроз међународно-правну помоћ добија документацију која се прослеђује Окружном суду.
Да ли ће против Цеце Ражнатовић и њене млађе сестре Лидије ускоро бити подигнута оптужница, како се спекулише, још није званично саопштено, нити демантовано из Тужилаштва.
Окружни суд је у „случају Цеца“ тражио документацију из клубова у шест земаља. Најпре је Министарству правде, преко међународно-правне помоћи, достављена документација из Турске, Француске и Бугарске, а јуче је она допуњена и документима из Аустрије и Русије. Још се чека Грчка, а, како су нам казали у Министарству правде, нису спорна ни та документа, која ће нашој земљи бити достављена ускоро. Тиме ће бити комплетирана документација против Ражнатовићеве.
На основу досадашње документације, која је достављена Окружном суду, како се спекулише, утврђено је да су сумњиви готово сви трансфери фудбалера у којима је учествовала Цеца.

http://www.pravda.rs/dogadjaji/12757/lov-na-tsetsu

gej parada,nasilje na ulicama i ubistva stranih drzavljana,sada je red da se narod zamajava Cecom............

neka se spremi Sinan Sakic:hahaha:
zar najvecu majku srpkinju da optuze......
ccc....kuda ovaj svet ide......

Poslednja izmena:
a ako si HISTERIČAN...:per::per::per: proveri kod ginekologa, da nije možda trudnoća ili klimaks

Да видиш, размишљао сам о томе, али нисам знао кога да питам,
и Богу хвала ти се сама појави ...
Могуће да је трудноћа,
немам менструацију ево већ скоро педесет година,
да не касни мало ???

А и да сам немаран, баш јесам ...
Толико пута сам жену водио код гинеколога,
а никада ми не паде на памет да се и ја прегледам ...
Могуће и да је климакс ...

Е, сад о'ш да ми објасниш,
јесам ли трудан или у климаксу ????

kako ono bese

georgina

Ти се друже шалиш,
а Колегиница баш хоће да ми помогне,
мислим, озбиљне су то ствари,
а она има искуства ...

Ретко се нађе тако неко ко жели,
као наша драга Колегиница,
да ти из прве руке,