Лов на Цецу

eeeeeeeeeee da mi je da dozivim da sve srpske lopuze ma ko da su imaju neoborivu optuznicu....pa u rudnik...nemoj samo po starom...kad nekom nestane para---drzava ga uapsi bez valjanih dokaza....pa ga puste i plate visemilionsku odstetu....i naravno niko ne odgovara.....

Jesi li to TI, Olimpijakose? Citam, a ne verujem. Zar ti nisi Sisin fan? :eek:

Jok.....cak sam stavise ubedjen da je ona tvoj idol,slika i prilika uspesne emancipovane zene :mrgreen:

I ajmo opet........koliko god da je losa,neuporedivo je bolja od te tvoje sa avatara......ma koliki da je skot ipak se barem za nesto ajd da kazemo pocimala :mrgreen:

Jesi jeo bunike?
Poredis don Arkanovu crnu udovicu sa damom kao sto je Ruzica Djindjic.

Ex,pa i ona je zena jednog dona sto da ne.:mrgreen:

eeeeeeeeeee da mi je da dozivim da sve srpske lopuze ma ko da su imaju neoborivu optuznicu....pa u rudnik...nemoj samo po starom...kad nekom nestane para---drzava ga uapsi bez valjanih dokaza....pa ga puste i plate visemilionsku odstetu....i naravno niko ne odgovara.....

Да. Као што су након Сабље плаћали после добијених спорова силне отшете, неправедно ухапшенима,
парама свих нас, из буџета.
:rtfm:

Jesi jeo bunike?
Poredis don Arkanovu crnu udovicu sa damom kao sto je Ruzica Djindjic.

ja tebe nisam nikada hranio bunikom

imena nisam spominjao, mada nisi u krivu, nego princip, srbi postuju mrtve `omrtvima sve najlepse` to je nasa poslovica

vasa rezimska ocito je drugacija

a ko je ciji fan, pa ukratko nisam fan rezima, za sve ostale subjekte lako cemo, pa i za cecu

Original postavio darda
Vreme je da se pohapse sve takozvane velike patriote citaj ratne profitere i u prdekanu jedno 20 godina da ocistimo govna iz Srbije mozda bi onda narod mogao konacno normalno ziveti

Значи све патриоте су ратни профитери, и требали би да заглаве у затвор ...
По колеги, патриоте су гоооомна, и треба их очистити ...

Пост је обрисан,
али се надам да ће неко од модерације ово прочитати и реаговати ...

Poslednja izmena:
ЦЦЦ Бундо ...
Ајд мало на Гоооооогле ...

Има женски и у Падињаку, Митровици, Нишу ...
Zabela je ženskog roda
Dve stotine žena okajava svoje grehe u jedinom ženskom zatvoru, radi, pohađa kurseve i sprema se da ponovo oseti lepotu slobode
http://www.google.com/url?sa=t&sour...atvor+&usg=AFQjCNEmItXrhgtQe-eSrKQS6fAFiCG3RA
nemam pojma ,mozda ima neka odelenja i u tim gradovima , al mislim da bas zenski ima samo u Zabeli :think:

zasto jedna udovica dobija suptilnu paznju i pijetet, a druga pritvor, politickipolicijksi progon i uvrede

lepo, reezimski, ali neargumentovano. mislim i za onu drugu ima osnov za gonjenje...i nista

e, da si ti neki slučajem neki "veliki dr mr"...pa da sudiš a i da "presudiš, svakom ko ti se ne dopadne...........ili svakom koga nisi sposoban da ukapiraš............:dash::dash::dash:
ovde se ne sudi udovicama već kriminalcima

e, da si ti neki slučajem neki "veliki dr mr"...pa da sudiš a i da "presudiš, svakom ko ti se ne dopadne...........ili svakom koga nisi sposoban da ukapiraš............:dash::dash::dash:
ovde se ne sudi udovicama već kriminalcima

a, i ti se nasla pogodjena, pa da vidimo

pa kriminalcima, naravno, kriminalcima

samo sto ste suvise usko fokusirani, vasi politicki neistomisljenici mogu da budu kriminalci, ali mangupi iz vasih prorezimskih redova ... e oni kad kradu, to nije kriminal

Back