Лов на Цецу

Па и то сам те питао шта чекају од 2003?
Ево још мало па седам година како је истражују?
Зато што се увек умеша неко ''одозго'' !
Зато је у Србији тако како је, јер не можемо да се изборимо са синдромом ''одозго'' !

zato sto je neko stiti,jer bi povukla i druge za sobom

Не него је то јака вест због њене популарностуи као певачице,па се са том вешћу покрива неки други проблем
Hvala malamargo to sam bio pre napravio ali mi se slika ne pokazuje .Sto se tice odgovora Mile da se mene pita nece biti bolje sve dok su lopovi na vlasti sve je to povezano treba biti jedna kompletna cistka tako da niko ko je bio krao i unistavao drzavu ne moze biti na vecim funkcijama u vladi opet jedino tako ce se doci do zeljenog rezultata

Наравно сви у затвор и није то тамо патриота или родољуб или неки европејац ,али тако мораш и да се изразиш .Сви они који уништавају ову земљу и овај народа морају не на робију,него на вешала што им је већи положај већа казна

da je vlast nesposobna to stoji i stalno traze cime da odvuku poznju paznju gradjana (sada kad ne ,mogu vise da marisu a i problemi su prilicno narasli, a sve nesposobnjakovici po partijskim linijama), ali to (sesu) nisu ni trebali pustati iz apsa

kada ti rezimski ministri naprave koncert i dodje im 300.000 gradjana, onda neka se jave

u (rezimskom) strahu su velike oci

Pa i Tompson puni stadione ,pa jel'ga volis????

Eto mogu npr. Voja, Selja i Matija, oni su se baš onako oduševljavali na njenom nastupu :zcepanje:

Voja ce samo da pise potresna pisma ,kao ono Aci Tomicu.....:hahaha:

Мисим шта рећи,осим Ружа без мужа такође не комуницира са мајком покојног мужа?

:eek:

Ко су говна у Србији?

Ako nisi u stanju da razlikujes govna od drugih objekata, pazi se za sta se masas,sta jedes i sa kim se druzis.

Svi oni koji su kao veliki srbi prodavali oruzje neprijatelju ,prodavali srpske teritorije u ratu unistavali srpsku drzavu kradjom to su ta govna a ceca je jedna od njih

Rat i produkcija neprijatelja su osnova ne za pravdu vec za brzu akumulaciju kapitala...Nase patriote su uvek dobro saradjivale sa njihovim patriotama....Posao je posao, a patriotizam je maska za kriminalce....

Право да ти кажем мене боли уво за криминилаце који не угрожавају појединце, а у неким случајевима,
кад се рецимо пљачка банке изведе интелигентно, без жртава, са огромном цифром, такве ствари, могу чак
и да поздравим, пошто банкаре сматрам највећим легалним лопинама, па ми некако дође мило кад се појави
неко ко их заврне.
Мене од лопова угрожавају ти легални лопови, банкари, политичари, "бизнисмени" (који живе од експлоатације
других) које власт не дира, док народу не догори до ноката, па их онда све схебе на гомилу, преко ноћи у некој
револуцији.

Vrlo posteno sa tvoje strane-kriminalac nije kriminalac dok mene ne opljacka. Bravo za logiku....e pa onda kad tebe opljackaju svi ce drugi da kazu-kriminalac nije kriminalac dok mene ne opljacka.

Пљачка банке је за дилетанте, прави професионалци их оснивају.. Брехт

Opa -komunisticke parole- bravo Crvena

Nije ona kriva, naravno, nisam tako nesto ni rekao.

Da se nisu desile 90 - te, tj. da je ostala ex yu, ne bi ni nje bilo ovakve kakvu je poznajemo.

Ne bi smela...

Zato sam i rekao da je proizvod bolesne sredine kakva je (tada pogodovo) vladala na Balkanu.

Ona nije uzrok, vec samo jedna od posledica svega.

Da, ali je uzrok daljem kriminalizovanju....
Uzroci i posledice se vezuju u circulus viciosus......

Pa i Tompson puni stadione ,pa jel'ga volis????

...

porediti tomsona i cecu je vrhunac politickoh slepila u nas, ako si odavde

tomson propagira javno sta propagira, a to je samo i iskljucivo antisrpstvo

za koga ti navijas?

ko si i odakle si, kad mozes tako nesto da odvalis i ostanes ziv (stoli te bojko)

ajde rezimce da razumem, plase se naroda,. razumljivo, ali... ovo, cudno i antisrpski

pa jel znate sta se slusa vec 20 km od beograda? ortodox kelst? idi begaj

zivela ceca 100 godina, zavidne komsije neka naprave bolje ako mogu, inferiorci neka poopizde

porediti tomsona i cecu je vrhunac politickoh slepila u nas, ako si odavde

tomson propagira javno sta propagira, a to je samo i iskljucivo antisrpstvo

za koga ti navijas?

ko si i odakle si, kad mozes tako nesto da odvalis i ostanes ziv (stoli te bojko)

ajde rezimce da razumem, plase se naroda,. razumljivo, ali... ovo, cudno i antisrpski

pa jel znate sta se slusa vec 20 km od beograda? ortodox kelst? idi begaj

zivela ceca 100 godina, zavidne komsije neka naprave bolje ako mogu, inferiorci neka poopizde

Zena ratnog zlocinca i kriminalca i propagator zlocina- ne.nisu za poredjenje.....
isti par rukavica.....a ti slobodno uzivaj na 20 km od Beograda.

Zena ratnog zlocinca i kriminalca i propagator zlocina- ne.nisu za poredjenje.....
isti par rukavica.....a ti slobodno uzivaj na 20 km od Beograda.

zena ratnog zlocinca?

po pravilima foruma zasluzio si dobru kaznu. neistinit i sovinisticki stav

nama su ratni zlocinci oni koji su izazvali rat i zrtve, cro i slo i siptarski, teroristi, malo si se zaboravio

i da znas da uzivam, sumadijom odjekuje radio dzanarika, sve do cacka, zelje i pozdravi, nista lepse

ali da, to nisu tvoji, zao mi je

zena ratnog zlocinca?

po pravilima foruma zasluzio si dobru kaznu. neistinit i sovinisticki stav

nama su ratni zlocinci oni koji su izazvali rat i zrtve, cro i slo i siptarski, teroristi, malo si se zaboravio

i da znas da uzivam, sumadijom odjekuje radio dzanarika, sve do cacka, zelje i pozdravi, nista lepse

ali da, to nisu tvoji, zao mi je
ajde jos reci da nije ni krimos.....

ajde jos reci da nije ni krimos.....

za tebe mogu da kazem da nisi pevacica, ni pop ni folk, i da nisi snimila xx albula, u xxx pesama, ucestvovala na xxxx koncerata i tv emisija, clanke i vesti da ne brojimo

ne branim ja cecu, nego se vi blamirate,

pijete rezimsku mutnu propagandnu limunadu, i navlace vas na propagandne stereotipe i razradjene simbole,

najobiniji ste objekti, cak ste zrtve prilicno nevesto vodjene propagande

ali, dosta o meni

Back