Ti ne razimeš ni prostu, a kamoli prosto proširnu rečenicu. Složene odustaneš da čitaš.
Kada sam napisao teolozi, mislio sam na savremene teologe, a ne a Tomu Akvinskog. Ukoliko savremeni teolozi ipak koriste dokaze TA kao metod dokazivanja Boga, onda se izvinjavam. To znači da sam precenio savremene teologe.
Kad govoriš o kontraargumentima, pretpostavljam da se misli na uvodni post. Sada deca u srednjoj školi mogu da se igraju pa to da obaraju.
Svi argumenti se zasnivaju što na pretpostavkama ili na jasno pogrešnom stanovištu.
A svi se svode na osporavanje kauzaliteta! A teži da dođe do kauzalnog odgovora. I sad to treba da bude činjenica i argument. Da se to zove hipoteza ili teorija, pa ajde de.Ali "argument". Mislim stvaaarno...
Ti da znaš da razmišljaš ovo ne bih ni morao da pišem. A i ovo što sam pisao, džaba sam pisao. Jer ja mogu da napišem, ali ne mogu da ti napravim više moždanih ćelija da možeš da shvatiš. Ali dobro, nisi ti kriva. Ti razmišljaš koliko ti tvoje mentalne sposobnosti dopuštaju.
Ako ti je opsesija da u tome budeš u pravu, dobro, u pravu si.