Logicki dokazi Boga !!!

• Začetnik teme Začetnik teme Utah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam rekao da sam maturirao 1978. Zapravo, nigde nisam napisao kada sam maturirao. Zato ću napisati sada. Maturirao sam 1980. I nisam imao predmet marksizam u gimnaziji.
A ti se sad lepo izvini što me optužuješ za laganje.
zazi opasno farbas, napisao si da si maturirao 1978, a marxizam je bio do pocetka 1990, sto znaci da si ga imao,
Posto si uhvacen u lazi, u ime svih ateista sad mi se izvini

Da se uce izmedju ostalog i na logickim dokazima Boga, nece valjda na marxu da se uce i na njegovim glupostima.
Dokazi da dokazi, to si dokazo sa tvojim nesavrsenim i ogranicenim ''apsolutom'' kaktusom
ateizam se ne uci u skolama, jer kako ti kaze jer na njemu deca ne mogu da uce da razmisljaju.

Koji dokazi pile moje? Dokaz da Bog postoji je taj i taj jer eto sve mora imati pocetak al jbbg Bog je vecan i apsolutan pa ga je uvek i bilo. Logika, kako da ne...

Pa nego sta je? Eto ja cu da ti kazem, bas ja koji sam se skolovao u ovoj zemlji a ne ti koja nije vec imala prilagodjen plan i program u lepom belom svetu. Bas ja cu da ti kazem da je bitnija matematika,stp veci broj stranih jezika, istorija, fizika... nego logika i psihologija. OPet mesas babe i zabe, napisala si u skolama, fakultet nije skola. U skolama nemas katedre vec imas ucionice i knjige od 200str gde su smestili 30tak filozofa i logicara i opsali njhova zapzanja na 3-5str. I da, tvrdim jer sam imao filozfiju i logiku u srednjoj skoli pa znam sta se uci. Kant, Frojd, Dekart i kompanija....
Ja tesko da se blamiram ada da budem veci blamer od tebe, jos teze...
Frojda si stavio u filozofiju i dalje se blamiras:rotf::rotf::rotf:

Nisam rekao da sam maturirao 1978. Zapravo, nigde nisam napisao kada sam maturirao. Zato ću napisati sada. Maturirao sam 1980. I nisam imao predmet marksizam u gimnaziji.
A ti se sad lepo izvini što me optužuješ za laganje.

U bre. mlad si:D, ja sam dosta ranije i...ni tada nije bilo:aha:
Mnogo se neki loze na onome sto znaju samo od prepricavanja nepismenih baba:cry:

Poslednja izmena:
Kako nije tačno kad sam i ja u srednju školu išao nekad? :lol:
Kako se ne uči ateizam, onolike fizike i matematike, šta ćemo s tim A :))))))
Veliko je pitanje da li si ti isao u skolu.
ateizam je definisan verovanje u realne stvari - u tetke,babe,strine,kombajne ,traktore, a Bog ne moze da se vidi ( definicija ateista Srbije)
Koja se to nauka bavi ateizmom ???
Tii stvarno mislis ako nesto izmislis kao tvoj kaktus koga si proglasio za apsolut da postaje opste prihvatljiva stvar u svetu, samo zato sto ti kazes

ateizam je definisan verovanje u realne stvari - u tetke,babe,strine,kombajne ,traktore, a Bog ne moze da se vidi ( definicija ateista Srbije)
Tii stvarno mislis ako nesto izmislis kao tvoj kaktus koga si proglasio za apsolut da postaje opste prihvatljiva stvar u svetu, samo zato sto ti kazes

Ateizam je verovanje u babe, strine, kombajne, mojne se blamiras...

Vidiš da sam moderator, jedan od uslova za to je da se pošalju skenirana svedočanstva i diploma :)
Ateizam je definisan - neverovanje u boga, hvala :)
MIslim da je moj apsolutni kaktus jednako jak kao to tvoje što nazivaš bogom :)

zazi opasno farbas, napisao si da si maturirao 1978, a marxizam je bio do pocetka 1990, sto znaci da si ga imao,
Posto si uhvacen u lazi, u ime svih ateista sad mi se izvini

Gde sam napisao da sam maturirao 1978?
Marksizam se u Srbiji učio kao predmet počev sa usmerenim obrazovanjem, daklem tek oni koji su maturirali 1981. ili kasnije imali su taj predmet.

Imao bih pitanje za moderatore. Jes da nije uobičajeno da se postavlja u okviru teme, ali zaista me zanima. Zašto se ovoj američkoj podguznoj muvi dozvoljava da nekažnjeno upućuje uvrede i podsmešljive komentare drugim učesnicima u raspravi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back