Logicki dokazi Boga !!!

• Začetnik teme Začetnik teme Utah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde sam napisao da sam maturirao 1978?
Marksizam se u Srbiji učio kao predmet počev sa usmerenim obrazovanjem, daklem tek oni koji su maturirali 1981. ili kasnije imali su taj predmet.

Imao bih pitanje za moderatore. Jes da nije uobičajeno da se postavlja u okviru teme, ali zaista me zanima. Zašto se ovoj američkoj podguznoj muvi dozvoljava da nekažnjeno upućuje uvrede i podsmešljive komentare drugim učesnicima u raspravi?

Ja mogu samo da pretpostavim...verovatno su svi vec bili u USA i znaju koji je njihov obrazovni prosecni nivo:D, inace...

Klip sa ateistima Srbije je postavljen i svako je video, veruju u realne stvari i nabraju koje su realne stvari, ako treba ponovo cemo staviti klip.

A to sto je neki religozni fanatik napravio video o ateistima mi je bas realno merilo?
Sta ti verujes, da je Eva nastala od Adamovog rebra, ljudi su se posle potopa razmnozavali inecestoidno, da je Bog psihopata koji uziva u agoniji i mucenju ljudi, da ubija neduznu decu kako bi se osvetio nevernicima a daje im slobodnu volju...

Niti jedan citat, niti jednu knjigu nisu naveo, samo izmisljas. Ti i mozdane celije, ono sta ti izmislis je istina...ateisti peticju ministru prosvete da se izbaci logika i filozofija, koje se samo uce kako kaze skelth, to je prevazidjeno ,a samo se uci, a marxizam i religija ',opijum naroda'' to je prevazidjeno i to se ne uci, a logicki dokazi Boga da.
Jesi li ti retardirana ili iznervirana? Šta brljaviš sa ovim pisanjem? Nepovezano, izgrešeno...
Kakva peticija, kakav marksizam, jesi li ti jela bunike. Razumeš li ti ovo što si napisala.

I kakve citate da navodim i knjige? Za tebe je istina ono što piše u knjizi. I ako to piše u knjizi, eee onda je istina. A pročitala si dve knjige u životu, ljubavni roman i skraćeno izdanje biblije (ono za decu). A čula si i za Tomu Akvinskog - vidi sreće.
Pa da bih ti dokazao koliko je 1+1 ne treba mi da citiram i navodim knjige.
A ti još uvek ne možeš da mi daš odgovor na pitanje - da li tvrdnja da je 1+1=2 mora da bude tačna? A znaš da se praviš pametna o stvaranju sveta, ko da si lično prisustvovala.
Ne umeš ni kalkulator na netu da nađeš pa da mi odgovoriš. Pametnice!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back