Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.224
I to ti nista ne govori?Čeda Mijatović je Srbe pretvorio u kolonijalne podanike Austrougarske, a kad je reč o janičarima, ovi potpuno odgovaraju opisu:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to ti nista ne govori?Čeda Mijatović je Srbe pretvorio u kolonijalne podanike Austrougarske, a kad je reč o janičarima, ovi potpuno odgovaraju opisu:
Ako ne odu, narod je tu da ih pošalje!Ne empatije nego nemaju dušu, a zna se gde takvi bez duše idu...
U pakao, zna se! HahaAko ne odu, narod je tu da ih pošalje!![]()
Pa šta i ako želimo.Pa to koristite vi u zelji da se domognete vlasti
Eto vi pripisujetePa šta i ako želimo.
Ne treba gledati iz svoje pljačkaške vizure i pripisivati svakome sopstvene motive
Jeste videli kako ste se digli u slucaju Ribnikara, a sta cemo sa ulogom vaseg Branka Ruzica u tome?Mnogi žele da upravljaju zemljom a ne da ubijaju svoje građane ko vaši šefovi bolesni poremećeni zli sposobni samo za destrukciju na čelu sa sumašedšim kraljem
Ti prvo objasni ko ce da odgovara za milijarde zrtava kovid vakcina? Dogodio se globalni genocid koji sad brizljivo zataskavate umesto da se trazi odgovornost.Ako ne odu, narod je tu da ih pošalje!![]()
Ko je tada bio na vlasti? Vučić? U zatvor sa tim ubicom! Planirao je masovna ubistva čak je i logore i fabriku smrti izgradio!Ti prvo objasni ko ce da odgovara za milijarde zrtava kovid vakcina? Dogodio se globalni genocid koji sad brizljivo zataskavate umesto da se trazi odgovornost.
A ti si fokusiran na izvrtanje i podržavanje pokvarenihkad siisključivo fokusirana na "opljačkao
Ti zoveš izvrtanje, ja kažem "друга перспектива"A ti si fokusiran na izvrtanje i podržavanje pokvarenih
Ajde ja tebe da opljačkam (i još te zadužim za naredne decenije).Ti zoveš izvrtanje, ja kažem "друга перспектива"
Ma samo ih braniš. Između njega, njegovih nasilnika i ludaka i normalnih ljudi i studenata koji se bore protiv zla, ti si izabrao da bodriš prve.Ne podržavam kvarne
Ajde ja tebe da opljačkam (i još te zadužim za naredne decenije).
A ti nemoj da budeš fokusiran na pljačkanje, nego izvrni to drugu perspektivu - da ti bude čast što si opljačkan
Ma samo ih braniš. Između njega, njegovih nasilnika i ludaka i normalnih ljudi i studenata koji se bore protiv zla, ti si izabrao da bodriš prve.
Gde si čuo da je to obojena revolucija, rekli ti na Informeru ili Pinku?Ljudi su toliko frustrirani zbog propale obojene revolucije da nemaju volje ni da pišu po forumu.
Pa ne bi bila. Svih 13 je uhapseno na kraju i legitimisano. Tebi bi "duso" idarili trajni zabranu ulaska u Srbiju.Dušo, ja sam iz Sarajeva i baš ništa nemam sa blokadama. Da sam tu naravno da bih bila 14-ta.
Ponavljam ko papagaj ono što svi pričajuGde si čuo da je to obojena revolucija, rekli ti na Informeru ili Pinku?
Prvih par meseci sam ih i podržavao iz ličnih interesa neko moj blizak je bio uključen.sada mi se pali crvena lampica kada ih vidim.Ljudi su toliko frustrirani zbog propale obojene revolucije da nemaju volje ni da pišu po forumu.
Nema šta da filozofiram, vidi se. Svi se zavukli po "kafanama" i ližu svoje rane.
velikobezmudno....sa svojim AV koji vam tako velikodušno
Ovo plaćena propaganda? Ko te toliko plaća da mrziš svoj narod? Mislim, kakav je to želudac koji podnosi ovu bagru na vlasti, radi para i lične koristi?Ljudi su toliko frustrirani zbog propale obojene revolucije da nemaju volje ni da pišu po forumu.
Nema šta da filozofiram, vidi se. Svi se zavukli po "kafanama" i ližu svoje rane.
Ovo plaćena propaganda? Ko te toliko plaća da mrziš svoj narod? Mislim, kakav je to želudac koji podnosi ovu bagru na vlasti, radi para i lične koristi?
Pasivno i aktivno si agresivanOvo što ti radiš sada se zove sramoćenje (shaming), popularna taktika da se nametne kontrola nad narativom.
Važno je prepoznati da je sramoćenje retko produktivan ili zdrav način interakcije sa drugima.
Operacija od koje su SNS bočuge i vedete potpuno operisani...Ovo što ti radiš sada se zove sramoćenje (shaming), popularna taktika da se nametne kontrola nad narativom.
Važno je prepoznati da je sramoćenje retko produktivan ili zdrav način interakcije sa drugima.
Ne znam, ali vidim da je jedna strana izuzetno agresivna ovde na forumu, a i na ulicama.Operacija od koje su SNS bočuge i vedete potpuno operisani...![]()
![]()
Prema "svecu" i tropar...Ne znam, ali vidim da je jedna strana izuzetno agresivna ovde na forumu, a i na ulicama.