Ljudi su toliko frustrirani zbog propale obojene revolucije da nemaju volje ni da pišu po forumu

Pa to koristite vi u zelji da se domognete vlasti
Pa šta i ako želimo. :lol:

Ne treba gledati iz svoje pljačkaške vizure i pripisivati svakome sopstvene motive

Mnogi žele da upravljaju zemljom a ne da ubijaju svoje građane ko vaši šefovi bolesni poremećeni zli sposobni samo za destrukciju na čelu sa sumašedšim kraljem

Pa šta i ako želimo. :lol:
Ne treba gledati iz svoje pljačkaške vizure i pripisivati svakome sopstvene motive
Eto vi pripisujete :per:
Mnogi žele da upravljaju zemljom a ne da ubijaju svoje građane ko vaši šefovi bolesni poremećeni zli sposobni samo za destrukciju na čelu sa sumašedšim kraljem
Jeste videli kako ste se digli u slucaju Ribnikara, a sta cemo sa ulogom vaseg Branka Ruzica u tome?
Ako ne odu, narod je tu da ih pošalje! :mafijas:
Ti prvo objasni ko ce da odgovara za milijarde zrtava kovid vakcina? Dogodio se globalni genocid koji sad brizljivo zataskavate umesto da se trazi odgovornost.

Ti prvo objasni ko ce da odgovara za milijarde zrtava kovid vakcina? Dogodio se globalni genocid koji sad brizljivo zataskavate umesto da se trazi odgovornost.
Ko je tada bio na vlasti? Vučić? U zatvor sa tim ubicom! Planirao je masovna ubistva čak je i logore i fabriku smrti izgradio!

Ti zoveš izvrtanje, ja kažem "друга перспектива"
Ajde ja tebe da opljačkam (i još te zadužim za naredne decenije).

A ti nemoj da budeš fokusiran na pljačkanje, nego izvrni to drugu perspektivu - da ti bude čast što si opljačkan :mrgreen:
Ne podržavam kvarne
Ma samo ih braniš. Između njega, njegovih nasilnika i ludaka i normalnih ljudi i studenata koji se bore protiv zla, ti si izabrao da bodriš prve.

Ajde ja tebe da opljačkam (i još te zadužim za naredne decenije).

A ti nemoj da budeš fokusiran na pljačkanje, nego izvrni to drugu perspektivu - da ti bude čast što si opljačkan :mrgreen:

Ma samo ih braniš. Između njega, njegovih nasilnika i ludaka i normalnih ljudi i studenata koji se bore protiv zla, ti si izabrao da bodriš prve.

Ovo što ti radiš sada se zove sramoćenje (shaming), popularna taktika da se nametne kontrola nad narativom.

Važno je prepoznati da je sramoćenje retko produktivan ili zdrav način interakcije sa drugima.

Ljudi su toliko frustrirani zbog propale obojene revolucije da nemaju volje ni da pišu po forumu.

Nema šta da filozofiram, vidi se. Svi se zavukli po "kafanama" i ližu svoje rane.
Prvih par meseci sam ih i podržavao iz ličnih interesa neko moj blizak je bio uključen.sada mi se pali crvena lampica kada ih vidim.
Floskule tipa ajde sta je jedna godina izgubljena skole bore se za slobodu etc me sada dovodi bukvalno do besa.
Sada su po letovanja,provodima a ostavili ove po ulicama da za 30 srebrnjaka se prodaju i dalje.
Revolucija je nesto sto se naglo desi izvrši promene i strukture vlasti,ovo sada je mrcvarenje običnih ljudi koji oni preziru,nipodostavaju vređaju prete...
U septembru kažu opet ćemo da aktiviramo strajkove prosvete fakulteta etc...jelte?svaka batina ima 2 kraja.
A sto se pisanja po ovom forumu tice?pa gde kada 10,15 njih ne znam kako da ih nazovem otvore 100 bolesnih tema i onda se nađe 1 (jedan)koji nesto kontra pise i odmah je etiketiran (iako je čak protiv trenutne vlasti)na najbljutavije načine.
Teme počele da se otvaraju bez rezona eto palo im napamet nesto pa daj da napišem...

Poslednja izmena:
Propala revolucija a Esenesovci se plaše po hleb i mleko da odu, lopine pod istragom, otkriveno da samo na ovom poslu opljačkano 100 miliona eura, Toma Mona na dva jaja, Vesić na aparatima, psiho osedeo od muke srozali mu se procenti toliko da ne sme na izbore , Rio Tinto ne sme da prdne a kamoli da kopa, a uskoro kako reče Đuka Bizon: Cela vlada u zatvoru! :D

https://nova.rs/vesti/politika/vlad...nistara-koji-bi-mogli-da-zavrse-iza-resetaka/

"Ako je tačno ono za šta se tereti Momirović, oni moraju celu Vladu Srbije da pohapse", izjavio je nedavno visoki funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović povodom hapšenja nekadašnjeg ministra Tomislava Momirovića i drugih u slučaju pada nadstrešnice u Novom Sadu. Može se reći da je Vladimir Đukanović ovog puta rekao istinu.

Poslednja izmena:
Ljudi su toliko frustrirani zbog propale obojene revolucije da nemaju volje ni da pišu po forumu.

Nema šta da filozofiram, vidi se. Svi se zavukli po "kafanama" i ližu svoje rane.
Ovo plaćena propaganda? Ko te toliko plaća da mrziš svoj narod? Mislim, kakav je to želudac koji podnosi ovu bagru na vlasti, radi para i lične koristi?

Ovo plaćena propaganda? Ko te toliko plaća da mrziš svoj narod? Mislim, kakav je to želudac koji podnosi ovu bagru na vlasti, radi para i lične koristi?
Ovo što ti radiš sada se zove sramoćenje (shaming), popularna taktika da se nametne kontrola nad narativom.

Važno je prepoznati da je sramoćenje retko produktivan ili zdrav način interakcije sa drugima.
Pasivno i aktivno si agresivan

Једини је фрустриран Шиптар.

Колико је само беснео по киши у Сремским Карловцима. Причао како су га сви преварили, како Србија више нема никога у свету, а до пре само годину дана је лагао народ да је Србија угледна и поштована у свету, још је хтео д аорганизује мировне конференције о Украјини у Београду.

Годинама је живео у свом мехуру од сапунице, лагао народ да је у том мехуру идеално, али лаж не може дуго да опстане.

Што би Тикомир Санџаклија рекао:"Можеш како 'оћеш, али не можеш докле 'оћеш!"

Или, што би Луди Радуле рекао:
"Можеш да лажеш неке људе сво време,
можеш све људе да лажеш неко време,
али не можеш све људе сво време."

Operacija od koje su SNS bočuge i vedete potpuno operisani...:cool::whistling: 🤣

Back