buudala
Stara legenda
- Poruka
- 83.830
....čuj, ako bi bile neke snabdevenije ludnice, zašto da ne?
Pa dobro sad... ali mislim da se ni u ludnicu ne bi trebalo ići tek tako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....čuj, ako bi bile neke snabdevenije ludnice, zašto da ne?
pa te smo vec stavili u ludnicu. Zar ne?Pa to jeste nezdravo ali cigare i alkohol su gore.
Ja mislim da u danasnje vreme je preporucljivo preventivno otici u ludnicu. Pa ako te izbace OK. A ako te ne izbace i to je OK.
Poređenja vrlo glupa.Treba zatvoriti sve te samoubice, ne samo alkose i pusace, nego i one koji:
- gledaju predugo u ekran
- jedu slatkise, peciva, masnu hranu
- previse sede/leze, ne krecu se dovoljno
- sve koji imaju stres, stres nikako nije zdrav
- sve koji puno rade, jer rad uzima maha
- sve koji voze vozila, jer sudar je moguc, zivot je ugrozen
- sve koji svako jutro ne urade razgibavanje, kako mogu tako da zapuste zglobove i misice
- sve koji koriste dezodoranse, kupke, deterdzente i ostalu hemiju koja truje
- narkomane, podrazumeva se
- sve koji lezu uvece posle 22h i ne dobiju melatonin dovoljno, time skracuju sebi zivot.
Ma bre zatvaraj sve, svi u ludnice, tamo se sigurno zaposleni staraju da svi sto duze zive. I te zaposlene isto zatvoriti, jer puno rade...
Treba zatvoriti sve te samoubice, ne samo alkose i pusace, nego i one koji:
- gledaju predugo u ekran
- jedu slatkise, peciva, masnu hranu
- previse sede/leze, ne krecu se dovoljno
- sve koji imaju stres, stres nikako nije zdrav
- sve koji puno rade, jer rad uzima maha
- sve koji voze vozila, jer sudar je moguc, zivot je ugrozen
- sve koji svako jutro ne urade razgibavanje, kako mogu tako da zapuste zglobove i misice
- sve koji koriste dezodoranse, kupke, deterdzente i ostalu hemiju koja truje
- narkomane, podrazumeva se
- sve koji lezu uvece posle 22h i ne dobiju melatonin dovoljno, time skracuju sebi zivot.
Ma bre zatvaraj sve, svi u ludnice, tamo se sigurno zaposleni staraju da svi sto duze zive. I te zaposlene isto zatvoriti, jer puno rade...
Poređenja vrlo glupa.
Može li neko ko svaki dan svesno uništava svoje telo i organizam odnosno zdravlje, lepotu, snagu biti normalan? Da li trebamo takve da stavljamo u ludnice? Zar nisu takve osobe isto što i samoubice? Ja isto volim da popijem koka kolu koja nije zdrava ali je pijem jedan dan mesečno a ne svaki dan.
Glupo je sto ti hoces da zatvaras ljude koji cirkaju i puse pljuge, kao da je to jedina losa stvar koja utice na skracenje zivota...Meni su prababe i pradede ziveli preko 90 godina, a svi pusili i pili....A ovi danasnji kurcevi vegani i ovi sto vode racuna dobijaju rakcine sa 40-50 godina... tako da jedino sto je glupo je ova tema, al ajde...Poređenja vrlo glupa.
Zar sam ja tvrdio da je biti vegan zdravo? Pa to je gore nego da pušiš cigare i piješ alkohol. Bez proteina iz mesa nema snage i zdravlja.Glupo je sto ti hoces da zatvaras ljude koji cirkaju i puse pljuge, kao da je to jedina losa stvar koja utice na skracenje zivota...Meni su prababe i pradede ziveli preko 90 godina, a svi pusili i pili....A ovi danasnji kurcevi vegani i ovi sto vode racuna dobijaju rakcine sa 40-50 godina... tako da jedino sto je glupo je ova tema, al ajde...
Kakve veze imaju tvoje dede i babe? To su izuzeci a ne pravilo. Od 1000 pušača 500 ih umre od raka. Od 1000 nepušača 5 ih umre od raka. Tako se to računa.Glupo je sto ti hoces da zatvaras ljude koji cirkaju i puse pljuge, kao da je to jedina losa stvar koja utice na skracenje zivota...Meni su prababe i pradede ziveli preko 90 godina, a svi pusili i pili....A ovi danasnji kurcevi vegani i ovi sto vode racuna dobijaju rakcine sa 40-50 godina... tako da jedino sto je glupo je ova tema, al ajde...
jeste = nista struja i tvOstaviti samo Amiše.![]()
Osecam neki Miroljub Petrović vajb na ovoj temi...
uf ..........zamalo,......moja je 19 godina mladja od mene.To treba proširiti i na sve koji žene 20 i više godina mlađe
Ne da može, nego i jeste normalan.Može li neko ko svaki dan svesno uništava svoje telo i organizam odnosno zdravlje, lepotu, snagu biti normalan?
Zašto? Pa za ludnicu su upravo apsolutni čistunci.Da li trebamo takve da stavljamo u ludnice?
Nisu. Samoubica zeli da prekine sopstveno postojanje. Ovi ljudi koje ti opisujes su hednonisti koji uzivaju u sopstvenom postojanju i trude se da ovo malo vremena sto imamo izmedju rodjenja i smrti, provedu uživajućiZar nisu takve osobe isto što i samoubice?
Ne valja ti to. Svaki dan po čašu - neće ništa da ti fali.Ja isto volim da popijem koka kolu koja nije zdrava ali je pijem jedan dan mesečno a ne svaki dan.
A ti to kombinuješ nikotin i alkohol?Meni je jedna ruska prijateljica odavno rekla:
Nemoj da pijes i da pusis. Umreces zdraviji!
Može li neko ko svaki dan svesno uništava svoje telo i organizam odnosno zdravlje, lepotu, snagu biti normalan? Da li trebamo takve da stavljamo u ludnice? Zar nisu takve osobe isto što i samoubice? Ja isto volim da popijem koka kolu koja nije zdrava ali je pijem jedan dan mesečno a ne svaki dan.
Svi koji se prezivaju Maksimović su sumnjivi.