Ljudi su toliko frustrirani zbog propale obojene revolucije da nemaju volje ni da pišu po forumu

Ja manipulativnog psihopatu ne bih zvala najboljim. Ali kakve to veze ima, jel mu to dokaz sposobnosti
Ti ceniš takve veštine?
Ja ne volim da se bijem. Ne cenim tu veštinu sve do onog trenutka dok se ne nađem u situaciji da će neko da me polomi ako se ne oduprem ili ga onesposobim.

Ja ne volim da se bijem. Ne cenim tu veštinu sve do onog trenutka dok se ne nađem u situaciji da će neko da me polomi ako se ne oduprem ili ga onesposobim.
Nisam to pitala. Nego da li ceniš Vučićeve manipulativne tehnike što je pokupio od svih svetskih psihopata. I uspešno ih primenio

Nisam to pitala. Nego da li ceniš Vučićeve manipulativne tehnike što je pokupio od svih svetskih psihopata. I uspešno ih primenio
Realno: Cenim onoga ko ne poklekne pred pritiskom jer ako sam takvom dao da vodi zemlju verovatno neće da utekne pred prvim ko mu kaže "Bu"

U idealnom svetu ne volim "ljigave" u svom okruženju ali kao što rekoh neki poslovi jednostavno zahtevaju nepopularne mere i poteze.

Nit su ljudi frustrirani
Nit je revolucija propala
Nit je obojena
Nit nemaju volje

Nit si išta potrefio
Jeste obojena krvlju nevinih.

1000248910.jpg

A jel misliš na ovo? Ne da ti patriotizam i odanost pravoslavlju?

P.S.

Pogledajte prilog 1766018
Znas li sta je gore od toga? Kad ti "sabrat" okrene ledja,izda Cara Lazara pa se prikloni Muratu.
Od toga veceg zla nema.
Jos malo pa ces se uveriti.
Ili ces ti izdati Vucica, ili ce on tebe.
To je igra koju igrate.
Svoju naciju ste izdali, jos vam je ovo preostalo.

Navlačiš me na tanak led ovde. Znaš dobro da ta priča ne može na dobro da izađe jer čak i na pomen sumnje ispadaš nacista, koljač i sl.
Isto ko i sa mizoginijom

Treba još neko vreme da prođe da se to pravilno sagleda.
Prošlo je gotovo sto godina pomrli su logoraši koji su nam pričali svoje logoraške priče, još sto godina da i mi pomremo pa da se na miru laže i izmišlja?

Znas li sta je gore od toga? Kad ti "sabrat" okrene ledja,izda Cara Lazara pa se prikloni Muratu.
Od toga veceg zla nema.
Jos malo pa ces se uveriti.Ili ces ti izdati Vucica, ili ce on tebe.
To je igra koju igrate.
Svoju naciju ste izdali, jos vam je ovo preostalo.
Ma nemoj, imputiraš da svako ko nije bezuslovno za one šro urlaju “Alahu ekber” “izdao svoju naciju”? Moj narod su Srbi.

Back