Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.234
Mislim na nadstresnicu.Mislis li ti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim na nadstresnicu.Mislis li ti?
Ja ne volim da se bijem. Ne cenim tu veštinu sve do onog trenutka dok se ne nađem u situaciji da će neko da me polomi ako se ne oduprem ili ga onesposobim.Ja manipulativnog psihopatu ne bih zvala najboljim. Ali kakve to veze ima, jel mu to dokaz sposobnosti
Ti ceniš takve veštine?
Nista vise od onoga sto svedocis.Jesi li umislio da sam ja neki lokalni tajkun?
Genocida na kosovu nije ni bilo ali jeste u aušvicu i ostalim nacističkim logorima. Misliš da ih nebi bilo da nisu gurali prst nemcima u oko?Dakle, potpuno je opravdano što su Ameri bombardovali Beograd da spreče genocid na Kosovu?
Na koga sve misliš? I Jovo Bakić 100% odgovara opisu, a evo i manipuliše onim psovanjem Hrista u Novom Pazaru, ume i to.Ja manipulativnog psihopatu ne bih zvala najboljim. Ali kakve to veze ima, jel mu to dokaz sposobnosti
Ti ceniš takve veštine?
Nepojmljivo ti je da je ovo što pričam univerzalna činjenica?Nista vise od onoga sto svedocis.
Nije da se baš nešto razumem u sled događaja oko II sv. rata, ali znam zasigurno da nije baš bilo kako su nam ispričaliGenocida na kosovu nije ni bilo ali jeste u aušvicu i ostalim nacističkim logorima. Misliš da ih nebi bilo da nisu gurali prst nemcima u oko?
Nisam to pitala. Nego da li ceniš Vučićeve manipulativne tehnike što je pokupio od svih svetskih psihopata. I uspešno ih primenioJa ne volim da se bijem. Ne cenim tu veštinu sve do onog trenutka dok se ne nađem u situaciji da će neko da me polomi ako se ne oduprem ili ga onesposobim.
Ako si mislio na univerzalno pravilo ,ono glasi: Kojom merom meris, tom ce ti biti mereno.Nepojmljivo ti je da je ovo što pričam univerzalna činjenica?
Od Engleza i Amera?Vučićeve manipulativne tehnike što je pokupio od svih svetskih psihopata. I uspešno ih primenio
Nesposobni su sposobni da onesposobe sposobne. HeheNesposobni.Da su sposobni ,radili bi posteno.
Sposobni ne moraju da kradu.Sposobni su kadri da zarade.
Realno: Cenim onoga ko ne poklekne pred pritiskom jer ako sam takvom dao da vodi zemlju verovatno neće da utekne pred prvim ko mu kaže "Bu"Nisam to pitala. Nego da li ceniš Vučićeve manipulativne tehnike što je pokupio od svih svetskih psihopata. I uspešno ih primenio
Nije bilo istrebljenja u logorima smrti nego su se tu družili i zabavljali?Nije da se baš nešto razumem u sled događaja oko II sv. rata, ali znam zasigurno da nije baš bilo kako su nam ispričali
Cini ti se.Nesposobni su sposobni da onesposobe sposobne. Hehe
Jeste obojena krvlju nevinih.Nit su ljudi frustrirani
Nit je revolucija propala
Nit je obojena
Nit nemaju volje
Nit si išta potrefio
A jel misliš na ovo? Ne da ti patriotizam i odanost pravoslavlju?Mislim na nadstresnicu.Mislis li ti?
Naravno da su ubijali, nije to u pitanju nego kako je do toga došloNije bilo istrebljenja u logorima smrti nego su se tu družili i zabavljali?
Te vučićeve tehnike prolaze samo kod slaboumnih a ima ih podosta jer milion nije ni osnovnu školu završilo.Nisam to pitala. Nego da li ceniš Vučićeve manipulativne tehnike što je pokupio od svih svetskih psihopata. I uspešno ih primenio
Ostavi se patetike.
Gurali prste nemcima u oči?Naravno da su ubijali, nije to u pitanju nego kako je do toga došlo
Navlačiš me na tanak led ovde. Znaš dobro da ta priča ne može na dobro da izađe jer čak i na pomen sumnje ispadaš nacista, koljač i sl.Gurali prste nemcima u oči?
Znas li sta je gore od toga? Kad ti "sabrat" okrene ledja,izda Cara Lazara pa se prikloni Muratu.
Prošlo je gotovo sto godina pomrli su logoraši koji su nam pričali svoje logoraške priče, još sto godina da i mi pomremo pa da se na miru laže i izmišlja?Navlačiš me na tanak led ovde. Znaš dobro da ta priča ne može na dobro da izađe jer čak i na pomen sumnje ispadaš nacista, koljač i sl.
Isto ko i sa mizoginijom
Treba još neko vreme da prođe da se to pravilno sagleda.
Trenutno si zdrav, što bi ti davao novac za zdravstvo kada ti ne treba?a zašto bi davao novac nekom kad ne radi o kakvom onda obrazovanju pričamo
koga i šta obrazuju.
Ma nemoj, imputiraš da svako ko nije bezuslovno za one šro urlaju “Alahu ekber” “izdao svoju naciju”? Moj narod su Srbi.Znas li sta je gore od toga? Kad ti "sabrat" okrene ledja,izda Cara Lazara pa se prikloni Muratu.
Od toga veceg zla nema.
Jos malo pa ces se uveriti.Ili ces ti izdati Vucica, ili ce on tebe.
To je igra koju igrate.
Svoju naciju ste izdali, jos vam je ovo preostalo.