Mecenaa
Domaćin
- Poruka
- 3.639
Ciganin aSlažem se to za mentalne ustanove. I sve one koji navijaju za Partizan. To je apsolutno nenormalno.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ciganin aSlažem se to za mentalne ustanove. I sve one koji navijaju za Partizan. To je apsolutno nenormalno.![]()
Ne trebaju cigare i alkohol da se bude nenormalan.Može li neko ko svaki dan svesno uništava svoje telo i organizam odnosno zdravlje, lepotu, snagu biti normalan? Da li trebamo takve da stavljamo u ludnice? Zar nisu takve osobe isto što i samoubice? Ja isto volim da popijem koka kolu koja nije zdrava ali je pijem jedan dan mesečno a ne svaki dan.
Sedi zemunnac ispred zgrade.Zato je najbolje pusiti vutru, al uvece kad se pozavrsavaju sve obaveze...lagani reset
Alkohol i nekako, ali cigare su simptom mentalne zaostalostiMože li neko ko svaki dan svesno uništava svoje telo i organizam odnosno zdravlje, lepotu, snagu biti normalan? Da li trebamo takve da stavljamo u ludnice? Zar nisu takve osobe isto što i samoubice? Ja isto volim da popijem koka kolu koja nije zdrava ali je pijem jedan dan mesečno a ne svaki dan.
Ako pusis izgledas starije, ako mnogo jedes debeo si kao svinja, ako se opijas glup si kao k.... nije stvar u umiranju nego uticaju tih navika na svakodnevni zivot.Doro je ko može da se uzdržava od jela i pića , i da se bavi sportom u krajnje vreme umreće zdraviji od drugih .
Cigarete i alkohol?Može li neko ko svaki dan svesno uništava svoje telo i organizam odnosno zdravlje, lepotu, snagu biti normalan? Da li trebamo takve da stavljamo u ludnice? Zar nisu takve osobe isto što i samoubice? Ja isto volim da popijem koka kolu koja nije zdrava ali je pijem jedan dan mesečno a ne svaki dan.
Ako mnogo jedeš ali kvalitetno onda si kao tigar a ne svinja.Alkohol i nekako, ali cigare su simptom mentalne zaostalosti
Ako pusis izgledas starije, ako mnogo jedes debeo si kao svinja, ako se opijas glup si kao k.... nije stvar u umiranju nego uticaju tih navika na svakodnevni zivot.
podmladih se nacistoCigarete i alkohol?
Pih, pa to je za tinejdzere….
Tigar jede jednom u pet danaAko mnogo jedeš ali kvalitetno onda si kao tigar a ne svinja.
Koliko Joshua i Nganou jedu?Tigar jede jednom u pet dana