Da li su ljudi koji svaki dan puše cigare i piju alkohol psihički bolesni?

Može li neko ko svaki dan svesno uništava svoje telo i organizam odnosno zdravlje, lepotu, snagu biti normalan? Da li trebamo takve da stavljamo u ludnice? Zar nisu takve osobe isto što i samoubice? Ja isto volim da popijem koka kolu koja nije zdrava ali je pijem jedan dan mesečno a ne svaki dan.
Ne trebaju cigare i alkohol da se bude nenormalan.
Vise ludaka pije koka kolu nego pivo:mrgreen:

Zato je najbolje pusiti vutru, al uvece kad se pozavrsavaju sve obaveze...lagani reset
Sedi zemunnac ispred zgrade.
Prodje njegova baba: Sine, sta to radis?
Zemunac: Simpu vutra, baba.
Baba: Mojne na tonbe.

Može li neko ko svaki dan svesno uništava svoje telo i organizam odnosno zdravlje, lepotu, snagu biti normalan? Da li trebamo takve da stavljamo u ludnice? Zar nisu takve osobe isto što i samoubice? Ja isto volim da popijem koka kolu koja nije zdrava ali je pijem jedan dan mesečno a ne svaki dan.
Alkohol i nekako, ali cigare su simptom mentalne zaostalosti
Doro je ko može da se uzdržava od jela i pića , i da se bavi sportom u krajnje vreme umreće zdraviji od drugih .
Ako pusis izgledas starije, ako mnogo jedes debeo si kao svinja, ako se opijas glup si kao k.... nije stvar u umiranju nego uticaju tih navika na svakodnevni zivot.

Cigarete i alkohol?
Pih, pa to je za tinejdzere….

Back