Ljubomora, e pa sta?

Само, имам осећај да то што, ето, нисам имала прилике да је искусим - некако боде очи другим људима, па се онда они осећају лоше што јесу....z:(

Draga, u nekom postu od pre sam napisala da su neki ljudi prosto srecni, jer nisu imali prilike da to iskuse. OK, ti si jedna od tih.
Za mene je to zavrsena tema i nema sta da se doda. Verujem da se slazes.

Draga, u nekom postu od pre sam napisala da su neki ljudi prosto srecni, jer nisu imali prilike da to iskuse. OK, ti si jedna od tih.
Za mene je to zavrsena tema i nema sta da se doda. Verujem da se slazes.

Уопште не мислим да сам нешто посебно срећна што нисам осетила љубомору... Осетила сам толико велику и дуготрајну патњу у животу да бих је радије мењала за мало осећања љубоморе...z:(

Добро, немам ја шта да се слажем или не са тиме да ли је за тебе тема завршена. Твој избор. z;)

Vracam temu u zivot, jer mi je i dalje nepojmljivo da ljubomora moze da navede ljude na teske zlocine (u vezi Ksenije Pajcin i Filipa Kapisode i njihove tragedije)

Koliko je to normalno biti ljubomoran?

Kada ljubomora postaje patoloska?
Da li je normalno da budemo toliko vezani za nekoga da mu ne damo nimalo slobode i budemo ljubomorni na svaki pokret ili gest?
Ja mislim da je to skroz nenormalno, ali da se modernim shvatanjima o tome da je neko nase vlasnistvo samo pogorsava svesto kod ljudi u vezi sa ljubomorom

Vracam temu u zivot, jer mi je i dalje nepojmljivo da ljubomora moze da navede ljude na teske zlocine (u vezi Ksenije Pajcin i Filipa Kapisode i njihove tragedije)

Koliko je to normalno biti ljubomoran?

Kada ljubomora postaje patoloska?
Da li je normalno da budemo toliko vezani za nekoga da mu ne damo nimalo slobode i budemo ljubomorni na svaki pokret ili gest?
Ja mislim da je to skroz nenormalno, ali da se modernim shvatanjima o tome da je neko nase vlasnistvo samo pogorsava svesto kod ljudi u vezi sa ljubomorom

...ne bih da davim...ali mogu samo da kažem jedno, svako je srećan ko nije
doživeto tu vrstu patologije na svojoj koži....to ne bi nikom, ama baš nikom
poželela....:mrgreen:

Ne znam kako neke zene mogu da tvrde da nimalo ne osecaju ljubomoru...ali ako njihov dragi skrene pogled na neku zgodnu zensku onda bih volela da ih pitam da li su ljubomorne ili ne.
Ja mislim da je ljubomora normalna kad volis neku osobu i da ti je stalo do nje,ako uopste ne osecas ljubomoru i ako te nije briga de je i sta radi onda ga sigurno ne volis.
De ima ljubavi tu ima i ljubomore..! (u granici normale naravno :D )

Žene koje (uopšte) nisu ljubomorne ne smatraju sebe ženama i žene im nisu konkurencija, to ti je kao
da muž pogleda muškarca, samo što pogleda ženu, ali im ne smeta jer sebe ne svratavaju u tu grupu.
Kao da pomazi macu na ulici, maca ovoj nije konkurencija, nema ljubomore...
Možda deluje komplikovano ali nije.

Back