Serdecnij
Ističe se
- Poruka
- 2.902
Za mene je ljubomora neosnovan, nerazumen, neargumentovan strah zbog koga se cine isto takva dela.
Zavidna jesam bila ,u smislu da sam smatrala da neko drugi ima ono sto meni nedostaje i to mi je davalo motiv da se borim i trudim za ono na cemu zavidim drugima
Ja mislim da tamo gde ne postoji poverenje nastaje ljubomora ...ako postoji medjusobno poverenje i ako mi nista ne nedostaje od strane partnera ..ja sam mirna
Neretko se desava da kada muskarci zele da kontrolisu ili ogranice u svakojakim postupcima svoje partnerke kazu ljubomoran sam nemoj tako ...a one sve srecne jer misle da ih voli
Zavidna jesam bila ,u smislu da sam smatrala da neko drugi ima ono sto meni nedostaje i to mi je davalo motiv da se borim i trudim za ono na cemu zavidim drugima
Ja mislim da tamo gde ne postoji poverenje nastaje ljubomora ...ako postoji medjusobno poverenje i ako mi nista ne nedostaje od strane partnera ..ja sam mirna

Neretko se desava da kada muskarci zele da kontrolisu ili ogranice u svakojakim postupcima svoje partnerke kazu ljubomoran sam nemoj tako ...a one sve srecne jer misle da ih voli

...igraju se kao klinci

, nisam to mislila, prosto moj muz je moj muz a ne tvoj niti Persin niti ce to ikada biti dok sam ja alive and kicking
Naravno, dok to ima smisla, ako dodje do takvih situacija eto boricemo se jedno za drugo.Ti bi zaista dozvolila da ti muz flertuje s drugom cicom i ti ono kao...nista...On je srecan i ja sam srecna i cica je srecna...I sta ja tu mogu??O my god!!!Ja ilisam kanda bas vestica sto moj boyfriend kaze ili ovde nes' nije u redu