Ljubav i sex putem PIK-a.

ALLADIN:
SVE JE TO OK LJUDI SAMO NEMOJTE KO JA DA LAZETE ILI DA PRECUTITE DA STE OZENJENI KAD-TAD CE VAM SE OLUPATI O GLAVU A ZNAJTE DA DOBRO BOLI KAD TE LUPI RIBA KOJA TI JE VEROVALA.

Bas tako ALLADIN,ne treba uopste lagati,ne samo o bracnom stanju.Ne treba se doduse i odmah otvarati.
Opet pitanje poverenja.Pitanje poverenja je veoma delikatno postalo u zadnje vreme na chatu.Ulaze likovi sa 3-4 pa i vise nicka,"zezaju"( zive u ubedjenju da zezaju) druge i normalno ljudi pocinju da pomalo postaju skeptici prema svemu.
Licno nikad ne lazem.Cemu laz?Zblizis se s osobom i onda se ofiras,pa ti ta osoba da lepu korpicu cveca i onda zal i i bol.Te zalosti i bola sam na svu srecu postedjen upravo zato sto ne lazem.
Toliko,a sad idem da samozpoznajem sebe,kako mi sinoc rece jedna osoba:)))))))

Blago onom ko bude uz tebe kad se budes samospoznao.
(Ne mislim nista lose, majke mi, samospoznaja je divna stvar, samo ako uspes).
pravo da ti kazem od skoro sam na forumu i ovu temu koju si ti zadao nisam uspela da procitam celu (zaboga, ima 5 strana!!!), pa sam uskocila ovde na kraj. Zato mi ne zameri sto je moj komentar tako "kao grom iz vedra neba".

preko interneta cak i u vezi dolazi do lazi najverovatnije samo da se prikrije nesto zbog cega se stidimo, prikrije jer se sakriti stvarno ne moze nista, pa ako se vec neceg stidimo zar nije pametnije da vidimo kako se to stanje moze popraviti nego da lazemo ???

Bikac:
Blago onom ko bude uz tebe kad se budes samospoznao.
(Ne mislim nista lose, majke mi, samospoznaja je divna stvar, samo ako uspes).
pravo da ti kazem od skoro sam na forumu i ovu temu koju si ti zadao nisam uspela da procitam celu (zaboga, ima 5 strana!!!), pa sam uskocila ovde na kraj. Zato mi ne zameri sto je moj komentar tako "kao grom iz vedra neba".

Dakako da ti nizasta ne zameram.Naprotiv,to sto ima toliko strana znaci da je interesantna tema.E sad,ko kaze da ja nisam "samospoznao"(gle reci:)))] sebe i ko kaze da moja gospodja supruga ne uziva pokraj mene.I ja pored nje.a onda i deca pored nas!Ceo recept za srecnu porodicu.

ana marija:
preko interneta cak i u vezi dolazi do lazi najverovatnije samo da se prikrije nesto zbog cega se stidimo, prikrije jer se sakriti stvarno ne moze nista, pa ako se vec neceg stidimo zar nije pametnije da vidimo kako se to stanje moze popraviti nego da lazemo ???

Upravo tako ana marija,s malim dodatkom,zar sve ovo sto si napisala ne vazi i za stvarno bitisanje?
Opet dolazimo do toga da je zivot ustvari jedna velika pricaonica.To se vremenom i shvati.

Mc:
E care tema ti nije losa, mogu ti reci da ima zanimljivih komentara . . . za sada samo posmatram i pratim sastrane o cemu se radi!

Znam Draxi da je tema ok.Nisi jedini koji samo posmatraju.Neki osporavaju,mnogi kazu bravo,oni sto cute,valjda imaju razloga za to.Tek...chat zivi i zivece.Ne valja samo sto se opasno pojavilo vredjanje i to na javnim kanalima.Al,to ipak nije ova tema.

...e kad smo vec kod PIK-e...ups!PIK-a ( isti djavo )
mnoogi dodju...iz nekih samo sebi znanih razloga, ne sireci to dalje od sebe...
Sex preko Pricaonice? haaa...ma daa...naravno da upali, samo ti se kasnije okrene "tiba" na samu pomisao ...koliko si kreten bio...i gde si se vucarao...
Iz licnog iskustva...dok sad dolazim ovde samo iz jednog jedinog razloga....a to je da nadjem moga prijatelja kome i jesam posvetio jednu pesmu Pod imenom "Ocean" i to je mozda pravi smisao...ovoga kada se tako nesto desi, a lujki...plavusha?...ne izivljenih ii uplasenih zena mi je pun K###C.

HVALA NA PAZNJI I PRIJATNO!

Ljubav i seks na na PIK-u??? Retko, retko, moze se samo sanjati o tome. Ali, ono sto ostaje od svega jeste shvatanje odvojenosti psihicke od fizicke ljubavi, i SAMO na tom planu se nesto na PIK-u moze desiti. Ostalo su pusta nadanja ili lepi i srecni izuzeci

Interesantno...
Prvi topic na Lj i S...
Pa josh moj...
Slucajnost...
Sastavni deo zivota...slucajnost.
Hello Black..
Opet ponavljam ono sto sam i 04.maja napisao...
Jesam ja sve sanjao?
Nisam...
Mnogo mi je drago sto nisam.Neke su veze PUKLE zauvek,neke jos traju.
Zapamti,samo nemoj LAGATI!Jedina i osnovna stvar.
Sve ostalo dodje na svom mestu.
Laz ne.Ni na PIK-u ni ovde,ni na drugim mestima.
Ja lazem...ali kad moram....
Na PIK-u ne moram.
Kao ni ovde.
Zasto bih?
Toliko...

Sokak mirno spava
sija mesec ZUT
zbogom,zbogom odoha ja
opet na taj put.....

Back