ljubav i pare

Мени су паре код жена небитне али не могу да нађем ниједну којој паре нису битне код мушкарца. За секс су паре небитне осим ако баш немате где да се сексате, али они којима паре нису битне неће зановетати.

Која год не воли сиромашне мушкарце а да се тај не гребе о њу, она није уопште заинтересована за мушкарце него за то шта могу да добију од њега или какав им је "статус" у друштву, поготово какве су оне у очима других жена.

Њима је лепше кад су сиромашне и саме него кад су једнако сиромашне са мушкарцем, што је доказ да се њима уопште не допадају мушкарци јер сам мушкарац као мушкарац у њиховом животу је минус а не плус. Мислим да мушкарци више не треба да прилазе и да се приклањају онима који их мрзе.

Мени су паре код жена небитне али не могу да нађем ниједну којој паре нису битне код мушкарца. За секс су паре небитне осим ако баш немате где да се сексате, али они којима паре нису битне неће зановетати.
ma ok to nego ja nemerem pronaci nijednu sa parama ovo odjs sve neke bovgate babetije

Back