Sex tokom sexa

Ganfajter

Stara legenda
Poruka
83.384
Obzirom da danas ljudi toliko brinu o utisku pa i tokom seksa, o svetlu, o muzici, o ambijentu generalno i svemu sto prethodi kao i svemu sto dolazi posle
namece se pitanje da li oni imaju sex uopste i da li je pojam sexa tu pogresno protumacen obzirom na toliku brigu o utisku da li taj sex uopste jeste sex.
Ne kazem da ostale stvari nisu vazne ali toliki fokus na sve ono sto nije bitno ne ostavlja mnogo prostora za ono sto je zapravo jedino bitno.

Ljudi se ustezu i trude da kontrolisu apsolutno sve do najsitnijih detalja i uobrazavaju svasta.
Kako mi izgleda ovo, kako zvuci ono itd.

na kraju krajeva iebes se, ne konstruises kontrolnu tablu za spejs satl

u tolikoj neslobodi koja ne ostavlja prostor za puno slobode, gde je tu uzivanje
sustinski tu se ne uziva tu se tripuje neko uzivanje

i onda logicno dolazi do nekompatibilnosti sa samom prilikom
cenim da nije dobro biti akter u takvim cirkusima

koja mirisna nota je u difuzeru ?
koja pesma ili plejlista mora da ide ?
da li ima dovoljno vode za tusiranje posle ?
sta ce da se jede posle ? spremati ili naruciti ?
ugasiti ili ostaviti zvuk na telefonu ?
milion miliona nekakvih gluposti da ne nabrajam sad, bice preko stotinu
al opet mozda drugi ljudi misle drugacije ?

to je kao ono koliko ste spremni da udovoljite drugoj strani. Brate, gledam prvo da je meni super. A ona treba da je kompatibilna, ako nije, cemu da se smaramo kompromisima. Aj neki i neki. Tipa ne voli miris lavande, a ja volim razne mirise, naprskas se pino silvestreom i kazes joj, vidi bebe zlatiborac oridjinale!

Obzirom da danas ljudi toliko brinu o utisku pa i tokom seksa, o svetlu, o muzici, o ambijentu generalno i svemu sto prethodi kao i svemu sto dolazi posle
namece se pitanje da li oni imaju sex uopste i da li je pojam sexa tu pogresno protumacen obzirom na toliku brigu o utisku da li taj sex uopste jeste sex.
Ne kazem da ostale stvari nisu vazne ali toliki fokus na sve ono sto nije bitno ne ostavlja mnogo prostora za ono sto je zapravo jedino bitno.

Ljudi se ustezu i trude da kontrolisu apsolutno sve do najsitnijih detalja i uobrazavaju svasta.
Kako mi izgleda ovo, kako zvuci ono itd.

na kraju krajeva iebes se, ne konstruises kontrolnu tablu za spejs satl

u tolikoj neslobodi koja ne ostavlja prostor za puno slobode, gde je tu uzivanje
sustinski tu se ne uziva tu se tripuje neko uzivanje

i onda logicno dolazi do nekompatibilnosti sa samom prilikom
cenim da nije dobro biti akter u takvim cirkusima

koja mirisna nota je u difuzeru ?
koja pesma ili plejlista mora da ide ?
da li ima dovoljno vode za tusiranje posle ?
sta ce da se jede posle ? spremati ili naruciti ?
ugasiti ili ostaviti zvuk na telefonu ?
milion miliona nekakvih gluposti da ne nabrajam sad, bice preko stotinu
al opet mozda drugi ljudi misle drugacije ?
pa iz tog ugla sex je sve što prethodi i dolazi nakon sexa.

sam čin je neprimetan na toj listi prioriteta i ne pruža neko preterano zadovoljstvo.

to je btw stvar kompatibilnosti a ne utisaka.
utisci su svakako uvek tu
poenta je u ljudima koji toliko brinu o utisku da naprave od seksa brigu i opterecenje
hej ali svako od nas voli da mu je sve potaman.
na primer libido bi mi se urušio kada bi mi neko svirao narodnjake u toku sexa.
ili ako bi mi se okretala disco kugla iznad glave u mraku...
sve što bi mi drastično poremetilo fokus na muškarca izbacilo bi me iz ravnoteže.

Zato je sve veći broj mladih koji koristi preparate... Kao što sam i ja imao dve devojke koje je bilo sramota da skinu brus, jer, eto, nemaju grudi pa kako će one i slično...

Još malo na rođenju će davati uputstvo za upotrebu.

I onda što se tipovima ne diže isto... Pa kad treba da misliš o 125126 stvari pre nego što ga staviš, dok sve štikliraš ne je*e ti se ni najmanje. :D

Zato je sve veći broj mladih koji koristi preparate... Kao što sam i ja imao dve devojke koje je bilo sramota da skinu brus, jer, eto, nemaju grudi pa kako će one i slično...

Još malo na rođenju će davati uputstvo za upotrebu.

I onda što se tipovima ne diže isto... Pa kad treba da misliš o 125126 stvari pre nego što ga staviš, dok sve štikliraš ne je*e ti se ni najmanje. :D
pa realno, preoptereti te sranyima i vruce hladno i onda ti je samo ostao taj mentalni efekat. Yebi yebi a tuki u fazonu: bro, jel ima neki sendvica brate i da pogledamo star trek a?

to je kao ono koliko ste spremni da udovoljite drugoj strani. Brate, gledam prvo da je meni super. A ona treba da je kompatibilna, ako nije, cemu da se smaramo kompromisima. Aj neki i neki. Tipa ne voli miris lavande, a ja volim razne mirise, naprskas se pino silvestreom i kazes joj, vidi bebe zlatiborac oridjinale!
ja vise mislim na momenat
gde njoj ne sme da se dira kosa da se ne pokvari
ili gde neko ustaje da ponovo vrati neku pesmu
ili gde nekom padne na pamet da pita dal se dobro parkirao
ili gde neko tripuje da ne izgleda dobro ovako pa onda ne zeli tu pozu
ili gde neko mora da se javi na telefon
i tako jos jedno 12412w slicnih stvari :)

pa realno, preoptereti te sranyima i vruce hladno i onda ti je samo ostao taj mentalni efekat. Yebi yebi a tuki u fazonu: bro, jel ima neki sendvica brate i da pogledamo star trek a?

Još zamisli ove nove klince, to te još isprda na storiju pred 2000 ljudi, bela dana da ne vidi više nikad :D

Gledao sam ljude koji pune projektile eksplozivom sa manje stresa :D

hej ali svako od nas voli da mu je sve potaman.
na primer libido bi mi se urušio kada bi mi neko svirao narodnjake u toku sexa.
ili ako bi mi se okretala disco kugla iznad glave u mraku...
sve što bi mi drastično poremetilo fokus na muškarca izbacilo bi me iz ravnoteže.
jedno je ambijent a drugo kada se ljudi opterete svim mogucim stvarima praveci od toga ne znam sta
gde se zapravo gubi poenta

ili recimo ribe koje kalkulisu kad treba da daju ne pre toliko ali ne posle toliko
jos se prave finije u nekim slucajevima da se ne pomisli ko zna sta
a neke se prave i vestije da se ne pomisli ko zna sta
hahahah
koliko tripova ljudi imaju

i tako jos jedno 12412w slicnih stvari :)
da, to je ono gde kazes: aj da gledamo neki film i zaokruzimo vece.

Još zamisli ove nove klince, to te još isprda na storiju pred 2000 ljudi, bela dana da ne vidi više nikad :D

Gledao sam ljude koji pune projektile eksplozivom sa manje stresa :D
jbga jeste trip. zayebano za mlade. Ono pridjes jojs, super prica, aj da nastavimo negde, das joj telefon da upise broj a ona ti da insta. hahaha i sad tamo treba da je muvas preko lajkova. haha fak.

jbga jeste trip. zayebano za mlade. Ono pridjes jojs, super prica, aj da nastavimo negde, das joj telefon da upise broj a ona ti da insta. hahaha i sad tamo treba da je muvas preko lajkova. haha fak.

To kad mi se desi znam da odmah ne idem dalje sa tom osobom.

Zamisli, umesto da ti da broj, gde može da te blokira i da završi sa tobom, ona ti kao da insta jer je to manje privatno, a tamo imaš uvid u ceo njen život, porodicu, kretanje, putovanja.

Kakvi bolidi :D

i tako jos jedno 12412 slicnih stvari :)
sve ovo i još 12412 sličnih stvari je turn off za sva vremena
baš volim momenat kada shvatim da sam sva raščupana i da mi treba metalna četka da ispravim kosu :zaljubljena:

Back