ljubav i pare

За само ступање није много битан, мада помаже.

За одржање везе је изузетно битан.

Осим ако нисмо нашли неку јадницу која је спремна да нас трпи иако немамо цвоњка.

Koliko je novac bitan za stupanje u vezu?Da li je presudan? Da li igra ulogu i kada je samo sex u pitanju? :aha:

Игра битну улогу за оне који без новца не могу доћи до сеха.
Ни за везу није толико битан, ту свако има свој новац и новчаници се не мешају међусобно.
А ако се жели брак, породица... Онда новац мора да се има.

Zavisi od uzrasta. Kad si tinejdžer može da igra ulogu, ali ne mora jer su ljudi tad još uvek deca pa imaju taj zanos i ulaze fanatično u ljubavne veze.

Kasnije sve postaje složenije, ljudi postaju zreliji, prave se procene, kombinacije... naročito pri ulasku u brak može da bude bitan

Ja kao mizicar imam par teza:
veliki razlog zasto nor mizicari imaju puno veza i zasto brzo pucaju. A nije to sto lepo oevas a ona se topi ili sto si ti neki nedostupan.
Veza sa muzicarem nije laka, prvo
Odsustvo od kuce, tokom tezgarenja, ona nema pojma skim si, ti nemas pojma skim je ona
Druga, apstinencija od seksa npr ako si veran.
Trece zivot muzicara: sex, droga, rok & roll, svaka zena sumnja i your ravi dramu.
Cetvrto, veza koja mora biti izgradjena na velikom poverenju i ogromnim odricanjima, ne pricam samo o sexu.
E sad pare.
Da, zaradi se mnogo i sve gore se nadoknadi, ali uvek je lakse ziveri zivot sa skromnim primanjima u moru nego sa velikim sezonski.

Koliko je novac bitan za stupanje u vezu?Da li je presudan? Da li igra ulogu i kada je samo sex u pitanju? :aha:
Nije isto za muškarce i žene.
Muškarcima ne bi trebao da bude bitan uopšte jer ipak muškarci treba da naprave kintu. Mislim, nije ovo balkansko razmišljanje, i u njujorku muškarac je taj od kog se očekuje da bude nosioc zarade.
Ženama bi trebao biti bitniji, ali ne generalno koliko ima nego koliko je sposoban da napravi.
Presudan nije, ljudi se zavole i bez love.
U sexu uopšte nije presudan, tu već idu neki drugi kriterijumi.

veliki razlog zasto nor mizicari imaju puno veza i zasto brzo pucaju. A nije to sto lepo oevas a ona se topi ili sto si ti neki nedostupan.
Odsustvo od kuce, tokom tezgarenja, ona nema pojma skim si, ti nemas pojma skim je ona
Trece zivot muzicara: sex, droga, rok & roll, svaka zena sumnja i your ravi dramu.
Cetvrto, veza koja mora biti izgradjena na velikom poverenju i ogromnim odricanjima, ne pricam samo o sexu.
E sad pare.
Da, zaradi se mnogo i sve gore se nadoknadi, ali uvek je lakse ziveri zivot sa skromnim primanjima u moru nego sa velikim sezonski.
Šta nam napriča dok dođe do para.
Svi muzičari su kokuzi, znamo ;)

:zcepanje:
To se podrazumijeva da ONA nema para?
I kako je to BITNO ako se volite?
Kad voliš boli te rac za putovanje, restoran..
Da ali vremenom to pocinje da smeta, nije bitno da li je on ili ona.U pocetku se volite ali kad prodje taj prvi period i najmanja kriza u zivotu ( ne postoji par koji nekad nece imati krizu u zivotu) takve stvari dovode do raspada veze.Nisu bitna putovanja bitno je sta je ko navikao.

Svakako je mislim bitniji zenama, ali i to je od osobe do osobe.Presudan uglavnom nije, bar nije kod normalnih zena, ali je svakako bitan da se ne lazemo.I kada je sex u pitanju takodje ima ulogu u nekom tu statusu.Mislim treba razlikovati zene koje jura veliki novac ili ti sponzoruse od kojih treba bezati i 100 miliona da imas i one zene koje samo ocekuju da muskarac nesto korisno radi i zaradjuje, sto je ipak normalno.Nije mi cak ni jasno kako neki muskarci udju u vezu a trenutno recimo ne rade.Brt kako ces na pice, na veceru u bioskop bilo gde.

E sad pare.
Најбитније је да сачуваш здрав разум и здравље уопште. Кад више не будеш млад и пожељан, да срце и даље добро чука, да не страда од секса, дроге и рокенрола и тога што се жене окрећу за неким млађим.

Neki ne zarade. Nekome se zivot prevrne napoacke. Neko postane disfunkcionalan. Svega ima.
Ah pa naravno da ima svega, život je takav zaskoči te kad se najmanje nadaš ali je stvar kako i sa kim pod ruku se izboriš sa svim tim nedaćama. Evo ne tako davno sama korona nam okrenu život naopačke, od nas troje u kući što smo radili dvoje ostadoše bez posla, stižu računi, rate, registracije....pregrupišeš se i idemo dalje. Kad imaš pored sebe osobu na koju se možeš osloniti nije ti teško ni na komadu hljeba provesti dan ali većina ljudi ovdje to ne shvata nego samo pare pare kupi daj donesi prinesi.

Back