Ljubav i nevjerstvo

Kažu da ima tako nekih ljudi koji su, zamisli kao psi, brutalno rečeno.
Zašto*
Zato što ni jedan pas nije napustio svog vlasnika zato što je star ili bolestan.
Da li je "kruto i uramljeno" ne bih da lupam glavu ali je istinito.
ok , sve je stvar sagledavanje nekog objekta, u slučaju ove teme, iz više uglova , jer
kako je postavljen naslov_ uvodni post ne dozvoljava različitost mišljenja
postavio si temu i u isto vreme si je zaključao, jer tvoje mišljenje stavljaš kao apsolutnu istinu i ispravno , bez mogućnosti za razvoj diskusije
:ok:

Шта се ложиш на глупе теме пропалог друштва.?!?

У пропалом и исквареном друштву сви заслужују сваког

Znači, kako znati da izabranik nije mamlaz. Ok, možda se oni međusobno privlače. Ali deluje prejadno, u ravni da slepca prevariš ili invalida gurneš. Kako znati da neko koga poznajemo nema nikakav respekt za druge, jer se svi prave da imaju? To je pitanje za svakodnevni život. Niko neće reći "ja sam stanovnik propalog i iskvarenog društva". Ne mislim da zaslužujem takve ljude uprkos tome što sam deo tog društva.

ok , sve je stvar sagledavanje nekog objekta, u slučaju ove teme, iz više uglova , jer
kako je postavljen naslov_ uvodni post ne dozvoljava različitost mišljenja
postavio si temu i u isto vreme si je zaključao, jer tvoje mišljenje stavljaš kao apsolutnu istinu i ispravno , bez mogućnosti za razvoj diskusije
:ok:
Da, nije to samo "moje mišljenje", to je univerzalna istina. Zato i jeste naslov "Ljubav" i nevjerstvo. Mnogi se zaklinju u nju a ovamo, eto baš kao ti, "sumnjaju" da je to tako?
Prava iskonska ljubav nema tu potrebu ili nagon za varanjem.
Danas je sve veći broj onih koji padaju u depresiju, apatiju, letargiju i ostale osjećaje koje proizvodi samoća i strah od ljubavi.. zato je ljubav postala kao neka usputna potreba tamo nekih ljudi, koju ne shvataju za ozbiljno pa će je tako i tretirati tj varati, obmanjivati.. nije nego.

Kad volimo, ima li ljepšeg osjećaja od tog osjećaja? Kad smo bolesni, iznemnogli, skrhani životnim nedaćama.. šta nam tada najviše treba?
Treba nam ljubav naših bliskih osoba, i onih koji nas okružuju, ljubav koja nam daje novu snagu i vjeru, koja nas podiže i vraća u život, jer bez ljubavi nema ni nas. Osobe koje vole lakše se prilagođavaju nekim teškim vremenima i lakše se nose sa životom.
Zato se i kaže da je ljubav slijepa.. kad iskreno voliš ne vidiš nikog drugog, niti ti treba.

Da, nije to samo "moje mišljenje", to je univerzalna istina. Zato i jeste naslov "Ljubav" i nevjerstvo. Mnogi se zaklinju u nju a ovamo, eto baš kao ti, "sumnjaju" da je to tako?
Danas je sve veći broj onih koji padaju u depresiju, apatiju, letargiju i ostale osjećaje koje proizvodi samoća i strah od ljubavi.. zato je ljubav postala kao neka usputna potreba tamo nekih ljudi, koju ne shvataju za ozbiljno pa će je tako i tretirati tj varati, obmanjivati.. nije nego.

Kad volimo, ima li ljepšeg osjećaja od tog osjećaja? Kad smo bolesni, iznemnogli, skrhani životnim nedaćama.. šta nam tada najviše treba?
Treba nam ljubav naših bliskih osoba, i onih koji nas okružuju, ljubav koja nam daje novu snagu i vjeru, koja nas podiže i vraća u život, jer bez ljubavi nema ni nas. Osobe koje vole lakše se prilagođavaju nekim teškim vremenima i lakše se nose sa životom.
Zato se i kaže da je ljubav slijepa.. kad iskreno voliš ne vidiš nikog drugog, niti ti treba.
P ne znam bas za to iskonsko. Antropologija govori drugacije: yebali se kako su stizali, razbijali lobanje jedni drugima oko zenki i td. Mada ti i ne treba antroplogija toliko da skapiras majmunska ponasanja oko sebe.

P ne znam bas za to iskonsko. Antropologija govori drugacije: yebali se kako su stizali, razbijali lobanje jedni drugima oko zenki i td. Mada ti i ne treba antroplogija toliko da skapiras majmunska ponasanja oko sebe.
Ma ja.. šta bi bilo da smo svi isti. Znaš i sam da nas svakakvih ima, inače kako bi se isčudjavali i krstili, ne vjerujući da tako nešto uopšte postoji. :mrgreen:

Da, nije to samo "moje mišljenje", to je univerzalna istina. Zato i jeste naslov "Ljubav" i nevjerstvo,,,, sumnjaju da je tako
da je i samo jedno drugačije mišljenje , ne može se podvesti pod univerzalnu istinu
da nije bilo sumnji jop bi bili u kameno doba, isto važi i za ovaj konkretan slučaj

ovo je komunizam u ljubavi , utopija

Back