Galadmanasijin
Aktivan član
- Poruka
- 1.374
Ne osuđivati,ali opominjatinajlakše je osuditi a najteže razumeti
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne osuđivati,ali opominjatinajlakše je osuditi a najteže razumeti
Tako je, treba razumeti coveka kad su mu puna jaja i moraju hitno da se prazne
To samo znači da mu ona nije prvi izbor, mislim njegova nova žena, neki kompromis deluuje tako
ok , sve je stvar sagledavanje nekog objekta, u slučaju ove teme, iz više uglova , jerKažu da ima tako nekih ljudi koji su, zamisli kao psi, brutalno rečeno.
Zašto*
Zato što ni jedan pas nije napustio svog vlasnika zato što je star ili bolestan.
Da li je "kruto i uramljeno" ne bih da lupam glavu ali je istinito.
Шта се ложиш на глупе теме пропалог друштва.?!?
У пропалом и исквареном друштву сви заслужују сваког
opomena u isto vreme je kraj vezeNe osuđivati,ali opominjati
Mozda je neka koja ne voli perverzije, sta ce jadanpa mislim mogao je novu ženu uzeti za ruku i odvesti u wc i isprazniti se, jel
da počnu brak perverzno i obećavajuće
Dee Snider iz benda Twisted sister, ima slicnu pricu. Cak do te mere da su jos uvek zaljubljeni ko orvog dana, i da nikad nije varao.Sad kad je ova tema setila sam dela intervjua Alisa Kupera *Alice Cooper* o svom braku koji traje 43godine
deluje neverovatno ali istovremeno i onako da čovek kaže vau ! svo poštovanje za ove dve ličnosti.
A jbg kod zena 10 dana menstruacije,10 dana nezadovoljna sto ima previse kg(97% ih tako reaguje)a 9 dana joj se ne da.I sad treba cekati taj 1 dan?Tako je, treba razumeti coveka kad su mu puna jaja i moraju hitno da se prazne
Dee Snider iz benda Twisted sister, ima slicnu pricu. Cak do te mere da su jos uvek zaljubljeni ko orvog dana, i da nikad nije varao.
Onda se ne ženi takvom osobomMozda je neka koja ne voli perverzije, sta ce jadan
Zar?previše kruti i uramljeni stavovi
ne , ne , nego misao mi bila druga, drugi deo posta je rigidanZar?
Legitimno je na venčanju spavati sa 'tamo nekom'?
Pišeš iz pozicije mladoženje prevarenog sa 'tamo nekim', ili imamo duple aršine?
Ne razumem pretpostavkene , ne , nego misao mi bila druga, drugi deo posta je rigidan
a šta ako je u pitanju osveta
a šta ako je onaj drugi odbio prvo
a šta ako,,,,,
novčić uvek ima dve strane
ajde da izuzmemo pretpostavkeNe razumem pretpostavke
Jednostavno se desilo i baš na sopstvenoj svadbi?ajde da izuzmemo pretpostavke
jednostavno se desilo to
u ovakvim slučajevima izbor uvek postoji
a i uzrok, ništa nije slučajno/moje omiljeno moto/
, kaladontJednostavno se desilo i baš na sopstvenoj svadbi?
'Neslučajan uzrok'?
Da, nije to samo "moje mišljenje", to je univerzalna istina. Zato i jeste naslov "Ljubav" i nevjerstvo. Mnogi se zaklinju u nju a ovamo, eto baš kao ti, "sumnjaju" da je to tako?ok , sve je stvar sagledavanje nekog objekta, u slučaju ove teme, iz više uglova , jer
kako je postavljen naslov_ uvodni post ne dozvoljava različitost mišljenja
postavio si temu i u isto vreme si je zaključao, jer tvoje mišljenje stavljaš kao apsolutnu istinu i ispravno , bez mogućnosti za razvoj diskusije
P ne znam bas za to iskonsko. Antropologija govori drugacije: yebali se kako su stizali, razbijali lobanje jedni drugima oko zenki i td. Mada ti i ne treba antroplogija toliko da skapiras majmunska ponasanja oko sebe.Da, nije to samo "moje mišljenje", to je univerzalna istina. Zato i jeste naslov "Ljubav" i nevjerstvo. Mnogi se zaklinju u nju a ovamo, eto baš kao ti, "sumnjaju" da je to tako?
Prava iskonska ljubav nema tu potrebu ili nagon za varanjem.
Danas je sve veći broj onih koji padaju u depresiju, apatiju, letargiju i ostale osjećaje koje proizvodi samoća i strah od ljubavi.. zato je ljubav postala kao neka usputna potreba tamo nekih ljudi, koju ne shvataju za ozbiljno pa će je tako i tretirati tj varati, obmanjivati.. nije nego.
Kad volimo, ima li ljepšeg osjećaja od tog osjećaja? Kad smo bolesni, iznemnogli, skrhani životnim nedaćama.. šta nam tada najviše treba?
Treba nam ljubav naših bliskih osoba, i onih koji nas okružuju, ljubav koja nam daje novu snagu i vjeru, koja nas podiže i vraća u život, jer bez ljubavi nema ni nas. Osobe koje vole lakše se prilagođavaju nekim teškim vremenima i lakše se nose sa životom.
Zato se i kaže da je ljubav slijepa.. kad iskreno voliš ne vidiš nikog drugog, niti ti treba.
Sad traži onu pravu.. sve druge su krive.okej
u pravu si
sta sad ?
Ma ja.. šta bi bilo da smo svi isti. Znaš i sam da nas svakakvih ima, inače kako bi se isčudjavali i krstili, ne vjerujući da tako nešto uopšte postoji.P ne znam bas za to iskonsko. Antropologija govori drugacije: yebali se kako su stizali, razbijali lobanje jedni drugima oko zenki i td. Mada ti i ne treba antroplogija toliko da skapiras majmunska ponasanja oko sebe.
Nismo mi toliko razliciti.Ma ja.. šta bi bilo da smo svi isti. Znaš i sam da nas svakakvih ima, inače kako bi se isčudjavali i krstili, ne vjerujući da tako nešto uopšte postoji.
da je i samo jedno drugačije mišljenje , ne može se podvesti pod univerzalnu istinuDa, nije to samo "moje mišljenje", to je univerzalna istina. Zato i jeste naslov "Ljubav" i nevjerstvo,,,, sumnjaju da je tako
ovo je komunizam u ljubavi , utopijaPrava iskonska ljubav nema tu potrebu ili nagon za varanjem.