i dragi moji, ono sto je bilo nagadjano od prosle godine, definitivno se potvrdilo kao istina...MIKE SHINODA SNIMA SOLO ALBUM...verovali ili ne...imam klip koji je osvanuo danas na netu...sa ovog zadnjeg koncerta prosle nedelje, u kome on to jasno kaze, uostalom procitajte ceo clanak...samo, kaze da je na tome radio 2 meseca...A STA JE SA ONIM IZJAVAMA DA SU KONCENTRISANI SAMO NA DOBROTVORNE STVARI ZA ZRTVE CUNAMIJA, DA IM NE PADA NA PAMET DA SADA RADE NOVU MUZIKU??????
Ispali su prava djubrad...pricaju jedno rade drugo...skroz dvolicno...kaze da ce to biti pravi Hip Hop album...neko ko to voli, svidece mu se 100 posto, ja volim Majkov rep, ali samo u sluzbi Linkin parka...ne svidja mi se ovo uopste...
evo vam clanak:
After numerous rumours, lots of hints and a ton of wishful thinking, Mike Shinoda, in an MTV interview, has confirmed that he has been working on his previously announced solo album.
Although the first news of his solo came in December of 2004, no confirmation was given as to whether he would be working on the solo at the time, or whether it would simply be a few tracks. With artists like Common, Black Thought and Kenna already on board, Mike has spent over 2 months in the studio writing and recording material for what he describes as his "solo hip-hop project