LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Chester girl:
A ne razumem, to znaci pise u bravu? je li to nov ili stari bravo? da li ima sanse da sada kupim negde??? Ako je vec proslo aj da mi neko kaze sta tacno pise :wink:
Jeste nov, imaš fore da ga kupiš do sledećeg četvrtka...ima svašta...između ostalog i ono što je Visionar rekao (to mu je mana).

E da, kupi BRAVO, dakle ne "bravo girl", ima ih svuda. Mada ja čitam oba u ovom drugom nema baš ništa o poznatim...sem kako se oni sminkaju...).

LPhoklica:
Chester girl:
A ne razumem, to znaci pise u bravu? je li to nov ili stari bravo? da li ima sanse da sada kupim negde??? Ako je vec proslo aj da mi neko kaze sta tacno pise :wink:
Jeste nov, imaš fore da ga kupiš do sledeceg cetvrtka...ima svašta...izmedu ostalog i ono što je Visionar rekao (to mu je mana).

E da, kupi BRAVO, dakle ne "bravo girl", ima ih svuda. Mada ja citam oba u ovom drugom nema baš ništa o poznatim...sem kako se oni sminkaju...).
Ok, hvala za informacije, pokusacu da kupim, a ako ne nabavicu od nekoga, :wink:
Ma i ja sam pre kupovala, al sad me mrzi, ja sam i huper kupovala, mada u poslednje vreme....
Samo vi javljajte ovde kada ima nesto dobro, da znam kad da kupim :P

Neeeee gospode, nemojte da citate bravo...ipak se slazem sa Vision ...obican klinacki casopis...glupost bre...sve te informacije mozete da saznate na drugim "zdravijim" izvorima...napr. da vas obavestim...LP je prvi put posle 5 meseci pre 2 veceri odrzao koncert...znate ono sto sam vam pricao, Music for relief, dobrotvorni koncert...imate slike na LPtimes...sve je bilo onako bash dobro koliko ja vidim, xa,xa, Chez u koznim pantalama i martinama, bred u starkama...ali, tu je bila ona crna pedercina, koji je naravno sa njima radio nastup, i sjebao sve...aaaaaaaaaa kako me to nervira...

VisionOfDisorder:
LPhoklica:
VisionOfDisorder:
Ti to chitash Bravo... hihi.
DA!
hehe, ali bar nisam jedina koja ga čita! :wink:
Voliš Bravo, jel tako?
:lol:

Voleo sam super teen kad sam bio klinac... i trust mi, mnogo je bio bolji od ovog Brava. Mnogo vas decu forsiraju da zivite "trendy". I one story slichice. 'Beni ochaj.
Pa stvarno :? . Nikada mi necje biti jasno sta nalaze u takvim chasopisima. Ima vise slika nego nekog korisnog texta. A kada mi se sa naslovne strane beci i kezi Spearsica, izgubim volju za zivotom a kamoli za citanjem.

Foe:
Haha, ja sam chuo da su u tom chasopisu izbachili kao "intervju sa Maidenima" i kao Steve Harris na kraju kazhe:"Bog chuva Srbiju" ahahhaha... :lol: :lol: :lol:

aaaaaaaaaa, ne verujem!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja ne kupujem te novine, ponekad kupim politikin zabavnik, pre sam kupovala stripove..

u svakom slucaju, bolje da je lp napravio deal sa jay-z-jem, nego nekim drugim koji bi nosio kajle tezine slona i trenerke, one sto sjaje - florescentne

gospode...oko kakvih se vi glupoti prepucavate...mislim, meni licno ne smeta, ali ako se Matal masteri Vision & co. svadjaju sa klinkom oko Bravo magazina, onda stvarno...ljudi, ne ide vam to na cast... :roll:

evo nesto korisno...opet sam se nalozio na onu pesmu Rock'n'Roll...pricao sam vam o tome, ali jednostavno, pesma je fantasticna...evo vam text...

The sky opens wide
Swallowing again
Once I am inside
I'm lost and can't pretend
These pictures in my mind
Are not a part of me
These memories hold me tight
'Til I can hardly breathe
(Breathe, breathe, breathe, breathe, breathe)
I can hardly breathe
(Breathe, breathe, breathe, breathe, breathe)
I can hardly stop the memories

Nothing I can say or do will
Take away what I've been through
What you were is what I've come to be
Nothing you can say to me
Will take away these memories
What you were is what I've come to be

VisionOfDisorder:
LPhoklica:
VisionOfDisorder:
DA!
Voliš Bravo, jel tako?

Voleo sam super teen kad sam bio klinac... i trust mi, mnogo je bio bolji od ovog Brava. Mnogo vas decu forsiraju da zivite "trendy". I one story slichice. 'Beni ochaj.

boze me sacuva...vas dvoje,isuse na kvadrat...nash bravo je tako bedan da zaista nemate pojma!!!Ja sam u 1. razredu citala nemacki bravo koji je 4 PUTA DEBLI OD NASEG...posteri,vise texta,onaj strip sally & fanny se pojavio 96'te godine :lol: u svakom slucaju je to i moj cale citao jer bravo je zaista peoplesi dobar(sve osim made in serbia :evil: )Ali nash ne kupujem pa ni strani vishe iz principa zaglupljavanja...

joGooOOD:
VisionOfDisorder:
LPhoklica:
VisionOfDisorder:
DA!
Voliš Bravo, jel tako?

boze me sacuva...vas dvoje,isuse na kvadrat...nash bravo je tako bedan da zaista nemate pojma!!!Ja sam u 1. razredu citala nemacki bravo koji je 4 PUTA DEBLI OD NASEG...posteri,vise texta,onaj strip sally & fanny se pojavio 96'te godine :lol: u svakom slucaju je to i moj cale citao jer bravo je zaista peoplesi dobar(sve osim made in serbia :evil: )Ali nash ne kupujem pa ni strani vishe iz principa zaglupljavanja...

waste of money...

jbt, sta je ovo??? Komp mi u kvaru par dana, oporavim ga, dodjem ovde, i pola sata trazim nasu stranicu...koji vam je **** ljudi, nasao sam je tek na 5. strani??? ne vredi, nista bez mene...vracam je na prvu, a vi se malo potrudite da je odrzimo tu...

dkole:
jbt, sta je ovo??? Komp mi u kvaru par dana, oporavim ga, dodjem ovde, i pola sata trazim nasu stranicu...koji vam je **** ljudi, nasao sam je tek na 5. strani??? ne vredi, nista bez mene...vracam je na prvu, a vi se malo potrudite da je odrzimo tu...
Pa šta hoćeš?
Nisu izdali album skoro, a "potrošili" smo dosta tema o njima...evo daj ti temu za razgovor.

jbg, kad sam prvi put dosao na ovaj forum, kontao sam da treba da upisem svoj user name za net, a da ne pricam kako je dkole tada nastalo...inace, moj nick na svim ostalim formumima, sajtovima, pricaonicama je Xero...tako da me po tome ljudi prepoznaju...a ovo me mrzi da menjam, ne bi me niko posle prepoznao, a i ne znam da li bi mi se vazili ovi prethodni postovi...zna neko nesto o tome?

Back