LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dkole:
jbg, kad sam prvi put dosao na ovaj forum, kontao sam da treba da upisem svoj user name za net, a da ne pricam kako je dkole tada nastalo...inace, moj nick na svim ostalim formumima, sajtovima, pricaonicama je Xero...tako da me po tome ljudi prepoznaju...a ovo me mrzi da menjam, ne bi me niko posle prepoznao, a i ne znam da li bi mi se vazili ovi prethodni postovi...zna neko nesto o tome?
Najbolje da pitaš nekog moderatora. Koliko znam u pravilniku se pominje da nije preporučljjivo da se često menja nik, e sad, da li to znači da je moguće promeniti sopstveni nik, a da ti poruke ostanu, stvarno ne znam...

i dragi moji, ono sto je bilo nagadjano od prosle godine, definitivno se potvrdilo kao istina...MIKE SHINODA SNIMA SOLO ALBUM...verovali ili ne...imam klip koji je osvanuo danas na netu...sa ovog zadnjeg koncerta prosle nedelje, u kome on to jasno kaze, uostalom procitajte ceo clanak...samo, kaze da je na tome radio 2 meseca...A STA JE SA ONIM IZJAVAMA DA SU KONCENTRISANI SAMO NA DOBROTVORNE STVARI ZA ZRTVE CUNAMIJA, DA IM NE PADA NA PAMET DA SADA RADE NOVU MUZIKU??????
Ispali su prava djubrad...pricaju jedno rade drugo...skroz dvolicno...kaze da ce to biti pravi Hip Hop album...neko ko to voli, svidece mu se 100 posto, ja volim Majkov rep, ali samo u sluzbi Linkin parka...ne svidja mi se ovo uopste...

evo vam clanak:

After numerous rumours, lots of hints and a ton of wishful thinking, Mike Shinoda, in an MTV interview, has confirmed that he has been working on his previously announced solo album.

Although the first news of his solo came in December of 2004, no confirmation was given as to whether he would be working on the solo at the time, or whether it would simply be a few tracks. With artists like Common, Black Thought and Kenna already on board, Mike has spent over 2 months in the studio writing and recording material for what he describes as his "solo hip-hop project

dkole:
jbg, kad sam prvi put dosao na ovaj forum, kontao sam da treba da upisem svoj user name za net, a da ne pricam kako je dkole tada nastalo...inace, moj nick na svim ostalim formumima, sajtovima, pricaonicama je Xero...tako da me po tome ljudi prepoznaju...a ovo me mrzi da menjam, ne bi me niko posle prepoznao, a i ne znam da li bi mi se vazili ovi prethodni postovi...zna neko nesto o tome?

mozes da promenis nick i svi postovi od pre ti ostaju samo su ovi buduci potpisani da drugim nickom.i da pocinjes od prve poruke. e sad kako se menja to bas i ne znam pitaj nekog od moderatora ili slicno. a meni je bas gotivan tvoj sadasnji nick jesto da nemam blage sta predstavlja ali nema veze.

dkole:
i dragi moji, ono sto je bilo nagadjano od prosle godine, definitivno se potvrdilo kao istina...MIKE SHINODA SNIMA SOLO ALBUM...verovali ili ne...imam klip koji je osvanuo danas na netu...sa ovog zadnjeg koncerta prosle nedelje, u kome on to jasno kaze, uostalom procitajte ceo clanak...samo, kaze da je na tome radio 2 meseca...A STA JE SA ONIM IZJAVAMA DA SU KONCENTRISANI SAMO NA DOBROTVORNE STVARI ZA ZRTVE CUNAMIJA, DA IM NE PADA NA PAMET DA SADA RADE NOVU MUZIKU??????
Ispali su prava djubrad...pricaju jedno rade drugo...skroz dvolicno...kaze da ce to biti pravi Hip Hop album...neko ko to voli, svidece mu se 100 posto, ja volim Majkov rep, ali samo u sluzbi Linkin parka...ne svidja mi se ovo uopste...

evo vam clanak:

After numerous rumours, lots of hints and a ton of wishful thinking, Mike Shinoda, in an MTV interview, has confirmed that he has been working on his previously announced solo album.

Although the first news of his solo came in December of 2004, no confirmation was given as to whether he would be working on the solo at the time, or whether it would simply be a few tracks. With artists like Common, Black Thought and Kenna already on board, Mike has spent over 2 months in the studio writing and recording material for what he describes as his "solo hip-hop project

ccc :shock: . :( uzas, no coment.

Dkole dok to ne vidim neću verovati. U ostalom svi znamo kakve gluposti mogu da pišu u novinama i ovde po netu...nije ne moguće, ali ja neću verotati dok se to ne desi, a to savetujem i vama.
Dkole, da li je taj tekst sa zvaničnog LP sajta?

Linkin sigurno ne dolazi na EXIT, to mogu garantovati. :lol:

Nego šta se čudite sad u vezi tog solo albuma, pa on je to još davno izjavio. Ustvari još je i davno krenuo da radi na tome. Naravno da je ta vest sigurna, rekao je to lično pred kamerama :lol: ,.... mislim na intervju na MTV-u. Iskreno, može od toga da bude i dobra stvar, međutim ako to znači samo dalje odlaganje njihovog trećeg albuma, onda nemam reči... vedećemo još.

Pa 100% je sigurno, posto imam dvominutni klip u kojem on to kaze, jasno i glasno...da, moguce je da ce to biti dobro, dobro a ne nesto ekstra...odlaganje albuma je neminovno, ali ja ipak mislim da ce oni njega snimiti, cak sam ubedjen u to...a sto se cestera tice, i to je nagadjanje...on je izjavio da ce MOZDA snimiti solo album ili da ce MOZDA reizdati svoje Grey Daze albume...ovo drugo bi bilo pun pogodak, samo da ih prepeva, jer ne znam da li ste culi, ali te pesme su fantasticne, onako neki finiji rock, ima dosta stvari na akusticnim gitarama...

E, sreca, ipak nam sacuvase stranicu....

Neee samo da se neraspadnu bilo bih gloopoo toliko fanofa a medju njima i ja pa da se raspadaju neeee samo to neee neka snime mesani album sa onim likom nema veze samo da se ne raspadnu . poz svim fanovima LP-a :!: :!: :!: :!:

E jeli neko video spot za ``99 problems vs. One Step Closer``? :shock: Strasno kako se Mike i onaj kreten Jay-Z bacaju a Chester sve vreme stoji iza njih i hvata zjale!Nije ni pisnuo tokom cele pesme.Katastrofa!Upropastili su pesme!!E bas bih volela da Chester napravi solo-album.Kad moze Mike moze i on!! :lol:

e ovako narode...imam puno noviteta...
kao prvo, www.fortfeitthegame.com je renovirao sajt, tako da je dodato puno novih stvari...meni je posebno bilo zanimljivo da citam transkripte chatova koje su clanovi benda vodili sa ljudima na LPunderground i LinkinPark.com...pa to pogledajte...

A nasao sam i novi sajt, www.chestersings.tk ...ima puuuno retkih pesama za download, pa ko voli, pokupite stvari koje vam nedostaju...tu takodje ima puno wallpaper-a, i koncerata (celih)...ja sam napr. nocas (da, celu noc) skinuo prvi deo kocerta Rock am Ring 2001...znaci, 5 pesama, koje skupa traju 18 minuta su zauzimale 175 mb...ali ne kajem se, vredelo je...(btw, imam bezicni net...) ali vi skinite samo ove retke pesme...

i tako...pisite ljudi...

Back