L
LINKIN_RULES
Gost

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LINKIN_RULES:Ja mislim da je Linkin park najbolja heavy metal grupa. Ima li ko da voli da ih slusa?
LINKIN_RULES:Ja mislim da je Linkin park najbolja heavy metal grupa. Ima li ko da voli da ih slusa?
Kurt Cobain:LINKIN_RULES:Ja mislim da je Linkin park najbolja heavy metal grupa. Ima li ko da voli da ih slusa?
Au, ala ne znash nishta. Kakav bre heavy metal. Da li si normalan.![]()
die_happy:ne znam zasto se svi lozite...lik se ocigledno salio...neslano naravno
Stoorbak:
die_happy:s mlekom?
Kakvo ti je sad pa to pitanje?!Valjda je bar to jasno!LINKIN_RULES:Ja mislim da je Linkin park najbolja heavy metal grupa. Ima li ko da voli da ih slusa?
Isidora:Kakvo ti je sad pa to pitanje?!Valjda je bar to jasno!LINKIN_RULES:Ja mislim da je Linkin park najbolja heavy metal grupa. Ima li ko da voli da ih slusa?
Ma,daj Linkin ti je cistokrvni heavy...ma kakvi bre Maideni!Keeper:Isidora:Kakvo ti je sad pa to pitanje?!Valjda je bar to jasno!LINKIN_RULES:Ja mislim da je Linkin park najbolja heavy metal grupa. Ima li ko da voli da ih slusa?
linkin park heavy metal?
ja mislio oni MTV-metal![]()
![]()
![]()
nirv_ana:Kurt Cobain:LINKIN_RULES:Ja mislim da je Linkin park najbolja heavy metal grupa. Ima li ko da voli da ih slusa?
Prvo udahni duboko smiri se i pogledaj da li ti glava krvari i da li imas neke povrede na istoj...
Stinkin park nije metal uopste a kamoli heavy metal !!!
Oni su komercijalni komercijalni komercijalni rep HC i najveca sramota za svet...
A ti si pretpostavljam do pre mesec dana slusao vip i gru-a i tako te budale jer nijedan metalac HC-er ili uopste normalna osoba moze da misli da su oni heavy metal
Pa sta su onda?Kurt Cobain:nirv_ana:Kurt Cobain:LINKIN_RULES:Ja mislim da je Linkin park najbolja heavy metal grupa. Ima li ko da voli da ih slusa?
Prvo udahni duboko smiri se i pogledaj da li ti glava krvari i da li imas neke povrede na istoj...
Stinkin park nije metal uopste a kamoli heavy metal !!!
Oni su komercijalni komercijalni komercijalni rep HC i najveca sramota za svet...
A ti si pretpostavljam do pre mesec dana slusao vip i gru-a i tako te budale jer nijedan metalac HC-er ili uopste normalna osoba moze da misli da su oni heavy metal
Well, ja sam samo rekao da oni nisu heavy metal. Nisam rekao da su oni ikakav metal!
Ha...Ma ne, bolje da si rekao, oni pevaju laganu muziku, balade, ljubavne pesmice...Ludilo!Keeper:oni su MTV pozeri![]()
Anonymous:Ha...Ma ne, bolje da si rekao, oni pevaju laganu muziku, balade, ljubavne pesmice...Ludilo!Keeper:oni su MTV pozeri![]()
![]()