DabaMAN
Aktivan član
- Poruka
- 1.963
A što se tiče lepljenja ove teme, teško da ja tu išta mogu pomoći...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dok sam ja moderator nijedna tema o nekoj grupi nece biti lepljiva, pa ni o LP.dkole:Daaaaaaaaj ljudi, stvarno nista ne pisete vec nedelju dana...zar toliko nemate vremena?? Tema nam cami na drugoj stranici...daba, ti si moderator na igrama, mozes ovde nesto da ucinis? mozda da nam tema postane lepljiva?Evo za pocetak, ne znam da li ste culi za ovaj Collision sa Jey-Z-jem, ili kako vec...moze neko da mi objasni sta je to?
DabaMAN:Big Pimpin i Papercut
dkole:Daaaaaaaaj ljudi, stvarno nista ne pisete vec nedelju dana...zar toliko nemate vremena?? Tema nam cami na drugoj stranici...daba, ti si moderator na igrama, mozes ovde nesto da ucinis? mozda da nam tema postane lepljiva?Evo za pocetak, ne znam da li ste culi za ovaj Collision sa Jey-Z-jem, ili kako vec...moze neko da mi objasni sta je to?[/quote]
Au... meni to ne zvuci dobro... Sta znam... ali osim Mikeovog repovanja, ne podnosim ni jedno drugo... Sta bwe imaju da saradjuju sa Jay Z-em??? Neka se bace na novi album... Ne znam, ali to mi se UOPSTE ne svidja...
Helena_LP-freak:Sta bwe imaju da saradjuju sa Jay Z-em???
ako je to istina o cemu pricate...linkin nece biti kao pre

DabaMAN:Najbolja pesma?
![]()
Pa, ko zna!!! Mozda im je ponestalo inspiracije ili mozda zele nesto novo da urade!!! Sto se mene tice, neka samo tako nastave!!!N_ToNx:Ako saradjuju sa njim pukli su.
Zasto se tako blamiraju?

slazem sehelena_LP-freak:NADAM SE da im nije nestalo inspiracije! A ako ce saradjivati sa Jay Z-em, pukli su! Ma svejedno, sta god da urade i ako mi se to ne svidi, uvijek mi ostaju Hybrid Theory i Meteora!!!
Pa sto nisi trazila ja bih ti narezala!!helena_LP-freak:NARODE, JA SAM PRE PRE PRE PRE PRE PRE PRE PRESRECNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
K O N A C N O (POSLE 100 GODINA TRAGANJA) NASLA SAM UNDER ATTACK!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JOS NE MOGU DA DODJEM SEBI!
IMAM NEKE PJESME ODATLE, ALI NE SVE-IMA IH BAS DOSTA OD GREY DAZE-A!!! KAKO JE CHAZZU DRUGACIJI GLAS BIO, JE L' DA? PA BIO JE TEK KLINAC!!!
JAO KAKO SAM SREEECNAAA!!! MISLITE STA HOCETE, DA SAM FREAK (I JESAM) I SLICNO, ALI STA MOGU KAD SAM LOOOOODAAAAA ZA LP-OM!!!
POZZZ ZA SVE VAS!!!
Ako nekom treba mogu mu narezati i CD od Grey Daze-No sun today,ili film sa DVD Frat party at the pankake festival....Aha, i to Numb/EncoreLPhoklica:jooj ljudi izgleda da su LP i Jay Z snimili pesmu tako sam cula na TRLu
dkole:cemu toliko ushicenje, to je samo kompilacija...inace, imam sve te pesme odavno..al nije bitno...ajd samo radi provere, napisi listu pesama koje se nalaze na tom disku
EEEJ, pa nisam ni znala da si imala Under Attack!!!LPcrazy_girl:Pa sto nisi trazila ja bih ti narezala!!helena_LP-freak:NARODE, JA SAM PRE PRE PRE PRE PRE PRE PRE PRESRECNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
K O N A C N O (POSLE 100 GODINA TRAGANJA) NASLA SAM UNDER ATTACK!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JOS NE MOGU DA DODJEM SEBI!
IMAM NEKE PJESME ODATLE, ALI NE SVE-IMA IH BAS DOSTA OD GREY DAZE-A!!! KAKO JE CHAZZU DRUGACIJI GLAS BIO, JE L' DA? PA BIO JE TEK KLINAC!!!
JAO KAKO SAM SREEECNAAA!!! MISLITE STA HOCETE, DA SAM FREAK (I JESAM) I SLICNO, ALI STA MOGU KAD SAM LOOOOODAAAAA ZA LP-OM!!!
POZZZ ZA SVE VAS!!!Ako nekom treba mogu mu narezati i CD od Grey Daze-No sun today,ili film sa DVD Frat party at the pankake festival....
dkole:A za taj Frat party...ja sam cuo da je to DVD samo kolekcija spotova sa meteore...jel ima tu nesto dodatno? jel mozes ti to da narezes na DivX?