E, ljudi, JA NE MOGU VISE!!!
Sa mnom u razred ide jedan decko sto je zaludjen Nirvanom i Gunsima. Skroooz je OK decko, OK mi je drug i sve... ali ima UZASNO misljenje o LP-u-kaze da su oni cista komercijala, da su im textovi glupavi, da imaju DJ-a sto ni jedan band ne bi smio da dozvoli ako ne zeli da ih smatraju komercijalom, i kaze da Chazz uopste nema glasa i da mu malo fali pa da mu krv krene iz usta, toliko se napreze dok pjeva.
Znam je da cete vi pomisliti-''Pa sta te boli uvo za njegovu pricu'' i sve, i mene je zaista BAS BRIGA sta on misli o LP-u, uopste me je ubijek i bilo bas briga za misljenje drugih ljudi o bilo cemu, osim ako ih zasta nisam cijenila i samim tim i njihovo misljenje.
Ali, eto, danas sam otisla na chat i bzv srela jednu curu koja je takodje zaludjena Nirvanom, i ona mi je ponoo pocela tu nesto lupetati kako je LP komercijala, kako je Chazz i svi slicni njemu nerviraju i kako su im lyricsi skrooz glupi, kao procitala ih je nekoliko i odmah bacila jer su joj se smucili.
Prosto me sve to NERVIRA-ja sam vrlo smirena osoba (skroooz sam mrtva-'ladna dok mi ne pukne film, a onda nastane haos) i umijem da isooliram sve te price o LP-u, ali naravno da cu da priznam da me to malo po malo sve vise zivcira... zato sto se sve skupilo... samo slusam i slusam kako su oni bez veze... I zbog toga izloodih.
Jos kazu da su im pjesme pjevljive, da se svakome dopadnu kada ih prvi put cuju, i da su zato komercijalne-cekajte, zar pjevljive pjesme ne mogu da budu KVALITETNE???
Prosto ne znam sta da radim!!!
Evo, i na ovome forumu sam se naslusala svega i svacega o LP-u.
ZASTO NAS NE OSTAVE NA MIRU I NE PUSTE SVAKOGA DA SLUSA STA HOCE???
Neka slobodno kazu svoje misljenje, ma kakvo ono bilo, ali neka ne pljuju po njima!!!
Ne znam, stvarno ne znam...
Kako se vi nosite sa svim tim??? Je l i kod vas takva situacija?
Mislim da ja sve to malo ozbiljnije shvatam zato sto ne poznajem nikoga ko je LP fan kao ja---tako da moram sama sve to da podnosim.
Ne pokusavam da napravim od sebe sad neku mucenicu, nego jednostavno pokusavam da ukapiram kako moze vladati TOLIKO NERAZUMIJEVANJE za jednu grupu???
P. S. eee, narode, izvinite zbog smaranja

ops: