LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
helena_LP-freak:
Mislis na onu knjigu koja je tek nedavno izasla i koja je o snimanju spota za BTH, sa nekim kao stripom? E, ako na TU knjigu mislis, tesko da ce doci do nas, to je samo za Americko trziste, koliko sam ja cula :(

Ma bilo koja knjiga.Ja sam svuda trazila i nigde nisam nasla! :cry: Pliz help!

Ma Breaking the Habit razbija :wink:

Eee, vidjela sam i ja za Somewhere I Belong, stvarno im nije u redu, ali boli me uvo... Samo neka tako nastave... u stvari to treba da nam je zabavno, pacenici koji nemaju pametnijeg posla nego vrijedjaju tudje bandove parodijama na njihove pjesme... Marylin Manson je rekao da svoj uspjeh mjeri po broju ljudi koji ga mrze, jer mrznja proizilazi iz ljubomore...

Moja dva druga kao vole LP slusaju samo pesme sa novijeg albuma jer su one kao IN.Meni su mnogo bolje njihove starije pesme npr Lying from you,Papercut,Pushing me away.Bend je super,ali se mora priznati da su komercijala.Cim neki bend izlazi u svakom broju onog debilskog casopisa BRAVO onda je komercijala.Chester nema tako los glas.Solidno je otpevao sve pesme sa LIVE IN TEXAS,jedino je osakacen Numb

e, citao sam tu parodiju na crawling...ajd dobro...ali ya te simpsonove prvi put cujem...ajd ako nekom nije tesko, neka mi to posalje na

sm.dkole@neobee.net

necu da vas molim, nista vas ne kosta, a mnogima sam cinio usluge, tako da sad ocekujem nesto za uzvrat...

e, da, jedna informacija...ne znam da li ste culi, ali izasao je neki cd na kojem su neki bendovi uradili remixe pesama depeshe Mode-a...pa je jednu obradio i Mike Shinoda...jel cuo neko za to, ili jos bolje jel ima pomenutu pesmu?

Varaš se! LP ne gubi fanove, jaki smo ko i uvek, samo smo....malo zauzeti. :(
U poslednje vreme nepratim nikakve novosti vezen za LP niti muziku uopšte, naprosto nemam vremena. Ova škola me gnječi, a i otkako sam postao moderator, i na forumu imam dosta posla. :?

Još samo slušam stare pesme i čekam novi album, šta reći više... osim LP4eVer!

dkole:
e, citao sam tu parodiju na crawling...ajd dobro...ali ya te simpsonove prvi put cujem...ajd ako nekom nije tesko, neka mi to posalje na

sm.dkole@neobee.net

necu da vas molim, nista vas ne kosta, a mnogima sam cinio usluge, tako da sad ocekujem nesto za uzvrat...

e, da, jedna informacija...ne znam da li ste culi, ali izasao je neki cd na kojem su neki bendovi uradili remixe pesama depeshe Mode-a...pa je jednu obradio i Mike Shinoda...jel cuo neko za to, ili jos bolje jel ima pomenutu pesmu?

Ima ponesto o tome na site-u od mog druga i mene :oops: ... Adresa je www.linkinparscg.cjb.net :oops:

KoRny_girL:
sta je ovo? niko ne pise? :(
nemoguce da nema apsolutno nikakvih novosti vezanih za LP! pa dajte ljudi pisite malo!
zasto imam osjecaj da LP svakim danom gubi fanove? :( recite mi da se varam ! :cry:

Dacka, Daba je u pravu... Skola, skola, skola... Nas oleshishe!!! Svaki dan kontrolni ili pismeni!!! UBICU SE!!! Ne mogu da stignem sve, ni da pisem, a evo i na site-u danima nista ne radim... UZAS!!!!! Nece se LP ljutiti sto ne mogu bas puno da mislim na njih-poslacu im domaci da oni uce umjesto mene ako hoce da svaki dan pisem o njima :lol:

Daaaaaaaaj ljudi, stvarno nista ne pisete vec nedelju dana...zar toliko nemate vremena?? Tema nam cami na drugoj stranici...daba, ti si moderator na igrama, mozes ovde nesto da ucinis? mozda da nam tema postane lepljiva? :lol:Evo za pocetak, ne znam da li ste culi za ovaj Collision sa Jey-Z-jem, ili kako vec...moze neko da mi objasni sta je to?

Neki album što izlazi na CD-u i DVD-u, a naći će se zajednička dela, ustvari kombinacije pesama LP-a i Jay-z-a, recimo Dirt Off Your Shoulder i Lying From You, Big Pimpin i Papercut, Jigga What i Faint, Numb i Encore, Izzo i In The End, Points of Authority i 99 Problems i One Step Closer. Neznam koliko će tašno pesama biti, ali treba izaći tek krajem novembra.
Živi bili pa videli...

Back