LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dkole:
Polako, polako...sve si pogresno razumela...
kad sam rekao "samo radi provere", mislio sam da sebe proverim, posto sam ja pesme sa under Attack nabavio iz razlicitih izvora, a ne kao kompilaciju...i hteo sam da proverim koje ti pesme imas, da vidim da li ih imam sve...uopste nisam imao nameru tebe da osporavam kao fana...KONTAS???
A za taj Frat party...ja sam cuo da je to DVD samo kolekcija spotova sa meteore...jel ima tu nesto dodatno? jel mozes ti to da narezes na DivX?
Sledite ovaj Dabin link i odslusajte ovaj Numb/Encore...gospode boze, smiluj nam se...ovo je ocaaaaj zivi, u pocetku ide Encore, u pozadini se cuje onaj instrumental Numb, ali nesto iseckan...onda ide refren Numb, ali sve zvuci grooozno...
I sada je dosao trenutak da sebi nesto priznamo...sta mislite da im je bio motiv za izdavanje ovakvog *?
Ma OK je... :wink: Izvini, i ja ga malo pretjerah :oops: !!!

Nego, evo ti spisak pjesama sa Under Attack-a:

1. Under Attack (Crawling)
2. My Reason
3. Wake Me
4. Hole
5. And One
6. Step Up
7. Part of Me
8. The Down Syndrome
9. She SHines
10. My December
11. A Place For My Head
12. Carousel
13. High Voltage
14. I Just wanr Your Company
15. Points of Authority (Second Mix)
16. Papercut (Japan Edit)
17. Runaway (11-09 Version)
18. Forgotten (Cut Edit)
19. High Voltage (WTC Mix)
20. One Step CLoser (Live at the MTV VMA 2001)

Narode, mene je LP straso razocarao. Ovo sa Jay Z-em je proprast! Pa zar je i LP poceo da radi sve samo da bi se prodao?
Ili im je Jay Z jednostavno sam ponudio saradnju, a oni ga nisu odbili (tjesim se)???
Ne znam o cemu se radi, ali ovo im je najveca glupost u karijeri!!! :x :cry: :x

dobro, ok je, sledeci put prvo razmisli...
E, od tih pesama, ova "I just want your company" nije pesma Linkin parka...nasao sam na nekom sajtu objasnjenje, doslo je do zabune...takodje i ova My Reason, imam ih obe, ali ova je cini mi se od grupe Creed, defiitvno nije LP...ni grey daze...a jedino nemam ove dve papercut (japan mix) i Runaway 9/11, ili kako vec...jel bi bila tako ljubazna da ako te ne mrzi, posaljes taj Papercut na mail

sm.dkole@neobee.net

bio bih ti jako zahvalan...
a za ovaj frat party...sve je to ok, rado bih to uzeo, ali nisam iz bg, pa je to maaaalcice problem...kontash...

A za Collision...nemojte to pomesati sa reannimation, kog izdavanja tog albuma motiv je bio da se prekrati cekanje do Meteore...a kod ovog Collisiona, motiv je, jednostavno i neizbezno $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ :x

DabaMAN:
Čujem da su čak za tu nesreću Encore/Numb snimili i spot...ali nebitno. :roll:

Nego ljudi sada će, 18. ako se nevaram, da bude MTV europe music awards u Rimu. :)

Jeste, bice u Rimu, i ja sam cula. E, ja cu da propadnem u zemlju od blama ako bute taj spot LP-a sa Jay Z-em na TV-u!!! I onako me svi metalci i rockeri i grungeri po skoli smorise pricajuci kako je LP komercijala... A ja ih ubjedjujem u suprotno... Ako vide taj spot... QQ LELE :shock: !!!

bas to htedoh da kazem, ima i spot za tu nesrecu..skinuo sam insert, izgleda da je to sa nastupa sa ovog projekt Evolution-a, izgleda da su na koncertu izveli to sa njim...i sto ona kaze, ionako me svi smaraju sa komercijalizacijom, nedaj boze da se u ozbiljnijim muzickim krugovima procuje za ovaj shit...propascemo...e, da...skinuo sam i Lying from you/Dirt off, ili kako vec...uglavnom, ne znam da li cela pesma, ila samo instrumental od Lying, i traje 30 sek...zvuci maaaalo bolje od ove prve, ali je i dalje ...aaaaaaaaaaaaa....

A za Frat party...ja sam inace iz sremske Mitrovice, ali dolazicu u Novi sad za jedno 2-3 nedelje, pa cemo se tad dogovoriti da mi narezes...hlala, u svakom slucaju...

E, da vas pitam nesto...Jel ima neko The Wizard Song od grey daze...ja imam jedan deo od pola minuta na kojem se chester cuje kako peva nesto mocno...u pozadini se neki likovi smeju, ali to je valjda rafren te pesme...jel ima neko celu?

dkole:
dobro, ok je, sledeci put prvo razmisli...
E, od tih pesama, ova "I just want your company" nije pesma Linkin parka...nasao sam na nekom sajtu objasnjenje, doslo je do zabune...takodje i ova My Reason, imam ih obe, ali ova je cini mi se od grupe Creed, defiitvno nije LP...ni grey daze...a jedino nemam ove dve papercut (japan mix) i Runaway 9/11, ili kako vec...jel bi bila tako ljubazna da ako te ne mrzi, posaljes taj Papercut na mail

sm.dkole@neobee.net

bio bih ti jako zahvalan...
a za ovaj frat party...sve je to ok, rado bih to uzeo, ali nisam iz bg, pa je to maaaalcice problem...kontash...

A za Collision...nemojte to pomesati sa reannimation, kog izdavanja tog albuma motiv je bio da se prekrati cekanje do Meteore...a kod ovog Collisiona, motiv je, jednostavno i neizbezno $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ :x

E izvini, tek sad se sjetih da ti nisam odgovorila :oops:
NARAVNO da mi nije problem, poslacu ti prvom prilikom kad budem imala malo vise vremena, dakle u naredna 2-3 dana :wink: PoZzZ

Čujem da Mike radi nešto sa 'Styles of Beyond', navodno snimaju neki novi hip-hop album. Eto zašto se otežava pravljene novog albuma LP-a. Svako nešto radi "sa strane"...
Čak kaže da će pevati jednu pesmu na novom albumu Chali 2na. :?

Vidite da ne valja imati idole u tinejdz-puf-puf bendovima. Uvek urade neshto bezveze, i nadaju se da ce sledioici biti vechno slepi... da nece videti da se vataju sa gay-ziem, da kreshte na playback... Eh eh. Tuzno. Tako tuzno.

Negdje si u pravu, a negdje ne :wink:
Chazz stvarno ne pjeva na play-back, to je dokazano :wink:
Ama meni LP nisu idoli, ja ih jednostavno volim :oops:
Ali ne znam sta da mislim posle ovog ispada sa Gay Z-em (heh, Vision, cool mu nadimak dade :lol: )Ma dobro, bitno je da jos uvijek imam Meteoru i HT... Ali ako im sledeci album bude takvo piiip kao sto je ova ''pjesma''... Uh, brrrrr, ne zelim ni da mislim o tome... :cry:

E, Daba jel po proverena informacija? Posto ja prvi put cujem za to...ma sta se brinete, Mike je i pre radio za druge, a za izlazak albuma su i sami rekli da cete morati da pricekate...ja se nadam da ce to izaci negde do kraja sledece godine...mozda im ranije...

E, sad, malo da skrenemo misli sa Collision-a...zanima me sta ocekujete od 3. albuma, kakvu muzkiku, stihove...ja mislim da bi ovaj album trebao da bude neopisivo zestok, bas ono da rastura, da bi se konacno uvrstili medju Hard Rock bendove...sa mozda 1-2 balade...toga uvek treba da ima...

E, sta bi sa mojom mesmom? ako se secas rekoh ti da mi posaljes onaj Papercut japan edit, i ti si rekla ok, ali si izgleda zaboravila... mail je:

sm.dkole@neobee.net

Što se tiče onoga sa Styles of Beyond, jeste. Što se tiče pesme na solo abumu Chali 2na, Mike se nada da će imati jednu svoju pesmu. Evo komentar koji je izjavio:

We're kind of taking it [going into the studio to record] easy now. I'm doing some production for other artists, mostly hip-hop. I have a track that I hope is going to be on Chali 2na's solo album. I've got a track on the new Handsome Boy Modeling School album. We're always busy, but right now we're just doing little fun things.

Vidite i sami, da trenutno ne rade ništa ozbljilno, ali eto, ipak su stalno zauzeti. Ali stvarno, čemu sve to? Pošto više neće raditi remikse sa Meteore, zašto nekrenu na novi album, koji su, kako su izjavili pre, trebali počet stvarati još u oktobru.

Da... Meteorica je izasla jos 2003. a sad ce 2005. ... Stvarno smo se nacekali i IMA jos da se nacekamo... Neko rece da ima predosjecaj da ce im i novi album biti bzvz... Eee... to bi tek bilo ubistvo-cekati 3 godine na album i on ispadne uzasan:shock:
Nego, narode, sto niko ne ide na site o LP-u... Prestali smo i da pisemo vijesti jer nikoga zivog nema :cry:
Odvojite nekad bar malcice vremena... plz... Evo, ukoliko ste zaboravili:

www.linkinparkscg.cjb.net

PoZzZ

Back