DabaMAN
Aktivan član
- Poruka
- 1.963
Ništa neće biti (dobrog) od toga Collisiona...
:?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma OK je... :wink: Izvini, i ja ga malo pretjerahdkole:Polako, polako...sve si pogresno razumela...
kad sam rekao "samo radi provere", mislio sam da sebe proverim, posto sam ja pesme sa under Attack nabavio iz razlicitih izvora, a ne kao kompilaciju...i hteo sam da proverim koje ti pesme imas, da vidim da li ih imam sve...uopste nisam imao nameru tebe da osporavam kao fana...KONTAS???
A za taj Frat party...ja sam cuo da je to DVD samo kolekcija spotova sa meteore...jel ima tu nesto dodatno? jel mozes ti to da narezes na DivX?
Sledite ovaj Dabin link i odslusajte ovaj Numb/Encore...gospode boze, smiluj nam se...ovo je ocaaaaj zivi, u pocetku ide Encore, u pozadini se cuje onaj instrumental Numb, ali nesto iseckan...onda ide refren Numb, ali sve zvuci grooozno...
I sada je dosao trenutak da sebi nesto priznamo...sta mislite da im je bio motiv za izdavanje ovakvog *?
ops: !!!
:xPa nisam ni ja iz Bg,nego iz Ns!Ako hoces mozemo da se dogovorimo oko Divx-a. 8)dkole:a za ovaj frat party...sve je to ok, rado bih to uzeo, ali nisam iz bg, pa je to maaaalcice problem...kontash...

DabaMAN:Čujem da su čak za tu nesreću Encore/Numb snimili i spot...ali nebitno.![]()
Nego ljudi sada će, 18. ako se nevaram, da bude MTV europe music awards u Rimu.![]()
Jeste snimili su ga!!!DabaMAN:Čujem da su čak za tu nesreću Encore/Numb snimili i spot...ali nebitno.![]()
Nego ljudi sada će, 18. ako se nevaram, da bude MTV europe music awards u Rimu.![]()

dkole:dobro, ok je, sledeci put prvo razmisli...
E, od tih pesama, ova "I just want your company" nije pesma Linkin parka...nasao sam na nekom sajtu objasnjenje, doslo je do zabune...takodje i ova My Reason, imam ih obe, ali ova je cini mi se od grupe Creed, defiitvno nije LP...ni grey daze...a jedino nemam ove dve papercut (japan mix) i Runaway 9/11, ili kako vec...jel bi bila tako ljubazna da ako te ne mrzi, posaljes taj Papercut na mail
sm.dkole@neobee.net
bio bih ti jako zahvalan...
a za ovaj frat party...sve je to ok, rado bih to uzeo, ali nisam iz bg, pa je to maaaalcice problem...kontash...
A za Collision...nemojte to pomesati sa reannimation, kog izdavanja tog albuma motiv je bio da se prekrati cekanje do Meteore...a kod ovog Collisiona, motiv je, jednostavno i neizbezno $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ :x
ops:
ops:
)Ma dobro, bitno je da jos uvijek imam Meteoru i HT... Ali ako im sledeci album bude takvo piiip kao sto je ova ''pjesma''... Uh, brrrrr, ne zelim ni da mislim o tome... 

helena_LP-freak:to bi tek bilo ubistvo-cekati 3 godine na album