LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dkole:
Daaaaaaaaj ljudi, stvarno nista ne pisete vec nedelju dana...zar toliko nemate vremena?? Tema nam cami na drugoj stranici...daba, ti si moderator na igrama, mozes ovde nesto da ucinis? mozda da nam tema postane lepljiva? :lol:Evo za pocetak, ne znam da li ste culi za ovaj Collision sa Jey-Z-jem, ili kako vec...moze neko da mi objasni sta je to?
Dok sam ja moderator nijedna tema o nekoj grupi nece biti lepljiva, pa ni o LP.

dkole:
Daaaaaaaaj ljudi, stvarno nista ne pisete vec nedelju dana...zar toliko nemate vremena?? Tema nam cami na drugoj stranici...daba, ti si moderator na igrama, mozes ovde nesto da ucinis? mozda da nam tema postane lepljiva? :lol:Evo za pocetak, ne znam da li ste culi za ovaj Collision sa Jey-Z-jem, ili kako vec...moze neko da mi objasni sta je to?[/quote]

Au... meni to ne zvuci dobro... Sta znam... ali osim Mikeovog repovanja, ne podnosim ni jedno drugo... Sta bwe imaju da saradjuju sa Jay Z-em??? Neka se bace na novi album... Ne znam, ali to mi se UOPSTE ne svidja...

NARODE, JA SAM PRE PRE PRE PRE PRE PRE PRE PRESRECNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
K O N A C N O (POSLE 100 GODINA TRAGANJA) NASLA SAM UNDER ATTACK!!!!! :D :D :D :D :!: :!: :!: :!: :!:
JOS NE MOGU DA DODJEM SEBI!
IMAM NEKE PJESME ODATLE, ALI NE SVE-IMA IH BAS DOSTA OD GREY DAZE-A!!! KAKO JE CHAZZU DRUGACIJI GLAS BIO, JE L' DA? PA BIO JE TEK KLINAC!!!
JAO KAKO SAM SREEECNAAA!!! MISLITE STA HOCETE, DA SAM FREAK (I JESAM) I SLICNO, ALI STA MOGU KAD SAM LOOOOODAAAAA ZA LP-OM!!!
POZZZ ZA SVE VAS!!!

helena_LP-freak:
NARODE, JA SAM PRE PRE PRE PRE PRE PRE PRE PRESRECNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
K O N A C N O (POSLE 100 GODINA TRAGANJA) NASLA SAM UNDER ATTACK!!!!! :D :D :D :D :!: :!: :!: :!: :!:
IMAM NEKE PJESME ODATLE, ALI NE SVE-IMA IH BAS DOSTA OD GREY DAZE-A!!! KAKO JE CHAZZU DRUGACIJI GLAS BIO, JE L' DA? PA BIO JE TEK KLINAC!!!
JAO KAKO SAM SREEECNAAA!!! MISLITE STA HOCETE, DA SAM FREAK (I JESAM) I SLICNO, ALI STA MOGU KAD SAM LOOOOODAAAAA ZA LP-OM!!!
POZZZ ZA SVE VAS!!!
Pa sto nisi trazila ja bih ti narezala!! :lol: Ako nekom treba mogu mu narezati i CD od Grey Daze-No sun today,ili film sa DVD Frat party at the pankake festival....

dkole:
cemu toliko ushicenje, to je samo kompilacija...inace, imam sve te pesme odavno..al nije bitno...ajd samo radi provere, napisi listu pesama koje se nalaze na tom disku

Daj bwe co'ce kako ''cemu toliko ushicenje''??? :shock: :shock: :shock:
100 godina trazim CD, i prekjuce razgovaram sa nekom drugaricom i ona mi slucajno spomene da ima Under Attack!!!
I sta bwe kog djavola imas da me provjeravas, a i to ti je vrlo glupo-da hocu, mogu lako na Net-u naci spisak pjesama sa Under Attacka iako ga mozda nemam...
A mislim i da sam dovoljuno dugo na ovome forumu i da sam pokazala koliko volim LP te bi to bilo dovoljno da mi vjerujete... Nije pravi LP fan samo onaj ko ima i zna sve njihove pjesme napamet... Zaista, kada bi tako bilo... :shock:

LPcrazy_girl:
helena_LP-freak:
POZZZ ZA SVE VAS!!!
Pa sto nisi trazila ja bih ti narezala!! :lol: Ako nekom treba mogu mu narezati i CD od Grey Daze-No sun today,ili film sa DVD Frat party at the pankake festival....
EEEJ, pa nisam ni znala da si imala Under Attack!!!
Svejedno, hvala puno na dobroj namjeri :wink: Pozzz

Polako, polako...sve si pogresno razumela...
kad sam rekao "samo radi provere", mislio sam da sebe proverim, posto sam ja pesme sa under Attack nabavio iz razlicitih izvora, a ne kao kompilaciju...i hteo sam da proverim koje ti pesme imas, da vidim da li ih imam sve...uopste nisam imao nameru tebe da osporavam kao fana...KONTAS???
A za taj Frat party...ja sam cuo da je to DVD samo kolekcija spotova sa meteore...jel ima tu nesto dodatno? jel mozes ti to da narezes na DivX?
Sledite ovaj Dabin link i odslusajte ovaj Numb/Encore...gospode boze, smiluj nam se...ovo je ocaaaaj zivi, u pocetku ide Encore, u pozadini se cuje onaj instrumental Numb, ali nesto iseckan...onda ide refren Numb, ali sve zvuci grooozno...
I sada je dosao trenutak da sebi nesto priznamo...sta mislite da im je bio motiv za izdavanje ovakvog shita?

Back