Magus
Aktivan član
- Poruka
- 1.264
Teska komercijala........superteska.....ko tona pera teska.....mozda ko tona gvozdja....nisam siguran......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KOWYNUXX:.to je jedina kombinacija sa hopom ili hop koji mogu da trpim...a Chester ima bash glas za to...
LPcrazy_girl:Nisu se raspali!!! Upravo rade na novom albumu koji bi trebalo da izadje u drugoj polovini ove godine! 8)
CobRa-SiC-:Ne lupetaj... jučesu na pinku pričali kako suse doživotno raspali...
lick my finger:jbt
ja cuo da ce veceras
biti koncert na bk ..
Nisam dobro poslala. Trebalo je da to bude odgovor na jedan post koji se odnosio na lp.CobRa-SiC-:Ne lupetaj... jučesu na pinku pričali kako suse doživotno raspali...
Poslusaj prvi cd pa onda reci nesto. Cester ima jako dobar glas i nervira me sto ga Majkovo repovanje kvariDemiourgos:Ako fanovi Linkin Parka smatraju da je umetnost "sviranje" dva akorda tokom cele pesme i bespomocno deranje u mikrofon, onda ih stvarno zalim!!!![]()
![]()
![]()

LPcrazy_girl:Poslusaj prvi cd pa onda reci nesto. Cester ima jako dobar glas i nervira me sto ga Majkovo repovanje kvari![]()
Mislim da uzalud tracite vreme na ovoj temi, kad niko ne odgovara. Sad klinci slusaju Tokio Hotel (koji su milion puta gori od lp). Idite malo na njihovu temu pa komentarisite.![]()
![]()
LPcrazy_girl:Poslusaj prvi cd pa onda reci nesto. Cester ima jako dobar glas i nervira me sto ga Majkovo repovanje kvari![]()
Mislim da uzalud tracite vreme na ovoj temi, kad niko ne odgovara. Sad klinci slusaju Tokio Hotel (koji su milion puta gori od lp). Idite malo na njihovu temu pa komentarisite.![]()
![]()

Znam![LP]Clark_Kent:Dobar izbor pesama !