LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E ovako,ja sam nova!I mogu reci da ima extra tema,ali i ...,al aj ,sto se tice LP,ja jednostavno OTKIDAM na njih,session,in the end,a place for my head...obozavam ih,znam da ima puuuno ljudi koji ih MRZE,ali mi njihovi fanovi tu ne mozemo nista...smatram da je to grupa koja ima pesama za svaciji ukus,u svakom slucaju nadam se da ce doci u BG, :lol: POZZZZZ SVIM FANOVIMA LINKIN PARKA,ALI I ONIMA KOJI IH NE GOTIVE!!!!!!! :twisted:

Djordja:
E ovako,ja sam nova!I mogu reci da ima extra tema,ali i ...,al aj ,sto se tice LP,ja jednostavno OTKIDAM na njih,session,in the end,a place for my head...obozavam ih,znam da ima puuuno ljudi koji ih MRZE,ali mi njihovi fanovi tu ne mozemo nista...smatram da je to grupa koja ima pesama za svaciji ukus,u svakom slucaju nadam se da ce doci u BG, :lol: POZZZZZ SVIM FANOVIMA LINKIN PARKA,ALI I ONIMA KOJI IH NE GOTIVE!!!!!!! :twisted:
Meni su previse komercijalni i pop. Ne svidja mi se zvuk. Pank rulla!!!!

Linkin Park su stvorili noci zanr muzike-Rap-Metal!!
Iako su se odvojili na neko vreme jer je frontman te grupe MC Mike Shinoda osnovao Fort Minor i poceo solo karijeru, oni su ponovo tu!!! Naravno Mike nije odustao od svog solo projekta.On je svestran umetnik pa ce svoju karijeru nastaviti i kao clan Fort Minora kao i Linkin Park-a. Napisali su 50 novih pesama!!! Od kojih ce samo nekoliko naci svoje mesto na njihovom novom albumu. Ja sam iskreno veliki fan te grupe. Pa ljudi dajte svoja misljenja??? :lol: :D :p

Back