LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
KOWYNUXX:
.to je jedina kombinacija sa hopom ili hop koji mogu da trpim...a Chester ima bash glas za to...

za te kombinacije bolje

B0000028RR.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

steta sto su se raspali

Demiourgos:
Ako fanovi Linkin Parka smatraju da je umetnost "sviranje" dva akorda tokom cele pesme i bespomocno deranje u mikrofon, onda ih stvarno zalim!!! :roll: :roll: :roll:
Poslusaj prvi cd pa onda reci nesto. Cester ima jako dobar glas i nervira me sto ga Majkovo repovanje kvari :lol:

Mislim da uzalud tracite vreme na ovoj temi, kad niko ne odgovara. Sad klinci slusaju Tokio Hotel (koji su milion puta gori od lp). Idite malo na njihovu temu pa komentarisite.:lol: :lol:

LPcrazy_girl:
Poslusaj prvi cd pa onda reci nesto. Cester ima jako dobar glas i nervira me sto ga Majkovo repovanje kvari :lol:

Mislim da uzalud tracite vreme na ovoj temi, kad niko ne odgovara. Sad klinci slusaju Tokio Hotel (koji su milion puta gori od lp). Idite malo na njihovu temu pa komentarisite.:lol: :lol:

Uuuu... a viste stari u mičku paterinu...

LPcrazy_girl:

Prvi album od Linkin Park-a je jedino sto valja.Kako vreme odmice, likovi prave sve goru i goru "muziku".

The times are changing so fast
I wonder how long it lasts
The clock is ticking time is running out
The hatred fills this Earth
And for what is worth
We're in the end before we know

P.S.Pravi metalci ce prepoznati o kome se radi. 8-) 8-)

Kao prvo Majk uopste ne kvari Chesteru pevanje, a to sto oni sviraju je potpuno nova vrsta muzike koja se ne moze nigde svrstati! I nije tacno da je samo prvi album ono sto valja,i Reanimation(album sa remixima) je odlican! A da su losi ne bi ih Metalica zvala da im budu predgrupa! Odgledajte LP Live in Texas pa nesto pricajte!

Back