LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ooo bozhe, nadjite zhivot !!
"chesterova devojka je trudna", bla bla bla
no comment again, pogledajte malo kakvu muziku prave ti ljudi, a ne chija je devojka trudna ili tako neke gluposti klasichnog klishea "zaludjenih" fanova... mislim ako se to mozhe nazvati muzikom
ali, ja nishta ne pricham, svako ima svoj ukus, ali smeshno je ponashati se onako kako sam vecj gore naveo

e da inace, i ja sam nesto skoro relativno procitala, kakva chesterova devojka? mene je stvarno razocarao ako je to istina, mislim ja samantu nikad nisam nesto gotivila, ali ipak sa njom ima i dete...a i ne znam sta mu sad bi..jel to trac ili ne?

Chester girl:
e da inace, i ja sam nesto skoro relativno procitala, kakva chesterova devojka? mene je stvarno razocarao ako je to istina, mislim ja samantu nikad nisam nesto gotivila, ali ipak sa njom ima i dete...a i ne znam sta mu sad bi..jel to trac ili ne?
Nije trac! Pogledaj malo po njihovim sajtovima, videces i slike i vest da je trudna!
Cester ima iritirajuci glas??!! :mad: On ima divan jedinstveni glas! Koji narocito dolazi do izrazaja u njegovim solo pesmama! Jedva cekam da izadje njegov solo album!

i123486082_7529.gif
Rock on!!!

Zauzeti su solo projektima (Majkov izlazi 22. novembra,Cesterov u januaru/februaru 2006, Dzo radi na nekom filmu itd), a rekli su da bi novi album trebalo da izadje u drugoj polovini sledece godine! ;)

IvAnA:):
Ni mene vec neke dve godine...Hvala ti boze... :) :)
Pa... mozda za to najvishe mozesh da zahvalish upravo sebi... tako je bilo i sa mnom, LP je jedostavno bend koji se preraste.
Mada, mozda i ne bih bila toliko vezana za njih da me njihova muzika nije podsjecala na jedan period zivota - ipak, nije mi zao shto su upravo oni reflektovali isjechke iz proshlosti (iako bih danas voljela da je tu ulogu "retrospektivnog ogledala" imala neka druga grupa)...
...istina, bolna ali i draga su to vremena bila...

Evo vracam LP na prvu stranu,ubila sam se trazeci i onda sam nasla na nekoj 5,6 str!!!
Jos malo pa izlazi Fort Minor jedva cekam
Na FM sajtu mogu da se cuju 3 pesme hvala bogu dok ne izadje album.
Jel zna mozda neko gde mogu da se skinu pesme ili spotovi(od FM naravno)?????

Dark Of The Matinee:
A da nabavis neki njihov CD pa ga fino preslusas nekoliko puta i onda das neki relativno normalan i manje subjektivan komentar?Jel to izvodljivo??
A to da ih pustaju jednom sedmicno i ne bi bilo lose,ne sjecam se kad sam ih poslednji put vidjela na TVu.

Evo, ja se javljam jer sam i ja nekad njih slušao.
Mislim, nema tu šta sad da se diskutuje.
Oni nemaju veze s vezom i tačka.
To ćete i vi provaliti kad budete čuli nešto stvarno bolje, kao što je bio slučaj samnom.

Ma daaaa...
A šta se koji klinac nešto meni pravdaš, ko da mene zabole uvo za to šta ti slušaš.
To što ti slušaš to što si nabrojala nije opravdanje da možeš da slušaš glupi kLinkin Park.
Šta sad, ti si sad opasna po pitanju muzike i oni sad kao extra jer ih ti slušaš.

Dark Of The Matinee:
Prilicno sam raznovrsna sto se tice muzike,evo neki(poznatiji) bendovi koje slusam:Scorpions

ti slusas Scorpionse. da je Oath tu, povratio bi :)

ne brini, preslusao sam ja dosta pesama od tih opasnih nu mentalaca tipa Linkin Park i Limp Bizkit.
isfoliraniji izgovor za muziku dugo nisam video. bljuv

[QUOTE="Nego idiotski mi je kad onaj ko nikada nije posteno preslusao bar 1 CD od neke grupe hoce nesto tu da "komentarise".[/QUOTE]

Meni je LP bio ok dok nisam preslusao njihov poslednji CD i shvatio kakvo su oni ustvari smece...pesme su jezivo smorne...imam osecaj kao da slusam jednu istu pesmu samo u malo drugacijim verzijama

Dark Of The Matinee:
Jel mislis na Meteoru?Ja CC i ne racunam.
Meni te pjesme uopste nisu smorne niti toliko slicne,al ajde,sve je to stvar ukusa.Mene na primjer HIM ubitacno smara.Volim samo cuti Solitary Man,ali to je obrada,jel tako?

Da,mislim da je Meteora,ali nebitno...Samo mi objasni molim te koju vrstu muzike izvodi LP?:?pokusavao sam da protumacim,ali neide...Mene sama pomisao na LP i to koliko im je (da izvinete) zinula bulja za pare pa sad izmisljaju neke solo projekte samo da bi se sto pre skrpili za neki tamo CD koji najavljuju,prosto mi je muka ko sve danas sebe svrstava u muzicare ili nedaj boze umetnike...!Eto,re'ko sam...a HIM je jednostavo takav bend,ili ga volis ili ga mrzis...generalno gledano,HIM i LP su totalno razliciti tako da ih je glupo uporedjivati

Dark Of The Matinee:
Naravno da slusam Scorpionse,oni su fenomenalan bend a ti mozes pricat sta hoces.
Bas me interesuje sta si to sve cuo od LPa.Part Of Me?Carousel?With
You?Dedicated?My December?Cisto sumnjam…
Linkin Park nije metal.
Limp Bizkit je nula i ne treba ih ni porediti sa LPom.

Evo sad se ponovo javljam, mada me zavole mudo.

Sve te pesme sam znao napamet još u osnovnoj.
LB i treba porediti sa kLinkin Parkom jer to što je LP do sad uradio je isto što i LB, samo drugačije upakovano... i nema više diskusije.
Sve je to sranje.
Al neeeeeeeee,
ti slušaš tamo sve što nabroja i ti si sad kao ludilo pa sad možeš da slušaš glupi lp pa su sad oni zato mnogo opasni.

Back