Sacrificed
Obećava
- Poruka
- 54
marlon:Chester resio da ne nosi vise crne Starke vec crvene i Samantha dobila osip. :grin:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
marlon:Chester resio da ne nosi vise crne Starke vec crvene i Samantha dobila osip. :grin:

Nije trac! Pogledaj malo po njihovim sajtovima, videces i slike i vest da je trudna!Chester girl:e da inace, i ja sam nesto skoro relativno procitala, kakva chesterova devojka? mene je stvarno razocarao ako je to istina, mislim ja samantu nikad nisam nesto gotivila, ali ipak sa njom ima i dete...a i ne znam sta mu sad bi..jel to trac ili ne?
Prestani s tim, dosadan si. Get a life yourself!!!! Ti samo vrebas po forumu i drugima popujes:mad: Idi radi nesto korisnoKurt Cobain:get a life!!

Lanfear:I, shta je sa LP-om sada? Je l' su zivi josh?
Chudno je kako me to poslednjih godinu dana uopshte ne interesuje.

Pa... mozda za to najvishe mozesh da zahvalish upravo sebi... tako je bilo i sa mnom, LP je jedostavno bend koji se preraste.IvAnA:):Ni mene vec neke dve godine...Hvala ti boze...![]()
![]()
Dark Of The Matinee:A da nabavis neki njihov CD pa ga fino preslusas nekoliko puta i onda das neki relativno normalan i manje subjektivan komentar?Jel to izvodljivo??
A to da ih pustaju jednom sedmicno i ne bi bilo lose,ne sjecam se kad sam ih poslednji put vidjela na TVu.
Dark Of The Matinee:Prilicno sam raznovrsna sto se tice muzike,evo neki(poznatiji) bendovi koje slusam:Scorpions

Dark Of The Matinee:Limp Bizkit je nula i ne treba ih ni porediti sa LPom.
Dark Of The Matinee:Jel mislis na Meteoru?Ja CC i ne racunam.
Meni te pjesme uopste nisu smorne niti toliko slicne,al ajde,sve je to stvar ukusa.Mene na primjer HIM ubitacno smara.Volim samo cuti Solitary Man,ali to je obrada,jel tako?
Dark Of The Matinee:Naravno da slusam Scorpionse,oni su fenomenalan bend a ti mozes pricat sta hoces.
Bas me interesuje sta si to sve cuo od LPa.Part Of Me?Carousel?With
You?Dedicated?My December?Cisto sumnjam…
Linkin Park nije metal.
Limp Bizkit je nula i ne treba ih ni porediti sa LPom.