Ja sam taj
Zainteresovan član
- Poruka
- 184
Meni je najbolja Faint.
Ali meni se svidja ovaj album Collison Curse sa Jay Z-jem.
Ali meni se svidja ovaj album Collison Curse sa Jay Z-jem.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Lepo, ha?Ja sam taj:Ali meni se svidja ovaj album Collison Curse sa Jay Z-jem.![]()
LPhoklica:Lepo, ha?Ja sam taj:Ali meni se svidja ovaj album Collison Curse sa Jay Z-jem.![]()
Pogodili su te do suza?

(bilo je krajnje vreme). Nego, nesto ste se ucutali! Pocela skola, a?! He, mi danas strajkujemo
Nacula sam po nekim forumima glasine da je Cesterova devojka (ili sta je vec) -trudna!! :shock:
). Sajt www.chestersings.com je vec puno puta spominjan ovde i pesme koje imaju da se skinu pretpostavljam da svi vec imaju, nisu toliko retke. Izuzev Grey Daze i Snax, to su saradnja sa drugim bendovima i demo snimci. Jel neko zna sta se to desilo sa Cesterovom rukom? Na nekim slikama sam videla da nosi zavoj 
LPcrazy_girl:Koliko sam ja cula FM izlazi 22. novembra (nedelju dana posle mog rodjendana). Sajt www.chestersings.com je vec puno puta spominjan ovde i pesme koje imaju da se skinu pretpostavljam da svi vec imaju, nisu toliko retke. Izuzev Grey Daze i Snax, to su saradnja sa drugim bendovima i demo snimci. Jel neko zna sta se to desilo sa Cesterovom rukom? Na nekim slikama sam videla da nosi zavoj
![]()

sorceress [LP]:Molim vas jer moze neko da mi kaze zbog cega se Chester i Samantha razvode i da li je to istina.