LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nemam nista konkretno, al rek'o da vratim LP na prvu stranu, bar da se ljudi sete...
Ovo je jedan taman period u njihovoj karijeri, nista ne rade (osim Mike-a, koji je cak i zakazao turneju sa Fort Minor), ali treba sada ostati uz njih, dogodine, kad se svi budu ponovo lozili, imace sta da citaju ovde... :roll: :roll: :roll:

alo.ljudi, umjesto da se svadjate mogli ste svratiti malo do MTVove stranice i glasati za NUMB ovih dana... biraju se oni koji ce biti nominovani za neku nagradu,kao najbolji spot ili tako nesto... uspjeli smo da pobijedimo w.stripes-e, 50cent-a i eminem-a ali smo izgubili od my chemical romance-a... :cry: :(
da ste glasali za LP umjesto da se svadjate mozda bismo i pobijedili... blah!
ali,ne znam tacno pravila... mozda jos nismo sasvim ispali... uvijek ima nade...
i,nemojte se prepirati oko glupih stvari... nekom se JayZ svidja,nekom ne, bitno je da svi volimo "sirov" zvuk LPa... :lol:
love u all!! :*

Slipknot%20Masks.JPG

ne slusas nekoga zato sto jeste ili nije komercijala nego zato sto ti se svidja njegova muzika... bas te briga sta on radi u privatnom zivotu ili kako i koliko zaradjuje... bar ja tako razmisljam... bitna je samo muzika... krenimo od domace scene... svi su komercijala.. pocnimo od Bijelog Dugmeta koje vazi za najbolju grupu na ovim prostorima... i,opet, misljenja su podeljena... neko ih voli, neko ne... :lol:

e, nasao sam zanimljivu stvarcicu, valjda ce neki od vas znati to da cene...ne znam da li ste culi, ali Chester ima svoj klub, zove se club Tattoo, u Phoenix-u, Arizona, rodnom gradu, i drzi ga sa bivsim clanom Grey daze-a, nekim Sanny-jem...e sad, bila je naka godisnjica toga, i oni su napravili show, njih dvojica sa jos nekim likovima iz Orgy-ja za siri krug prijatelja i neke clanopve LP Underground, i izveli zajedno par pesama na njemu...e sad, ja imam snimak "The Morning After" sa te veceri, ekskluzivno sa sajta www.lpfuse.com ...pa ako hocete, izvolite...inace, osim ovoga, ta pesma je izvedena samo na jednom koncertu Linkin parka u Berlinu, i taj snimak verovatno svi imate...tako da je ovo prilicno vredno...mozda ce ta pesma biti na njegovom albumu...

E bas mi se svidja kako su sredili forum :) (bilo je krajnje vreme). Nego, nesto ste se ucutali! Pocela skola, a?! He, mi danas strajkujemo :) Nacula sam po nekim forumima glasine da je Cesterova devojka (ili sta je vec) -trudna!! :shock:

E ljudi sta je bilo,pocela skola ovo ono...linkin park na drugoj strani,dok ga ja nadjem...

Sta ima kod vas,jel zna neko kada izlazi Fort Minor,pesme su zesce(Cula sam nekoliko)
mozete na sajtu www.chestersings.com da idete na vesti i imate neki link da odete da preslusate pesme sa fort minor-a!!!!!!Takodje imate da skinete SVE neobjavljene i objavljene pesme i one najredje i Grey daze...Samo nema Hybrid Theory i Meteora albumi jer se to PRETPOSTAVLJA da imate!

Koliko sam ja cula FM izlazi 22. novembra (nedelju dana posle mog rodjendana :) ). Sajt www.chestersings.com je vec puno puta spominjan ovde i pesme koje imaju da se skinu pretpostavljam da svi vec imaju, nisu toliko retke. Izuzev Grey Daze i Snax, to su saradnja sa drugim bendovima i demo snimci. Jel neko zna sta se to desilo sa Cesterovom rukom? Na nekim slikama sam videla da nosi zavoj :(

Ok,nisam znala da se vec pominjao,pa da pomenem cisto onako...Mrzi me da citam 60 strana,procitala sam prvih 20 i zadnjih desetak.

Au...Ko ce da ceka toliko na fort minor, a LP album ima da se nacekamo jos vise,najbolje da sad svi iz lp krenu sa solo albumima i da LP izadje negde 2009.

LPcrazy_girl:
Koliko sam ja cula FM izlazi 22. novembra (nedelju dana posle mog rodjendana :) ). Sajt www.chestersings.com je vec puno puta spominjan ovde i pesme koje imaju da se skinu pretpostavljam da svi vec imaju, nisu toliko retke. Izuzev Grey Daze i Snax, to su saradnja sa drugim bendovima i demo snimci. Jel neko zna sta se to desilo sa Cesterovom rukom? Na nekim slikama sam videla da nosi zavoj :(

Cek, cek, ja nisam obavestena... :confused:
Je l' nije frka da mi se u par tezica malo isprica o cemu je rec?
Inace, ja sam nova, ali volim Linkin Park...

Thanx unapred!!!

Back