LINKIN PARK

• Začetnik teme Začetnik teme LINKIN_RULES
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel neko gledao njihov nastup na Live 8?
31.gif

Pa ne znam ni sto bi ga volela jer on nema veze sa muzikom koju slusam, a i sto bi ga uopste ranije i spominjali na ovoj temi?!
1.gif
Ajde ljudi pisite nesto novo, a ne samo da se jedna tema vrti non stop!

e, sad sam odgledao ceo njihov nastup na live 8, same, i sa Jay-om...ljudi, to je kompletno sra.nje, ne mogu da verujem...ajd ovo njihovo je jos i bilo ok, ali vidi se da im definitivno trebaju nove pesme, ovo je stvarno smorilo, vidi se da ih vise i ne sviraju sa emocijama...Crawling je unakazeno...ajd kao Breaking the habit je najbolje zvucao...a onda je dosao onaj sup.ak, i uzas je poceo...prvo ono sra.nje Dirt off sa Lying from You...groooozno....cester kao nesto peva Dirt...Off...Your SHoulder...onako kao bedni back-up rapper...grozno...ON NIJE TO...onda sam se tako slatko nasmejao kad si izveci neki Big Pimppin, ili tako nesto sa Papercut...xa,xa...groooozno...pocinje kao nas narodnjak, a onda se pretvara u onaj najogavniji komercijalni repic, tipa 50 cent i te gluposti...jedan laki densi beat i oni kao nesto piste...zamislite, cestrer nesto dahce a-ha-ha-ha-ha, u tom tragicno odvratnom ritmu...aaaaaa....i onda su izveli nesto sa Faint, to je bila kao najsvetlija tacka svirke, ali skoro jednako odvratno...i onda stvar koju smo dovoljno iskomentarisali...Numb Encore...odvratno kao i sve do tada...JA SAM TOOOOLIKO RAZOCARAN.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Jedino dobro sto su oni uradili je Hybrid Theory. Posle toga oni jadni remixi, komercijalna i ocajna Meteora i sad ovo sa Jay Z-jem, sve gore i gore. Hybrid Theory je odlican, ali ne verujem da mogu da ponove tako nesto.

Pa collision course nije bas toliko los.jigga what/faint je odlican kao i numb/encore,papercut i in the end su malo seljacke al sta ces,i ona zadnja one step closer treba da se nacekas 4 minuta da bi cuo chestera!!!!!Ali sve u svemu dobar je?

A koje su pesme pevali na live 8-u nisam bas pratila ceo dan,bas sam njih preskocila.

Za lp crazy girl:
najbolji delovi iz spotova:
one step closer-kada visi i dere se shut up..
in the end-kada tiho peva i've put my trust in you i odjednom pocinje kisa i on se dere
somewhere i belong-ceo spot je strava ali onaj deo kada se zapali krevet...
faint-kada konacno pokazu chesterovo lice posle 2 min u senci-kada se dere i can't feel the way i did before
papercut-the sun goes down,i feel the light betray me

to su moji najbolji delovi

Dark Of The Matinee:
CobRa-SiC-:
Dark Of The Matinee:
CobRa-SiC-:
Šta ste se sad ispalili da mrzite Jay-a. Do pre nekoliko meseci ga niste ni spominjali a sad... A i nije on sam radio Collison il kako se već zove.
Nije da ga mrzim,samo mislim da je Linkin Park/Jay-Z mnogo losa kombinacija.

A Lq znaju šta rade, oni su najbolji, nisu komercijala, iskreni do bola, bla bla bla...
-_-' stvarno ne znam kakve to veze ima sa ovim sto sam ja napisala :?

Ukapiraćeš jednog lepog dana... :wink:

CobRa-SiC-:
Dark Of The Matinee:
CobRa-SiC-:
Dark Of The Matinee:
CobRa-SiC-:
Šta ste se sad ispalili da mrzite Jay-a. Do pre nekoliko meseci ga niste ni spominjali a sad... A i nije on sam radio Collison il kako se već zove.
Nije da ga mrzim,samo mislim da je Linkin Park/Jay-Z mnogo losa kombinacija.
A Lq znaju šta rade, oni su najbolji, nisu komercijala, iskreni do bola, bla bla bla...
-_-' stvarno ne znam kakve to veze ima sa ovim sto sam ja napisala :?
Ma i da su napravili album sa Franzom Ferdinandom(njih stvarno volim),opet bi bilo *.
Mrzim te "mesh up" albume :roll:
Dobro,moze se desit da dvije pjesme dobro zvuce "kombinovane" ali citav album... :?:
Ukapiraćeš jednog lepog dana... :wink:
Dark Of The Matinee:
Mene si nasao da zaj*bavas odje,a? :x

Štaz dereš bre?!

Dark Of The Matinee:
Ja pokusam nesto fino da objasnim a ti se sprdas... :evil: :evil: :evil:

Ma ludilo...

Back