A
Aleksej_BASO
Gost
LPcrazy_girl:Danas je malom Dravenu 3. rodjendan!!!Zelimo mu srecan rodjendan i da bude uspesan i sladak kao i njegov tata!![]()
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LPcrazy_girl:Danas je malom Dravenu 3. rodjendan!!!Zelimo mu srecan rodjendan i da bude uspesan i sladak kao i njegov tata!![]()
Pustite ljude na miru!!ufff uffff :shock: koliko imaju bolje pesme lp..... nije numb encore tolikoo losa al kad se uporedi sa njihovim starim stvarima....snaja88:NUMB/ENCORE sa Zijem je jedna od najboljih pesama koje sam cula u zadnjih nekoliko godina :shock:
ne kontam zasto xaxa?{LoG}:Chester girl:ufff uffff :shock: koliko imaju bolje pesme lp..... nije numb encore tolikoo losa al kad se uporedi sa njihovim starim stvarima....snaja88:NUMB/ENCORE sa Zijem je jedna od najboljih pesama koje sam cula u zadnjih nekoliko godina :shock:
haha, stare stwari...
nemoj da lagiš(:{LoG}:za to me platjaju
(:
Sith Lord:LP-najgora komercijala
Kada prodje njihovo vreme, u roku od 2 nedelje ce ih svi zaboraviti...

Tako je, a ako proučimo neke druge tekstove, drugih grupa naići ćemo na mnogo gore stvari od "Cause I'm one step closer to the edge, and I'm about to break".Dark Of The Matinee:Ma ne bre,postavila sam ga za one koji ga ne znaju,LPhoklica:
I šta je sada ovo, zašto je tekst te pesme tu?
Da neće možda da opravdate ovo? :?
cisto da se vidi da je tekst sasvim u redu.
Da ne bude zabune-LP je jedan od mojih omiljenih bendova.
I da,to si u pravu,normalnu osobu nikakva pjesma ne moze podstaci da uradi tako nesto.
8) itd...nisu ni rock ni metal...eto samo da znas....DabaMAN:Najbolje pesme, albumi, članovi grupe, komentari... sve o Linkinu.