Lily žena kojoj se smiju

Možda je vole.

Evo, ja imam ćerku od 17 godina koja voli da mlati oklagijom, mesi i razvlači! Zašto? Pa valjda joj je to faza i čisto sumnjam da će je to držati dugo. Eto, to radi jer ne mora, interesantno joj je. Ne glumi tradiciju u modernim uslovima, niko je ne tera, čak je i sama neke stvari naučila. Možda je prođe već sledeće nedelje.

Tako da svako ima svoju priču.

Opet, to je jedno. Ona će umesiti tu pitu i vratiti se svom modernom životu, a drugo je kad pretvoriš ceo život u glumatanje tradicije, u modernim uslovima, modernom stanu (koji je malo stilski doteran da imitira rustično), postaviš stalak i snimaš se za Tik Tok. Nije ova influenserka iz uvodnog posta prva krenula, to je čitava influenserska niša na društvenim mrežama, pre nje su bile jedna Nara Smith i Ballerina Farm.

Meni je to pišanje po Milenki, koja bi sigurno, da je mogla, odabrala drugačije.

I opet, kao da mi koji ne želimo da sirimo sir u stanu živimo na Next limunadi i gumenim bombonama

Nas oboje treniramo, spremamo sve obroke osim užina, jer volimo da jedemo visokoproteinski, ali da mi predstava idiličnog porodičnog života bude moja vezanost za šporet, pa taj film se u ovoj kući neće gledati

Možda. Veoma moguće da je želela nešto drugo, drugačiji život. Koliko je onih koji nisu maštali?

Malo je nas koji bismo život živeli na isti način i išli istim putem kada bismo mogli da krenemo iz početka.

Poslednja izmena:
Ali Milenka ne zna za bolje. Ona je tako vaspitana i ona je možda, pretpostavićemo, srećna.

Ti i ja iz ovog ugla Milanku gledamo našim urbanim očima. Za nju je njeno umeće njen uspeh i ponos.

Od muza rodjak živi ovde blizu, cool osoba oženio se naravno iz istog mjesta i doveo ženu ovamo. Ona je jednostavna nije komplikovana i vrijedna ali sestro jedne godine ona mene pita

Rodice oceteli ići dolje na odmor?

Hoćemo

Na selo

Da, djeca tamo najviše vole

Joj rodica ja ne mogu sa onim ženama dole, nekako svi smrde na štalu

Pa dobro rodice selo je a iskreno išli smo jednom i u tvoje selo jedva ladom izasli, nije pariz a u kući zemljani pod, nemoj zaboravljati

Znam znam rodica ali ja više tamo ne bi mogla

Pa to je drugo

Ja iskreno selo najviše volim, mir, priroda tišina nemam pojma zašto neke osobe selo preziru i ne vole

Svako ko je došao iz sela u grad prezire sve što ima veze sa životinjama i prirodom upamtite to dobro. Jbg pobegli sa sela ali selo iz njih nikada.

I zato ovolika mržnja prema ženi koja čisti i sprema hranu. Upamtite kod takvih ćete uvem naći usranu klonju. Ali se jede u restoranu kad god to može. To je vrhunac te malograđanštije.

Nas oboje treniramo, spremamo sve obroke osim užina, jer volimo da jedemo visokoproteinski, ali da mi predstava idiličnog porodičnog života bude moja vezanost za šporet, pa taj film se u ovoj kući neće gledati
"Taj film se u ovoj kući neće gledati..."

Lass dir das Mal auf der Zunge vergehen...

Ti kad zagrmiš, kao Josipović kada se javi onim glasićem: "Naprijed Hrvatska, progresivni savez."

Vrlo moguće da lažeš, teško da govoriš istinu, ali s obzirom na to da ne mogu dokazati suprotno, recimo da govoriš istinu.

I sada recimo uzmi jednog, štojaznam... Trumpa, za kojeg se udala Melanija. Što misliš koliko je puta ona ostala rasplakana, išamarana crvenih obraza, možda čak razbijenog nosa, dok se on prema njoj odnosio kao prema kuhinjskoj krpi.

Realno, koji bi bogatun trpio tvoje tantrume?
Ili bi bila kuš, ili bi dobila nogu u guzicu.
Ako još nije došlo do batina, vrlo lako moguće da će doći.
Džabalebariti na nečiji račun, ima svoju cijenu.

Svako ko je došao iz sela u grad prezire sve što ima veze sa životinjama i prirodom upamtite to dobro. Jbg pobegli sa sela ali selo iz njih nikada.

I zato ovolika mržnja prema ženi koja čisti i sprema hranu. Upamtite kod takvih ćete uvem naći usranu klonju. Ali se jede u restoranu kad god to može. To je vrhunac te malograđanštije.
Meni je posebno strasno i jezivo to gnusanje zivotinja...toliko poremeceno.
Znam zenu koja od malena nije dozvoljavala devojcici da pipne ni jednu zivotinju jer su to uzasna prljava I "niza"stvorenja...da ona,sada, kada je odrasla( moja drugarica), ima panicne strahove na sve sto je zivo... :(

Pratim na tiktoku jednu ženu majku koja postavlja videa iz kuhinje

Žena dakle sve priprema sama siri, pravi sama puter, melje žitarice i peče hleb i najzad melje i kakao i pravi cokoladice

Pravi sama tjesteninu dakle rezance AMA bas sve

Ima pratioca koji se dive a ima i pogrdnih komentara koji komentarišu “dve nedelje posle konačno je ručak gotov”

meni je ovo realno prelepo

Mišljenje ?

Odmarajuće je gledati. Ona ovako zarađuje , a voli očigledno i da kuva. Ne smejem se , ali tako ne bih zamišljala svoj život.

Tvrdim, i uvek ću tvrditi, da je materijalno sirot muškarac opasan po život žene. Ipak oni iz ostvarenosti te vrste vuku svoj osećaj vrednosti i samopouzdanja, i kad to izostane... vrlo lako može da pređe u frustraciju i nasilje koje pukne po ženinoj grbači. A vidimo da podaci to i pokazuju.

Tvrdim, i uvek ću tvrditi, da je materijalno sirot muškarac opasan po život žene. Ipak oni iz ostvarenosti te vrste vuku svoj osećaj vrednosti i samopouzdanja, i kad to izostane... vrlo lako može da pređe u frustraciju i nasilje koje pukne po ženinoj grbači. A vidimo da podaci to i pokazuju.
Banalizuješ. Osuđuješ sirotinju i svrstavaš ih u napasnike.

Back