- Poruka
- 27.847
Po ceo dan? Ja bih crkla od umora.@RužnaKoLopov , ali ovo je bukvalno da crkneš od dosade. Čitav dan kuvaš, gledaš u šporet i pečeš. Ja bih crkla od dosade.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po ceo dan? Ja bih crkla od umora.@RužnaKoLopov , ali ovo je bukvalno da crkneš od dosade. Čitav dan kuvaš, gledaš u šporet i pečeš. Ja bih crkla od dosade.

Pravi odličnu čokoladu. Videla sam.Pa njoj se ne crkava ona to voli
Htela sam danas naručiti njenu čokoladu i rasprodano
Krivo mi je ali me zanima ukus
A bogati šta bi sa onim doktorom u Beogradu sto je danima tukao svoju ženu i pišo po njoj
Jel u zatvoru ?
Pa zato što je tvoja bila neprikladna i direktno vređanje. On je svoj stav izneo bez toga.Zašto ste mi obrisali celu poruku upućenu Jugoslavu, a ostavili njegovu gde se maltene naslađuje zamišljanjem da će žene imućnih muškaraca biti tučene?!
Banalizuješ. Osuđuješ sirotinju i svrstavaš ih u napasnike.
Pa zato što je tvoja bila neprikladna i direktno vređanje. On je svoj stav izneo bez toga.
Zašto ste mi obrisali celu poruku upućenu Jugoslavu, a ostavili njegovu gde se maltene naslađuje zamišljanjem da će žene imućnih muškaraca biti tučene?!
Pravi odličnu čokoladu. Videla sam.
Mora da snima stalno radi gledanosti.
Da samo voli ..zašto bi se javno oglašavala?
Koliko je tu ljubavi a koliko posla?
Volim ali se ne snimam.Pa jel ti volis to sto radiš ?
Sorry što nisam stigao pročitati odgovor, ali gledao sam Cikstić VS Hoost, bezveze zujim po YT, što se mene tiče napiši opet, neću se ljutiti.
Btw. ne nerviraj se.
![]()
Nemam komentar jer se nisam bavila tom statistikom, a neću da nagađam.Ne svrstavam ja, sami se svrstavaju tako sto čine većinu onih koji su ubili žene. Komentar na to? Misliš da socio-ekonomski faktor nema nikakve veze? Da nezaposlenost i siromaštvo ne utiču pogubno sistemski?
Nisam u krivu. Uvreda je. Spam je. Neprikladno je. Nije deo ni ove teme ni ovog potforuma.U krivu si, i znaš to. Kada okačim statistiku ko ubija žene, koja je socio-ekonomska struktura tih ubica, to se obriše, ali kad on kaže da žena imućnog muškarca zaslužuje da kad tad bude pretučena, to ostaje, iako je bez ikakvog utemeljenje u statistici
Sve pet, ali gdje sam se ja to naslađivao?Samo sam napisala da će ti usred pražnjenja creva tog obima uskoro trebati Pampers za odrasle, ali su oni tu moju poeziju obrisali.
Vidiš kako ovo više poetski zvuči. Dvosmisleno je ali eto.Samo sam napisala da će ti usred pražnjenja creva tog obima uskoro trebati Pampers za odrasle, ali su oni tu moju poeziju obrisali.
Znam ovu ženu menije jako simpaticnaPratim na tiktoku jednu ženu majku koja postavlja videa iz kuhinje
Žena dakle sve priprema sama siri, pravi sama puter, melje žitarice i peče hleb i najzad melje i kakao i pravi cokoladice
Pravi sama tjesteninu dakle rezance AMA bas sve
Ima pratioca koji se dive a ima i pogrdnih komentara koji komentarišu “dve nedelje posle konačno je ručak gotov”
meni je ovo realno prelepo
Mišljenje ?
Nemam komentar jer se nisam bavila tom statistikom, a neću da nagađam.
Ima ali nije jedini faktor.
Utiče mnogo toga.
Znaš onu ispranu krilaticu: Kako zračiš tako i privlačiš. Svako bira ono što mu prija. Da li je to muškarac ili sladoled od vanile... po ukusu.Kada sam saznala ovu statistiku o vezi nezaposlenosti i zanimanja sa femicidom, dejtujem isključivo zaposlene muškarce solidnih primanja. Srećom pa me talas zaposlenih muškaraca sa solidnim primanjima prati još od 2022.
2 years sober![]()
Eh da nije tebe ja se nebi smejala svaki sekundEh da je moja baba ima tiktok

Volim ali se ne snimam.
Jesi li prometila koliko je ubzan sam proces kada nešto napravi na snimku?Možda ćeš se snimati a iako ne ti imaš svoje pacijente koje tvoje znanje i umetnost pričaju na daleko
Ne vidim problem u tome sto snima, evo npr. Devojka koja radi na pumpi i sa kojom uvjek prebacim koju rec priča da je njen partner preko tiktoka našao drugu a kad pogledaš sami idiotizam objavljuje
Poenta je da je lepo vidjeti nešto sasvim normalno
Sve pet, ali gdje sam se ja to naslađivao?
Jesi li prometila koliko je ubzan sam proces kada nešto napravi na snimku?
Drugo , nije pomoću štapa i kanapa - poenta je koliko je to u praksi svakodnevnoj izvodljivo.
Meni je samo lepo za gledati.
Potroše se sati i sati u kuhinji.Bože pa sigurno da je video ubrzan
Šta sve možeš uraditi kad samo sat vremena ranije ustanes prije no sto ustanu ostali umesiš leb, krofne , ustipke ili šta god
Možda je ona čokoladu pravila dva dana n videu to ne vidiš (ja bi recimo jedan dan pripremala sve to i sutra dan sastavljala )