Lily žena kojoj se smiju

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
39.955
Pratim na tiktoku jednu ženu majku koja postavlja videa iz kuhinje

Žena dakle sve priprema sama siri, pravi sama puter, melje žitarice i peče hleb i najzad melje i kakao i pravi cokoladice

Pravi sama tjesteninu dakle rezance AMA bas sve

Ima pratioca koji se dive a ima i pogrdnih komentara koji komentarišu “dve nedelje posle konačno je ručak gotov”

meni je ovo realno prelepo

Mišljenje ?

Žena dakle sve priprema sama siri, pravi sama puter, melje žitarice i peče hleb i najzad melje i kakao i pravi cokoladice

Ima pratioca koji se dive a ima i pogrdnih komentara koji komentarišu “dve nedelje posle konačno je ručak gotov”

Mišljenje ?

To je trgovci i preprodavci ismevaju i omalovažavaju bilo kakav trud i znanje. Najgori talog svakog društva.

Život koji se vrti oko spremanja hrane je moja definicija pakla

Hajde nekoliko puta nedeljno, ali svaki dan ceo dan... Potrošiš sate na nešto što ćeš eventualno da isereš.
uzivanje u hrani je next lvl hedonizma..

pri tome ne mislim na natrpavanje hrane u stomak nego spremanje i jedenje specijaliteta.

Mišljenje ?

Meni je ona za poprilican respekt🦾😎✅

Back